mačka27 Objavljeno December 29, 2007 Opozori Objavljeno December 29, 2007 Gosti ste vljudno vabljeni, da obiščete bankomate preden pridete na Šentiljsko c. nevemkolkože. :P .) :evilgrin:
mačka27 Objavljeno December 29, 2007 Opozori Objavljeno December 29, 2007 Rajši povej, da samo na mene misliš... :lol1: Dan toteki :yea1: tudi jaz prihajam v toti brez denarnice... :whistle: u piz***** zdej si me pa skapčaw...... jest sm se pa tko trudla se fino delat, pa to.....hi,hi,hi,hi.....propali plani, he,he,he,he.... hecam ELOW SONČKI....oz.BerUter ponočnjaki :winkiss: ! Cvičko, še enkrat hvala, ker si me upozoru na to, ker jest bi zih zgrešila..... :whistle:
Pips Objavljeno December 29, 2007 Opozori Objavljeno December 29, 2007 Dobro jutro regija 02,lep dan in še lepši večer vam želim :010 :yea2: :kva2:
ataIBA Objavljeno December 29, 2007 Opozori Objavljeno December 29, 2007 Dobro jutro zaspanci. Jaz sem si nalil že drugo travarico :bounce: ....če pa tu po Bistrici letajo tak velki bacili ko golobi :eek: . Le punite baterije, da neute šli domu že ob 10h.. :naughty:
Pips Objavljeno December 29, 2007 Opozori Objavljeno December 29, 2007 Dobro jutro tudi tebi,postaja me strah,da bo pravi razvrat,jaz pa brez treninga :headbang:
ataIBA Objavljeno December 29, 2007 Opozori Objavljeno December 29, 2007 Dobro jutro tudi tebi,postaja me strah,da bo pravi razvrat,jaz pa brez treninga :headbang: sem že pri četrti..... :whistle:
Pips Objavljeno December 29, 2007 Opozori Objavljeno December 29, 2007 (popravljeno) sem že pri četrti..... :whistle: Da nisi prehitro štartal,zvečer pa boš pil metin čaj z našo Mutiko. Upam,da je Vanga zaklal prolenka ne odojka-Vangec lp Popravljeno December 29, 2007. Popravil Pips
Vanga Objavljeno December 29, 2007 Opozori Objavljeno December 29, 2007 (popravljeno) Da nisi prehitro štartal,zvečer pa boš pil metin čaj z našo Mutiko.Upam,da je Vanga zaklal prolenka ne odojka-Vangec lp Ja, dobro jutro, vidim, da so eni že kar nestrpni, he, he.Saj je prav tako večer bo hitro tu. Kaj se tiče odojka (prolenka), ta ni bil v moji pristojnosti.Za vsa morebitna vprašanja se bo treba obrnit na Rockerja MB, midva z gospo Varaderovo pomagama Mutiki pri ostalih malenkostih. V pričakovanju večera, vas lepo pozdravljama. :P .) P.S., Marvin2, da še ti tukaj izrečem vse najboljše za rojstni dan, in obenem vse najlepše tebi in vsej družini v letu 2008. Upam pa, da se danes zvečer vidimo in sveda nazdravimo. :beer2: Popravljeno December 29, 2007. Popravil Vanga
KeC Objavljeno December 29, 2007 Opozori Objavljeno December 29, 2007 Trening preživel, danes gre za res :evilgrin: Se vnaprej opravičujem za morebitno kolateralno škodo. :whistle:
zlati Objavljeno December 29, 2007 Opozori Objavljeno December 29, 2007 dober dan :yea1: treniramo s čajčkom :headbang:
RockerMB Objavljeno December 29, 2007 Opozori Objavljeno December 29, 2007 Se vnaprej opravičujem za morebitno materialno škodo. :whistle: :fight1:
RockerMB Objavljeno December 29, 2007 Opozori Objavljeno December 29, 2007 Kaj se tiče odojka (prolenka), ta ni bil v moji pristojnosti.Za vsa morebitna vprašanja se bo treba obrnitna Rockerja MB.V pričakovanju večera, vas lepo pozdravljama. :P .) Iz prve roke vam lahko potrdim, da je prolenk že začinjen in v krušni peči :naughty: .Okol 19.00 bo že na Šentiljski dišalo :worship: :worship: :worship: , pol pa :beer2: v roke pa udri brigu na veselje.
Vanga Objavljeno December 29, 2007 Opozori Objavljeno December 29, 2007 Iz prve roke vam lahko potrdim, da je prolenk že začinjen in v krušni peči :naughty: .Okol 19.00 bo že na Šentiljski dišalo :worship: :worship: :worship: , pol pa :beer2: v roke pa udri brigu na veselje. :yea1: , še 5 ur, do poleta.Počasi naprošamo potnike, da se začnejo pripravljat na polet. :winkiss: Pripravite se na vožnjo, vašega življenja. :naughty: :evilgrin:
RockerMB Objavljeno December 29, 2007 Opozori Objavljeno December 29, 2007 :yea1: , še 5 ur, do poleta.Počasi naprošamo potnike, da se začnejo pripravljat na polet. :winkiss: Pripravite se na vožnjo, vašega življenja. :naughty: :evilgrin: Vse potnike obveščamo, da potujejo na lastno odgovornost :evilgrin: ,prebavne motnje niso v pristojnosti organizatorja :whistle:
Vanga Objavljeno December 29, 2007 Opozori Objavljeno December 29, 2007 Vse potnike obveščamo, da potujejo na lastno odgovornost :evilgrin: ,prebavne motnje niso v pristojnosti organizatorja :whistle: Torej, pripnite si pasove. :evilgrin: Kapitan RockeMB, prosim kontrolni stolp za dovoljenje za vzlet. :worship:
motoristek Objavljeno December 29, 2007 Opozori Objavljeno December 29, 2007 Midva z Zlatijem pridema v nizkem letu... :lol1:
RockerMB Objavljeno December 29, 2007 Opozori Objavljeno December 29, 2007 Midva z Zlatijem pridema v nizkem letu... :lol1: Preleti niso dovoljeni :lol1:
Pervy Objavljeno December 29, 2007 Opozori Objavljeno December 29, 2007 spanje je baje urejeno, KeC-Trans pobere mojo malenkost okoli 18.30 tako da sma v MB do 19.00. dajte pir hladit, jaz prinesem absint!!!! :beer2: :alien1:
RockerMB Objavljeno December 29, 2007 Opozori Objavljeno December 29, 2007 Torej, pripnite si pasove. :evilgrin: Kapitan RockeMB, prosim kontrolni stolp za dovoljenje za vzlet. :worship: 10,9,8,7,6,5,4,3,....2,.......1,................ :drunk:
ataIBA Objavljeno December 29, 2007 Opozori Objavljeno December 29, 2007 spanje je baje urejeno, KeC-Trans pobere mojo malenkost okoli 18.30 tako da sma v MB do 19.00. dajte pir hladit, jaz prinesem absint!!!! :beer2: :alien1: Sosed, začne se ob 20h, tak da pridita s Kecom k meni na travarico. Prideta tudi Motoristek in Zlati, pol pa konvoj za MB. Pa hvala, ker si mi pomago pospravit stroj.... maš eno čiščenje v dobrem. LP
KeC Objavljeno December 29, 2007 Opozori Objavljeno December 29, 2007 Sosed, začne se ob 20h, tak da pridita s Kecom k meni na travarico. Prideta tudi Motoristek in Zlati, pol pa konvoj za MB. Pa hvala, ker si mi pomago pospravit stroj.... maš eno čiščenje v dobrem. LP Še odprto za debato, ker morava v mb še en ovink naredit :D
šokac Objavljeno December 29, 2007 Opozori Objavljeno December 29, 2007 Pred šankom in pred vsemi nami, danes stoji KeC z polno denarnico. Zato je ostali ne potrebujete. :naughty: Te pa tega nisi mogel prej povedati. :beer2:
ataIBA Objavljeno December 29, 2007 Opozori Objavljeno December 29, 2007 Še odprto za debato, ker morava v mb še en ovink naredit :D Ni blema, pa travarica z noge....in kratka debata. :rolleyes:
Vanga Objavljeno December 29, 2007 Opozori Objavljeno December 29, 2007 Te pa tega nisi mogel prej povedati. :beer2: Zdaj še ti pa tak naj povem da bo ob 22.30h Lupma na štangi, te pa sem ti itak vse povedal. :evilgrin: P.S., Pa ne okol govort. :whistle: Še 4 ure! :naughty:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se