Popularna objava trebor Objavljeno Januar 1, 2013 Popularna objava Opozori Objavljeno Januar 1, 2013 Danes prvih 15 kilometrov, ravno toliko, da sem odprl sezono . Varčeval sem s telefonom in se raje z motorjem odpeljal do službe, da sem si napisal, kako jutri delam :evilgrin: . LP Robert Nikii, blazius, DAMI34 in 8 others 11
biker77 Objavljeno Januar 1, 2013 Opozori Objavljeno Januar 1, 2013 Jap, prvi kilometri so padli. 99 jih je blo točno. 30% časa pojma nimam kje sem se vozil, pa še kr nekej čist novih poti. 3x sem trufu slepo ulco. Na Ridah ni blo nobenga. trebor, krucymucy, Kmetica2 in 4 others 7
Dr_Jakob Objavljeno Januar 1, 2013 Opozori Objavljeno Januar 1, 2013 Start sezone v Celju pri hotelu Faraon skrajno uspešno. Pa dvakrat sem šel na Trojane spremljat folk. Mavti, DAMI34, trebor in 5 others 8
Mavti Objavljeno Januar 1, 2013 Opozori Objavljeno Januar 1, 2013 Prvi kilometri letos vodijo v Celje,pa potem še en krog okoli in je 155 km tu. maus in Kmet2 2
Popularna objava Kmet2 Objavljeno Januar 2, 2013 Popularna objava Opozori Objavljeno Januar 2, 2013 No pa smo jo začel :yes: moto sezono namreč..... Štart 1.1.2013 ob 9.00h do MarkaII ,zatem pa na zbirno mesto Trojane kjer so že bli zbrani Dr_Jakob,Črtica.ELO,Janez123 in ostali....ki so bli že vsi mastni od krofkov Takle smo meli v Celju... To je pa lovec na scooteraše Tako smo se pa že za drug let dobrikali božičkom...... :lol: 170km prvi dan novega leta,začel se je Mia, BMWRIDER, Dr_Jakob in 24 others 27
c3c Objavljeno Januar 4, 2013 Opozori Objavljeno Januar 4, 2013 No pa smo jo začel :yes: moto sezono namreč..... Štart 1.1.2013 ob 9.00h do MarkaII ,zatem pa na zbirno mesto Trojane kjer so že bli zbrani Dr_Jakob,Črtica.ELO,Janez123 in ostali....ki so bli že vsi mastni od krofkov Takle smo meli v Celju... To je pa lovec na scooteraše Tako smo se pa že za drug let dobrikali božičkom...... :lol: 170km prvi dan novega leta,začel se je svaka čast mene zebe Lubikaa Rozzica in Kmet2 2
Popularna objava cedevita Objavljeno Januar 4, 2013 Popularna objava Opozori Objavljeno Januar 4, 2013 Dedek Mraz je moji Suzukici prinesel očiščeno in podmazano verigo, zato me je povabila na en lep giret. Mahnila sva jo proti zahodu in hitro slišala očitke, češ, kaj bomo motoristi še pozimi lomili škatle, počutil sem se kot črna ovca ena je celo omenila, da sem eden izmed Z-Mešancev, da me bo že uni tam štrafou. Nadaljevala sva skozi Gorizio (Gorica), Cormons (Krmin), proti Cividale (Čedad), kjer sem malo foto šuting, desno je Krn, levo pa zamejska sveta gora Matajur. Še prej sem šel skozi Corno di Rozacco, po domače Quatro Venti, kar pomeni Iz štirih vetrov, lahko pa tudi štiri-dvajset. Igra besed. V Cividale (Čedad) sem se obrnil proti Butriu, Villanova dell Ivorio, Cravelio, Aquielia (Oglej),Grado (Gradež), poslikal sem marinico, po nasipu dostop do mesta in Triglav. Mahnil sem jo proti domu, vendar mi sršeni v riti niso dali miru, zavil sem še proti klubski baraki, ob 18.00 pa prispel domov. Lepo je blo, jutri pa še lepš. Se vidmo, če bo kdo okrog blodu. trebor, ataIBA, thumper in 17 others 20
Popularna objava jami65 Objavljeno Januar 5, 2013 Popularna objava Opozori Objavljeno Januar 5, 2013 No pa smo tudi mi žačeli novo sezono.S kratkim izletom po Krasu in Vipavski dolini sva naredila krasnih 140 km pri neverjetnih 16° C . v ozadju biser Krasa - Štanjel kratek obisk dvorca Zemono (izredno prijazno osebje v gostilni pri Lojzetu,kjer imajo božanske sladice in čudovit ambient- priporočam) notranjost gostilne dvorec od zunaj v ozadju Nanoška planota ataIBA, Keiko, Nikii in 18 others 21
Popularna objava cedevita Objavljeno Januar 5, 2013 Popularna objava Opozori Objavljeno Januar 5, 2013 Ja K2, res smo jo tudi danes malo pretegnili. Mi ketnarji imamo zimsko opremo že vgrajeno za osnovno ceno, kaj pa Vi, kardanarji? :grrr Ha, ha, se mi solzijo oči! Se pa moram vsem opravičiti za včerajšnje skrpucalo na "VTISIH 2013". Že napisano in skupaj zlepljeno, se mi je zbrisalo, nato pa sem na hitro nekaj skupaj zmetal. Tako je bilo pa danes. Že malo pozno, ob 12h sem se odpravil proti zahodnim sosedom, proti Doberdobu. Saj poznate tisto, Doberdob, slovenskim fantom grob. Če ne bi bilo treh enakopravnih jezikov, bi pomislil, da sem v Sloveniji. Italijansko, furlansko in slovensko, vsaj tako je po zakonu v pokrajini Gorica, na italijanskem Krasu (Carso), pa je slovenščina po vaseh uraden jezik, le redki ga ne znajo. Cesta, oz. asfalt je čez cel Kras v odličnem stanju, s toplejšimi dnevi priporočam obisk, foto zanesenjaki bodo imeli obilico dela, žejni in lačni pa ne boste ostali, izbira dobrot je velika. Nadaljeval sem skozi Jamlje (Iamiano) v Medjo Vas (Medezza), od koder je lep razgled na Tržič (Monfalcone) in Jadran Na hitro, le za slikico sem se ustavil tudi v Ribiškem naselju (Vilaggo Del Pescatore) V Sesljanu sem na tistem križkraž čudnem križišču zavil proti Mavhinjam (Malchina) , pot sem nadaljeval proti Šempolaju (San Pelagio), kjer sta mi domačina pokazala pravo pot in ponudila šalam in vino, sevada domač izdelek. Sem se lepo zahvalil za vse dobrote, kajti še sedaj bi lahko bil tam. Vem pa kam se vrniti, žal pa nisem nič poslikal, to pa bi bila fotka! Skozi Saleš (Sales), kjer stanuje bivša sodelavka, sem prišel v Zgonik (Sgonico). Par, torej dve fotki. No, že prej, v Mavhinjah, sem to poslikal, pa povejte mi, kateri jezik je tu glavni! Naprej sem skozi Prosek (Prosecco) nadaljeval pot proti Križu (Santo Croce) in ... Po isti poti sem se nekoliko vrnil nazaj, šel sem skozi Repentabor (Repen) in Col, pa ne nad Ajdovščino poslikal tole v sončnem zahodu, še skok do Opčin(Opicina), poznate silhueto, nato pa po AC proti NG. Ob 16h sem parkiral pred domom, bilo je malo toplo, malo hladno, dušo pa je pomirilo včerajšnjih 180km in današnjih 150km. Hvala tudi za vaš trud ob prebiranju VTISOV 2013. Lp RobiRoberto, dore, ataIBA in 16 others 19
Popularna objava Kmet2 Objavljeno Januar 5, 2013 Popularna objava Opozori Objavljeno Januar 5, 2013 No tud jaz sem se mal dričkal dons,mal terena mal magistralke in mal AC Zjutri sem se v Kočevju dobil z Firbcem na kavi,bmflarski posli Sproti sem šel mal obujat spomine na otroška leta ko smo čofotali v Rudniškem jezeru Iz Kočevja sem jo mahnil na Cerkniško jezero,kjer sem imel stare starše in sem v otroških letih prav tako čofotal ^_^ še dobr,da nisem dobil plavalne kožice Iz Cerknice mim Rid ,Postojne in proti Nanosu.......ma mi ni žilca dala mira,da bi mogu mal gor k antenam pogledat ko sem nazadnje rinu v pol metra snega pred kočo so me ljudje gledal ko.... ......prebil pa sem se :hooray: Pa ne me spraševat kje je sneg,sm pozabu sliknt k sm se zariu do tanka pred kočo :blink: ..... Krenu sem še prot Vikiju,kjer sem si reku,da si privoščim malico ,ki mi jo je ljubeče pripravila moja najdražja. Za gor in dol iz Nanosa pa nisem šparal bencina in v top case je od malice ,ko sem se pri Vikiju ustavil ostalo tole,no biftek sem že kar iz kovčka z žličko postrgal Zgleda da bomo cel dan ob naslednjem sončnem dnevu pral ne pa vozil.... :surrender: Nabral se je slabih 400km in par kmečkih potez :lol: RobiRoberto, ataIBA, aders in 21 others 24
TakeALookAround Objavljeno Januar 5, 2013 Opozori Objavljeno Januar 5, 2013 Kokr zgleda je bla malca odlicna, edin oliv ne maras.... jami65, Kmet2 in Kmetica2 3
Popularna objava DAMI34 Objavljeno Januar 6, 2013 Popularna objava Opozori Objavljeno Januar 6, 2013 (popravljeno) Da se naujo sam drugi hvalili (upam, da pišem v temo 2013) sem skočil pogledat Predmejske ride pri tunelih na vrhu med Predmejo in Otlico avtoportret za dokaz frčali pri prijetnih +12 in to Januarja kwaka se sončila in občudovala kulturne znamenitosti Cesta bo poleti odlična, ko ne bo peska in soli, sploh tisti del, ki obvozi plaz in je popolnoma nov. Popravljeno Januar 6, 2013. Popravil DAMI34 Keiko, Schultz, Nikii in 18 others 21
markII Objavljeno Januar 6, 2013 Opozori Objavljeno Januar 6, 2013 No pa smo tudi mi žačeli novo sezono.S kratkim izletom po Krasu in Vipavski dolini sva naredila krasnih 140 km pri neverjetnih 16° C . v ozadju biser Krasa - Štanjel kratek obisk dvorca Zemono (izredno prijazno osebje v gostilni pri Lojzetu,kjer imajo božanske sladice in čudovit ambient- priporočam) notranjost gostilne dvorec od zunaj v ozadju Nanoška planota sta bila opažena , ko sta jo mahala po bistriški dolini, skoraj bi šel za vama, ker je Mia sigurno v kovčku kaj dobrega s seboj peljala.... jami65, Kmetica2, igorkr in 1 other 4
markII Objavljeno Januar 6, 2013 Opozori Objavljeno Januar 6, 2013 No tud jaz sem se mal dričkal dons,mal terena mal magistralke in mal AC Zjutri sem se v Kočevju dobil z Firbcem na kavi,bmflarski posli Sproti sem šel mal obujat spomine na otroška leta ko smo čofotali v Rudniškem jezeru Iz Kočevja sem jo mahnil na Cerkniško jezero,kjer sem imel stare starše in sem v otroških letih prav tako čofotal ^_^ še dobr,da nisem dobil plavalne kožice Iz Cerknice mim Rid ,Postojne in proti Nanosu.......ma mi ni žilca dala mira,da bi mogu mal gor k antenam pogledat ko sem nazadnje rinu v pol metra snega pred kočo so me ljudje gledal ko.... ......prebil pa sem se :hooray: Pa ne me spraševat kje je sneg,sm pozabu sliknt k sm se zariu do tanka pred kočo :blink: ..... Krenu sem še prot Vikiju,kjer sem si reku,da si privoščim malico ,ki mi jo je ljubeče pripravila moja najdražja. Za gor in dol iz Nanosa pa nisem šparal bencina in v top case je od malice ,ko sem se pri Vikiju ustavil ostalo tole,no biftek sem že kar iz kovčka z žličko postrgal Zgleda da bomo cel dan ob naslednjem sončnem dnevu pral ne pa vozil.... :surrender: Nabral se je slabih 400km in par kmečkih potez :lol: Evo, čim ga nimam na očeh , pa tale moj pob čist podivja, pol mamo pa takele, moram prav pazit nanj, ker drugače .. , ni kaj krasno izkoriščate pogoje za izlete! jami65, trebor, cedevita in 4 others 7
hajoktejn Objavljeno Januar 6, 2013 Opozori Objavljeno Januar 6, 2013 Grosuplje - Kočevje - Dvor - Grosuplje Lustnih 100paneki km. 0 zdrsov, 0 debilov v kantah, 0 motoristov. Zaključek: fajn jami65, DAMI34, cedevita in 2 others 5
Popularna objava Mia Objavljeno Januar 6, 2013 Popularna objava Opozori Objavljeno Januar 6, 2013 Ker je bilo vreme še lepše kot včeraj, sva danes spet zajahala svoja konjička in se tokrat odpeljala k našim južnim sosedom. Mejo sva prečkala na mejnem prehodu Jelšane in pot nadaljevala preko Rupe, Matuljev in Opatije, ter naredila prvi postanek kar na plaži v Ičičih. Nebo je bilo brez oblačka in termometer je kazal 14°C. Naprej sva se odpeljala do plaže v Medveji, kjer je bilo morje kristalno čisto, plaža pa je samevala. Na drugi strani pa je plaži delal družbo potok, ki priteče izpod Učke in se tu izliva v morje. Pot sva nadaljevala do Moščeniške Drage in kmalu prispela do današnjega cilja- razgledna ploščad in hotel pred Plominom. Tu je bilo parkiranih vsaj 20 motorjev in parkirni prostor je bil poln motoristov in je izgledalo, kot bi prišla na moto druženje. S ploščadi je bil čudovit razgled na otok Cres in mesto Rijeka Na poti sva srečala veliko motoristov, predvsem domačinov, ki so uživali tako kot midva, v lepem vremenu in suhi in vijugasti cesti. Domov sva s vrnila po isti poti in števec je doma pokazal 134 km. ursy, Schultz, Keiko in 14 others 17
Popularna objava DAMI34 Objavljeno Januar 11, 2013 Popularna objava Opozori Objavljeno Januar 11, 2013 šonček je posijal...sm kwakija prot Colu nažgal Keiko, Kmet2, Kmetica2 in 7 others 10
osa rider Objavljeno Januar 11, 2013 Opozori Objavljeno Januar 11, 2013 šonček je posijal...sm kwakija nism prot ridam nažgal He he he . . . . .Ata Osa je pa yamaho po ridah in po poučku žgal! Sanda7 in DAMI34 2
Sanda7 Objavljeno Januar 11, 2013 Opozori Objavljeno Januar 11, 2013 dns na hitr po šihtu do kopra in nazaj prijetnih 150km...sam cesta pa res 70posto mokra,..ampak sem vseglih lepo peljala,..srečala pa še enga motorista kok pk kt rakovčana,aja pa enga enduraša na vrhu kala
maus Objavljeno Januar 12, 2013 Opozori Objavljeno Januar 12, 2013 Danes pa kratka furca LJ - Zbilje - LJ .. pa še malo po LJ ... cca 50 km ... malo mrz, ampak se mi je skoz smejalo Keiko, Kmetica2 in DAMI34 3
DAMI34 Objavljeno Januar 23, 2013 Opozori Objavljeno Januar 23, 2013 (popravljeno) Kmet2 pa osa rider mata chick fight. :lol: maš prav, evo slike: (kmet ma rdečo kapco, da ju naute slučajno zamenjali) tole je pa od danes-sam da vas mučim Popravljeno Januar 23, 2013. Popravil DAMI34 trebor, cedevita, Mia in 3 others 6
Popularna objava igorkr Objavljeno Januar 26, 2013 Popularna objava Opozori Objavljeno Januar 26, 2013 Nisem več zdržal ... Nova Gorica - Štanjel - Komen - Opatje selo - Miren - Nova Gorica Obršljan Zagrajec Pogled na morje skozi čelado - Zagrajec Mirenski grad Lubikaa Rozzica, cedevita, s56g in 25 others 28
Popularna objava DAMI34 Objavljeno Januar 27, 2013 Popularna objava Opozori Objavljeno Januar 27, 2013 Tole sm dns vtisnu ob Soči CeneR, cedevita, motozajebant in 14 others 17
motozajebant Objavljeno Januar 27, 2013 Opozori Objavljeno Januar 27, 2013 Danes me kolega s katerim imava skupaj motor v garaži, pokliče če pridem do garaže, da mal lubice zakurblava in pobožava... ja itak, sam še iz postlje se vržem in sem tam... pridem, njegov motor že laufa, pogledam v nebo, nikjer nobenega oblačka... ja itak, stari, greva sam na eno kavo no??? no dej.... narediva prve letošnje kilometre, zapeljeva se na kufe in uživava... kar naenkrat pa še en motor... res da slabo vidim na daleč, ampak Mausa pač ne moreš zgrešit, s tisto pederušo okoli pasu sem mu dau za eno švoh kaFu, je rekel da se je za nama z avtom pelu in da je vedu kam greva na kufe, tko da je mogu še on pridt... lepo od tebe Maus, sam bi blo lepš če bi še plaču zelo malo kilometrov, ampak veliko užitkov, spet po dolgem času na motorju... lp, mz Kmetica2, DAMI34, ataIBA in 6 others 9
Popularna objava maus Objavljeno Januar 27, 2013 Popularna objava Opozori Objavljeno Januar 27, 2013 Danes me kolega s katerim imava skupaj motor v garaži, pokliče če pridem do garaže, da mal lubice zakurblava in pobožava... ja itak, sam še iz postlje se vržem in sem tam... pridem, njegov motor že laufa, pogledam v nebo, nikjer nobenega oblačka... ja itak, stari, greva sam na eno kavo no??? no dej.... narediva prve letošnje kilometre, zapeljeva se na kufe in uživava... kar naenkrat pa še en motor... res da slabo vidim na daleč, ampak Mausa pač ne moreš zgrešit, s tisto pederušo okoli pasu sem mu dau za eno švoh kaFu, je rekel da se je za nama z avtom pelu in da je vedu kam greva na kufe, tko da je mogu še on pridt... lepo od tebe Maus, sam bi blo lepš če bi še plaču zelo malo kilometrov, ampak veliko užitkov, spet po dolgem času na motorju... lp, mz itak .. k sm vidu yamaharje po cest .. sm moral takoj po taprav motor it, da se nauta preveč duvala dons mi je ratalo cca 10 km narest .... mrz k ps, pasalu je pa vseeno trebor, motozajebant, CeneR in 8 others 11
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se