JeRn3j Objavljeno Avgust 1, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2007 letnik 2002 pa em cdi je pod sovoznikovem sedežom kk ga nei pa vn dobim a notr je sam ena žička jup... na drugi strani cdi ja (na drugi strani od dratov)... maš zadi slikon k ga ven spreskaš pol je pa sam ena žica notr pa to prerežeš pa to je to... aja morš dat ritno plastiko dol... tudi jst ga nism drgač ven dobo
ZHAN46 Objavljeno Avgust 1, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2007 izpušnem kanalu, pa vzam ven loputo od RAVE ventila, ki zapira polovico kanala, tako da ti to precej upočasni motor. to mi je reko en em ki je pa tt kanal
nekdo Objavljeno Avgust 1, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2007 izpušnem kanalu, pa vzam ven loputo od RAVE ventila, ki zapira polovico kanala, tako da ti to precej upočasni motor.to mi je reko en em ki je pa tt kanal če maš RAVE nimaš kej vn jemat, je že nrjen use kr je uhka nrjen. Če pa nimaš RAVE ventila je pa v kanalu statična ploščica, ki jo je potrebno vzeti vn. Ta kanal je pa na sprednjem delu celindra, preden se 'začne' auspuh.
ZHAN46 Objavljeno Avgust 1, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2007 če maš RAVE nimaš kej vn jemat, je že nrjen use kr je uhka nrjen. Če pa nimaš RAVE ventila je pa v kanalu statična ploščica, ki jo je potrebno vzeti vn. Ta kanal je pa na sprednjem delu celindra, preden se 'začne' auspuh. A KK PA PRIDEM ZRAVEN A JE ZAKOMPLICIRANO A LAHK TO SAM NARDIM A JE LAHK KAI NAROBE PA A BO POL ZATO MOTOR HITREJ ŠEL
Aless Objavljeno Avgust 1, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2007 A KK PA PRIDEM ZRAVEN A JE ZAKOMPLICIRANO A LAHK TO SAM NARDIM A JE LAHK KAI NAROBE PA A BO POL ZATO MOTOR HITREJ ŠEL drugic pisi z MALIMI crkami..... da pa prides do tega pa moras dvignt tank,ga podlozit,vzet akumulator in podstavek od akumulatorja ven,...pol si pa mazes roke z oljem ko sravfas,....potem odsravfas jezicek in lukno na ploscici zafilas z nekim sravfom
k0ci Objavljeno Avgust 1, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2007 mal so drgačni diski in ležaji vmes (gumbki) drgač je pa isto sranje drugo pakovanje :winkiss: ti bi pa lahk vedu zakaj so plavajoči diski k si tak super mehanik no :lol: fora v plavajočih je v tem, da se lahko veliko več raztezajo kot navadni, kjer je disk v enem kosu to je pa ponavadi na malo močnejših, športnih motorjih kjer se disk malo bolj segreva in je potem manj možnosti da disk poči ali se kako drugače deformira
womlan Objavljeno Avgust 1, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2007 ti bi pa lahk vedu zakaj so plavajoči diski k si tak super mehanik no :lol: fora v plavajočih je v tem, da se lahko veliko več raztezajo kot navadni, kjer je disk v enem kosu to je pa ponavadi na malo močnejših, športnih motorjih kjer se disk malo bolj segreva in je potem manj možnosti da disk poči ali se kako drugače deformira jap k0ci prav mas če se disk zelo veliko segreje se lahko drugace oblikuje (npr zvije ), če pa nebi biu plavajoci pa ce bi se zviu biu use skupaj lahk zablokiralo!! tolk da pri plavajocih se pa disk lahk se mal gible :evilgrin:
JeRn3j Objavljeno Avgust 2, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2007 (popravljeno) ti bi pa lahk vedu zakaj so plavajoči diski k si tak super mehanik no :lol: :doze: Koci drgač sm to vedu, sam kukr sm zastopu je blo vprašanje o razliki med PLAVAJOČIM diskom tastare aprilie in PLAVAJOČIM diskom nove, ne pa razlika med navadnim diskom in plavajočim... zato pa so ležaji vmes da se lahko razteza in krči........... Popravljeno Avgust 2, 2007. Popravil JeRn3j
Aless Objavljeno Avgust 2, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2007 ti bi pa lahk vedu zakaj so plavajoči diski k si tak super mehanik no :lol: fora v plavajočih je v tem, da se lahko veliko več raztezajo kot navadni, kjer je disk v enem kosu to je pa ponavadi na malo močnejših, športnih motorjih kjer se disk malo bolj segreva in je potem manj možnosti da disk poči ali se kako drugače deformira in aprilia sigurno spada sem not.....na aprilii bi lahko bil disk od picikla pa se neb pregrel :P
womlan Objavljeno Avgust 2, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2007 ej fantje a kdo kupi nov polini 160 kit ?? za okoli 210€??'
FlamE#7 Objavljeno Avgust 2, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2007 130 je res velik.... za cel kesl... sam tam ene 170 je pa čist normalnokaj se je 20 vozil :P zdravo fantje evo mene iz paga sam tko sm mal pogledu kok sm meu porabe... pr 180 prevozenih se mi se ni przgala lucka seprav da bi naredu zih cez 200 je pa res da je motor se cist zablokeran (zamudil sem rok ko sem sel na cesko pa ga bo zdej sele nasledn tedn sprejel- drugace ZE lahko odblokerajo 07 modele (ze 3 tedne nazaj so jih lahko :closedeyes: ) pa se voznja ni bla neka nenormalna pac kokr je lahko z zablokerano... pa tut do top speeda ni slo pa tko lepo smo se pelal sportno nc posebnga... seprav bi pomoje prsu na porabo pod 5l ampak to je zablokerana cist. no tok o tem iz prve roke. :winkiss: sej sm že nek napisow... štos je v tem, da je brez rave ventila motor v nizkih obratih skoraj nevozen in ga moraš zato vseskozi priganjati kar ima za posledico večjo porabo to da je skoraj nevozen ni res ane... tut avto z turbo lukno ni skoraj nevozen, res pa je da je malce neprijetno do booma pri 8k :evilgrin: ce bos samo odstranil vse blokade bos prisel nekje na 26 konjev,...z original odprto krivino,potem z sportno krivino dobis se kaksna 2-3 konje...rave in pa fergi ti pa NE dasta nic konjev zraven,...rave ti da lepso krivuljo moci,s tem posledicno lepso voznjo in manjso porabo....34 fergi ti pa da vecjo eksplozivnost motorja in pa kontra od ravea...vecjo porabo(cca 9-14 litrov--odvisno od voznje) z jollyem na original cilindru ne bos kaj dosti pridobil...oz odvisno ker model jollya bos vzel....34ka ti pa da eksplozivnost in pa porabo...ne pa konjev za cist novga niti ne....drugac sem jaz svojega pred casom prodal za 21k....mel sem pa kr dober zasluzek pri njem... lahko da prejsnic ni cist polnega natankal,...je naredil 130km in je natankal do vrha...s tem sem se jaz vcasih tudi zaj.... pa sem dobil neko vrtoglavo porabo.... drugac pa sem jaz enkrat naredo 190 km pa se mi je komaj rezerva vklopla.... ok evo s temle se pa nc ne strinjam.. dej prosim mi povej zakaj je sla chesterfieldka 10kmh vec... ko pridem domov ti dam link Z 34 FERGAZERJOM samo to je bila razlika med tem modelom in pac ostalimi apriliami 125.. pa je sla realnih 175 ostale pa realnih 165 al 168 al kok... seprav ti da tut neki na hitrosti na sploh.. in pospeski in koncna in vse... poleg tega pa je original cly rotax 122 zelo odlicen cilinder vse kar se splaca zamenat pa so skorav vse komponente na njem... potem se pa vrti enako kot ista 122 masina v gokardih do 14tisoc... pa se smejte koker se cte sam mamo doma 2 taka motorja ki vlecata dolgih 6 tisoc... brez rava... pa se glede jollymotota, poglej spet nic nebom rekel kok se splaca pa kok se ne splaca samo vem da so mi vsi isto govorili za 50cc izpuh pa je sel minimalno 10kmh bolje od vseh konkurencih izpuhov, nekaj pa mora biti na pretirani ceni.. Alo fantje prej sm mau pregledoval aprilio rs 125 06 in sem opazil da se mi spredaj disk zelo veliko premika v vse smeri (vem da je palavjoč) potem sem sel do prijateljev ki imajo aprilie letnik 2001 in 1999 in sem pri njih pogledal, ampak pri njih se pa nič ne premika oz. le majhno!! bojda je na novih aprliah spremenjen disk in pa sprednje vilice ter kot le teh... tako pise na uradni press konferenci (na tem notebooku nimam nobenih linkov :) ) tako da ja, tudi meni se disk fuul premika levo desno... pa tut ce na slikah pogledate sta drgacna diska... ce ne celo zavore (sam to ne vrjamem).. glede vilic pa kota pa je precej mozno da je drugace saj je polozaj voznika precej drugacen kot na starejsih modelih... lp in se slisimo pa brez razburjanja ajd legende :worship: FlamE#20
_Nejkooo_ Objavljeno Avgust 2, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2007 moja kantica je ze odprta... nevem zakaj bi se mogu o tem hvalt :winkiss: :hmm:
Aless Objavljeno Avgust 2, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2007 @Flame nisem reko da se s 34ko nic ne pozna...samo moci ti pa vseeno ne da nic...da ti pospesek,koncno,pa eksplozivnost....da porabe ne omenjam glede jolly izpuha...ti si mel 50ko predelano in se je poznalo...na 125ki z original cilindrom pa najvisjim modelom od jollya ne bo kake razlike proti gianeliji al pa arrowi....se bo pa poznalo ce bo gor kit pa recimo 34ka,da bo jolly dosti vec dal zraven kot pa prej omenjena izpuha glede starih chesterfildk je pa tak ze vedno se vedlo da so sle in bojo sle vec drugac pa kolko ze mas kaj prevozenih na tvoji rski
reesko Objavljeno Avgust 2, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2007 :hmm: a še nisi ugotovu da LAŽE K PRASICA :winkiss:
norc 16 Objavljeno Avgust 2, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2007 in aprilia sigurno spada sem not.....na aprilii bi lahko bil disk od picikla pa se neb pregrel :P jaz sem jih večkrat pregrel. pam si bil mislim da enkrat od zadi gori
FlamE#7 Objavljeno Avgust 2, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2007 (popravljeno) @Flame nisem reko da se s 34ko nic ne pozna...samo moci ti pa vseeno ne da nic...da ti pospesek,koncno,pa eksplozivnost....da porabe ne omenjam glede jolly izpuha...ti si mel 50ko predelano in se je poznalo...na 125ki z original cilindrom pa najvisjim modelom od jollya ne bo kake razlike proti gianeliji al pa arrowi....se bo pa poznalo ce bo gor kit pa recimo 34ka,da bo jolly dosti vec dal zraven kot pa prej omenjena izpuha glede starih chesterfildk je pa tak ze vedno se vedlo da so sle in bojo sle vec drugac pa kolko ze mas kaj prevozenih na tvoji rski jah dobr nc nebom reku sam poglej v 50cc strani pa so mi vsi rekl da se brez kita nc nebo poznal pa da je brezveze pa neki.. ok, priznam je velika moznost da bo slo isti kurac kot pac ostali đianeliji pa arrowi. Vseeno pa upam, da se mi bo nakup tega jollymoto corse (aja ce ga ma kdo tuki! corso mislm ne une sp pa to nej napise gor sm da mal poroca.. al pa ce kdo pozna koga k nej bi meu lahk tut pove! hvala :worship: ) kokrtok splacal. drgac prevozenih mam pa 4000 km. lp :worship: FlamE#20 Popravljeno Avgust 2, 2007. Popravil FlamE#7
Original-One Objavljeno Avgust 2, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2007 @Flame nisem reko da se s 34ko nic ne pozna...samo moci ti pa vseeno ne da nic...da ti pospesek,koncno,pa eksplozivnost....da porabe ne omenjam glede jolly izpuha...ti si mel 50ko predelano in se je poznalo...na 125ki z original cilindrom pa najvisjim modelom od jollya ne bo kake razlike proti gianeliji al pa arrowi....se bo pa poznalo ce bo gor kit pa recimo 34ka,da bo jolly dosti vec dal zraven kot pa prej omenjena izpuha glede starih chesterfildk je pa tak ze vedno se vedlo da so sle in bojo sle vec drugac pa kolko ze mas kaj prevozenih na tvoji rski Napaka Tist jolly je narejen za top end predelave pri 125ccm. 160 kit tukaj nima nobene veze.
FlamE#7 Objavljeno Avgust 2, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2007 a še nisi ugotovu da LAŽE K PRASICA :winkiss: kreten, s tistem sem napisal da je popolnoma vseeno ali je odprta ali ni, kar ti (pešak) venomer ponavljaš lp FlamE#20 :worship:
reesko Objavljeno Avgust 2, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2007 kreten, s tistem sem napisal da je popolnoma vseeno ali je odprta ali ni, kar ti (pešak) venomer ponavljaš lp FlamE#20 :worship: hihi.. zopet me žališ...mislm da je nejko vn prvleku tist kar si ti napisu ne jst..jst sm se samo nasmeju, ker tud ostali opažajo da lažeš kot pes laufa(ja laufa..ne vozi...PEŠAK) pa če mislš da si smešn s tem pešakom...sm rajš brez motorja k da mam 125 2T ;) bo pa tud h men pršla bomba ;)
Aless Objavljeno Avgust 2, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2007 jaz sem jih večkrat pregrel. pam si bil mislim da enkrat od zadi gori jap.....sej sem ti vrno na 50ki....samo tam se niso pregrele :P
_Fingi_ Objavljeno Avgust 2, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2007 hihi.. zopet me žališ...mislm da je nejko vn prvleku tist kar si ti napisu ne jst..jst sm se samo nasmeju, ker tud ostali opažajo da lažeš kot pes laufa(ja laufa..ne vozi...PEŠAK) pa če mislš da si smešn s tem pešakom...sm rajš brez motorja k da mam 125 2T ;) bo pa tud h men pršla bomba ;) in to pravi najponosnejši lastnik mitota :whistle: :whistle: :naughty:
RSka Objavljeno Avgust 3, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 3, 2007 @Flame nisem reko da se s 34ko nic ne pozna...samo moci ti pa vseeno ne da nic...da ti pospesek,koncno,pa eksplozivnost....da porabe ne omenjam no, ta izjava mislim da je zelo skregana s fiziko. Kje se moč sploh pozna no? od kje misliš da ma bolše pospeške, večjo končno in eksplozivnost? zaradi tega ker ma več moči ane!? če praviš da ne dobi nič na moči, kdo ga pol hitrej pospeši pa do višje brzine porine? sveti duh al Kristus osebno? :trance_33_sleep: večja kot je moč, bolše maš pospeške in/oz končno, odvisno od prenosov.
Schmid87 Objavljeno Avgust 3, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 3, 2007 no, ta izjava mislim da je zelo skregana s fiziko. Kje se moč sploh pozna no? od kje misliš da ma bolše pospeške, večjo končno in eksplozivnost? zaradi tega ker ma več moči ane!? če praviš da ne dobi nič na moči, kdo ga pol hitrej pospeši pa do višje brzine porine? sveti duh al Kristus osebno? :trance_33_sleep: večja kot je moč, bolše maš pospeške in/oz končno, odvisno od prenosov. sj.. toj čist logično :D
reesko Objavljeno Avgust 3, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 3, 2007 in to pravi najponosnejši lastnik mitota :whistle: :whistle: :naughty: ammm...moj mito še zdej lepo dela...sam pač...jst se nism več hotu z njim vozt..ker mi ga je moril...prvič 125 2T res nikamor ne gre...olje pa bencin itd...sej recmo da itak crknil ne bi nč..sam usen...rajš sm brez pa šparam zdej...pol bo pa neki dobrga :D
Aless Objavljeno Avgust 3, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 3, 2007 ammm...moj mito še zdej lepo dela...sam pač...jst se nism več hotu z njim vozt..ker mi ga je moril...prvič 125 2T res nikamor ne gre...olje pa bencin itd...sej recmo da itak crknil ne bi nč..sam usen...rajš sm brez pa šparam zdej...pol bo pa neki dobrga :D sej gre kr dobro 2t 125ka samo za taki uzitek je seveda veliko stroska....res pa da ne bi mel nic proti ce bi bla malo mocnejsa pa da bi 4t bla isto kot 2t.....ker nazadnje ko sem se z hondo pelo sem se pelo isto ko s 125ko...gas do konca,dok nisem stevca pogledal pa malo pomislo ka delam...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se