Schmid87 Objavljeno November 25, 2007 Opozori Objavljeno November 25, 2007 js ga morm pa zdj (k je na mrazu par tednov, brez lavfanja), kr dost cajta verglat da lavfne :)
JeRn3j Objavljeno November 25, 2007 Opozori Objavljeno November 25, 2007 js ga morm pa zdj (k je na mrazu par tednov, brez lavfanja), kr dost cajta verglat da lavfne :) sej to je čist normalno... un flame itak prbija da mu po 2 mescih u prvo kresne :whistle:
Gizmo_ Objavljeno November 25, 2007 Opozori Objavljeno November 25, 2007 sej to je čist normalno... un flame itak prbija da mu po 2 mescih u prvo kresne :whistle: sej lahk da mu...sam če je dau akomulator vn :rolleyes: ... za čez zimo oz kukrkol... da se ne prazne.. drgač pa tut js mislm da ni šans.. k men po 1 mescu mal začne j****
RSka Objavljeno November 25, 2007 Opozori Objavljeno November 25, 2007 jah kaj veš, lah si je flame radjator v garažo dau da ma motor gorko čez celo zimo :P
Gizmo_ Objavljeno November 25, 2007 Opozori Objavljeno November 25, 2007 jah kaj veš, lah si je flame radjator v garažo dau da ma motor gorko čez celo zimo :P itq pa še z dekco ga je pokriv...
JeRn3j Objavljeno November 25, 2007 Opozori Objavljeno November 25, 2007 itq pa še z dekco ga je pokriv... dobr to ga tud jst :P
FlamE#7 Objavljeno November 25, 2007 Opozori Objavljeno November 25, 2007 sej to je čist normalno... un flame itak prbija da mu po 2 mescih u prvo kresne :whistle: ma ne prbijam na mt! sam mogoce je to k mamo ful ogrevano garadžo ta notranjo k so motorji not... in sm ga verglu cca 2-3sek pa mal plina dov pa je uzgov k nc... sej lahk da mu...sam če je dau akomulator vn :rolleyes: ... za čez zimo oz kukrkol... da se ne prazne.. drgač pa tut js mislm da ni šans.. k men po 1 mescu mal začne j**** nism dov akumolatorja ven... lahko pa posnamem cez 2 mesca k bom s5 probu jao.. nevem zakva bi lahou :winkiss:
Climber116 Objavljeno November 28, 2007 Opozori Objavljeno November 28, 2007 Kje v celju prodajajo dele za aprilio? Js vem sam za v trbovljah, grižah pa velejnu... Pa nč kej posebnega ne rabim, potročni materjal...
rs fan Objavljeno November 28, 2007 Opozori Objavljeno November 28, 2007 v levcu maš promotor ko majo potrošni material tm na sred ravnine med levcom pa petrovčim sam original ne boš dobu original servis maš pa še v dolu pri hrastniku pa pr veleju je še ena trgovina ko se da dobit nevem kok se ji ži reče je pa mal pred velejom če greš čez veliko pirešico mnde je višnja vas al ka je
biker125 Objavljeno November 29, 2007 Opozori Objavljeno November 29, 2007 Js sn do zdej še vse dobo v Velenju pri moto Mariu!!! Res da morš mal počakat, da dobiš, sam zej ko ni sezone to itq ni problem! :rolleyes:
FlamE#7 Objavljeno December 8, 2007 Opozori Objavljeno December 8, 2007 ok bojs eno uprasanje! use u rave k ste ga mel.. deje mi povedat prblizn ceno k sm tok len da se mi neda pogledat :D pa ce lahko mal poveste kako je z vzdrzevanjem pa porabo ce je res manjsa pa ce se res splaca to kupt? k bom ziher cez 10k km naredu nasledn let pa mal sprasujem
Schmid87 Objavljeno December 8, 2007 Opozori Objavljeno December 8, 2007 jah, govoril so da se pozna litr manj pri porabi :) neki tazga.
JeRn3j Objavljeno December 8, 2007 Opozori Objavljeno December 8, 2007 ok bojs eno uprasanje! use u rave k ste ga mel.. deje mi povedat prblizn ceno k sm tok len da se mi neda pogledat :D pa ce lahko mal poveste kako je z vzdrzevanjem pa porabo ce je res manjsa pa ce se res splaca to kupt? k bom ziher cez 10k km naredu nasledn let pa mal sprasujem poraba manjša okol 1.5L pride pa nov 220€ ga nisem mel ampak vem :) ne ne splača se... no ja razn če maš pač 220€ za v to fuknt
norc 16 Objavljeno December 8, 2007 Opozori Objavljeno December 8, 2007 ok bojs eno uprasanje! use u rave k ste ga mel.. deje mi povedat prblizn ceno k sm tok len da se mi neda pogledat :D pa ce lahko mal poveste kako je z vzdrzevanjem pa porabo ce je res manjsa pa ce se res splaca to kupt? k bom ziher cez 10k km naredu nasledn let pa mal sprasujem glej poraba se zmanjša in motor je čist drugače za vozit pol brzine vse vlečejo normalno ko padejo obrati pod 8 tisoč brez pa te rešisamo da dol menjaš. dosti lepše se da vozit z njim
nekdo Objavljeno December 8, 2007 Opozori Objavljeno December 8, 2007 (popravljeno) ok bojs eno uprasanje! use u rave k ste ga mel.. deje mi povedat prblizn ceno k sm tok len da se mi neda pogledat :D pa ce lahko mal poveste kako je z vzdrzevanjem pa porabo ce je res manjsa pa ce se res splaca to kupt? k bom ziher cez 10k km naredu nasledn let pa mal sprasujem Poraba se zmanjša (okoli liter na 100km), motor postane občutno bolj vozen. Najbolj se pozna pri vožnji v breg kjer lahko prideš do prestave višje kot brez ventila (na primer v 2. prestavi in kar močnem bregu brez ventila ob menjanju v 3. prestavo motor nima dosti obratov, da bi potegnil (tako, da se moraš peljati v 2. z visokimi obrati), če pa imaš ventil pa 3. prestava potegne do 8k obratov). Vzdrževanje je dokaj preprosto. Na okoli 5000km ga vzameš ven in sčistiš saje, ki so se nabrale na ploščici. Popravljeno December 8, 2007. Popravil nekdo
kukec1 Objavljeno December 8, 2007 Opozori Objavljeno December 8, 2007 (popravljeno) če praviš da je za cc 1 L na 100 km manjša poraba, torej v 10k km prišparaš najmanj 100€, če pa gledaš še zraven da se bolje pelješ ipd. Popravljeno December 8, 2007. Popravil kukec1
KirN_55 Objavljeno December 9, 2007 Opozori Objavljeno December 9, 2007 Ve kdo slučajno za kakšno felgno za aprilio rs 125 stari model (3 kraka), al pa če slučajno ve kje bi se dalo to dobiti oz. popraviti staro. Zanima me tudi če paše od drugega motorja... npr. cagiva mito, aprilia rs 125(novejši moel), yamaha tzr 125... Lp
_Fingi_ Objavljeno December 9, 2007 Opozori Objavljeno December 9, 2007 Od rs 125 novejši model 100% paše, sam bo vrjetno mal smešno zgledal če bi imel eno tako, drugo pa tako...
RSka Objavljeno December 9, 2007 Opozori Objavljeno December 9, 2007 Od rs 125 novejši model 100% paše, sam bo vrjetno mal smešno zgledal če bi imel eno tako, drugo pa tako... res bi zgledalo malo smešno, sam lah bi pa obe menju, če že starih ni dobit recimo... pol bi blo pa kul
biker125 Objavljeno December 9, 2007 Opozori Objavljeno December 9, 2007 res bi zgledalo malo smešno, sam lah bi pa obe menju, če že starih ni dobit recimo... pol bi blo pa kul Bi se dal ja! Še sekal bi
KirN_55 Objavljeno December 9, 2007 Opozori Objavljeno December 9, 2007 tudi nove so dobre... samo pol res bi meu obe2...samo problem jih je dobit... nikjer jih ni...
Schmid87 Objavljeno December 9, 2007 Opozori Objavljeno December 9, 2007 js upam d pr men nau treba feltne menat.. ker to je kr velk strošk :closedeyes:
NejcZ Objavljeno December 9, 2007 Opozori Objavljeno December 9, 2007 Sej ga neboš ti plačal :whistle:
Schmid87 Objavljeno December 9, 2007 Opozori Objavljeno December 9, 2007 Sej ga neboš ti plačal :whistle: bomo vidl po torku ali sredi. k pride cenilc, kuko se bomo zmenil :D
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se