mačka27 Objavljeno Januar 7, 2008 Opozori Objavljeno Januar 7, 2008 (popravljeno) Ja, bla bi vesela če bi bla štajerka :naughty: , bi lahko nekaj podobnega vinu pila :worship: , saj ni važna kvaliteta ampak kvantiteta :evilgrin: Bi bla po mojm najbolš kombinacija....Sestra dolenca....prženmo jo pa h totekom :naughty: ...alpa kontra.... peace between brothers :worship: :worship: kt u starih cajtih :evilgrin: ma smo eni žleht dons.... :evilgrin: :whistle: O:-) Popravljeno Januar 7, 2008. Popravil mačka27
KeC Objavljeno Januar 7, 2008 Opozori Objavljeno Januar 7, 2008 Kaj bo pestro jutri :D RockerMB, pripravi zaloge, ki so še ostale od novga leta :evilgrin:
RockerMB Objavljeno Januar 7, 2008 Opozori Objavljeno Januar 7, 2008 Kaj bo pestro jutri :D RockerMB, pripravi zaloge, ki so še ostale od novga leta :evilgrin: Zaloge so že perajt,na hladnem v JD roomu,jaz pa tud lekadole pijem, da se bom lahko jutri udeležil razvrata :naughty:
KeC Objavljeno Januar 7, 2008 Opozori Objavljeno Januar 7, 2008 Svetsko. Kot kaže bom rabu plac za prespat. :whistle:
RockerMB Objavljeno Januar 7, 2008 Opozori Objavljeno Januar 7, 2008 ma nemoj.... hi,hi,hi,hi :love1:
RockerMB Objavljeno Januar 7, 2008 Opozori Objavljeno Januar 7, 2008 Svetsko. Kot kaže bom rabu plac za prespat. :whistle: Bomo že nekaj zrihtali, ti je Vapo tvojo sobo oddal v trajno uporabo :whistle: , pa ne skrbi,se že najde kaj.
mačka27 Objavljeno Januar 7, 2008 Opozori Objavljeno Januar 7, 2008 Kaj bo pestro jutri :D RockerMB, pripravi zaloge, ki so še ostale od novga leta :evilgrin: ja sam res....PRIDE OKREPITEV!!!! :evilgrin:
RockerMB Objavljeno Januar 7, 2008 Opozori Objavljeno Januar 7, 2008 (popravljeno) ja sam res....PRIDE OKREPITEV!!!! :evilgrin: To mi delaj :worship: :worship: :worship: ,se bom jutri stuširal, pa obril pa še Durexe nabavo :010 :010 :010 Popravljeno Januar 7, 2008. Popravil RockerMB
mačka27 Objavljeno Januar 7, 2008 Opozori Objavljeno Januar 7, 2008 Svetsko. Kot kaže bom rabu plac za prespat. :whistle: Mogoč se bo še kšn najdu.... :whistle: kt lih 466 km ne bi lih v enem dnevu vozila..... ne rečem z mopedkom duplo ne bi bil problem :010 :010 :010 (BTW uh, kok se mi kowca po poletju :unsure: )....
KeC Objavljeno Januar 7, 2008 Opozori Objavljeno Januar 7, 2008 To mi delaj :worship: :worship: :worship: ,se bom jutri stuširal, pa obril pa še Durexe nabavo :010 :010 :010 Kot vidim si si finančno zelo dobro opomogel po 02 novoletnem zaključku. :evilgrin:
mačka27 Objavljeno Januar 7, 2008 Opozori Objavljeno Januar 7, 2008 (popravljeno) Bratje in sestre.....mojim izjavam bi se (refering RockerMB)po temtakem lahko reklo.... Oprosti jim sine, sej ne vedo, kam pes taco moli :unsure: Popravljeno Januar 7, 2008. Popravil mačka27
mačka27 Objavljeno Januar 7, 2008 Opozori Objavljeno Januar 7, 2008 (popravljeno) Vohglawnem, če ga vidjamo jutri, razen če me kšn plug s sabo na pelje :whistle: ! Ma drugač....nes neč na ustaw!!!! :yea1: Cvičko, upam, da maš kone nabrušene! Popravljeno Januar 7, 2008. Popravil mačka27
MATjuska Objavljeno Januar 7, 2008 Opozori Objavljeno Januar 7, 2008 Hojla totike in toteki, ter vsi ostali ... :winkiss: Mater ste bli pridni v zadnjih 2 tednih - skoraj 50 strani postov ste nažgali od moje zadnje objave! :o Ker se mi ful ne da brat te enormne količine postov, bi prosila nekoga, da mi na kratko vse rezimira, ker bi se rada konstruktivno vključila v debato - o čemerkoli pač ... :whistle: PS: Jutri k FR prinesem arcnijo!
KeC Objavljeno Januar 7, 2008 Opozori Objavljeno Januar 7, 2008 PS: Jutri k FR prinesem arcnijo! Evo to ti je tudi rezime :D
RockerMB Objavljeno Januar 7, 2008 Opozori Objavljeno Januar 7, 2008 Kot vidim si si finančno zelo dobro opomogel po 02 novoletnem zaključku. :evilgrin: Stari saj veš kak je naš stari pregovor "Če sn kdaj kaj mel je to gnar,dobre babe pa malo prijatlov"!!
RockerMB Objavljeno Januar 7, 2008 Opozori Objavljeno Januar 7, 2008 Bratje in sestre.....mojim izjavam bi se (refering RockerMB)po temtakem lahko reklo.... Oprosti jim sine, sej ne vedo, kam pes taco moli :unsure: :friend2:
mačka27 Objavljeno Januar 7, 2008 Opozori Objavljeno Januar 7, 2008 Stari saj veš kak je naš stari pregovor "Če sn kdaj kaj mel je to gnar,dobre babe pa malo prijatlov"!! U mater! Nevarna ste mi to druščina.... Ko kašna mafija :lol1:
RockerMB Objavljeno Januar 7, 2008 Opozori Objavljeno Januar 7, 2008 Hojla totike in toteki, ter vsi ostali ... :winkiss: Mater ste bli pridni v zadnjih 2 tednih - skoraj 50 strani postov ste nažgali od moje zadnje objave! :o Ker se mi ful ne da brat te enormne količine postov, bi prosila nekoga, da mi na kratko vse rezimira, ker bi se rada konstruktivno vključila v debato - o čemerkoli pač ... :whistle: PS: Jutri k FR prinesem arcnijo! V glavnem nič posebnega (beri pametnega), sam sex, droge pa pijača :worship: :worship: :worship:
mačka27 Objavljeno Januar 7, 2008 Opozori Objavljeno Januar 7, 2008 V glavnem nič posebnega (beri pametnega), sam sex, droge pa pijača :worship: :worship: :worship: c c c c sami razvrati so vs :nono: sej zato pa pride še ostala slo na kontroling :whistle: hec...
RockerMB Objavljeno Januar 7, 2008 Opozori Objavljeno Januar 7, 2008 c c c c sami razvrati so vs :nono: sej zato pa pride še ostala slo na kontroling če lahko kaj prispeva :whistle: Mucka, ti sam pridi, bova nardila plan dela, kaj in kako lahko prispevaš :naughty:
mačka27 Objavljeno Januar 7, 2008 Opozori Objavljeno Januar 7, 2008 (popravljeno) Mucka, ti sam pridi, bova nardila plan dela, kaj in kako lahko prispevaš :naughty: Ti se le pazi! Mam Secret weapon zmer s sabo :naughty: Popravljeno Januar 7, 2008. Popravil mačka27
CVIČKAR1 Objavljeno Januar 7, 2008 Opozori Objavljeno Januar 7, 2008 Mačka...pomoje boma medva kr skup ga manhla... :whistle: Oz do Celja bom pršu k zdj doživlam nova presenečenja z motorjem :headbang:
mačka27 Objavljeno Januar 7, 2008 Opozori Objavljeno Januar 7, 2008 (popravljeno) Mačka...pomoje boma medva kr skup ga manhla... :whistle: Oz do Celja bom pršu k zdj doživlam nova presenečenja z motorjem :headbang: Ti....Kaj bo pa Nina rekla na to? da naw špetir v familji? :lol1: Hi,hi,hi,hi, hecam....ti samo reci, srce, kje in kdaj? Popravljeno Januar 7, 2008. Popravil mačka27
CVIČKAR1 Objavljeno Januar 7, 2008 Opozori Objavljeno Januar 7, 2008 (popravljeno) Hmmm...Sam da vidim hčerko od Mutike...Upam da jo pripelje sam za sekundo pa bo že dost :evilgrin: Popravljeno Januar 7, 2008. Popravil CVIČKAR1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se