STAR Objavljeno December 5, 2012 Opozori Objavljeno December 5, 2012 Ali me bo kdo vzel zraven v soboto v LJ?
ataIBA Objavljeno December 6, 2012 Opozori Objavljeno December 6, 2012 Če mi bo Bojan naredil servis na KTM-u, lahko prisedeš...;-) Smo se pogovarjali Marvin, Danči, Gody in jaz prejšnji teden, da bi naj šli z enim avtom. Se čujemo.
gody01 Objavljeno December 7, 2012 Opozori Objavljeno December 7, 2012 Kaj zaj, kaka je logistika za jutri ? Če prav štejem: AtaIBA, STAR, Marvin2, Danči Gody, hmmm tole gre skozi samo z vesoljsko ladijo ...
Mutika Objavljeno December 20, 2012 Opozori Objavljeno December 20, 2012 Oj, toteki! Sem se malo "zbudila" in po včerajšnjem namigu nekaterih naših starešin poklicala k Aliju. Imajo odprto in rezervirali so nam naš stari plac - tam v kleti. Dajmo, uprizorimo en "afterparty" za konec sveta , pa proslavimo lahko Dan samostojnosti in enotnosti (dokler je še kaj ostalo od te naše ljube Slovenijice), pa se malo spet družimo, čeprav ni torek, ampak sreda (Darko3Q takrat ne pleše). Datum in ura: sreda, 26. 12., od 19h dalje. Pri Aliju, torej na nekdaj tako priljubljenem starem placu. Pa malo se prosim optačlajte, da vidim, če sem rekla preveč, ko sem rezervirala za cca. 10 ludekof. Upam, da bomo te spet zmagali. :hooray: Mogoče mi celo rata spoznat Snecerja ... :naughty:! Lepo praznujte! Se veselim, da se (spet) vidimo v sredo!
Snečer Objavljeno December 20, 2012 Opozori Objavljeno December 20, 2012 Saj sva se že videla pa te skleroza daje Videl sem te celo na 3. mariborski vstaji z neko kolegico. V sredo pa me najbrž ne bo, bom prepeval himno.
STAR Objavljeno December 20, 2012 Opozori Objavljeno December 20, 2012 Pridem, če bo MotoristXX prinesel "kremšnite" ;-)
ataIBA Objavljeno December 21, 2012 Opozori Objavljeno December 21, 2012 Imaš praf!!! Sem jih po njegovem receptu že delal pa niso bile niti približno tak dobre..... Pridem fsekakor....
danci1973 Objavljeno December 21, 2012 Opozori Objavljeno December 21, 2012 Če ne bo obljubljenega konca sveta, pa tudi jaz pridem... D.
Darko3g Objavljeno December 22, 2012 Opozori Objavljeno December 22, 2012 Jaz imam občutek, da je konec sveta že bil in sem sedaj v Matrici. Kolikor sem gledal programsko kodo Matrice, sem za naslednjo sredo programiran v ALI-ju. Lahko povabim še kake prjatle?
ataIBA Objavljeno December 23, 2012 Opozori Objavljeno December 23, 2012 ..tudi prijateljice :grim .... Toplo je tak ko v risanki. Ostali smo brez sira in treba je ponj v Točak . Krenem čez pol urce . Smer Brežice - Samobor - Jastrebarsko - Karlovac - Točak in nazaj.
Mutika Objavljeno December 26, 2012 Opozori Objavljeno December 26, 2012 Ojlala! Opomnik: praznično druženje totekov; sreda, 26. 12., od 19h dalje, pri Aliju, torej na nekdaj tako priljubljenem starem placu. Kot se zdi, nas bo ziher dovolj, da bo druženje prijetno. Se veselim! Pridem, če bo MotoristXX prinesel "kremšnite" ;-) A samo zaradi kremšnit? :evilgrin: Jaz imam občutek, da je konec sveta že bil in sem sedaj v Matrici. Kolikor sem gledal programsko kodo Matrice, sem za naslednjo sredo programiran v ALI-ju. Lahko povabim še kake prjatle? Prjatle, prjatlce, ... anyone.
ataIBA Objavljeno December 26, 2012 Opozori Objavljeno December 26, 2012 Torej danes v sredo bo naš torek ....
Darko3g Objavljeno December 26, 2012 Opozori Objavljeno December 26, 2012 Torej danes v sredo bo naš torek .... Če neoš ob štirih zalegno za pet minut in se zbudo ob desetih :grim Saj, pri takšnem kavču, bi se to meni tudi večkrat zgodlo.
STAR Objavljeno December 26, 2012 Opozori Objavljeno December 26, 2012 ... Lahko povabim še kake prjatle? Pripelji zraven še kakšne kekse s pecivom ;-) umetnica51 1
ataIBA Objavljeno December 26, 2012 Opozori Objavljeno December 26, 2012 Če neoš ob štirih zalegno za pet minut in se zbudo ob desetih :grim Saj, pri takšnem kavču, bi se to meni tudi večkrat zgodlo. He-he! Prav maš. Moje ne morem premaknit. Zaj jo šuntam, naj se dvigne...
Mutika Objavljeno December 27, 2012 Opozori Objavljeno December 27, 2012 Ojlala, toteki! Fajn je bilo, res ... bo treba spet v ponavljajočo obliko spravit. Tista spodnja soba pri Aliju je polna lepih spominov, pa celo naš smučarski pokal je še tam! Vapo, Rocky, ... super, da sta tudi vidva prišla. Upam le, da so Marvini našli svoje otroke. Drugič jih pa prej fkup spravita, da se bosta lahko pridružila! AtaIBA, nič se na MamoIBA ne izgovarjaj, itak vsi vemo, da je bil tisti podvig dvigovanja s kavča predvsem tvoj manever. Aja, da ne pozabim ... Star, hvala! Se (kmalu) spet vidimo, če ne prej, drugo leto! Pripelji zraven še kakšne kekse s pecivom ;-) MamaIBA se ni izneverila tradiciji, čupavci so bili zastopani.
STAR Objavljeno December 27, 2012 Opozori Objavljeno December 27, 2012 Aja, da ne pozabim ... Star, hvala! Malenkost
Mohorko Objavljeno Januar 2, 2013 Opozori Objavljeno Januar 2, 2013 Vam VSEM srčno voščim zdravo, prijazno in srečno novo leto. Ja pa še to: radi se imejte ! Mutika 1
Pips Objavljeno Januar 2, 2013 Opozori Objavljeno Januar 2, 2013 (popravljeno) Vsem Totekom želim zdravja in obilo varnih km v novem letu. Popravljeno Januar 2, 2013. Popravil Pips Mutika 1
Mutika Objavljeno Januar 5, 2013 Opozori Objavljeno Januar 5, 2013 Srečno in zdravo 2013! Naj bo pogumno, polno dobrih namenov in pametnih odločitev ter zdravja v domači hiši in čustvene topline. Naj bo leto dobrih preizkušenj in velikih dosežkov! Naj bo polno avantur na razprtih krilih. Predvsem pa razumevanja in strpnosti med vsemi nami. SREČNO, dragi toteki! Pips 1
Popularna objava BremzPenzl Objavljeno Januar 5, 2013 Popularna objava Opozori Objavljeno Januar 5, 2013 Te pa še jaz srečno, zdravo, brez gumidefektov in polomljenih kosti polno leto. Ravnokar prišel z letošnje prve fure, če odmislim ono ko sn se do Tuš pumpe zapelo na pir in tankanje. Nisn si mogo kaj da se nisn pelo če pa je zunaj ob 13:00 kazalo 15 stopinj plusa. Pa sn reko, malo grem proti Sl. Bistrci pogledat in vidim pred Gamsom enih deset motorov, pa pri Polskavi sem že dva srečal in je obetalo... Bil sem presenečen, da na cestah ni bilo nobenega šodra in peska , to je verjetno zato ker sploh niso sipali, ker so itak vsa komunalna podjetja pocrkala. :evilgrin: Celo turo od Mb, preko Bistrice, Vitanja, Velenja, Šoštanja in Topolšice zelo lepa cesta, še Štajerski del "The cesta" je bil kar vredu. Na vrhu pa hladno, mokro in polno storžev in listja...?!? Polsko ko sto hudičov, da sn se pelo kot na speedweju, z predno kolo vun z ovinka, zadnjo pa itak zanaša. Sn si mislo da so veverce mele novoletni žur pa so storže po cesti razmetale . No potem sn se pa na Koroški strani dol pelo in to je šele blo noro...Sicer pa to je TinaMaze becirk in sn vedo da brez snega neo šlo. Prvo me je jezlo da je na cesti polno peska, no potem ko sn na led prišo pa sn bil srečn da je tam. . Na cesti sicer ni blo snega ampak ob cesti pa še vedno pol metra in ko se podnevi topi pol pa ponoči zmrzne je hudič. Na sončni legi se pelaš ko gospod, pa prideš v senco in si že žnable grizeš ko občutiš da si na ledu...Še dobro da je blo ob cesti pol metra snega, tak da ti nima kaj bit. Dvakrat sn se v sneg zapelo, tretjič pa sn po zadni bremzi stopo in ko so kramparce šoder zagrable tudi ni blo sile. In sem prispel v Črno, no potem pa dalje ni bilo več neke sile. Stara dobra loknjasta in razdrapana cesta z vzorci asfalta me je vodila proti Ravnam nato dalje do Dravograda pa nato smer Radlje kjer sem vido da ima naša Alka obvoznico mimo svoje štale. V Breznu me je tema dobla pa malo hladno je ratalo in sn mislo gretje ročk šaltat, te sn se pa spomno da mi še doma na polici ležijo (če sn se ga pa rajši z kolegi vlil ko pa da bi jih zmontiral...). Jebiga se ni blo sile, saj mi je od adrenalina kar toplo blo. počasi prispel do garaže, spakiral rajnglo pod streho in evo mene tu gor. prvih 200km letos DRVOWP, sohen, trebor in 8 others 11
Mutika Objavljeno Januar 12, 2013 Opozori Objavljeno Januar 12, 2013 Te pa še jaz srečno, zdravo, brez gumidefektov in polomljenih kosti polno leto. Ravnokar prišel z letošnje prve fure, če odmislim ono ko sn se do Tuš pumpe zapelo na pir in tankanje. Nisn si mogo kaj da se nisn pelo če pa je zunaj ob 13:00 kazalo 15 stopinj plusa. Pa sn reko, malo grem proti ... Bravo, Bremzl, spet čisto v tvojem stilu. Lahko bi prišo tut na kaki totek torek, ki je zdaj ponavadi v sredo, zasedba nikakva (priznam, da sem tudi jaz silno šlampasta, kar se udeležbe tiče), ampak bi se potrudli prit, če bi nam tut v živo kaj razložo, ne sam tu gor. Naslednji tedn - no, bojda že jutri - naj bi nas zasipalo. Te pa če ga neo preveč, se lahko probamo v sredo dobit na totek torku, da bo lahko tudi darko3Q prišo. AtaIBA, sn čula, da ste pr vas nekaj zbolevali, pa da ste že menda te spet zdravi, hm?
BremzPenzl Objavljeno Januar 13, 2013 Opozori Objavljeno Januar 13, 2013 Bravo, Bremzl, spet čisto v tvojem stilu. Lahko bi prišo tut na kaki totek torek, ki je zdaj ponavadi v sredo, zasedba nikakva (priznam, da sem tudi jaz silno šlampasta, kar se udeležbe tiče), ampak bi se potrudli prit, če bi nam tut v živo kaj razložo, ne sam tu gor. Naslednji tedn - no, bojda že jutri - naj bi nas zasipalo. Te pa če ga neo preveč, se lahko probamo v sredo dobit na totek torku, da bo lahko tudi darko3Q prišo. AtaIBA, sn čula, da ste pr vas nekaj zbolevali, pa da ste že menda te spet zdravi, hm? Kaj te z AtaIBa-o je, kaj mu je travarice zmajkalo... Ja zaj če bo snega nasipalo, pol pa bo zopet za na Golico it. ataIBA 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se