Kmet2 Objavljeno Junij 22, 2012 Deli Objavljeno Junij 22, 2012 Jaz tudi ne. Mislim, v življenju sem verjetno vse skupaj plačal za nekaj tisoč evrov kazni, ampak čisto vedno sem bil sam kriv in vedno sem bil deležen poštene obravnava. Tudi kot mulc, ko sem bil še nekoliko bolj "preveč pameten" kot dandanes. Pa sem orenk izzival - enkrat sem škifu butnil, "Ali si lahko daste vsaj tisto kapo na glavo, za katero vam davke plačujem vsak mesec ... " Mi je sicer zapel Smolarjevo "A gremo na Povšetovo, a aa aaa?", ampak sva se razšla kolegialno, jaz z novo položnico, on pa navdušen, da je še enega cepca učinkovito poslal domov spat, ne pa popivat po Ljubljani in divjat po mestu s Peugeotom S16 ... Zgleda, da se me res bojijo ti šlevaki v plavem, al kaj ... :-) a ,da si bil kot mulc še bolj pameten kot zdaj,mislim skor nemogoče DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GeeSXer Objavljeno Junij 24, 2012 Deli Objavljeno Junij 24, 2012 Evo. Pa so spet enega potisnili v smrt z zasledovanjem. Tokrat avtomobilista. http://24ur.com/novice/crna-kronika/se-ena-smrt-na-cesti-21-letnik-izgubil-nadzor-nad-vozilom.html Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
biker77 Objavljeno Junij 24, 2012 Deli Objavljeno Junij 24, 2012 Evo. Pa so spet enega potisnili v smrt z zasledovanjem. Tokrat avtomobilista. http://24ur.com/novi...ad-vozilom.html ja, za njim so se vozil pa mu po megafonu govorl nej beži.. Fritz, ImenitnaPriložnost, I30 in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motofrik Objavljeno Junij 24, 2012 Deli Objavljeno Junij 24, 2012 Zdaj se pa postavite v vlogo policista... Sredi noči, prometa nobenega, pa ti po cesti privijuga en avto, precej hitro. Jaz bi takoj pomislil, da je pijan. Vi ne bi? Pač poskušaš ustaviti, vsaj jaz bi. Na polno ga pa tudi niso mogli loviti, saj koliko pa gre tisti mali Smartek? Uradnih izjav sicer ni, ampak...nekaj je že bilo, sicer bi ustavil. aero, Alla, trebor in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TBoxer Objavljeno Junij 24, 2012 Deli Objavljeno Junij 24, 2012 ... Sredi noči, prometa nobenega, pa ti po cesti privijuga en avto, precej hitro... ... Na polno ga pa tudi niso mogli loviti, saj koliko pa gre tisti mali Smartek?... Ne zagovarjam ničesar, še posebej ker ne poznam dejstev, a vendar... si nisi malce kontradiktoren? ... Uradnih izjav sicer ni... Zame uradna izjava v takem primeru bi imela težo, le če bi policisti opravili test z detektorjem laži. Ker predevidevam, da vsak normalen človek (se bi v taki situaciji) poizkušal oprati krivde, če bi le imel (z)možnost. ampak...nekaj je že bilo, sicer bi ustavil. In ti to veš, ker ??? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
biker77 Objavljeno Junij 25, 2012 Deli Objavljeno Junij 25, 2012 Zame uradna izjava v takem primeru bi imela težo, le če bi policisti opravili test z detektorjem laži. Ker predevidevam, da vsak normalen človek (se bi v taki situaciji) poizkušal oprati krivde, če bi le imel (z)možnost. a ni tako da policaji niso nikoli sami??? in njegova beseda pri sodniku velja več kot tvoja..vedno..ker je uradna oseba..zdej pa kolk je kredibilna al pa ne se pa lahko piše še 100 strani.. gsxf750 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TBoxer Objavljeno Junij 25, 2012 Deli Objavljeno Junij 25, 2012 a ni tako da policaji niso nikoli sami??? in njegova beseda pri sodniku velja več kot tvoja..vedno..ker je uradna oseba..zdej pa kolk je kredibilna al pa ne se pa lahko piše še 100 strani.. Uradno velja že, koliko je kredibilna pa... so minili časi vitezov in časti... jaz jim ne slepo verjamem. Če bi tebe ustavil policaj in izrazil sum (se mi zdi, da sem te videl...), da si med vožnjo govoril po telefonu, bi mu pritrdil in tvegal, da ti napiše kazen ali bi se zlagal in rekel da nisi? Tvoja punca (žena), ki bi sedela zraven tebe, pa bi podprla tebe ali policista? Jaz sem prepričan, da bi zanikal in tvoja punca isto. Zakaj bi tvegal (sprejel) neko kazen, če se ji lahko enostavno izgoneš in ob tem še nihče drugi ne nosi posledic. lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Junij 25, 2012 Deli Objavljeno Junij 25, 2012 Uradno velja že, koliko je kredibilna pa... so minili časi vitezov in časti... jaz jim ne slepo verjamem. Če bi tebe ustavil policaj in izrazil sum (se mi zdi, da sem te videl.. .), da si med vožnjo govoril po telefonu, bi mu pritrdil in tvegal, da ti napiše kazen ali bi se zlagal in rekel da nisi? Tvoja punca (žena), ki bi sedela zraven tebe, pa bi podprla tebe ali policista? Jaz sem prepričan, da bi zanikal in tvoja punca isto. Zakaj bi tvegal (sprejel) neko kazen, če se ji lahko enostavno izgoneš in ob tem še nihče drugi ne nosi posledic. lp A te niso naučil ko si bil mali,da ni lepo lagat Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Junij 25, 2012 Deli Objavljeno Junij 25, 2012 (popravljeno) Jaz sem tut pred olalala leti hotu zbežat...s fičkotom...in ko sem pritisnil na gas...se ni zgodilo nič...ja pol sm pa ustavu..pa so me okarali pa neko smešno položnico so mi napisali..v sedanjem denarju okrog 10€ zarad nepravilnega prehitevanja...pobega niso računali :grrr moje mnenje: dokler te ne lovijo kot v ameriških filmih: JE ZA OKOLICO SPREJEMLJIVO, PA HRBTENICA OSTANE CELA. Vse ostale posledice nosi tisti, ki beži. Pravzaprav, že vožnja v Smartu je smrtnonevarna, še bolj kot motor. p.s. v vseh službah se najde % pokvarjencev in okoriščevalcev, le zakaj bi bila policija izjema. Zato pa potrebuje notranji nadzor, da podobne situacije razišče Popravljeno Junij 25, 2012. Popravil DAMI34 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
biker77 Objavljeno Junij 25, 2012 Deli Objavljeno Junij 25, 2012 Uradno velja že, koliko je kredibilna pa... so minili časi vitezov in časti... jaz jim ne slepo verjamem. Če bi tebe ustavil policaj in izrazil sum (se mi zdi, da sem te videl.. .), da si med vožnjo govoril po telefonu, bi mu pritrdil in tvegal, da ti napiše kazen ali bi se zlagal in rekel da nisi? Tvoja punca (žena), ki bi sedela zraven tebe, pa bi podprla tebe ali policista? Jaz sem prepričan, da bi zanikal in tvoja punca isto. Zakaj bi tvegal (sprejel) neko kazen, če se ji lahko enostavno izgoneš in ob tem še nihče drugi ne nosi posledic. lp mislim da če bi rekel da se mu zdi da sm telefoniral da bi gladko mu povedal da naj drugič samo pove da je kazen za telefoniranje med vožnjo xxx evrov.. pa dvomim da bi še tako zelen policist reku da se mu nekej zdi.. motofrik in Alla 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TBoxer Objavljeno Junij 25, 2012 Deli Objavljeno Junij 25, 2012 mislim da če bi rekel da se mu zdi da sm telefoniral da bi gladko mu povedal da naj drugič samo pove da je kazen za telefoniranje med vožnjo xxx evrov.. pa dvomim da bi še tako zelen policist reku da se mu nekej zdi.. Torej, bi zanikal krvdo in se odpeljal brez kazni... To je vse kar sem hotel povedat. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motofrik Objavljeno Junij 25, 2012 Deli Objavljeno Junij 25, 2012 TBoxer... ja, če je omejitev 50 in ti eden pripelje 70-80... to ni hitro? In, če ga nosi z leve na desno... je to normalna vožnja? Sicer pa... to se je zgodilo par kilometrov od mene.... Tisto, s telefoniranjem med vožnjo... Ne, ni treba nobenih pritrditev prič, da se ni telefoniralo... ker se med vožnjo NE TELEFONIRA.... A ne veš tega? thumper in Alla 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TBoxer Objavljeno Junij 25, 2012 Deli Objavljeno Junij 25, 2012 ... Tisto, s telefoniranjem med vožnjo... Ne, ni treba nobenih pritrditev prič, da se ni telefoniralo... ker se med vožnjo NE TELEFONIRA.... A ne veš tega? Drugič, ko narediš kakšen prekšek, pojdi se samoprijavit in zahtevaj, da te kaznujejo! Ker prekrškov se ne dela! lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motofrik Objavljeno Junij 25, 2012 Deli Objavljeno Junij 25, 2012 Kako to misliš? A ti se ne greš sam prijavit? Ti šment... DAMI34, trebor in Kmet2 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TBoxer Objavljeno Junij 25, 2012 Deli Objavljeno Junij 25, 2012 A te niso naučil ko si bil mali,da ni lepo lagat To ni laganje, to je zavarivanje neprijatelja. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Junij 25, 2012 Deli Objavljeno Junij 25, 2012 To ni laganje, to je zavarivanje neprijatelja. ti boš sigurno enkrat poslanec,maš dobre predispozicije halls, DAMI34 in SLVR 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TBoxer Objavljeno Junij 26, 2012 Deli Objavljeno Junij 26, 2012 ti boš sigurno enkrat poslanec,maš dobre predispozicije Boš prej ti župnik, kot jaz politik. stuhec 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Junij 26, 2012 Deli Objavljeno Junij 26, 2012 Boš prej ti župnik, kot jaz politik. Amen Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stuhec Objavljeno Junij 28, 2012 Deli Objavljeno Junij 28, 2012 ko te ustavi policaj ti vzame obe potrdili, potem pa pogleda mal tvoje papirje, in svojo knjigo, pride do tebe, pove da si po tem in onem clenu naredil ta prekrsek in ti izroci poloznico, kero je ze prej izpolnil, ko je prelistal svojo knjigo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Junij 28, 2012 Deli Objavljeno Junij 28, 2012 Ja, itaq. Ker kronično primankuje tazaresnih prekrškarjev in vsi vozimo res po reglcih. Še dobro, da majo plavi dost domišljije, da si lahko zmislijo prekrške :closedeyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Junij 28, 2012 Deli Objavljeno Junij 28, 2012 konec koncev si lahko..še vedno je tvoja beseda proti njihovi. Odgovor je samo hipotetičen Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ImenitnaPriložnost Objavljeno Junij 28, 2012 Deli Objavljeno Junij 28, 2012 Policaji so znani po tem, da si skos vse povsod samo zmišljujejo! Osebno jamčim da nihče na tem forumu nikoli ni nikjer prehitro vozil, prepozno bremzal, vozil z neregistriranim motorjem ali brez izpita, ali kako drugače ravnal pretirano ali celo ogrožujoče za druge udeležence ali zoper svojo dobro bit. Ko bom videl policaja, mu bom predlagal, naj postane raje pisatelj otroških pravljic, ne pa, da mi položnico piše. Howgh. DAMI34 in trebor 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Junij 28, 2012 Deli Objavljeno Junij 28, 2012 Policaji so znani po tem, da si skos vse povsod samo zmišljujejo! Osebno jamčim da nihče na tem forumu nikoli ni nikjer prehitro vozil, prepozno bremzal, vozil z neregistriranim motorjem ali brez izpita, ali kako drugače ravnal pretirano ali celo ogrožujoče za druge udeležence ali zoper svojo dobro bit. Ko bom videl policaja, mu bom predlagal, naj postane raje pisatelj otroških pravljic, ne pa, da mi položnico piše. Howgh. če se pa slučajn zgodi, da zgornje navedbe ne držijo bo JB poravnal vse položnice Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Junij 29, 2012 Deli Objavljeno Junij 29, 2012 če se pa slučajn zgodi, da zgornje navedbe ne držijo bo JB poravnal vse položnice In prevzel pike na sebe DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gody01 Objavljeno Junij 29, 2012 Deli Objavljeno Junij 29, 2012 Policaji so znani po tem, da si skos vse povsod samo zmišljujejo! ... Se mi je osebno že zgodilo ja. Pa še dišal je takole na en meter po alkoholnih hlapih, mogoče zato imel privide. Ampak, ker sem vedel, da si je "prekršek" izmislil sem bil precej odločen, tako da je na koncu popustil. Bilo pred leti, je pa trdil da sem zavil čez dvojno polno črto (Ja, zavijal sem pa desno ... ) gandi, DAMI34 in thumper 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se