biker77 Objavljeno September 2, 2014 Deli Objavljeno September 2, 2014 Se mi zdi da se bo splačal it na sejem letos.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TakeALookAround Objavljeno September 2, 2014 Deli Objavljeno September 2, 2014 Ja, treba se je v vrsto postavt za bmw xr. :evilgrin: gasperX 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fantocci Objavljeno September 3, 2014 Deli Objavljeno September 3, 2014 (popravljeno) Maska podobna r6 l. 99. Lepa sam auspuh mi ne potegne. Me preveč na Vesysa spominja. Bi rajši imel po enega na vsaki strani.Ma svojih prednosti ta koncept auspuha: za bočne kovčke je tako bolj praktično (ožji motor), sovoznika ne moti pa težišče je nižje in bližje centra. Plus tega je razmeroma drag del skrit in tako dobro zaščiten ob padcu (pri Versysu sploh). Najslabše (in najgrše) je en ogromen raufnk na eni strani. Popravljeno September 3, 2014. Popravil Fantocci Fazer03 in Snečer 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
OKigor Objavljeno September 17, 2014 Deli Objavljeno September 17, 2014 Pri MASS-u smo že razvili izpušni lonec za ta motor, tako da lahko rečem, da trovaljnik RAZTURA ! se priporočam https://www.youtube.com/watch?v=ovh5P1rUigk Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bremzer Objavljeno September 18, 2014 Deli Objavljeno September 18, 2014 Nevem koliko od vas že ve da ima Yamaha MT-09 in MT-09 A odpoklic vsled zamenjave kabla za prednjo luč (prekratek in se strga pri konektorju). Baje postoji nevarnost,da v vožnji ugasnejo luči kar bi bilo ponoči zelo nevarno ! Ps; za več info lastniki teh motorjev pokličite svoj servis . kitekatus 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fazer03 Objavljeno Oktober 17, 2014 Deli Objavljeno Oktober 17, 2014 Menda je to uradna fotografija: vir: http://www.omnimoto.it/magazine/14103/yamaha-fj-09-2015-prima-foto skalar36, ciciban, maxiscooter in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
skalar36 Objavljeno Oktober 17, 2014 Deli Objavljeno Oktober 17, 2014 Lepotica, Ta bo moja! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vandrovec Objavljeno Oktober 17, 2014 Deli Objavljeno Oktober 17, 2014 ...sprednja žarometa maska in vizir niso po mojem okusu, pa tudi na ostalih slikah iz drugih zornih kotov ne pritegne najbolj. Glede na staro TDM bi rekel, da gre za tehnološko izboljšavo in vozne lastnosti bodo verjetno dobre, vizuelno ji pa po moje primanjkuje neke identitete. Zanimivejša bi mi bila bolj enduro izvedba na tej osnovi. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gasperX Objavljeno Oktober 17, 2014 Deli Objavljeno Oktober 17, 2014 Lepša je tista iz prejšne slike... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cikadina Objavljeno Oktober 17, 2014 Deli Objavljeno Oktober 17, 2014 ta črna je fj-09 ta oranžna pa mt-09x tko da to sta dva razlicna mopeda, osnova je pa enaka. vsaj tako pravijo pri visor down. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gasperX Objavljeno Oktober 17, 2014 Deli Objavljeno Oktober 17, 2014 aha pol nej bi kao dva nova modela bla....no jest navijam za mt-09x še mojo barvo gor ruknejo pol grem lohka kr naročit Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Oktober 17, 2014 Deli Objavljeno Oktober 17, 2014 Ampak vsaj po dizajnu je oranžna naslednica TDM in meni je kr všečna. ciciban 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gasperX Objavljeno Oktober 17, 2014 Deli Objavljeno Oktober 17, 2014 Sva že dva.. sej pravi sam še barvo drugo , da nebo glih oranžna... pol pa počas naročit Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cikadina Objavljeno Oktober 17, 2014 Deli Objavljeno Oktober 17, 2014 aha pol nej bi kao dva nova modela bla....no jest navijam za mt-09x še mojo barvo gor ruknejo pol grem lohka kr naročit zgleda bo treba do teh sejmu počakat, da bojo kej razkrili, do zdej jim samo slike "uhajajo" Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
igorkr Objavljeno Oktober 17, 2014 Deli Objavljeno Oktober 17, 2014 (popravljeno) Yamaha je z modelom MT-09 na ameriškem tržišču uporabila drugo oznako in sicer FZ-09. Oznaka FJ-09 je tako po vsej verjetnosti (če bo taka tudi ostala) oznaka modela, ki se bo prodajal na ameriškem tržišču. Za evropsko tržišče se domneva, da bo oznaka MT-09x. Verjetno je to en in isti model in ne dva modela (ta oranžen je konceptna slika). Popravljeno Oktober 17, 2014. Popravil igorkr vandrovec 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fazer03 Objavljeno Oktober 17, 2014 Deli Objavljeno Oktober 17, 2014 Tole bo kar pravi izgled - le ime zgleda da še ni čisto definiran: še več slik je na www.nieuwsmotor.nl bajsi in igorkr 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gasperX Objavljeno Oktober 17, 2014 Deli Objavljeno Oktober 17, 2014 Hytech, bajsi, igorkr in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
igorkr Objavljeno Oktober 18, 2014 Deli Objavljeno Oktober 18, 2014 Pa še v rdečo barvo so ga odeli. :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
skalar36 Objavljeno Oktober 18, 2014 Deli Objavljeno Oktober 18, 2014 Evo jaz sem že kupec, počakam še 2 sezoni, pol mi bo itaq Versys crknu(tko so mi napovedali določeni fomuraši) Yamaha bo pa popravila vse poporodne težave. A so že znani kakšni tehnični podatki? IT, ter DE ne znam. skalaprava 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gasperX Objavljeno Oktober 18, 2014 Deli Objavljeno Oktober 18, 2014 Nč nau če ne druga se mi je že zarad barve zasral... TakeALookAround 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jozexj6 Objavljeno Oktober 18, 2014 Deli Objavljeno Oktober 18, 2014 Tole bi tud jst mel. Sam ta staro prodam pa mal dodam pa je Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fantocci Objavljeno Oktober 22, 2014 Deli Objavljeno Oktober 22, 2014 Spredaj mi še zmeraj nekaj manjka v dizajnu... tako kot na Super Tenere... (ampak ne kljun - bognedaj). Nekako bi morali malo zapolnit tisto praznino med blatnikom in lučmi. PrimozC 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
John2005 Objavljeno November 3, 2014 Deli Objavljeno November 3, 2014 No glede na specifikacije pa je tale nova TRACER varjanta zlo zanimiva. Buzdovan in Matej207 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Matej207 Objavljeno November 3, 2014 Deli Objavljeno November 3, 2014 190kg, motor od mt09 lahk bi še mogoče mali model nardili... 07? Luštn tale tracer, mislim da bi lahko dobil novo temo... vandrovec in Buzdovan 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TakeALookAround Objavljeno November 4, 2014 Deli Objavljeno November 4, 2014 Ce bi se vsaj sedel na ene 90 visine bi blo vrhunsko. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se