thumper Objavljeno December 30, 2015 Opozori Objavljeno December 30, 2015 pred 26 minutami, sayo pravi: Moped z DTC je 14.490€ + turing pack je 2.500€, skupaj 16,990€, od kje tebi 18.240€ polna cena turing pack je 3750e .. 14490 + 3750 = ?? pred eno uro, gradbenik pravi: Glede na osnovno ceno 13,490 in kakor si rekel 1000eur DCT si na 14,490. Jaz si želim oz. tudi malce dvomim da je to čisto gol motor brez katerega koli od teh paketov.. Ker sicer bo cena ulala, precej več kot sem sam pričakoval... Sicer pa tale iz avtoneta za 13.490 ima v opisu (že?) tole: varnostni zaščitni lok - 12V vtičnica - kodno varovan vžig motorja - nastavljiv sedež po višini - prtljažni kovček - stranski kovček - vetrna zaščita - meglenke tole oktoh cen in opreme bo pa đe zanimivo ...
sayo Objavljeno December 30, 2015 Opozori Objavljeno December 30, 2015 (popravljeno) pred 4 minutami, thumper pravi: polna cena turing pack je 3750e .. 14490 + 3750 = ?? tole oktoh cen in opreme bo pa đe zanimivo ... Beri do konca "Polna cena 3750 eur, promocijska cena 2500 eur." Popravljeno December 30, 2015. Popravil sayo
Scarabeo 500 Objavljeno December 30, 2015 Opozori Objavljeno December 30, 2015 Tisti, ki ima pod palcem se pa res ne bo podil po svetu s tem motorjem ampak z BMW - jem. Tisti, ki pa imajo malo je pa zanje predrag motor, pa mogoče kakšen 650 ali star tisočak. Drugače pa zelo lep motor. Scarabeo gradbenik, ciciban, Rokic in 2 others 5
thumper Objavljeno December 30, 2015 Opozori Objavljeno December 30, 2015 ja in ? če se bo nekdo odločil čez par mesecev ali leto za nakup motorja in promocijske cene ne bo več ? motolover 1
sayo Objavljeno December 30, 2015 Opozori Objavljeno December 30, 2015 pred 23 minutami, thumper pravi: ja in ? če se bo nekdo odločil čez par mesecev ali leto za nakup motorja in promocijske cene ne bo več ? Pri Crossturerju je bilo celo leto promocija
motolover Objavljeno December 30, 2015 Opozori Objavljeno December 30, 2015 V Sloveniji se tako ali tako noben motor ne proda po polni ceni. Eni ponujajo popuste takoj, pri drugih ga dobiš na predračunu. Na hitro pogledano je BMW GSA cca 3k dražji. Pričakoval bi večjo razliko. Rokic, bosa, gradbenik in 1 other 4
thumper Objavljeno December 30, 2015 Opozori Objavljeno December 30, 2015 pred 9 minutami, sayo pravi: Pri Crossturerju je bilo celo leto promocija tak motor ponavadi ne kupuješ za eno ali dve leti in ciljni kupci niso novodobni šmekerji temveč tisti , ki naj bi vedeli kaj hočejo dobit s tem motorjem .. takih , ki imalo staro AT in bi jo mogoče le zamenjali za novo je kar nekaj .. a bi morali poleg stare doplačati preko 10000e brez paketa kar pa je za veliko njih zeloooooo konkreten finančni zalogaj .. torej se bo sam nakup motorja oz.njegovo planiranje zavleklo ... in če se sam nakup zavleče več kot eno leto si na polni ceni paketa .. Kawl in MiNa 2
Kmet2 Objavljeno December 31, 2015 Opozori Objavljeno December 31, 2015 pred 9 urami, sayo pravi: Moped z DTC je 14.490€ + turing pack je 2.500€, skupaj 16,990€, od kje tebi 18.240€ 14.490 + TOURING PACK:- Vsi trije kovčki- Zaščita agregata- Meglenke- Ogrevane ročice- Višji vizir- Centralno stojalo- 12V vtičnica- Zgornji deflektor- Spodnji deflektorPolna cena 3750 eur, promocijska cena 2500 eur. Vse cene že vsebujejo DDV = gledal sem polno ceno ! pred 7 urami, thumper pravi: tak motor ponavadi ne kupuješ za eno ali dve leti in ciljni kupci niso novodobni šmekerji temveč tisti , ki naj bi vedeli kaj hočejo dobit s tem motorjem .. takih , ki imalo staro AT in bi jo mogoče le zamenjali za novo je kar nekaj .. a bi morali poleg stare doplačati preko 10000e brez paketa kar pa je za veliko njih zeloooooo konkreten finančni zalogaj .. torej se bo sam nakup motorja oz.njegovo planiranje zavleklo ... in če se sam nakup zavleče več kot eno leto si na polni ceni paketa .. Aha tak motor bodo kupili samo tisti ki vejo kaj hočejo dobit s tem motorjem .........dej ne bod Snecer pa kar nekaj v tri dni ,kupil ga bo tisti ki ima denar in vrjem da za ta denar ga bo malokdo vlekel po tistih kamnih kjer se vozijo Ni3ous in banda s temi starimi AT........toliko o tem kdo ga bo vozil in kako ve za kaj ga hoče ,vrjem da tisti ki ve zakaj ima staro AT bo naenkrat ko bo kupil novo AT posal šmeker Edino če ni poln ko brinje .... Dark in DAMI34 2
TakeALookAround Objavljeno December 31, 2015 Opozori Objavljeno December 31, 2015 Ja jaz bi jo mel za sminkirat, priznam. Glede cen pa....hm...Osnovna cena je navedena, pol pa verjetno v salon prides, ti pa zacne nastevat, da ma ze meglenke, pa 12v pa par malenkosti in ti jo ponudi za 16k. Pa si tm ciciban in MiNa 2
thumper Objavljeno December 31, 2015 Opozori Objavljeno December 31, 2015 pred eno uro, Kmet2 pravi: Aha tak motor bodo kupili samo tisti ki vejo kaj hočejo dobit s tem motorjem .........dej ne bod Snecer pa kar nekaj v tri dni ,kupil ga bo tisti ki ima denar in vrjem da za ta denar ga bo malokdo vlekel po tistih kamnih kjer se vozijo Ni3ous in banda s temi starimi AT........toliko o tem kdo ga bo vozil in kako ve za kaj ga hoče ,vrjem da tisti ki ve zakaj ima staro AT bo naenkrat ko bo kupil novo AT posal šmeker Edino če ni poln ko brinje .... hvala bivš prjatu za primerjavo ... tolk o tem koliko sprejemaš mnenja drugih.. AT ni GS in ne bo jih prav veliko za videti ...bo pa kakega gs-a manj videt to pa .. in kvečjemu se bo kak gs-ar vrnil na nivo normalnega obnašanja če bo zamenjal za AT.. pred 20 minutami, DinDiin pravi: Ja jaz bi jo mel za sminkirat, priznam. Glede cen pa....hm...Osnovna cena je navedena, pol pa verjetno v salon prides, ti pa zacne nastevat, da ma ze meglenke, pa 12v pa par malenkosti in ti jo ponudi za 16k. Pa si tm noup... izbiral boš lahko med vsemi paketi ..motorji bodo prišli že osnovni ali s paketom.. zna se pa zgodit da bodo kupci zaradi cene najprej pokupili osnovni model in ga počasi po svoje dodelali .. ko bo zmanjkalo osnovnih pa bo tako kot si napisal - vzel boš tisto kar bo na razpolago ,, TakeALookAround, ciciban in MiNa 3
jskrablin Objavljeno December 31, 2015 Opozori Objavljeno December 31, 2015 Dokler imajo proizvodnjo razprodano par mesecev vnaprej, se verjetno ne splača skakat v vrsto. Počakat ene malo, da se hype pomiri, pol pa bojo tudi cene/pogoji ugodnejši. Pa še rabljeni motorji se pojavijo na trgu, tako da je izbire več. Na prvo žogo skakat pa kaj vem, se verjetno ne splača. Edino če se hype ne bo kmal pomiril. Pol pa maš problem
TakeALookAround Objavljeno December 31, 2015 Opozori Objavljeno December 31, 2015 No saj....oglasov tipicno ne zna noben sestavljat na avtonetu, oz. so nalasc zavajajoci, kot zmeraj.... ciciban in gradbenik 2
gradbenik Objavljeno December 31, 2015 Opozori Objavljeno December 31, 2015 No pri bmwju je bilo tako da ce bi sam izbiral dodatno opremo bi prisel skoraj na isto ceno kot da bi vzel iz salona nerabljen model s polno opremo plus popusti ki si jih zdilas je pa itak odvisno od posameznika tisti z dobrimi vezami absolutno prednjacijo pri odstotkih pa ce se strinjamo ali ne, tako je bilo in tako bo. Razlika je itak marsikje lahko ze samo pri prodajalcu npr. Cosmos in Avtoval (ne govorim, da je dejansko med tema dvema, samo kot primerjava!). Ce se vrnem na Afriko sicer kar malo dvomim da se bo motor prodajal za 17/18k, ker kot ste ze omenil tisti ki bo imel toliko denarja bo verjetno posegel po Bmw ali Ktm, po temu pa po moje res samo tisti ki mu bo ta motor najbolj vsec predvsem tudi po videzu (kakor koli obrnes je to eden izmed glavnih faktorej za marsikoga). No, ce ne drugega ima pa Afrika ze veliko dobre reklame iz testov in videov in bo mogoce dejansko potem drugace. Kmet2 1
MiNa Objavljeno December 31, 2015 Opozori Objavljeno December 31, 2015 Kupci nove AT bodo pomoje "hondamani" kot je zapisal @thumper. To so večinoma ljubitelji znamke, ki so ji zvesti in še vedno vozijo staro AT ali Varo. Padalcev iz BMW-jevskih vod ne bo veliko, kot je bil primer CT s katerim je Honda hotela privabit tiste, ki hočejo "konje, kubike in kvaliteto" so pa presedlali večinoma varaderisti, pa še teh ni bilo ravno veliko (cena?). Kot sem v tej temi pred časom napisal, "zame osnovno", za svoje "potrebe" bi jo že opremil sam . celjan89 in moto rider 2
gradbenik Objavljeno December 31, 2015 Opozori Objavljeno December 31, 2015 Se strinjam. Crosstourer je recimo mene osebno minil ze takoj ko sem slisal da bo 4valjnik, mi ima osebno Vara enega najlepsih zvokov touring motorjev. Tudi izgled mi ni bil kaj prida. Ocitno vecini ni potegnila saj jih je res minimalno po cestah. Glede cene pa ne vem kaksna je oz je bila, verjetno ze rang GSa. Nic, malo bomo se pocakali glede cen in se kaksno leto da bomo videli ali je zadeva "dovolj ugodna" :).
motolover Objavljeno December 31, 2015 Opozori Objavljeno December 31, 2015 (popravljeno) Vedno sem imel Honde in to je znamka, ki sem ji najbolj zaupal. Potem je prišlo leto 2010 in BMW z novostjo S1000RR s Quickshifterjem, traction controlom, štirimi mapami, ABS in 192 konj, da ne rečem še serijsko vgrajenim alarmom, ki je enkrat preprečil krajo. Vse to za nekaj čez 15k in sem si rekel: končno je BMW naredil motor, ki me premakne. Močan športen motor za starca, ki potrebuje elektronsko pomagala za bolj (vsaj po občutku) varno vožnjo. Pri Hondi so več kot sposobni narediti dobre motorje, kar jasno pokaže GP, žal se šefom računica ne zdi prava in raje delajo malce okrnjene modele. Kupce potem prepričujejo, da je to zato, ker tehnika še ni dovolj preizkušena. Kot, da so bili pametni telefoni preizkušeni, ko je Apple prišel ven z Iphonom! Nokia je delala preizkušene modele in kje je zdaj? Dajmo Honda zmigajte se! Kaj bo po mojem mnenju lahko vplivalo na prodajo AT? Na žalost na svetu ni ravno ne vem koliko motoristov, ki si želijo 240kg motor voziti po terenu. Večina jih vozi po cesti, makadamu in mogoče malo po travi. Za po cesti bo pa kot kaže malo podhranjena. V tem segmentu je kar nekaj močnih igralcev in čas bo pokazal ali bo AT prodajni uspeh ali ne. V ASu bodo konec januarja imeli uradno predstavitev. Komaj čakam! Popravljeno December 31, 2015. Popravil motolover jany, gradbenik, celjan89 in 1 other 4
thumper Objavljeno December 31, 2015 Opozori Objavljeno December 31, 2015 bojo imeli .. če bo AT v redu prešla skozi piratki zaliv ... upam da bo ..
moto rider Objavljeno December 31, 2015 Opozori Objavljeno December 31, 2015 Ob 28. 12. 2015 at 11:17, kp-kp pravi: In da japonci nimajo duše...hahahaha Včeraj, še zadnji letošnji điro, je moja stara AT zgleda zaslutila vse to govoričenje o novi AT in v modernih smernicah ter z željo, da mi bo še dolga leta ugajala, začela mižati na eno oko..... En OSRAM bo dobila pa bo kot prvi dan . kp-kp, kje si pa te ledike kupil & za koliko?
FLY Objavljeno Januar 1, 2016 Opozori Objavljeno Januar 1, 2016 Dokazano je pobralo tako Božička kot Dedka... Nobene Afrike nisem dobil pod smrekco.. MiNa, celjan89, ciciban in 2 others 5
kp-kp Objavljeno Januar 1, 2016 Opozori Objavljeno Januar 1, 2016 Ob 31. 12. 2015 at 20:30, moto rider pravi: kp-kp, kje si pa te ledike kupil & za koliko? Sem odgovoril že na prejšnji strani; Preko ebaya za 9,02 eur. Sveti bolj česko (malo bolj bela svetloba v kombinaciji z originalom). Viden sem pa full. Tako pravijo kolegi in reakcije avtomobilov pred mano. Ena od ponudb... http://www.ebay.com/itm/2pc-10W-Cree-LED-Work-Spot-Off-road-Lamp-Motorcycle-Bike-Car-Jeep-Boat-Fog-Light-/281561583086
Rokic Objavljeno Januar 2, 2016 Opozori Objavljeno Januar 2, 2016 Ob 31. 12. 2015 at 20:08, thumper pravi: bojo imeli .. če bo AT v redu prešla skozi piratki zaliv ... upam da bo .. V Trstu v trgovini je že ena... HRC barve Cartman, genius12 in gradbenik 3
motolover Objavljeno Januar 2, 2016 Opozori Objavljeno Januar 2, 2016 1 hour ago, Rokic said: V Trstu v trgovini je že ena... HRC barve v kateri?
Cartman Objavljeno Januar 2, 2016 Opozori Objavljeno Januar 2, 2016 1 hour ago, Rokic said: V Trstu v trgovini je že ena... HRC barve A v dirt bike na fabio severo?
Rokic Objavljeno Januar 2, 2016 Opozori Objavljeno Januar 2, 2016 (popravljeno) cartman, na Fabio Severu, ja. Braidotti al kdo ima tam hondo? Res pa, da sm bil ponoči mimo v avtu in mi je hitro padla v oči Popravljeno Januar 2, 2016. Popravil Rokic
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se