Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno
Gosti ste vljudno vabljeni, da obiščete bankomate preden pridete na Šentiljsko c. nevemkolkože. :P .)

:evilgrin:

Objavljeno
Rajši povej, da samo na mene misliš... :lol1: Dan toteki :yea1: tudi jaz prihajam v toti brez denarnice... :whistle:

u piz***** zdej si me pa skapčaw...... jest sm se pa tko trudla se fino delat, pa to.....hi,hi,hi,hi.....propali plani, he,he,he,he....

hecam ELOW SONČKI....oz.BerUter ponočnjaki :winkiss: !

Cvičko, še enkrat hvala, ker si me upozoru na to, ker jest bi zih zgrešila..... :whistle:

Objavljeno

Dobro jutro regija 02,lep dan in še lepši večer vam želim :010 :yea2: :kva2:

Objavljeno

Dobro jutro zaspanci. Jaz sem si nalil že drugo travarico :bounce: ....če pa tu po Bistrici letajo tak velki bacili ko golobi :eek: . Le punite baterije, da neute šli domu že ob 10h.. :naughty:

Objavljeno

Dobro jutro tudi tebi,postaja me strah,da bo pravi razvrat,jaz pa brez treninga :headbang:

Objavljeno
Dobro jutro tudi tebi,postaja me strah,da bo pravi razvrat,jaz pa brez treninga :headbang:

sem že pri četrti..... :whistle:

Objavljeno (popravljeno)
sem že pri četrti..... :whistle:

Da nisi prehitro štartal,zvečer pa boš pil metin čaj z našo Mutiko.

Upam,da je Vanga zaklal prolenka ne odojka-Vangec lp

Popravljeno . Popravil Pips
Objavljeno (popravljeno)
Da nisi prehitro štartal,zvečer pa boš pil metin čaj z našo Mutiko.

Upam,da je Vanga zaklal prolenka ne odojka-Vangec lp

Ja, dobro jutro, vidim, da so eni že kar nestrpni, he, he.Saj je prav tako večer bo hitro tu.

Kaj se tiče odojka (prolenka), ta ni bil v moji pristojnosti.Za vsa morebitna vprašanja se bo treba obrnit

na Rockerja MB, midva z gospo Varaderovo pomagama Mutiki pri ostalih malenkostih.

V pričakovanju večera, vas lepo pozdravljama. :P .)

P.S.,

Marvin2, da še ti tukaj izrečem vse najboljše za rojstni dan,

in obenem vse najlepše tebi in vsej družini v letu 2008.

Upam pa, da se danes zvečer vidimo in sveda nazdravimo. :beer2:

Popravljeno . Popravil Vanga
Objavljeno

Trening preživel, danes gre za res :evilgrin:

Se vnaprej opravičujem za morebitno kolateralno škodo. :whistle:

Objavljeno

dober dan :yea1:

treniramo s čajčkom :headbang:

Objavljeno
Se vnaprej opravičujem za morebitno materialno škodo. :whistle:

:fight1:

Objavljeno
Kaj se tiče odojka (prolenka), ta ni bil v moji pristojnosti.Za vsa morebitna vprašanja se bo treba obrnit

na Rockerja MB.V pričakovanju večera, vas lepo pozdravljama. :P .)

Iz prve roke vam lahko potrdim, da je prolenk že začinjen in v krušni peči :naughty: .Okol 19.00 bo že na Šentiljski dišalo :worship: :worship: :worship: , pol pa :beer2: v roke pa udri brigu na veselje.

Objavljeno
Iz prve roke vam lahko potrdim, da je prolenk že začinjen in v krušni peči :naughty: .Okol 19.00 bo že na Šentiljski dišalo :worship: :worship: :worship: , pol pa :beer2: v roke pa udri brigu na veselje.

:yea1: , še 5 ur, do poleta.Počasi naprošamo potnike, da se začnejo pripravljat na polet. :winkiss:

Pripravite se na vožnjo, vašega življenja. :naughty: :evilgrin:

Objavljeno
:yea1: , še 5 ur, do poleta.Počasi naprošamo potnike, da se začnejo pripravljat na polet. :winkiss:

Pripravite se na vožnjo, vašega življenja. :naughty: :evilgrin:

Vse potnike obveščamo, da potujejo na lastno odgovornost :evilgrin: ,prebavne motnje niso v pristojnosti organizatorja :whistle:

Objavljeno
Vse potnike obveščamo, da potujejo na lastno odgovornost :evilgrin: ,prebavne motnje niso v pristojnosti organizatorja :whistle:

Torej, pripnite si pasove. :evilgrin:

Kapitan RockeMB, prosim kontrolni stolp za dovoljenje za vzlet. :worship:

Objavljeno

Midva z Zlatijem pridema v nizkem letu... :lol1:

Objavljeno
Midva z Zlatijem pridema v nizkem letu... :lol1:

Preleti niso dovoljeni :lol1:

Objavljeno

spanje je baje urejeno, KeC-Trans pobere mojo malenkost okoli 18.30 tako da sma v MB do 19.00. dajte pir hladit, jaz prinesem absint!!!! :beer2: :alien1:

Objavljeno
Torej, pripnite si pasove. :evilgrin:

Kapitan RockeMB, prosim kontrolni stolp za dovoljenje za vzlet. :worship:

10,9,8,7,6,5,4,3,....2,.......1,................ :drunk:

Objavljeno
spanje je baje urejeno, KeC-Trans pobere mojo malenkost okoli 18.30 tako da sma v MB do 19.00. dajte pir hladit, jaz prinesem absint!!!! :beer2: :alien1:

Sosed, začne se ob 20h, tak da pridita s Kecom k meni na travarico. Prideta tudi Motoristek in Zlati, pol pa konvoj za MB. Pa hvala, ker si mi pomago pospravit stroj.... maš eno čiščenje v dobrem. LP

Objavljeno
Sosed, začne se ob 20h, tak da pridita s Kecom k meni na travarico. Prideta tudi Motoristek in Zlati, pol pa konvoj za MB. Pa hvala, ker si mi pomago pospravit stroj.... maš eno čiščenje v dobrem. LP

Še odprto za debato, ker morava v mb še en ovink naredit :D

Objavljeno
Pred šankom in pred vsemi nami, danes stoji KeC z polno denarnico. Zato je ostali ne potrebujete. :naughty:

Te pa tega nisi mogel prej povedati. :beer2:

Objavljeno
Še odprto za debato, ker morava v mb še en ovink naredit :D

Ni blema, pa travarica z noge....in kratka debata. :rolleyes:

Objavljeno
Te pa tega nisi mogel prej povedati. :beer2:

Zdaj še ti pa tak naj povem da bo ob 22.30h Lupma na štangi, te pa sem ti itak vse povedal. :evilgrin:

P.S.,

Pa ne okol govort. :whistle:

Še 4 ure! :naughty:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!