BremzPenzl Objavljeno Januar 3, 2008 Opozori Objavljeno Januar 3, 2008 štajerci, srečno novo Tudi vam enako! tja preko Mure :worship:
ataIBA Objavljeno Januar 3, 2008 Opozori Objavljeno Januar 3, 2008 želim vam srečno, zdravo in uspešno predvsem na dveh kolesih, :whistle: :whistle: :whistle: pa veliko druženja z Štamprli :rolleyes: :rolleyes: Gliha vkup štriha :rolleyes: ... :beer2:
CVIČKAR1 Objavljeno Januar 3, 2008 Opozori Objavljeno Januar 3, 2008 Mačka27,to ti bo na 27.2....Vableni so pa še ataIBA,motoristek,bmwslo,zlati,linza,halls,pa hm...ša kdo se bo našu,sam da se spomnem :unsure: Šmarnca je pa 100%,nič mešana...Tak lepo diši :whistle: Sam useka pa fejst u bučo :naughty: Aja,te štajerci ko so se te glasli nekaj...te so tak al tak povableni...Skup z Mutiko in njeno hčerko :closedeyes:
motoristek Objavljeno Januar 3, 2008 Opozori Objavljeno Januar 3, 2008 Gliha vkup štriha :rolleyes: ... :beer2: saj veš, da polepšamo te totije... :lol1:
vapotek Objavljeno Januar 3, 2008 Opozori Objavljeno Januar 3, 2008 Aja,te štajerci ko so se te glasli nekaj...te so tak al tak povableni...Skup z Mutiko in njeno hčerko :closedeyes: Sn se že vstrašo, da bomo mogli nepovableni tja prit!!!
CVIČKAR1 Objavljeno Januar 3, 2008 Opozori Objavljeno Januar 3, 2008 (popravljeno) Nepovabljene bi pa s fračam počakal :evilgrin: :yea1: Popravljeno Januar 3, 2008. Popravil CVIČKAR1
motoristek Objavljeno Januar 3, 2008 Opozori Objavljeno Januar 3, 2008 Nepovabljene bi pa s fračam počakal :evilgrin: :yea1: Saj mi bi prišli samo zaradi frač... :naughty:
vapotek Objavljeno Januar 3, 2008 Opozori Objavljeno Januar 3, 2008 Saj mi bi prišli samo zaradi frač... :naughty: Točno tak. :D
CVIČKAR1 Objavljeno Januar 3, 2008 Opozori Objavljeno Januar 3, 2008 Saj mi bi prišli samo zaradi frač... :naughty: Hm,takih frač bo tut neki... :whistle:
Vanga Objavljeno Januar 3, 2008 Opozori Objavljeno Januar 3, 2008 Kaj za fišike si že poskrbel??? Nekam hitro je blo to... :whistle: Že imajo novo razsvetljavo. :yes: Hm,takih frač bo tut neki... :whistle: Več jih bo, bolj nas bodo zamotle,manj bomo na tebe merkali. :evilgrin:
tati Objavljeno Januar 3, 2008 Opozori Objavljeno Januar 3, 2008 Gliha vkup štriha :rolleyes: ... :beer2: itak..... :beer2: :beer2: :winkiss: :winkiss: :winkiss:
zlati Objavljeno Januar 3, 2008 Opozori Objavljeno Januar 3, 2008 dober večer :yea1: tresla se je gora rodila se je miš :krneki:
RockerMB Objavljeno Januar 3, 2008 Opozori Objavljeno Januar 3, 2008 Hm,takih frač bo tut neki... :whistle: Samo glej, da jih neo zmankalo :nono:
BremzPenzl Objavljeno Januar 3, 2008 Opozori Objavljeno Januar 3, 2008 Hm,takih frač bo tut neki... :whistle: Ja, saj frače so za nategnit.... a ne :naughty:
motoristek Objavljeno Januar 3, 2008 Opozori Objavljeno Januar 3, 2008 Ja, saj frače so za nategnit.... a ne :naughty: Mi pa toliko municije... :lol1:
zlati Objavljeno Januar 3, 2008 Opozori Objavljeno Januar 3, 2008 Mi pa toliko municije... :lol1: z rezervnim saržerjem :naughty:
Mutika Objavljeno Januar 3, 2008 Opozori Objavljeno Januar 3, 2008 :yea1: :yea1: :yea1: Hm, tole je potvarjanje mojih besed. In zaenkrat sem le dvoglavi zmaj. Da ne bom ratala sedmeroglavi, ker potem ti še sam bog otac ne bo pomagal. Sicer ne vem, kako sta vidva s tamalo zmenjena, ampak, kot so rekli moji prijatelji zgoraj ... pazi se njih! :worship: Dečko, si pa zelo dobro pogruntal, da meje so. Dokler tega ne boš pozabil, je vse v najlepšem redu! :rolleyes:
Mutika Objavljeno Januar 3, 2008 Opozori Objavljeno Januar 3, 2008 štajerci, srečno novo Hvala enako! :OK:
Mutika Objavljeno Januar 3, 2008 Opozori Objavljeno Januar 3, 2008 (popravljeno) Jauuuč, ko vas zgoraj berem ... kaki šauflarji! Pa kaj si ti nor! :slap: Popravljeno Januar 3, 2008. Popravil Mutika
RockerMB Objavljeno Januar 3, 2008 Opozori Objavljeno Januar 3, 2008 Ja, saj frače so za nategnit.... a ne :naughty: Sam pazi da ti je Fredy Miller ne nategne :worship:
motoristek Objavljeno Januar 3, 2008 Opozori Objavljeno Januar 3, 2008 Sam pazi da ti je Fredy Miller ne nategne :worship: On lahko nategne samo srnico... :fredy:
vuk76 Objavljeno Januar 3, 2008 Opozori Objavljeno Januar 3, 2008 In zaenkrat sem le dvoglavi zmaj. Kje pa skrivaš drugo glavo??? :winkiss:
Vanga Objavljeno Januar 3, 2008 Opozori Objavljeno Januar 3, 2008 Kje pa skrivaš drugo glavo??? :winkiss: Nekje med samim razvojem ji je zakrnela. :whistle: :krneki:
BremzPenzl Objavljeno Januar 3, 2008 Opozori Objavljeno Januar 3, 2008 Kje pa skrivaš drugo glavo??? :winkiss: GROZA !!!!!! Mutika je MUŠKO :evilgrin: :headbang: :headbang: Saj se mi je ži en cajt zdelo da je ded, ko pa take seka.... :naughty:
BremzPenzl Objavljeno Januar 3, 2008 Opozori Objavljeno Januar 3, 2008 Končno sem najdo... link od daleč kar vredu zgleda, od blizu pa sama šuma..
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se