Skoči na vsebino

PIAGGIO NRG MC2/Extreme/MC3

Priporočene objave

Objavljeno
:yea2: alo lahko bi naredli kako stran za nrg-je saj so ti skuteri zelo kvalitetni

Ja se čist strinjam, kvaliteta ni kj ;)

Objavljeno

:yea2: heh ok treba bo zrihtat par slikc filmčkov pa podatke od nrg-ja pomojem nebo blema

Objavljeno

No sj neki mojih novih slikc še mogoce dons pride :naughty:

Objavljeno

kle še en NRG-jevc :)

lahko bi res eno stran naredl, pa gor naše mašince predstavl :naughty:

Objavljeno

kvaliteta je čisto enaka kot pri vseh ostalih Piaggio/Gilera skuterjih... mašina če se razlikuje od Runerjeve edino po prenosih in mogoče jermenicah (so manjše), ampak nisem siguren

Objavljeno

kaj se tiče strani tiče lahko jas nardim vi samo slike pa podatke o skuteru zrihtajte :yea2:

Objavljeno

to bo pa najmanjši problem .)

pa neki slik mam tud jst še na compjutru:)

Objavljeno

jst mam nrg-ja :yea2:

Objavljeno

OK samo nekje drugje se bomo mogli zmenit da nebo :topic:

zato če mate npr.(msn ) ... :yea2: :yea2:

Objavljeno

Ma kdo pojma kaj je Nrg-ju da pri polnih obratih (11000) začne mal cukat pa ni z elektriko nič narobe!?

Objavljeno
Ma kdo pojma kaj je Nrg-ju da pri polnih obratih (11000) začne mal cukat pa ni z elektriko nič narobe!?

Mogoce svecka...a do tolko obratov ti pride?

Objavljeno

kje se dobo kak obratomer da bi vidu kulk jih doseze moj skutr

Objavljeno

Ravno kar mi je en pametoval ki ima NRGja z Malossi Gus,primarnimi,delta clutc,sportnim filtrom ter ZXom da mu gre NRG 135km/h :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1:

Objavljeno

:cry: Ma jst se z tem sploh ne obremenjujem več, itak gre usakmu 3569km/h, vsak usazga dol pihne sam da ma eno nalepko od polinia gor :cry:

Objavljeno

ma, takih primerkov je kolk češ, jaz rečem lepo da mi gre 80 al pa 85 recimo z gusom, pa ko se je treba pelat it da vidimo kak komu gre pa majo vsi nekaj narobe pa nevemkaj vse, in nikol nočejo sprobat kolko res gre <_< :doze: :lol1:

Objavljeno
ma, takih primerkov je kolk češ, jaz rečem lepo da mi gre 80 al pa 85 recimo z gusom, pa ko se je treba pelat it da vidimo kak komu gre pa majo vsi nekaj narobe pa nevemkaj vse, in nikol nočejo sprobat kolko res gre <_< :doze: :lol1:

Točno to, pa to je vsak dan ista pesem :wacko:

Objavljeno
Ravno kar mi je en pametoval ki ima NRGja z Malossi Gus,primarnimi,delta clutc,sportnim filtrom ter ZXom da mu gre NRG 135km/h :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1:

Naj pride na meeting pa mu bom z B&W-om zmero ;)

Objavljeno (popravljeno)
Naj pride na meeting pa mu bom z B&W-om zmero ;)

Upam da pride sej ko ga bos vido se ga bos spomno keri je .)

Popravljeno . Popravil _Roba_
  • 1 mesec pozneje...
Objavljeno (popravljeno)

evo jst mam spet en problem s energyjem. kot sm že u eni drugi temi omenu, mi auspuh kr poka. zdej pa mi je zacel motor pr nizkih obratih-recimo štandgas- trokerat oz. mi ene parkrat k da bi zrak vn pihnu poc iz auspuha, pol pa crkne. ce pa ga že pod standgasom tiscim do konca, pa ne crkne.

k se je komu že kej podobnga zgodilu?

aja pa mogoce sm mau zakompliceranu napisu :)

tnx za odg

p.s. ce komu ni kej jasno me sm upraš .)

Popravljeno . Popravil mc m
Objavljeno

svečka bo pomoje....

razn če si menjavo kaj pred kratkim te je fergazer

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!