ELO Objavljeno April 7, 2014 Opozori Objavljeno April 7, 2014 motor mi počasi hodi v napoto v garaži. pa sem kljub rečenemu pripravljen znižati ceno, na 2250 EUR. poleg motorja so nove letne in 120km rabljene zimske gume, nosilec za kovček in kovček, ter lepa barracuda ogledala... info: 041-395-352
sayo Objavljeno November 5, 2016 Opozori Objavljeno November 5, 2016 A ima kdo za prodat tole Hondo MSX 125 grom ???
tonkobalonko Objavljeno September 30, 2017 Opozori Objavljeno September 30, 2017 Včeraj popoldne...ni lep? EuroZoomer 1
tonkobalonko Objavljeno Oktober 1, 2017 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2017 Moj že od junija...prvih 2000 km že narejenih. Pravi 'fun bike'! sesir 1
EuroZoomer Objavljeno Oktober 28, 2017 Opozori Objavljeno Oktober 28, 2017 (popravljeno) Ob 9/30/2017 ob 9:51, tonkobalonko pravi: Včeraj popoldne...ni lep? Vrhunsko! Danes sem se odlocil da bom svojega custom Zoomerja prodal ali pac ne, ker mi ga je zal in ze besno iscem 125ko. Pri nas ni rabljenih vsaj na avto.net ni, tako da DE zopet vabi. Kot sem nasel mint Zoomerja. Potem pa ponovno predelava, da tudi low & streched. Mi bodo kolegi iz USA pomagali, ker za njih risem razne designe. Je kdo iz LJ, ki si lasti 125ko? Da bi jo videl live! Popravljeno Oktober 28, 2017. Popravil EuroZoomer sesir 1
AlesD Objavljeno Februar 13, 2018 Opozori Objavljeno Februar 13, 2018 (popravljeno) Taka lepota, pa še nikjer govora o njej Popravljeno Februar 13, 2018. Popravil AlesD
DAMI34 Objavljeno Februar 13, 2018 Opozori Objavljeno Februar 13, 2018 pred 15 minutami, AlesD pravi: Taka lepota, pa še nikjer govora o njej je je, samo v pravo temo moraš pogledati http://motosvet.com/tabla/forum/28-motocikli-125ccm/ EuroZoomer 1
ponikipo Objavljeno April 26, 2018 Opozori Objavljeno April 26, 2018 Odkar sem jo prvič vidu v živo, mi ni dala miru. Končno je "osa" pri hišu, brni sicer bolj kot kak jezen črmlj EuroZoomer 1
compaq Objavljeno April 26, 2018 Opozori Objavljeno April 26, 2018 Akrapovic je prov za ta motor, ali je domaca predelava?
EuroZoomer Objavljeno April 26, 2018 Opozori Objavljeno April 26, 2018 Oooo nekaj nas pa je. Jaz sem že šel v akcijo. TRS race bar in clip-ons, TRS stretch kit, HEL zavorne cevi, TRS sprocket cover, TRS tappet in cam covers, TRS lowering link pa še bi se našlo. Sedaj se moram samo rešiti tega obupnega denferja. Bi pa šel v low mount vrzijo tja nekam pod noge. Vsi ti hlodi tu zgoraj so opbupni ko gledam po spletu. Danes pa predelam sicer cool nosilec tablice z Aliexpressa. Predelam, ker je k* ogromen denfer vsemu v napoto. sesir 1
ponikipo Objavljeno April 26, 2018 Opozori Objavljeno April 26, 2018 @compaq http://www.akrapovic.com/sl/#!/motocikel/izdelki?brandId=30&modelId=673&phaseId=1
EuroZoomer Objavljeno April 26, 2018 Opozori Objavljeno April 26, 2018 pred 3 urami, ponikipo pravi: @compaq http://www.akrapovic.com/sl/#!/motocikel/izdelki?brandId=30&modelId=673&phaseId=1 Hvala. Vrhunska zadeva, samo tega Akrapota je toliko, da... Pa spet kibla. Sem na Ebay.de pred pol ure zmagal mint ohranjen Hurric Pro 2 za 130 € + papirji. Cela zmaga. Samo v mat črno ga še pihnem pa bo.
ponikipo Objavljeno Maj 22, 2018 Opozori Objavljeno Maj 22, 2018 Evo, slab mesec je pri hiši, dnevno ga uporabljam kot commuter bike (služba, hitri skoki v radiju 15-20 km). Akrapota sem homologiral b.p., izjemno lahkotna in okretna, poraba komaj nekaj nad 2l, najlepše se pelje med 70-80km/h, da se zapeljat na kavo tudi z gospo v dvoje, vzbuja nasmehe, sploh kolegov (resnih) motoristov, pol ko jim dam za en krog ..., z malim (5 let) fino trenirava gas/bremza (ni več samo on/off), celo gospa se je peljala suvereno en krog, prej nikoli ni vozila motorjev na prestave (jest pa za njo z XJR). Sva s kolegom zamenjala za en krog z njegovim SkyTeamom, pa je res velika razlika (v + MSX) glede vožnje, stabilnosti, Q izdelave (no, saj je razlika v ceni tudi ohoho, ...). Minus: sedež je zelo, zelo trd, prostora za karkoli ni (razen za orodje pod sedežem). Skratka zadovoljen, prava igrač(k)a, za celo familijo. Zok 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se