mačka27 Objavljeno Januar 7, 2008 Opozori Objavljeno Januar 7, 2008 Ej Cvičko, mene tud zanima, če bo dobila kšno nagrado :hmm:
RockerMB Objavljeno Januar 7, 2008 Opozori Objavljeno Januar 7, 2008 Ej Cvičko, mene tud zanima, če bo dobila kšno nagrado :hmm: Mucika, ti pa tak al tak imaš neke privilegije :naughty: , nagrada pa ti tud ne uide :whistle:
CVIČKAR1 Objavljeno Januar 7, 2008 Opozori Objavljeno Januar 7, 2008 (popravljeno) Hmm...Bomo vidli...Pomoje bo dobila kaj... :whistle: Popravljeno Januar 7, 2008. Popravil CVIČKAR1
Vanga Objavljeno Januar 7, 2008 Opozori Objavljeno Januar 7, 2008 Mucika, ti pa tak al tak imaš neke privilegije :naughty: , nagrada pa ti tud ne uide :whistle: Ampak nagrada nebo rep med noge, ampak.... :whistle:
mačka27 Objavljeno Januar 7, 2008 Opozori Objavljeno Januar 7, 2008 Mucika, ti pa tak al tak imaš neke privilegije :naughty: , nagrada pa ti tud ne uide :whistle: :blush: :hmm: :naughty:
CVIČKAR1 Objavljeno Januar 7, 2008 Opozori Objavljeno Januar 7, 2008 Ja kdo je pa reku da mačka27 pride??Halo...Ona ma šiht! :naughty:
mačka27 Objavljeno Januar 7, 2008 Opozori Objavljeno Januar 7, 2008 (popravljeno) Ampak nagrada nebo rep med noge, ampak.... :whistle: :hmm: Ja kdo je pa reku da mačka27 pride??Halo...Ona ma šiht! :naughty: Ja...zdej na novo...delam v TAXI službi O:-) Popravljeno Januar 7, 2008. Popravil mačka27
tati Objavljeno Januar 7, 2008 Opozori Objavljeno Januar 7, 2008 TATIKA :friend2: kak si kaj preživela, mene je direkt v pojstlo vrglo. :winkiss: mene ni nič vrglo, za Novo leto bili v hribih.......bilo super, ta teden delam, drug teden pa mal v Dolomite skijat.... :naughty: :naughty: drugače pa.........kar pridi na pregled k meni, pa boš ozdravel.......... :naughty: :naughty:
RockerMB Objavljeno Januar 7, 2008 Opozori Objavljeno Januar 7, 2008 Ampak nagrada nebo rep med noge, ampak.... :whistle: ......med noge,saj veš, in v...penis...... :naughty:
Vanga Objavljeno Januar 7, 2008 Opozori Objavljeno Januar 7, 2008 ......med noge,saj veš, in v...penis...... :naughty: Točno tako :worship:
RockerMB Objavljeno Januar 7, 2008 Opozori Objavljeno Januar 7, 2008 mene ni nič vrglo, bilo super ta teden, drug teden pa mal v Dolomite skijat.... :naughty: :naughty: drugače pa.........kar pridi na urološki pregled k meni, pa boš ozdravel.......... :naughty: :naughty: Ja Tatika, hvala na ponudbi, sam povej kdaj boš dežurna,pa tak da maš malo več časa, da me nebo J... iskal pol okol :whistle:
CVIČKAR1 Objavljeno Januar 7, 2008 Opozori Objavljeno Januar 7, 2008 Pol bom pa tej Nini Osenar reku da naj ma kr železne gate :evilgrin: S klučavnico gor...
RockerMB Objavljeno Januar 7, 2008 Opozori Objavljeno Januar 7, 2008 :blush: :hmm: :naughty: :winkiss: :winkiss: :winkiss: :winkiss: :winkiss:
Vanga Objavljeno Januar 7, 2008 Opozori Objavljeno Januar 7, 2008 Pol bom pa tej Nini Osenar reku da naj ma kr železne gate :evilgrin: S klučavnico gor... Corona ibercug naj ma, ti pa ojre v žepi. :evilgrin:
RockerMB Objavljeno Januar 7, 2008 Opozori Objavljeno Januar 7, 2008 Pol bom pa tej Nini Osenar reku da naj ma kr železne gate :evilgrin: S klučavnico gor... Stari,ni takega pleha da ga naša šmarnica ne razžere :evilgrin: , če pa še kaj ostane pa z zaseko namažemo,da gre lažje dol :naughty:
CVIČKAR1 Objavljeno Januar 7, 2008 Opozori Objavljeno Januar 7, 2008 Naj vas razočaram...Ni moja sestra :whistle:
Vanga Objavljeno Januar 7, 2008 Opozori Objavljeno Januar 7, 2008 Naj vas razočaram...Ni moja sestra :whistle: Te bo pa Nina tudi vredi. :smoke:
RockerMB Objavljeno Januar 7, 2008 Opozori Objavljeno Januar 7, 2008 Naj vas razočaram...Ni moja sestra :whistle: Mislim da je tud Nina vesela da ni tvoja sestra :worship:
CVIČKAR1 Objavljeno Januar 7, 2008 Opozori Objavljeno Januar 7, 2008 Bi bla še kako vesela da bi imela dolenca za brata... :evilgrin:
RockerMB Objavljeno Januar 7, 2008 Opozori Objavljeno Januar 7, 2008 Bi bla še kako vesela da bi imela dolenca za brata... :evilgrin: Ja, bla bi vesela če bi bla štajerka :naughty: , bi lahko nekaj podobnega vinu pila :worship: , saj ni važna kvaliteta ampak kvantiteta :evilgrin:
CVIČKAR1 Objavljeno Januar 7, 2008 Opozori Objavljeno Januar 7, 2008 Pri vas bi nekaj podobnega vinu pila...Se pravi nekaj za noge umivat,pri nas pa sveto pijačo CVIČK,ki je najboljše vino... :evilgrin: :whistle:
mačka27 Objavljeno Januar 7, 2008 Opozori Objavljeno Januar 7, 2008 ......med noge,saj veš, in v...penis...... :naughty: hi,hi,hi,hi, ja le pazi se....
mačka27 Objavljeno Januar 7, 2008 Opozori Objavljeno Januar 7, 2008 Pol bom pa tej Nini Osenar reku da naj ma kr železne gate :evilgrin: S klučavnico gor... Ti, srček..... po mojm bo tale Osenarjeva gajžlo s sabo prnesla, he,he,he,he.... :naughty:
mačka27 Objavljeno Januar 7, 2008 Opozori Objavljeno Januar 7, 2008 (popravljeno) Stari,ni takega pleha da ga naša šmarnica ne razžere :evilgrin: , če pa še kaj ostane pa z zaseko namažemo,da gre lažje dol :naughty: ej......BTW...železne gate proti gorenjski vztrajnosti niso neč.. :evilgrin: :winkiss: Popravljeno Januar 7, 2008. Popravil mačka27
RockerMB Objavljeno Januar 7, 2008 Opozori Objavljeno Januar 7, 2008 hi,hi,hi,hi, ja le pazi se.... :smoke:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se