TakeALookAround Objavljeno April 12, 2016 Opozori Objavljeno April 12, 2016 Pffeifer lahko tud pove a je kasn motor bedn al ne
Bambi61 Objavljeno April 12, 2016 Opozori Objavljeno April 12, 2016 pred 4 urami, DinDiin pravi: Pffeifer lahko tud pove a je kasn motor bedn al ne Zdravo, jaz sem Pffeifer,kdo me je klical? DAMI34 in TakeALookAround 2
DAMI34 Objavljeno April 12, 2016 Opozori Objavljeno April 12, 2016 pred 25 minutami, bambi61 pravi: Zdravo, jaz sem Pffeifer,kdo me je klical? nč nč, ti kr počivej Bambi61 in builder 2
celjan89 Objavljeno April 12, 2016 Opozori Objavljeno April 12, 2016 pa kaj je zdaj to ciciban forom ko taka čoko mafija ste!!! Pač smo si različni. Vsak pa poda svoje mnenje! Vtis iz vožnje ki si ga v tistem danem trenutku naredi. Na konec sveta greš tudi z skirojem lahko ali pa v coklih samo volja mora bit..
ciciban Objavljeno April 12, 2016 Opozori Objavljeno April 12, 2016 pred 6 urami, bambi61 pravi: Zdravo, jaz sem Pffeifer,kdo me je klical? tudi jaz se tak pišem... pred 4 urami, celjan89 pravi: pa kaj je zdaj to ciciban forom ko taka čoko mafija ste!!! Pač smo si različni. Vsak pa poda svoje mnenje! Vtis iz vožnje ki si ga v tistem danem trenutku naredi. Na konec sveta greš tudi z skirojem lahko ali pa v coklih samo volja mora bit.. A maš kej proti cicibanom Kmet2, MiNa, TakeALookAround in 4 others 7
gift Objavljeno April 12, 2016 Opozori Objavljeno April 12, 2016 pred 12 urami, builder pravi: saj to je vsemogoči Bmw, ne pa neka japonska jajca BMW-ja vozi Red Bullov top fahrer (drugače to ni možno), Hondo pa vozi Čeh in še to po tlakovcih, tako da....dajmo se malo zbrat builder 1
builder Objavljeno April 12, 2016 Opozori Objavljeno April 12, 2016 Pravkar, gift pravi: BMW-ja vozi Red Bullov top fahrer (drugače to ni možno), Hondo pa vozi Čeh in še to po tlakovcih, tako da....dajmo se malo zbrat se za druzga kot za Čeha ni Kmet2 1
celjan89 Objavljeno April 12, 2016 Opozori Objavljeno April 12, 2016 pred eno uro, ciciban pravi: A maš kej proti cicibanom Ja zajček mi ni nič prinesel pa zobna miška tudi ne! Kmet2 in ciciban 2
thumper Objavljeno April 12, 2016 Opozori Objavljeno April 12, 2016 Ob 11. 4. 2016 at 14:18, cb1300 pravi: Uf, sam res, za grčijo in dolomite mora biti gs adventure, ta vodno hlajeni :-) Aja.....sem pa sprobal na drugem modelu honde-in je že tam avtomatika čisto spodobno delovala....in kot pri atomobilu z avtomatskim menjalnikom v določenih situacijah dam na manual, tako sem tudi pri motorju pri dinamični vožnji pred ovinki ročno zmetal v nižje prestave, da ni sredi ovinka prestavljal, ko sem gas navil. Zadeva me pozitivno presenetila. kdaj so pa predstavili gs-ja z vodnim hlajenjem???? aja niso ..tekočinsko hlajen agregat je .. olje ni voda ...ok? za DTC se je že ugotovilo - super prednosti ker ti v klanec ne crkne in pomankljivosti da nima lera .. mogoče hint za konstruktorje - DTC , ki pri ustavitvi vrže v prosti tek in ponoven vklop avtomatike z gumbom ob ročici .. Ob 11. 4. 2016 at 17:24, poggy pravi: Daj ne bluzi. Brezpotja pri teh motorjih so malo bolj blatne makedamske poti in morda kakšna lepa traktorska vlaka, ostalo bi bila itak utopija. Ste pa vsi vabljeni v naše konce na en "Adventure" krog... vsi skupaj pozabljate , da je največji in najpomembnejši faktor pri motorju stik gume s podlago ...več ga je , bolje je .. a sva se midva na na mamutih ali tukaj Ob 11. 4. 2016 at 21:35, sayo pravi: Nove AT ti sploh ni treba testirat, saj že vse od tukajšnjih ZNALCEV zveš in ti si nejeveren tomaž ker si jo šel testirat med prvimi ... pred 7 urami, bambi61 pravi: Zdravo, jaz sem Pffeifer,kdo me je klical? prepozn vidu - sm te hotu na pir povabit.. Kmet2 1
celjan89 Objavljeno April 12, 2016 Opozori Objavljeno April 12, 2016 pred 3 minutami, thumper pravi: a sva se midva na na mamutih ali tukaj Kje si pa ti zalutav. Se mi zdi da je bilo letos več snega na mamutih maš pa dobrega "bm(k)veja" thumper 1
thumper Objavljeno April 12, 2016 Opozori Objavljeno April 12, 2016 pred 3 minutami, celjan89 pravi: Kje si pa ti zalutav. Se mi zdi da je bilo letos več snega na mamutih maš pa dobrega "bm(k)veja" nanos predlani januarja .. sprednja guma vee rubber dot 2007 .. moped l.1981 ..v tistem zametu navzgor mi je crknu ..aja sam kurbl ima .. Bambi61 1
sayo Objavljeno April 12, 2016 Opozori Objavljeno April 12, 2016 pred 34 minutami, thumper pravi: in ti si nejeveren tomaž ker si jo šel testirat med prvimi ... prepozn vidu - sm te hotu na pir povabit.. Jo še nisem testiru
thumper Objavljeno April 12, 2016 Opozori Objavljeno April 12, 2016 Pravkar, sayo pravi: Jo še nisem testiru daj ne laži prepričanemu .. kaj tite fotke z rakitne so bile pa samo tvoj fotografski hobi?
Kmet2 Objavljeno April 13, 2016 Opozori Objavljeno April 13, 2016 pred 7 urami, thumper pravi: daj ne laži prepričanemu .. kaj tite fotke z rakitne so bile pa samo tvoj fotografski hobi? Ja slikal iz avta pa je takoj vse vedu
ftp Objavljeno April 13, 2016 Opozori Objavljeno April 13, 2016 9 hours ago, thumper said: kdaj so pa predstavili gs-ja z vodnim hlajenjem???? aja niso ..tekočinsko hlajen agregat je .. olje ni voda ...ok? 2013 tekočinsko hlajen LC pa zato, ker vodno hlajen bi bil WC Kmet2, KNNMS in Cartman 3
thumper Objavljeno April 14, 2016 Opozori Objavljeno April 14, 2016 Ob 12. 4. 2016 at 22:28, thumper pravi: kdaj so pa predstavili gs-ja z vodnim hlajenjem???? aja niso ..tekočinsko hlajen agregat je .. olje ni voda ...ok? " cb1300 Vseved Člani 1047 1035 objav Motocikel: honda....itak :-)" pred 23 urami, ftp pravi: 2013 tekočinsko hlajen LC pa zato, ker vodno hlajen bi bil WC Objavljeno Monday na 14:18 · Prijavi objavo Uf, sam res, za grčijo in dolomite mora biti gs adventure, ta vodno hlajeni :-) in komu ti odgovarjaš in kaj mu odgovarjaš?na vprašanje kdaj so naredili vodno hlajenega odgovoriš z letnico 2013 , zatem pa sam sebe negiraš .. to LC je brezvezen nateg za ovce glede marketinga ( tehnično sicer-baje- deluje- kmet2 ti si bil z LC takrat iz bohinja ćez bled??) .. vse ostalo pa je čisto nabijanje sorry ...vsaj..če ne celo brezvezno bmflarsko pametovanje v temi o motorju , ki je kot zgleda zamajal psiho konkurence..
ftp Objavljeno April 14, 2016 Opozori Objavljeno April 14, 2016 Sicer ne vem kaj te pri vsem tem moti, ampak če smo pikolovski ga ni več novega motorja z vodnim hlajenjem. Vsi imajo hladilno tekočino "antifriz". Tudi novi GS ima hladilno tekočino, ki hladi vse tiste dele motorja, katere je prej hladilo olje, tako da pri novem "LC" je olje samo za podmazovanje (olje hladi toliko kolikor pri vseh ostalih) MiNa in ciciban 2
Kmet2 Objavljeno April 14, 2016 Opozori Objavljeno April 14, 2016 Thamper.....zračno-oljno hlajeni ,model pred GS LC .
DAMI34 Objavljeno April 14, 2016 Opozori Objavljeno April 14, 2016 pred 22 minutami, Kmet2 pravi: Thamper.....zračno-oljno hlajeni ,model pred GS LC . se pravi: cool moped Kmet2 1
thumper Objavljeno April 14, 2016 Opozori Objavljeno April 14, 2016 pred 9 urami, ftp pravi: Sicer ne vem kaj te pri vsem tem moti, ampak če smo pikolovski ga ni več novega motorja z vodnim hlajenjem. Vsi imajo hladilno tekočino "antifriz". Tudi novi GS ima hladilno tekočino, ki hladi vse tiste dele motorja, katere je prej hladilo olje, tako da pri novem "LC" je olje samo za podmazovanje (olje hladi toliko kolikor pri vseh ostalih) priznam svojo napako - my bad.. načeloma lahko daš vodo noter.. samo ne sme zmrzniti.. moj zračno hlajen boni ima hladilnik olja...in ko ga priklopiš na EOBDII pokaže "temperature senzor" za hladilno tekočino ...ne morš belivat..
motolover Objavljeno April 14, 2016 Opozori Objavljeno April 14, 2016 Včeraj sem sedel na znančevi in je konkretno nižja od GSAja. S celima stopaloma brez težav do tal.
TinaRR Objavljeno April 14, 2016 Opozori Objavljeno April 14, 2016 pred 46 minutami, motolover pravi: Včeraj sem sedel na znančevi in je konkretno nižja od GSAja. S celima stopaloma brez težav do tal. To je vredu
motolover Objavljeno April 14, 2016 Opozori Objavljeno April 14, 2016 1 minute ago, TinaRR said: To je vredu se strinjam TinaRR 1
kp-kp Objavljeno April 14, 2016 Opozori Objavljeno April 14, 2016 http://nation.foxnews.com.47ld.clonezone.link/bmw Kmet2 in sayo 2
builder Objavljeno April 14, 2016 Opozori Objavljeno April 14, 2016 pred 56 minutami, kp-kp pravi: http://nation.foxnews.com.47ld.clonezone.link/bmw in kdaj si ga boš nabavu Kmet2 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se