zigaturkster@gmail.com Objavljeno September 23, 2012 Opozori Objavljeno September 23, 2012 Zdravo, zanima me ali ima kdo za priporocti kaksen dober Honda servis v okolici Ljubljane? Hvala, Ziga
biker77 Objavljeno September 23, 2012 Opozori Objavljeno September 23, 2012 honda as trzin..bo dost bliz ljubljane?
zigaturkster@gmail.com Objavljeno September 23, 2012 Avtor Opozori Objavljeno September 23, 2012 honda as trzin..bo dost bliz ljubljane? Ja, a pa so za kej, vazno da je dober servis, lahko je tudi kje drugje...
biker77 Objavljeno September 24, 2012 Opozori Objavljeno September 24, 2012 Ja, a pa so za kej, vazno da je dober servis, lahko je tudi kje drugje... je..vsaj ne boš vidu 10 komadov takih ali drugačnih motorjev v razsulu ki čakajo na neko popravilo.. lahko pa tudi drugje probaš.. thumper 1
plazilec Objavljeno November 27, 2012 Opozori Objavljeno November 27, 2012 Zdravo ! Mene pa zanima kolko stane servis na 18.000 km za SILVER WINGA 600 ,sem iz Ptuja.Kje v moji bližini je zaupanja vreden serviser in po ugodnih cenah. Hvala !
pjer01 Objavljeno November 27, 2012 Opozori Objavljeno November 27, 2012 Zdravo ! Mene pa zanima kolko stane servis na 18.000 km za SILVER WINGA 600 ,sem iz Ptuja.Kje v moji bližini je zaupanja vreden serviser in po ugodnih cenah. Hvala ! Alo tudi jaz sem iz Ptuja in mojega Burgmana vozim v SG ( x-rider ). Sem ful zadovolen. Pred 1 tednom sem pripeljal zadevo od njega motorček poje kot " singerica ".
gusar Objavljeno November 27, 2012 Opozori Objavljeno November 27, 2012 Alo tudi jaz sem iz Ptuja in mojega Burgmana vozim v SG ( x-rider ). Sem ful zadovolen. Pred 1 tednom sem pripeljal zadevo od njega motorček poje kot " singerica ". Pa še krajši izlet narediš.
plazilec Objavljeno November 28, 2012 Opozori Objavljeno November 28, 2012 Hvala za nasvet.Še vedno pa nevem koliko bo me takšen servis stal pri 18.000 km.Ker nimam iskušenj s tem skuterjem me zanima,če se pojavljajo kakšne posebna težave od letnika 06-10.Povejte svoje iskušne lastniki teh lepih HOND SW 600.
gusar Objavljeno November 28, 2012 Opozori Objavljeno November 28, 2012 Hvala za nasvet.Še vedno pa nevem koliko bo me takšen servis stal pri 18.000 km.Ker nimam iskušenj s tem skuterjem me zanima,če se pojavljajo kakšne posebna težave od letnika 06-10.Povejte svoje iskušne lastniki teh lepih HOND SW 600. Od 80 do 220 € odvisen kaj ti bo delov in gdo ti bo delov.
x raider Objavljeno November 28, 2012 Opozori Objavljeno November 28, 2012 Odvisno je kako kvalitetno so bili do sedaj delani servisi, če ima realne km mislim da te lahko pri teh km čaka velik servis, najprej pa ga je treba odpret ter pregledat kaj spoh je za zamenjat, posebej v varjatorju kar opažam da ima zelo malo maxijev to stvar redno servisirano ter vzdrževano, ponavadi imajo menjano le olje,filtri,svečke kot se menjava pri klasičnih motorjih, na varjator,sklopko,pogon pa se ponavadi pozabi. Lp.
plazilec Objavljeno November 30, 2012 Opozori Objavljeno November 30, 2012 X raider,hvala za odgovor.Ugotavljam ,da te na forumu vsi hvalijo in so zadovoljni s tvojimi uslugami.Ko se odločim za servis te pokličem . lp.
noer Objavljeno November 11, 2014 Opozori Objavljeno November 11, 2014 Pozdravljeni, Sem lastnik Honde silverwing in bi želel kakšno pojasnilo glede mojega problemčka. Namreč,ko štartam je vse kot mora biti, vendar ko počasi pospešim do 60 km/h se v motorju ali sklopki ali,... začnejo nekakšne vibracije ki trajajo vse dokler ne povlečem na 80 km/h. Kadar prekoračim hitrost 80 km/ h , pa spet vse normalno. Moti me ker te vibracije se pojavljajo ravno pri takšni hitrosti ki jo v prometu največ uporabljam. Ima kdo podobne izkušnje odnosno ve kaj bi to bilo? Hvala za odgovore LP
thumper Objavljeno November 12, 2014 Opozori Objavljeno November 12, 2014 a je mogoče zadnja guma za scentrirat ...ali pa krivo / udarjeno platišče...
Scarabeo 500 Objavljeno November 12, 2014 Opozori Objavljeno November 12, 2014 Si prepričan, da so vibracije iz mašine? Da ti ne vibrira samo bilanca levo in desno - če je to, je obrabljena sprednja guma. Scarabeo
noer Objavljeno November 13, 2014 Opozori Objavljeno November 13, 2014 (popravljeno) Skuter je nov, samo sem želel kakšno pojasnilo, predno si vzamem čas in ga peljem na servis Popravljeno November 13, 2014. Popravil noer
Scarabeo 500 Objavljeno November 13, 2014 Opozori Objavljeno November 13, 2014 Te vibracije ti morajo odpraviti. Zdaj ga imaš priliko celo zimo voziti nazaj, ča ga ne bodo v prvo popravili. Scarabeo
krilo Objavljeno Marec 9, 2015 Opozori Objavljeno Marec 9, 2015 Pozdravleni! Sem lastnik Honde silverwing 600. Pojavlja se mi ena težava za katero nisem povsem prepričan glede vzroka. Če na hitro dodam plin se obrati motorja hitro dvignejo do cca 5000 obr. na minuto, nato obrati padejo na cca 4000 obr. na min.Pri tem se sliši v predelu variomata, da jermen zavibrira in udari ob ohišje variomata. <to se pojavi za delček sekunde, nato gre vse dalje normalno. Prosim za odgovor, če je imel kdo podobne težave. Jermen je bil zamenjan pred 8000 km. lp
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se