Popularna objava BIZIXXX Objavljeno April 18, 2013 Popularna objava Opozori Objavljeno April 18, 2013 Danes sem si mal skrajšal šiht, in se odpeljal proti Opatiji. V Opatiji nisem vedel ali čem it pogledat do Grobnika al skočim na kofe do vidikovca v Plominu no, po krajši čikpavzi sem se odločil za Plomin. Popil kavico, poslal par sms-ov v katerih sem kuril delavno ljudstvo :lol: in se počasi odpravil nazaj proti domu. Luštnih 300 kmjčkov, ceste pa čisto prazne Keiko, TakeALookAround, Gasperr in 16 others 19
Popularna objava Kmet2 Objavljeno April 19, 2013 Popularna objava Opozori Objavljeno April 19, 2013 Pa sem zavil še v čisto drug konec,na katerem letos še nisem bil. Pot me je vodila prek Kočevja na mejni prehod Petrina kjer srečam HyperJacka in še enga mudela,k se ni predstavu.... Naprej so Kwakarji krenli prot Crikvenici jaz pa prot Osilnici In koga še srečam pred gostilno Kovač v Osilnici Primorce,ne moreš da belivaš,sem jih bil prov vesel,s Simplemenom in BMWriderko smo spil pijačko in skupaj krenli nazaj proti Petrini do Žage in naprej do Dola ^_^ Vmes smo mal zamenjal motorje,da mi je BMWriderka spucala izpuhe Še kratek postanek pri mojih starših,kjer med iz panja priteče direkt v kozarec brez predelav in aditivov ^_^ Naslednjič grem pa spet lohk mal do OMW in Vikija mi že pripada RobiRoberto, Schultz, skalaprava in 19 others 22
OrangePower Objavljeno April 19, 2013 Opozori Objavljeno April 19, 2013 Furca je bila super, pa družba tudi. Še sladoled smo jedli juhu Ceste vredu, motoristov kar nekaj nasproti, me je presenetilo da vas je bilo tolko v četrtek popoldan, potem pa pomislim, pa saj jaz isto razmišljam če sm tu :grim Dej ne pretiravaj s temi vašimi akrapoti, k bi vas lahko najeli, da igraste tišino na pogrebu....haha :grim Sej če sam pogledaš, vidš, da so db-killerji pritrjeni tako da se jih da ostranit....ni zastonj tako narejeno :grrr HyperJack dušilci so bili noter zato, ker drugač bi mel potres po kočevju Začetek sezone je, pa nočem preveč pozornosti zbujat, mi manjka nek zapis na unem A4 ceglcu... hajoktejn in SLVR 2
OrangePower Objavljeno April 19, 2013 Opozori Objavljeno April 19, 2013 Pa sem zavil še v čisto drug konec,na katerem letos še nisem bil. Pot me je vodila prek Kočevja na mejni prehod Petrina kjer srečam HyperJacka in še enga mudela,k se ni predstavu.... Naprej so Kwakarji krenli prot Crikvenici jaz pa prot Osilnici In koga še srečam pred gostilno Kovač v Osilnici Primorce,ne moreš da belivaš,sem jih bil prov vesel,s Simplemenom in BMWriderko smo spil pijačko in skupaj krenli nazaj proti Petrini do Žage in naprej do Dola ^_^ Vmes smo mal zamenjal motorje,da mi je BMWriderka spucala izpuhe Še kratek postanek pri mojih starših,kjer med iz panja priteče direkt v kozarec brez predelav in aditivov ^_^ Naslednjič grem pa spet lohk mal do OMW in Vikija mi že pripada Kmet, ste šli naprej do Starega trga? Kakšna je cesta ob Koupi? Na predzadnji slikci pa pravijo da potaplčai vedno nekaj pozabijo in če v vodo pogledaš vedno najdeš kaj in pred leti sm res pogledal in našel potapljaški nož. Kje pa stoji čebeljnak? Ob Koupi?
Kmet2 Objavljeno April 19, 2013 Opozori Objavljeno April 19, 2013 Kmet, ste šli naprej do Starega trga? Kakšna je cesta ob Koupi? Na predzadnji slikci pa pravijo da potaplčai vedno nekaj pozabijo in če v vodo pogledaš vedno najdeš kaj in pred leti sm res pogledal in našel potapljaški nož. Kje pa stoji čebeljnak? Ob Koupi? Cesta je lepa,na kakšnih odsekih še mal peska drugače pa bp,čebelnjak stoji na poti v Rog
Popularna objava SLVR Objavljeno April 19, 2013 Popularna objava Opozori Objavljeno April 19, 2013 Evo, še od danes par utrinkov. Jaz in Aders+1 sva šibala od Črnomlja, Vinice do Crikvenice, po magistrali do Senja in potem preko Ogulina spet na Vinico ter domov. Nabralo se je 286 kilometrov. V Senju smo se najedli pa še na sladoled smo šli. Je blo pa kr hladno ob obali, enih 22-23, med tem ko doma jih piči že 27°, čist zašvicu k sm parkiru. Da ne bom samo klobasal, še par utrinkov: Sašo in Nina Moja malenkost Pogledaš levo - morje ... pogledaš desno - morje! Papica Pa še 2 tihožitji posneti iz terasice kjer smo se basali ursy, BelaStrela, Keiko in 21 others 24
Popularna objava BREITNER Objavljeno April 19, 2013 Popularna objava Opozori Objavljeno April 19, 2013 Popoldan se odločim preživet pred TVjem ..... trening MotoGP .... itd. Se zleknem pred TV, ravno se začne trening Moto3 .... vržem oko na vremensko, ki za naslednje dni ni ravno obetavna in tako skočim v moto opremo in se zapeljem 55km. Ker imam gumo popolnoma novo, sem seveda še vedno pazil v ovinkih, da me ne bi slučajno špohtlali z asfalta (hec). Iz smeri Ptuja ..... mislil sem zavit v Hajdoše pogledat progo za karting, pa se mi je zdelo brez veze, da se tam mudim in gledam zapuščeno progo, tako da sem v Zlatoličju zavil za Prepolje, Kungoto pri Ptuju, ter se nenadoma odločil, da grem do gradu v Rače, kjer sta nastali spodnji dve fotografiji. Od tam sem se zapeljhal do Frama in po stari cesti zavil proti S.Bistrici. Malo pred Bistrico pa sem zavil na staro cesto Bistrica - Ptuj in tako se je nabralo nekaj kilometrov. Srečal zgolj 3 motoriste in dva z čoperji. DXR16, suzuki, ursy in 10 others 13
Popularna objava sayo Objavljeno April 19, 2013 Popularna objava Opozori Objavljeno April 19, 2013 Danes okoli 10h šel na tehničnega in registracijo mopeda potem pa čez Bogenšperk proti žužemberku naprej po partizanki do Podturna od tam na bazo 20 pol pa po gozdni blatni cesti do Kočevja od tam na Dvor in po isti poti proti domu nabralo se je okoli 160 km Ko se bližaš Kočevju pa par takih primerov To svinjarijo sm pa dam prpelu Zivnorc, suzuki, trebor in 16 others 19
pik1 Objavljeno April 19, 2013 Opozori Objavljeno April 19, 2013 jst sm jo pa dons useku s šihtom končam ob 17:20, hit v garažo, kombinezon gor navlečt in gasa.... s kolegom jo okoli 17:40 mahneva na morje kr AC, pa po gasu..... prideva v Strunjan, spijeva vsak en sokec na obali in gasa nazaj... opet, AC i piči miki sej vem, AC-dolgčas... ampak sem dubu preblisk, da hočem muuuuuurje videt strunjan.jpg nastala je pa samo ta slikca .... stari, rajš nalimi fototapete morja po stenah u svoji sobi, kt pa da gor pa dol po AC tišiš da ga greš gledat .... suzuki, motozajebant, Kmetica2 in 2 others 5
HyperJack Objavljeno April 20, 2013 Opozori Objavljeno April 20, 2013 (popravljeno) Danes okoli 10h šel na tehničnega in registracijo mopeda potem pa čez Bogenšperk proti žužemberku naprej po partizanki do Podturna od tam na bazo 20 pol pa po gozdni blatni cesti do Kočevja od tam na Dvor in po isti poti proti domu nabralo se je okoli 160 km 9.jpg Ko se bližaš Kočevju pa par takih primerov Se človek vpraša čemu toliko smeti? Klukš bo v sodelovanju z Zavodom za gozdove Slovenije, Območno enoto Kočevje, Občino Kočevje in javnim komunalnim podjetjem Komunala d.o.o. Kočevje pomagal pri projektu OČISTIMO KOČEVSKO 2013. Da ne bo še kdo slučajno mislil, da nam je pa vseeno Popravljeno April 20, 2013. Popravil HyperJack DXR16, igorkr, Kmet2 in 1 other 4
motozajebant Objavljeno April 20, 2013 Opozori Objavljeno April 20, 2013 včeri je bil samo tale vtis Kmet2, DXR16, pik1 in 4 others 7
Popularna objava BREITNER Objavljeno April 20, 2013 Popularna objava Opozori Objavljeno April 20, 2013 Današnji vtis ..... HyperJack, malakai, strajnarR in 7 others 10
Popularna objava jakATV Objavljeno April 20, 2013 Popularna objava Opozori Objavljeno April 20, 2013 Ven iz te betonske đungle Levo ali desno Prav sem se odločil in lahko potrdim napisanemu. Tudi tukaj grem levo Spotoma se seznanjam z lokalnimi zadevami Čakam, gledam, da bi se ulegel pod njo, nje pa nikjer. Zelo domiselno in lepo urejeno počivališče za popotnike. Po sidrih, ki še zmeraj visijo se da sklepati, da se je letošnjo zimo tukaj smučalo. Smučišče Vrhe, če se ne motim. V daljavi Savinjska dolina Mat ku..a ! Opss, gremoo !!! In smo prišli Pa na drugo stran Savinjske doline proti Založam. Malo sem, malo tja. Uživam v lepi sobotni vožnji, pozabim na fotoaparat. Nazaj grede, že v bližini Ljubljane pa tole. Upam, da bom tudi jaz po toliko letih v tako dobri formi. DXR16, BelaStrela, HyperJack in 10 others 13
Popularna objava BIZIXXX Objavljeno April 20, 2013 Popularna objava Opozori Objavljeno April 20, 2013 Ker imamo rdečo vlado se je rdeča motoristična banda odločila okupirat OMV Postojna :lol: Japoncev ni bilo :grrr Po obvezni kavici, smo jo mahnili čez Kras proti Kopru, na Tomosijado mal smo si ogledal mopede ki so bili naše mokre sanje ko smo bli še mulci :grim Ne vem zakaj me je tale moped spomnil na Kmeta2 :lol: in jasno ko smo bili na teritoriju motosvetovke Bela81,ki najbolj zagreta Dukatiska kar jih poznam svojega ima parkiranega v dnevni sobi Vreme je zdržalo, v Kopru je bilo prov fletno toplo, presenetljivo malo motoristov na cesti, naprav prejšnjem vikendu. Softiči :lol: no razen Mausa ki je vedril pr Vikiju Super hudih 300 kmjčkov suzuki, Kmet2, BREITNER in 23 others 26
T Objavljeno April 20, 2013 Opozori Objavljeno April 20, 2013 O pa en dobr motor je bil tud z vamu vidim igorkr 1
VS800 Objavljeno April 20, 2013 Opozori Objavljeno April 20, 2013 včeri je bil samo tale vtis arena.jpg motozajebant 1
motozajebant Objavljeno April 20, 2013 Opozori Objavljeno April 20, 2013 kva je hotu sm kolenčkat mal včeri zvečer
Popularna objava BREITNER Objavljeno April 21, 2013 Popularna objava Opozori Objavljeno April 21, 2013 (popravljeno) Včeraj vremenska napoved nič kaj obetavna .... oblačno, deževno in tmurno. Ponavadi jim ne verjamem .... najbolj točno je, ko zjutraj oko odprem in se prepričam. No, vreme je blo ..... vržem oko še na telefon in glej ga zlomka ... slabo kaže! Mah si rečem ... kaj sem **čka ali motorist in se oblečem in spravim v garažo. Mimogrede: pravijo, da ni slabega vremena za motorista, temveč je samo slabo oblečen motorist. Ker se ne rad vozim po istih cestah, če se le da se izognem in tako me je danes pot zapeljala v Radence in ne po običajni poti, temveč sem ga od Ptuja šibnil proti Podvincem, Juršincem, Sv.Jurij ob Ščavnici do Grabonoša, kjer sem zavil na Kapelski Vrh do Radencev, kjer sem naredil nekaj slik .... dve prilagam tudi spodaj. Nazaj grede sem se ustavil v Lenartu, zato sem po standardni poti (letos prvič) zapeljal v Radgono in naprej v Lenart. V Pernici sem zavil čez Janžev Vrh ter iz Malečnika nadaljeval vožnjo proti Ptuju. Nove gume so vlaufane .... res držijo v ovinku, ko pes ježa! Vremenska napoved: Še dve iz Radencev : Popravljeno April 21, 2013. Popravil BREITNER ursy, Kmetica2, skalaprava in 7 others 10
Fantocci Objavljeno April 21, 2013 Opozori Objavljeno April 21, 2013 (popravljeno) Na tej čudoviti črpalki je verjetno že marsikdo od vas tankal... No, kje je to? Popravljeno April 21, 2013. Popravil Fantocci Kmet2, DXR16, Schultz in 2 others 5
Popularna objava skalaprava Objavljeno April 21, 2013 Popularna objava Opozori Objavljeno April 21, 2013 Že jutranje vreme v naših koncih je nakazalo možnost za lep nedeljski izlet. Le kam jo mahneva danes? Nekam, kjer je promet redek tudi ob delavnikih, narava pa dih jemajoča! Torej nedeljski krog po deželi Petra Klepca! No, pa sva šla...Semič - Dvor - Kočevje, lagano sportsko...seveda povdarek na "lagano". Prvi postanek in kavica v Kočevju. Mimo kafiča je bil kar živahen motopromet, tako da sva šla kar hitro naprej - smer Brod na Kolpi. Nasproti vozeči avtomobili so naju opozarjali z lučmi. "Aha, najbrž kaka patrulja v zasedi", sva si mislila in zmanjšala že tako turistično vožnjo. No, to nama ni nič pomagalo. Tik pred Brodom naju policijska lizika postavi na stran! "Obmejna kontrola prometa. Vozniško, prometno in sopotnica naj da tudi kak osebni dokument!" "Ajde ljubavi, dej osebno!" "Eeeee....Nimam! Sej sva rekla da ne greva na Hrvaško!" "Ja in? Pa valjda maš kak dokument sabo!" "Nimam..vse sem doma pustila! Samo 20€ sem sabo vzela, več itak ne rabiva!" (itak pa da sva v 55l top case-u tovorila vse živo in za eno osebno je pač zmanjkalo placa! No comment! Ampak policist je bil zelo korekten in prijazen (se mi zdi da se je celo malo muzal, ko sva midva imela "debato" okoli dokumentov :grim ) in ni kompliciral. Vrnil je moje dokumente, njej je pogledal skozi prste in nama zaželel srečno pot. No, več takih policistov, prosim! In že sva odbrzela naprej priti Osilnici. Vmes še eno slikanje pri Petru Klepcu. Seveda se z lahkoto kosam s Peterom Klepcom, kar sem dokazal že lani jeseni, dokaz pa je tale fotografija :hooray: Kolpa ali Koupa, kot ji rečemo Belokranjci, pa še vedno preko neštetih brzic teče s tokom in proti toku - nemreš belivat! To spoznanje naju je naredilo lačna...pa ne znanja, ampak odlične jabolčne pite pri Kovaču- njami! Po sladkem okrepčilu, sva se začela vzpenjati na prelaz Strma reber (993 m.n.m). Cesta je še precej posuta s peskom, na kar naju je nazorno opozoril rahli zdrs prvega kolesa na drugi serpentini :oops: , tako da sva nadaljevala kot po jajcih. Na vrhu pa še kar nekaj snega. Če lažejo slike, lažem jaz! Do doma sva ravno še ušla plohi, števec pa se je tudi ustavil na lepih 205km. Nauk dneva: Če si ženska, ne rabiš dokumentov! :grim Lep pozdrav DAMI34, katjaaa, s56g in 20 others 23
Popularna objava pik1 Objavljeno April 21, 2013 Popularna objava Opozori Objavljeno April 21, 2013 .... prijeten vikend ... poln vtisov .... .... začel v soboto dopoldne s tišanjem bencinarja po travci pred bajto .... ... nadaljeval popoldne z električnim frezarjem .... .. v nedeljo zjutraj obiskal "ride" .... in tam videl ... ????? .... prav nobenga !!!!???? ...... prav tako Mausove knjige še vedno nikjer .... :krneki: ..... tud pr Vikiju ni blo prov neke hude gužve .... ...... za zaključek vikenda pa še obisk čokoladnega festivala v Radovljici ..... .... in obisk pri prijateljici, z novim motorjem .... lep, moder Kwakec .... :hooray: DAMI34, igorkr, motozajebant in 8 others 11
PURPLE Objavljeno April 22, 2013 Opozori Objavljeno April 22, 2013 Na poti v Zagreb. Hotel me spominja na tistega iz filma Shining - a little scary. SLVR, ursy, Schultz in 3 others 6
Jetam Objavljeno April 22, 2013 Opozori Objavljeno April 22, 2013 Draga družba: Na Lavamundu (Golica) je še veliko snega Zivnorc in trebor 2
pik1 Objavljeno April 22, 2013 Opozori Objavljeno April 22, 2013 Draga družba: Na Lavamundu (Golica) je še veliko snega ..... kje so fotke ?????? ps. .... al si to na dnevniku slišu .... Kmetica2 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se