mitiž46 Objavljeno Junij 26, 2007 Opozori Objavljeno Junij 26, 2007 to ti govor zase!! ste ljudje k mate radi umerjeni smo pa tud ljudje k se pač radi vozimo hitrej!! imajo več adrenalina!! teb sej je užitek vozit polahko, men pač to ne ugaja zato mam motor k mam pač rad visoke hitrosti in divjo vožnjo!! Sej boš vidu ko se boš enkrat razbil da pol ne boš več hitr vozu. Mene še zdej ma da bi šou po tleh po ovinkih sam vidm da nima smisla, ne na cestah. Sej boš vidu, nazadne boš en traktor na grable nasadu pa neboš ubistvu nč kriv...
mitiž46 Objavljeno Junij 26, 2007 Opozori Objavljeno Junij 26, 2007 bols da ti ne poslem slik kake gume mam na rski....na rob,...pa kaki so drsniki Kolk km nardiš z eno gumo? Jst sm jih s prvo dunlop 2500 na 11kw pa je bla čist gladka pa še po mrzlem asfaltu sm se vozu.
Aless Objavljeno Junij 26, 2007 Opozori Objavljeno Junij 26, 2007 Kolk km nardiš z eno gumo? Jst sm jih s prvo dunlop 2500 na 11kw pa je bla čist gladka pa še po mrzlem asfaltu sm se vozu. kero pa mas....lani sem z d208 slabih 4k s tem da je bla cist brez....pol sem z qualiferko naredo zacuda 10k na koncu je bla tud brez profila(sploh na robih)...zdaj jih pa ma d208 spet 7200 s tem da je blo 2500 narejenih z zaprto ostalo pa z odprto pa je tud ze cist hin
mitiž46 Objavljeno Junij 26, 2007 Opozori Objavljeno Junij 26, 2007 kero pa mas....lani sem z d208 slabih 4k s tem da je bla cist brez....pol sem z qualiferko naredo zacuda 10k na koncu je bla tud brez profila(sploh na robih)...zdaj jih pa ma d208 spet 7200 s tem da je blo 2500 narejenih z zaprto ostalo pa z odprto pa je tud ze cist hin Sm mel D208. Pa sm mel nesrečo pr 2500km pa sm bil obtožen še vožnje z neizpravno pnevmatiko. Je mela sam po sredini profil okol je bla pa čist slick, ne duha ne sluha o profilu. Sej ubistvu je bla že pr 2000 brez profila, pol se nima pa več kam nucat, oprijem je pa tud precej slabši(10kmh v ovinku). Zdej sm pa hotu dat qualifire(208 ni več, qualifire je pa še mal bolj mehka) sam ni mel na zalogi tko da sm dal michelin pilot. Sej za tako vožnjo k se zdej vozm je itak useen kašna guma je. Takrat so bli pa kr svalki na gumi :OK:
Čamac Objavljeno Junij 26, 2007 Opozori Objavljeno Junij 26, 2007 Daj Fink vgasni se pa ne pametuj ker je verjetno samo v tej temi kar nekaj ljudi ki so hitrejši od tebe na ovinkih ;) P.S.: Roky kje si dobil magisterij vožnje motocikla? se to že da kje sposodit? bi rad prebral :)
Roky Objavljeno Junij 26, 2007 Opozori Objavljeno Junij 26, 2007 Daj Fink vgasni se pa ne pametuj ker je verjetno samo v tej temi kar nekaj ljudi ki so hitrejši od tebe na ovinkih ;) P.S.: Roky kje si dobil magisterij vožnje motocikla? se to že da kje sposodit? bi rad prebral :) Kolega ga je kupu pa mi ga posodu za prebrat :) Je pa fajn knjiga, neki osnov ti vsekakor da, ni pa namenjena popolnim začetnikom, sam ti si daleč od tega :)
reesko Objavljeno Junij 26, 2007 Opozori Objavljeno Junij 26, 2007 jst se pa s fiknom strinjam :winkiss:
Čamac Objavljeno Junij 26, 2007 Opozori Objavljeno Junij 26, 2007 jst se pa s fiknom strinjam :winkiss: glede česa?
reesko Objavljeno Junij 26, 2007 Opozori Objavljeno Junij 26, 2007 to da vi nimate prou k mu kr neki nabijate... fink :worship: :worship:
Gizmo_ Objavljeno Junij 26, 2007 Opozori Objavljeno Junij 26, 2007 jst se pa s fiknom strinjam :winkiss: ja sej itq da tle ne boš najdu modela k ni nor na hitrost...sam v mejah normale in SVOJIH zmožnosti....vrjamm da ns je mel tle več nesreče kukr on pa več km narjenih kukr on.. sam newem kaj bi on rd dosegu...s tem k piše da ma jajca pa tko...vrjamm oz. prepričan sm da ga 90% ljudi kerim je zdele reku da so pičke ipd... pusti dol na kkšni ovinkasti cesti, z enako zmogljivim motorjem.... samo to počnejo v zmožnostih obvladovanja telesa motorja....on pa je zmožn tolk gobc vrtet da maš očutk da nebi smel met motorja ---> škodljiv sebi in drugim..... magisterij vožnje....js bi si to tut prebrov..če je mogoče kdo kupu ps. Fink upam da so tvoji sopotniki če jih kdaj voziš zadi istega mnenja kot ti...pa pazi na cesti nisi sam...če ti fukneš in prletiš v koga..slaba
FinK Objavljeno Junij 26, 2007 Opozori Objavljeno Junij 26, 2007 to da vi nimate prou k mu kr neki nabijate...fink :worship: :worship: hvala hvala!! :worship: :worship: še zmer niso dojel da so ble use knjige napisane iz izkušenj in vse ostale stvari so delal z preizkusi!! berte knjige sam kaj vam pomaga ko pa nimate izkušenj?? aja pa glede tiste srne... men je maček skoču pred motor, tko da vem kaj pomeni nepričakovano!! še zmer mislim da mi je blo usojen, čeprov mi je žal da sm se takrat šu vozt, k sm naredu en mejhn krog, PA DUBU ENO VELIKO IZKUŠNJO!!
reesko Objavljeno Junij 26, 2007 Opozori Objavljeno Junij 26, 2007 ja sej itq da tle ne boš najdu modela k ni nor na hitrost...sam v mejah normale in SVOJIH zmožnosti....vrjamm da ns je mel tle več nesreče kukr on pa več km narjenih kukr on.. sam newem kaj bi on rd dosegu...s tem k piše da ma jajca pa tko...vrjamm oz. prepričan sm da ga 90% ljudi kerim je zdele reku da so pičke ipd... pusti dol na kkšni ovinkasti cesti, z enako zmogljivim motorjem.... samo to počnejo v zmožnostih obvladovanja telesa motorja....on pa je zmožn tolk gobc vrtet da maš očutk da nebi smel met motorja ---> škodljiv sebi in drugim..... magisterij vožnje....js bi si to tut prebrov..če je mogoče kdo kupu ps. Fink upam da so tvoji sopotniki če jih kdaj voziš zadi istega mnenja kot ti...pa pazi na cesti nisi sam...če ti fukneš in prletiš v koga..slaba ne omenji :BUA: drgač pa verjem...da VSI tuki vozimo brezglavo...eni bolj drugi manj..samo eni si priznajo durgi pa ne ;) hvala hvala!! :worship: :worship: še zmer niso dojel da so ble use knjige napisane iz izkušenj in vse ostale stvari so delal z preizkusi!! berte knjige sam kaj vam pomaga ko pa nimate izkušenj?? aja pa glede tiste srne... men je maček skoču pred motor, tko da vem kaj pomeni nepričakovano!! še zmer mislim da mi je blo usojen, čeprov mi je žal da sm se takrat šu vozt, k sm naredu en mejhn krog, PA DUBU ENO VELIKO IZKUŠNJO!! :worship:
Schmid87 Objavljeno Junij 26, 2007 Opozori Objavljeno Junij 26, 2007 mačkou boš pa lohk še kr dost dobu pod kolo.. al pa tik pred kolo :) če se boš vozu čez kšne vasi to lohk skos prčakuješ.
FinK Objavljeno Junij 26, 2007 Opozori Objavljeno Junij 26, 2007 ja sej itq da tle ne boš najdu modela k ni nor na hitrost...sam v mejah normale in SVOJIH zmožnosti....vrjamm da ns je mel tle več nesreče kukr on pa več km narjenih kukr on.. sam newem kaj bi on rd dosegu...s tem k piše da ma jajca pa tko...vrjamm oz. prepričan sm da ga 90% ljudi kerim je zdele reku da so pičke ipd... pusti dol na kkšni ovinkasti cesti, z enako zmogljivim motorjem.... samo to počnejo v zmožnostih obvladovanja telesa motorja....on pa je zmožn tolk gobc vrtet da maš očutk da nebi smel met motorja ---> škodljiv sebi in drugim..... magisterij vožnje....js bi si to tut prebrov..če je mogoče kdo kupu ps. Fink upam da so tvoji sopotniki če jih kdaj voziš zadi istega mnenja kot ti...pa pazi na cesti nisi sam...če ti fukneš in prletiš v koga..slaba omfg... raj use preber kar sm napisu pol bot pa pametn!! 1.) napisu sm da ne divjam po mestih in krajih (nočem bit caR) 2.) kadar se vozim sam divjam in ne ogrožam drugih, ker se vozim po cestah kjer ni naselja! 3.) kadar nekoga vozim ne divjam, ker nočem škoditi drugim! 4.) pa ogoržam svoje življenje in ne tovje, tko da se bom vozu tko k bom jest hotu!! očitno misliš da če si jahov en 125 kubičn motor da si dobr!! mislim da se vozim že od 1 klasa če ne že prej!! sprobu sm velik motorju, tko da mi ne očitat obladovanje motorja!! am... u knjigah usi gobc vrtijo k majo kej pojma-upam da si boš to prov razložu!!
reesko Objavljeno Junij 26, 2007 Opozori Objavljeno Junij 26, 2007 omfg... raj use preber kar sm napisu pol bot pa pametn!! 1.) napisu sm da ne divjam po mestih in krajih (nočem bit caR) 2.) kadar se vozim sam divjam in ne ogrožam drugih, ker se vozim po cestah kjer ni naselja! 3.) kadar nekoga vozim ne divjam, ker nočem škoditi drugim! 4.) pa ogoržam svoje življenje in ne tovje, tko da se bom vozu tko k bom jest hotu!!očitno misliš da če si jahov en 125 kubičn motor da si dobr!! mislim da se vozim že od 1 klasa če ne že prej!! sprobu sm velik motorju, tko da mi ne očitat obladovanje motorja!! am... u knjigah usi gobc vrtijo k majo kej pojma-upam da si boš to prov razložu!! tisti v knjigah so strokovnjaki z ostalim se strinjam
FinK Objavljeno Junij 26, 2007 Opozori Objavljeno Junij 26, 2007 ne omenji :BUA: drgač pa verjem...da VSI tuki vozimo brezglavo...eni bolj drugi manj..samo eni si priznajo durgi pa ne ;) :worship: reesko je tale stavk pa čist prov napisu!! sej sm vam reku, če se ne morte sprjaznt s tem da se pri vožnji lahko poškoduješ rajš prodejte motor (avtonet)!!
Stroj Objavljeno Junij 26, 2007 Opozori Objavljeno Junij 26, 2007 reesko je tale stavk pa čist prov napisu!! sej sm vam reku, če se ne morte sprjaznt s tem da se pri vožnji lahko poškoduješ rajš prodejte motor (avtonet)!! Nekak smo vsi seznanjeni da se lahko razbiješ z dvociklom.....večina se nas tud že je. In vsi se vozmo kljub non-stop prisotnemu tveganju.
FinK Objavljeno Junij 26, 2007 Opozori Objavljeno Junij 26, 2007 tisti v knjigah so strokovnjaki z ostalim se strinjam vem da so strokovnjaki zato sm pa tud napisu da si bo prou razložu... nism mislu tega da to kr eni pišejo, sam pravim da tm tud gobc vrtijo k majo izkušnje,so tud velik dal skos pa majo kej pojma , zato pa so lahko pametni!! drgač pa sm veseu k edn isto razmišlja k jest!! :worship: :worship: oz. usaj podobno!! :worship: :worship:
Gizmo_ Objavljeno Junij 26, 2007 Opozori Objavljeno Junij 26, 2007 omfg... raj use preber kar sm napisu pol bot pa pametn!! 1.) napisu sm da ne divjam po mestih in krajih (nočem bit caR) 2.) kadar se vozim sam divjam in ne ogrožam drugih, ker se vozim po cestah kjer ni naselja! 3.) kadar nekoga vozim ne divjam, ker nočem škoditi drugim! 4.) pa ogoržam svoje življenje in ne tovje, tko da se bom vozu tko k bom jest hotu!!očitno misliš da če si jahov en 125 kubičn motor da si dobr!! mislim da se vozim že od 1 klasa če ne že prej!! sprobu sm velik motorju, tko da mi ne očitat obladovanje motorja!! am... u knjigah usi gobc vrtijo k majo kej pojma-upam da si boš to prov razložu!! 1.joj..ti pa veš kolk motorjev sm js vozu... 2. zunaj naselja....se pelješ po cesti...te odnese----> v kateregakoli motorista(lahko tudi mene) 3. od prvega klasa.....po tvojih izjavah si še tm 4.glej tut motoristi k majo 100.000 k mza sabo in več... lahko doživijo trenutek k jih zjebe....tko da ti mulo k maš mogoče 15.000 al pa še mn za sabo ne bit glasn k nisi 0 u lajfu izkusu... NOČM TI BIT PAMTN SAM NE SAM SEBE ŽALT S TEM KAR GOVORIŠ K IZPADŠ RES K IZ 1 RAZREDA.... zdej pa dost mislm si svoje zate me bk
reesko Objavljeno Junij 26, 2007 Opozori Objavljeno Junij 26, 2007 ok lejte boysi...nism na strani nobenga...sam neki se zavedite...da VSI norimo po cestah...tisti k ga damo na kolen(no jst mam zdej pešhondo se sam na kolena spustim pa sm na obeh koleni naenkrat :P ) in tud prehitevanja razna...vožnja mimo kolon po centru...mislm da tale nš fink ni noben ghostrider al pa kej ampak je pač edini k prizna da dela pizdarije po cesti...jst sm jih tud delu vi ostali pa lih tko ;) sej ne rečem da je to prou..je pa prou da priznaš ne pa da kažeš na druzga uuu lej kaj ta dela a ubistvu isto delaš sam ;)
FinK Objavljeno Junij 26, 2007 Opozori Objavljeno Junij 26, 2007 1.joj..ti pa veš kolk motorjev sm js vozu... 2. zunaj naselja....se pelješ po cesti...te odnese----> v kateregakoli motorista(lahko tudi mene) 3. od prvega klasa.....po tvojih izjavah si še tm 4.glej tut motoristi k majo 100.000 k mza sabo in več... lahko doživijo trenutek k jih zjebe....tko da ti mulo k maš mogoče 15.000 al pa še mn za sabo ne bit glasn k nisi 0 u lajfu izkusu... NOČM TI BIT PAMTN SAM NE SAM SEBE ŽALT S TEM KAR GOVORIŠ K IZPADŠ RES K IZ 1 RAZREDA.... zdej pa dost mislm si svoje zate me bk ja to moram imet pa res srečo da bom glih u motorista prletu!! mogoče kdaj celo u tebe!! a misliš da se vozim tm k so samo motorji?? ne, so tud avti!! pa sm napisu da ne ogrožam drugih!!! tm k se jest vozim dobr poznam cesto, in tud vidim kdaj pride avto nasproti, če ga ni pa pač mal adrenalina po telesu spustim!! kri je treba mal pognat po telesu!!!
Gizmo_ Objavljeno Junij 26, 2007 Opozori Objavljeno Junij 26, 2007 ok lejte boysi...nism na strani nobenga...sam neki se zavedite...da VSI norimo po cestah...tisti k ga damo na kolen(no jst mam zdej pešhondo se sam na kolena spustim pa sm na obeh koleni naenkrat :P ) in tud prehitevanja razna...vožnja mimo kolon po centru...mislm da tale nš fink ni noben ghostrider al pa kej ampak je pač edini k prizna da dela pizdarije po cesti...jst sm jih tud delu vi ostali pa lih tko ;) sej ne rečem da je to prou..je pa prou da priznaš ne pa da kažeš na druzga uuu lej kaj ta dela a ubistvu isto delaš sam ;) sej ni da vozš hitr pa prehitevaš pa to ...ok vse ql... vsi to počnemo sam un attitude do vožnje k ma...pa kao da so usi pičke pa tko..usak nej se voz tko k se mu zdi... sam vrjamm pa da majo nekateri tuki izkušnje,ki jih oon najbrž nima in mu želijo pomagat... mu povedat da pa to ni glih ql ne pa mu težit kaj dela :unsure: :unsure: :unsure: :unsure: :unsure:
norc 16 Objavljeno Junij 26, 2007 Opozori Objavljeno Junij 26, 2007 daj bodite no pametni pa ga pustite pri miru če nebo noben komentiral njegovih bedastih komentarjev. nebom on mogel na kaj odgovarjat pa bo mir.
Matex_46 Objavljeno Junij 26, 2007 Opozori Objavljeno Junij 26, 2007 haha!! :rolleyes: :rolleyes: če pa si ne upaš prestavlat v nagibih je pa to tvoj problem!! IN PROBLEM VSEH KLE GOR NA MOTOSVETU, k mislijo če zmagajo na drag race da so carji!! prava dirka, prava zmaga se pokaže čez ovinke, kok si upaš, pa kok si dobr v vožnji čez ovinke (tuki pa šteje to če motor pač zgubi moč v zavoju in moraš dat v nižjo prestavo)!! btw... če motor pravilno zapelješ v ovinek lahko tud gas naviješ!! aja sej res, vi ne morete prestavlat v zavojih pa si morate pol motor prilagajat!! drag race je samo primerjava motorjev, ne pa primerjava kdo je bolši voznik!! pa reč da to ni res!! :closedeyes: :closedeyes: :kva2: oj mene vzam, jz bi dirku s tabo čez ovinke O:-) sej zato pa pred ovinkom precenš in daš raj pred ovinkom 1 dol eh ne obremenjuj se, najverjetneje ga se Orgazm pusti s svojo Varaderko na ovnikih :P probi kdaj stranske ceste majo več ovinkov.... npr. marija reka, besnica... :OK: wupi Besnica :OK: Bwahahahaha dej mali pejt mlek obrisat okol ust?Sam si resno zabit, dirka se na pisti ne pa po cest, očitno ti ni to v glavo udarl.Glej pa še neki, upam, da če se kdaj srečamo, da boš v živo tud upov gobc gont, ker je dost takih tuki k so prek spleta glasni v živo se pa v kot stiska, pa ne, da bi ti grozil sam zanima me.Pa smetit pejt v 125ke javite se - tle je pa druga debata.Drgač si pa mal premlad, da me boš jebov, a sva zmenjena?Ti se kr izživlej sam, če boš s tem mene al pa kšnga mojga frenda nabasov potem se bom tud jest izživlov nad tabo :headbang: :yes: (ponavad so taki, k so na forumu najbl tih, deljajo največje piz*arje . kot na forumu in na kHm Dej nehi že pametovat, ker se ti vid, da te pubrteta gon in neveš kaj govoriš al pa si kšn Emo style pa se ti jebe za lajf.In ne ni mi treba kletke delat,mi zadostuje želva,kombinezon in čelada.Drugač pa, če neveš kaj sm že skoz dal ne piš oslarij.Ravno v tvojih letih sem imel prometno nesrečo in sm občutu kako je k nemorš premikat nog in si cel polomljen zato mi ne govort kako pa kaj, tud jest sm prej enako razmišlov k ti ampak k si v bolnišnic se mal zamisleš.Drugač pa JA bojim se padcev, ker me je že edn stal dolgotrajnih poškodb in mogoče boš tud ti to dojel upam, da nebo prepozno.Telesne poškodbe pa lahko preprečiš no vsaj zmanšaš, če voziš z glavo in se ne preseravaš pa se greš nekega racerja.Kar se tiče smrti sploh nebom komentiral, ker pišeš oslarije, na svet nism pršu samo za 20 let ampak imam namen še kaj dosečt za razliko od tebe.Zj pa mali, pedrskih telebajskov je konc tko, da zakluč tole debato vsaj v tej temi pa se pober spat, če neznaš normalno komunicitrat :headbang: :? konc jih je?? to ti govor zase!! ste ljudje k mate radi umerjeni smo pa tud ljudje k se pač radi vozimo hitrej!! imajo več adrenalina!! teb sej je užitek vozit polahko, men pač to ne ugaja zato mam motor k mam pač rad visoke hitrosti in divjo vožnjo!! evo me, že spet :010 jz bi dirku s tabo čez ovnike bols da ti ne poslem slik kake gume mam na rski....na rob,...pa kaki so drsniki :OK: Sm mel D208. Pa sm mel nesrečo pr 2500km pa sm bil obtožen še vožnje z neizpravno pnevmatiko. Je mela sam po sredini profil okol je bla pa čist slick, ne duha ne sluha o profilu. Sej ubistvu je bla že pr 2000 brez profila, pol se nima pa več kam nucat, oprijem je pa tud precej slabši(10kmh v ovinku). Zdej sm pa hotu dat qualifire(208 ni več, qualifire je pa še mal bolj mehka) sam ni mel na zalogi tko da sm dal michelin pilot. Sej za tako vožnjo k se zdej vozm je itak useen kašna guma je. Takrat so bli pa kr svalki na gumi :OK: Kaj pa delate z gumami, da jih tako pobere?? Men to mal smrdi po nabijanju, ampak ql, naj vam bo. to da vi nimate prou k mu kr neki nabijate...fink :worship: :worship: :OK: bwahahahahahaha reesko ti gej en, vidm jz tvoj namen, sam pazi, d k se bo tamau usu, d nauš meu slabo vest ok lejte boysi...nism na strani nobenga...sam neki se zavedite...da VSI norimo po cestah...tisti k ga damo na kolen(no jst mam zdej pešhondo se sam na kolena spustim pa sm na obeh koleni naenkrat :P ) in tud prehitevanja razna...vožnja mimo kolon po centru...mislm da tale nš fink ni noben ghostrider al pa kej ampak je pač edini k prizna da dela pizdarije po cesti...jst sm jih tud delu vi ostali pa lih tko ;) sej ne rečem da je to prou..je pa prou da priznaš ne pa da kažeš na druzga uuu lej kaj ta dela a ubistvu isto delaš sam ;) Ghostrider brotherzzzzz
Matex_46 Objavljeno Junij 26, 2007 Opozori Objavljeno Junij 26, 2007 kri je treba mal pognat po telesu!!! po dirki v grmovju - just u and me (+reesko z digitalcem v eni roki, dildotom v drugi) :naughty:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se