JeRn3j Objavljeno Maj 14, 2007 Opozori Objavljeno Maj 14, 2007 Ja edino to, sam mal je problem za CDI pa cevko od airboxa zaflikat... 1. CDI ti na uradnem servisu odprejo to je sam elektronska pizdarija in nima nobene veze z mehanskim delom .) sploh pa ne vem kak se lohk peleš tud s CDI jem... že z zaprto pa precvikanim CDI jem je zajeban... čist zaprta je pa polom :) 2. ne odpreš cevke... pustiš zaprto komplet tisto gumo vun ščupaš... tko mam jst ... to je to zadeva rešena... če rabš nazaj jo pa sam notr učupaš .)
Aless Objavljeno Maj 14, 2007 Opozori Objavljeno Maj 14, 2007 kje pa bi mi to loh odblokeral pa kolk košta iz kje si? da vidim ce si kje blizu da se zmenmo
Gixxer Objavljeno Maj 14, 2007 Opozori Objavljeno Maj 14, 2007 iz kje si? da vidim ce si kje blizu da se zmenmo samo to sem cakal, da se bo justaboy javo :D kak cuje da je neki kaki biznis, je ze poleg :D
JeRn3j Objavljeno Maj 14, 2007 Opozori Objavljeno Maj 14, 2007 iz kje si? da vidim ce si kje blizu da se zmenmo če si bliz MB ja ti justaboy zrihta če si bliz LJ ti pa jst lohka zrihtam :P
FlamE#7 Objavljeno Maj 14, 2007 Opozori Objavljeno Maj 14, 2007 jst bom dov pa kr drug filter gor ane pa bo :P ce bo kej zaribal pa hopa original gor pa nebo nc pocupan :P
reesko Objavljeno Maj 14, 2007 Opozori Objavljeno Maj 14, 2007 jst bom dov pa kr drug filter gor ane pa bo :P ce bo kej zaribal pa hopa original gor pa nebo nc pocupan :P ti si itak razred zase
FinK Objavljeno Maj 14, 2007 Opozori Objavljeno Maj 14, 2007 neeeeed help!!!!!! k sm se vozu z motorjem, mi je kr naenkrat neki počl. :headbang: pol pa je motor začel fullll trest!!! ubistvu lhk rečem da mam zaston masažo. .) zdej k se vozim mi ceu motor ful trese, najbol se čuti pa na balanci k mi roke dobesedno masira!!:grim k sm na mestu ne trese, k dam pa gas na mestu ga začne pa trest!! :kva2: :kva2:pa tud k se vozim trese :kva2: ! a je šuo kšn šrauf u mašini?? a ma kej forgazar zravn?? helppppp me!!!!!!!!!!!! :worship: :worship: :worship: :worship: :worship:
mitiž46 Objavljeno Maj 14, 2007 Opozori Objavljeno Maj 14, 2007 Dejte mi povedat kaj je s temi zvoki pr mojmu motorju če se komu sanja kaj bi blo, PROSM!!! K me je kar strah vozit ko poslušam to "šmirglanje"... Aja pa še neki mi je zanimivo. Dons vozm 165kmh na 11000rpm(mal za dol) in motor ne da se ne more zavrtet še naprej, ampak začne cukat(k da bi iskro uzemalo). A je možno da ma motor kšno tako blokado da ne pusti več obratov? Ker pomoje če se motor enostavno ne bi mogu več vrtet pol bi lepo obstal na 11000rpm, zdej sm mel pa občutek k pr avtu(bencinarju) ko ga goniš po avtocesti pa začne na rdečih obratih cukat in ne pusti naprej.
Gregc Objavljeno Maj 14, 2007 Opozori Objavljeno Maj 14, 2007 neeeeed help!!!!!! k sm se vozu z motorjem, mi je kr naenkrat neki počl. :headbang: pol pa je motor začel fullll trest!!! ubistvu lhk rečem da mam zaston masažo. .) zdej k se vozim mi ceu motor ful trese, najbol se čuti pa na balanci k mi roke dobesedno masira!!:grim k sm na mestu ne trese, k dam pa gas na mestu ga začne pa trest!! :kva2: :kva2:pa tud k se vozim trese :kva2: ! a je šuo kšn šrauf u mašini?? a ma kej forgazar zravn?? helppppp me!!!!!!!!!!!! :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: Antivibracijska gred?
mitiž46 Objavljeno Maj 14, 2007 Opozori Objavljeno Maj 14, 2007 neeeeed help!!!!!! k sm se vozu z motorjem, mi je kr naenkrat neki počl. :headbang: pol pa je motor začel fullll trest!!! ubistvu lhk rečem da mam zaston masažo. .) zdej k se vozim mi ceu motor ful trese, najbol se čuti pa na balanci k mi roke dobesedno masira!!:grim k sm na mestu ne trese, k dam pa gas na mestu ga začne pa trest!! :kva2: :kva2:pa tud k se vozim trese :kva2: ! a je šuo kšn šrauf u mašini?? a ma kej forgazar zravn?? helppppp me!!!!!!!!!!!! :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: Zdej pa dej eno potrebno punco na motor, da jo bo treslo :P joke... Drgač pa nevem kaj je, ti bodo drugi forumaši kej povedal, sej so sami majstri :OK:
GrCaR Objavljeno Maj 14, 2007 Opozori Objavljeno Maj 14, 2007 Antivibracijska gred? ležaj na osi (sprenji, zadnji)?
Roky Objavljeno Maj 14, 2007 Opozori Objavljeno Maj 14, 2007 Dejte mi povedat kaj je s temi zvoki pr mojmu motorju če se komu sanja kaj bi blo, PROSM!!! K me je kar strah vozit ko poslušam to "šmirglanje"... Aja pa še neki mi je zanimivo. Dons vozm 165kmh na 11000rpm(mal za dol) in motor ne da se ne more zavrtet še naprej, ampak začne cukat(k da bi iskro uzemalo). A je možno da ma motor kšno tako blokado da ne pusti več obratov? Ker pomoje če se motor enostavno ne bi mogu več vrtet pol bi lepo obstal na 11000rpm, zdej sm mel pa občutek k pr avtu(bencinarju) ko ga goniš po avtocesti pa začne na rdečih obratih cukat in ne pusti naprej. A ti maš že odblokirano? Tanovo :hmm: Drgač pa nism še probu dokonca vem pa, da na Yamahi je enostavno se blokada tko vklopila k, da bi v nevtralno prestavo fuknu in se je motor zadru k spizde poj si mogu pa prestavlat višje,v 6. prestavi tega ni blo
JeRn3j Objavljeno Maj 14, 2007 Opozori Objavljeno Maj 14, 2007 Zdej pa dej eno potrebno punco na motor, da jo bo treslo :P joke... Drgač pa nevem kaj je, ti bodo drugi forumaši kej povedal, sej so sami majstri :OK: :lol1: sm reku da prodej :lol1: ja tole je pa prva stvar ko je nismo znali sami prerihtat kr na servis tam ene 70€ te bo pršlo ampak nimaš druge aja drgač a ti dela hlajenje??? ker men je gred zamaknlo pa 2 zobnika potrgalo pa mi hlajenje ni delalo .)
mitiž46 Objavljeno Maj 14, 2007 Opozori Objavljeno Maj 14, 2007 A ti maš že odblokirano? Tanovo :hmm: Drgač pa nism še probu dokonca vem pa, da na Yamahi je enostavno se blokada tko vklopila k, da bi v nevtralno prestavo fuknu in se je motor zadru k spizde poj si mogu pa prestavlat višje,v 6. prestavi tega ni blo Tega na Aprilii 125, sploh pa odprti nebi smelo bit, ker bi se to moglo vrtet dokler ne zariba al pa bat skoz auspuh prleti. Pa tud tanovi modeli niso glede tega nič drugačni. Sam mi je pa res čudno, ker do 11000 se vrti komot, pol pa nikamor več, motor kr odneha pa začne cukat :headbang:
JeRn3j Objavljeno Maj 14, 2007 Opozori Objavljeno Maj 14, 2007 Antivibracijska gred? trokovno; Tvoja antivibracijska gred ni v fazi .)
mitiž46 Objavljeno Maj 14, 2007 Opozori Objavljeno Maj 14, 2007 :lol1: sm reku da prodej :lol1: ja tole je pa prva stvar ko je nismo znali sami prerihtat kr na servis tam ene 70€ te bo pršlo ampak nimaš druge aja drgač a ti dela hlajenje??? ker men je gred zamaknlo pa 2 zobnika potrgalo pa mi hlajenje ni delalo .) A to ti men al finku?
JeRn3j Objavljeno Maj 14, 2007 Opozori Objavljeno Maj 14, 2007 Antivibracijska gred? strokovno; Tvoja antivibracijska gred ni v fazi .) A to ti men al finku? finku
FinK Objavljeno Maj 14, 2007 Opozori Objavljeno Maj 14, 2007 sej ga bom prodal, pa bom rajš tanov model kupu (mi je 100x lepši), sam čakam da dobim izpit, dokler ga ne dobim bo pa ta dobr!! kaj je zdej narobe z motorjem?? dej nje mi kšn lepo razloži ne pa samo antivibracijska gred ( k še zmer ne vem kaj je z njo narobe)!!
JeRn3j Objavljeno Maj 14, 2007 Opozori Objavljeno Maj 14, 2007 sej ga bom prodal, pa bom rajš tanov model kupu (mi je 100x lepši), sam čakam da dobim izpit, dokler ga ne dobim bo pa ta dobr!! kaj je zdej narobe z motorjem?? dej nje mi kšn lepo razloži ne pa samo antivibracijska gred ( k še zmer ne vem kaj je z njo narobe)!! še enkrat ko si glih ti; tvoja antivibracijska gred ni v fazi... pomagat ti pa na žalost ne znam .) ;)
Aless Objavljeno Maj 14, 2007 Opozori Objavljeno Maj 14, 2007 samo to sem cakal, da se bo justaboy javo :D kak cuje da je neki kaki biznis, je ze poleg :D to pa itaq :D neeeeed help!!!!!! k sm se vozu z motorjem, mi je kr naenkrat neki počl. :headbang: pol pa je motor začel fullll trest!!! ubistvu lhk rečem da mam zaston masažo. .) zdej k se vozim mi ceu motor ful trese, najbol se čuti pa na balanci k mi roke dobesedno masira!!:grim k sm na mestu ne trese, k dam pa gas na mestu ga začne pa trest!! :kva2: :kva2:pa tud k se vozim trese :kva2: ! a je šuo kšn šrauf u mašini?? a ma kej forgazar zravn?? helppppp me!!!!!!!!!!!! :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: lahko je antivibracijska gred,lahko so nosilci masine,lahko so sravfi ki so na nosilce,....najprej pa poglej uno gred pa stavfe ki si spredaj blizu kilerja(na vsaki strani 2) ležaj na osi (sprenji, zadnji)? mozno tudi sej ga bom prodal, pa bom rajš tanov model kupu (mi je 100x lepši), sam čakam da dobim izpit, dokler ga ne dobim bo pa ta dobr!! kaj je zdej narobe z motorjem?? dej nje mi kšn lepo razloži ne pa samo antivibracijska gred ( k še zmer ne vem kaj je z njo narobe)!! kolko das :P meni je ze spet premalo :D
JeRn3j Objavljeno Maj 14, 2007 Opozori Objavljeno Maj 14, 2007 nop bo kr gred... tk je blo pr men se vozim... kar naenkrat narahlo poči... motor gre naprej use v redu... sam trest začne k kurba--- bo kr antivibracijska :grim
Aless Objavljeno Maj 14, 2007 Opozori Objavljeno Maj 14, 2007 nop bo kr gred... tk je blo pr men se vozim... kar naenkrat narahlo poči... motor gre naprej use v redu... sam trest začne k kurba--- bo kr antivibracijska :grim ni nujno....norc 16 mu je tresla pa sta mu sprva mankala 2 sravfa,od teh vibracij pa je potem se antivibracijska mu pocla
GrCaR Objavljeno Maj 14, 2007 Opozori Objavljeno Maj 14, 2007 nop bo kr gred... tk je blo pr men se vozim... kar naenkrat narahlo poči... motor gre naprej use v redu... sam trest začne k kurba--- bo kr antivibracijska :grim sam a ni tko, da če antivibracijska gred ni v fazi, da trese tut če si pr miru? :hmm: ker on je napisu, da ko stoji na mestu, normalno dela... ko se pa pele, pa trese :hmm:
FinK Objavljeno Maj 15, 2007 Opozori Objavljeno Maj 15, 2007 ok!! hvala za pomoč!! :worship: :worship: zdej morom pa še neki vedit!! kje sploh je antivibracijska gred?? prvič slišim za to. pa kok kej stane?? :doze: :doze: aja... pa to k je GrCar napisu ma prov. a je pol kej druzga narobe?? :blink: :blink: pa jest to use doma rihtam tko da ne pisat da ga nej pelem na servis, k jest morm samo dele nabavt pol pa doma to zrihtamo!! :yes: :yes:
reesko Objavljeno Maj 15, 2007 Opozori Objavljeno Maj 15, 2007 ok!! hvala za pomoč!! :worship: :worship: zdej morom pa še neki vedit!! kje sploh je antivibracijska gred?? prvič slišim za to. pa kok kej stane?? :doze: :doze: aja... pa to k je GrCar napisu ma prov. a je pol kej druzga narobe?? :blink: :blink: pa jest to use doma rihtam tko da ne pisat da ga nej pelem na servis, k jest morm samo dele nabavt pol pa doma to zrihtamo!! :yes: :yes: ja bl kurac ti rihtaš doma če ne veš kva je to antivibracijska gred :D kva je zdej fantje...a crkujejo tele rs-ke :P
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se