thumper Objavljeno Februar 8, 2015 Opozori Objavljeno Februar 8, 2015 Zanimiva primerjava: http://www.moto-station.com/article17303-yamaha-mt-09-tracer-vs-honda-crossrunner-2015-sport-ou-gt-votre-trail-routier.html pei hondi dobiš 6% manj za 20% višjo ceno... se moram vsest na tracerja da vidim kako mi sede..
jany Objavljeno Februar 9, 2015 Opozori Objavljeno Februar 9, 2015 Ali imajo kje tracera že za test ? najbrž bo delta team krško ga mel prvi ?
KilleRBee Objavljeno Februar 9, 2015 Opozori Objavljeno Februar 9, 2015 Se mi zdi da Honda na splošno zadnje čase kar malce spi...
Fazer03 Objavljeno Februar 9, 2015 Opozori Objavljeno Februar 9, 2015 Zapis/test iz predstavitve: builder, Cartman in DAMI34 3
Cartman Objavljeno Februar 9, 2015 Opozori Objavljeno Februar 9, 2015 na pogled se meni nista zdela direktna konkurenta. Isti segment, precej različna klientela IMO. VFR je precej bol glomazen, širok stol, visoko krmilo...skratka zelo potovalen. Kufri mu sedejo, dva gor in u Francijo....Tracer mi je deloval majhen in zbit, kompakten. Mal huliganski. Jezna čebelca. Solo po lokalni cesti, pa do Paga.... Thump, za 20% več dnara dobiš tud 25% več batov, ventilov in ojnic, pa tud ene dobrih 15% več kil
TakeALookAround Objavljeno Februar 9, 2015 Opozori Objavljeno Februar 9, 2015 A tale tricilindrski motor je potlej nezahtevn za vzdrzevanje? Pa trpezen? Pa ne mi zdej napisat, da je pa en ze 19 jurjev naredu pa dela k sus
Fazer03 Objavljeno Februar 9, 2015 Opozori Objavljeno Februar 9, 2015 Thump, za 20% več dnara dobiš tud 25% več batov, ventilov in ojnic, pa tud ene dobrih 15% več kil Pri nas je po ceniku obeh uvoznikov le 10% razlike v ceni: 9995 € / 10990 € za osnovni model brez kovčkov in ostale opreme ....
Fantocci Objavljeno Februar 9, 2015 Opozori Objavljeno Februar 9, 2015 A tale tricilindrski motor je potlej nezahtevn za vzdrzevanje? Pa trpezen? Pa ne mi zdej napisat, da je pa en ze 19 jurjev naredu pa dela k sus Kdo pa naj to ve, če pa gre za nov agregat.
TakeALookAround Objavljeno Februar 9, 2015 Opozori Objavljeno Februar 9, 2015 Aja...hm....od kdaj pa je?
TakeALookAround Objavljeno Februar 9, 2015 Opozori Objavljeno Februar 9, 2015 Ubistvu, ce bi kdo ze 19 nardil bi blo ze ful dobr.....
DAMI34 Objavljeno Februar 9, 2015 Opozori Objavljeno Februar 9, 2015 Aja...hm....od kdaj pa je? od lani, ko je MT 09 prišel ven. Sicer pa a nima garancije? Pa glede na to da je Yamaha, po mojem mora bit ta prau traktorček, ki bo laufal in laufal. TakeALookAround, bajsi, builder in 1 other 4
thumper Objavljeno Februar 9, 2015 Opozori Objavljeno Februar 9, 2015 Thump, za 20% več dnara dobiš tud 25% več batov, ventilov in ojnic, pa tud ene dobrih 15% več kil ja cart .. ok pri nas je 1000€ tazlike ... za tega jurja manj dobiš : 6 konjev več pri 250obr/min manj , in 12,5Nm navora več pri istih obratih 8500 ...zanimivo bi bilo primerjati krivuljo navora ... teža : honda polna 242 kg tracer polna : 210kg ..... 32kg MANJ!!!! to so že kufri in dobršen del prtljage za dva... aja .. ne 25% več ojnic ...30% več ... Cartman, builder in jany 3
TakeALookAround Objavljeno Februar 9, 2015 Opozori Objavljeno Februar 9, 2015 od lani, ko je MT 09 prišel ven. Sicer pa a nima garancije? Pa glede na to da je Yamaha, po mojem mora bit ta prau traktorček, ki bo laufal in laufal. True True, zjle sm sele mozgane uklopu, na sihtu jih ne rabm. Efendi, thumper, builder in 1 other 4
gasperX Objavljeno Februar 9, 2015 Opozori Objavljeno Februar 9, 2015 Dej tole temo že ukinte hudiča, men se meša od tega motorja, sem čist zalublen hudiča, pa ne mi zdej pametni bit pa govort da nej ne berem te teme, k pač ne morm it mimo...... TakeALookAround, mladench in DAMI34 3
Cartman Objavljeno Februar 9, 2015 Opozori Objavljeno Februar 9, 2015 Dej tole temo že ukinte hudiča, men se meša od tega motorja, sem čist zalublen hudiča, pa ne mi zdej pametni bit pa govort da nej ne berem te teme, k pač ne morm it mimo...... kupt pejt, kupt. Sam to pomaga Sej bo hmal pomlad.... TakeALookAround 1
gasperX Objavljeno Februar 9, 2015 Opozori Objavljeno Februar 9, 2015 sej vem da pomaga pa mam pa še mal problem pomoje bo treba denarnco na urgenco pelat :D tko da bo žal treba počakat mal
TakeALookAround Objavljeno Februar 10, 2015 Opozori Objavljeno Februar 10, 2015 Sej nau panike, tole se bo prodajal tko k TDM, cez 10 let ista!. :evilgrin:
Fazer03 Objavljeno Februar 10, 2015 Opozori Objavljeno Februar 10, 2015 (popravljeno) za tega jurja manj dobiš : 6 konjev več pri 250obr/min manj , in 12,5Nm navora več pri istih obratih 8500 ...zanimivo bi bilo primerjati krivuljo navora ... Iz francoske primerjave: kakor razberem: rdeča Yamaha, zelena pa Honda: Première information à tirer de la lecture du graphique : nos trails routiers de parc presse ne sont pas vraiment bridés à la norme française. La Yamaha MT-09 Tracer (courbes rouges) affiche en effet une puissance maximale de 113,6 ch à 9922 tr/min au vilo, contre 116,2 ch à 9 998 tr/min pour la Crossrunner (courbes vertes)? Etonnant car d'ordinaire, Honda est l'un des rares constructeurs à "rester dans les clous". Popravljeno Februar 10, 2015. Popravil Fazer03
thumper Objavljeno Februar 10, 2015 Opozori Objavljeno Februar 10, 2015 jah itak nisem pogledal naprej od prve strani - ... zanimiva primerjava - tracer se kar kaže v pozitivni luči..honda ima mestno porabo 1,17l/100km višjo?
Cartman Objavljeno Februar 10, 2015 Opozori Objavljeno Februar 10, 2015 (popravljeno) sej vem da pomaga pa mam pa še mal problem pomoje bo treba denarnco na urgenco pelat :D tko da bo žal treba počakat mal Po navadi spomladi vržeš na sonce svoje preverjeno kljuse, daš frišne gume gor in ugotoviš de je u bistvu čist OK, de ni blazne potrebe po novem, in je svet spet čist lep. Iz francoske primerjave: kakor razberem: rdeča Yamaha, zelena pa Honda: Première information à tirer de la lecture du graphique : nos trails routiers de parc presse ne sont pas vraiment bridés à la norme française. La Yamaha MT-09 Tracer (courbes rouges) affiche en effet une puissance maximale de 113,6 ch à 9922 tr/min au vilo, contre 116,2 ch à 9 998 tr/min pour la Crossrunner (courbes vertes)? Etonnant car d'ordinaire, Honda est l'un des rares constructeurs à "rester dans les clous". Tole so pač črte na papirju. Lahko jih tolmačiš de je Yamaha močnejša, al pa da ma Honda pri istih obratih več moči in navora vse do 8000 obratov. Na vožnjo pa vsaj tolko kot motor vplivajo tudi prestavna razmerja....Tako de so grafi in tabelce bol...zimske kisle kumarice. Popravljeno Februar 10, 2015. Popravil Cartman gasperX in Nearrain 2
KilleRBee Objavljeno Februar 10, 2015 Opozori Objavljeno Februar 10, 2015 MT-09 je tud v Slovenskem celovečercu. :grrr
TakeALookAround Objavljeno Februar 11, 2015 Opozori Objavljeno Februar 11, 2015 V KMCju se skos eni smukajo okol rdece.....na hitr zgleda kr igraca.
BMWflar Objavljeno Februar 11, 2015 Opozori Objavljeno Februar 11, 2015 V KMCju se skos eni smukajo okol rdece.....na hitr zgleda kr igraca. Ni jih več , so že šli ven!
TakeALookAround Objavljeno Februar 11, 2015 Opozori Objavljeno Februar 11, 2015 Misls notr? Ker je bla zunej....
ptujčan1991 Objavljeno Februar 11, 2015 Opozori Objavljeno Februar 11, 2015 Sem novi na forumu Tudi jaz kupujem ta motor, MT-09 Tracer, ki bo moj prvi novi motor, zato se nočem prehitro odločiti. Danes so jih dobili v Mariboru v Motonautiki. https://sl-si.facebook.com/moto.nautika A se ga splača tam kupit ali mi priporočate kakšno drugo trgovino?
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se