Grilzz Objavljeno Maj 26, 2008 Opozori Objavljeno Maj 26, 2008 Hvala :rolleyes: Že v redu, boš dal za pivo! Kako hudiča je lahko 200m razlike? Kaj en je normalno speljal, drugi je pa motor porival?
roban Objavljeno Maj 26, 2008 Opozori Objavljeno Maj 26, 2008 LP sm nov na forumu :worship: Js sm un šošolc od flejma k sva se furala. Vidm da se dejansko mal spoznate da ne nasedete. K sva se furala me ni piciv 200m ampak kar je blo je bla varnostna razdalja 20m, pa tut nevem kako je vidu na moj stevc ce mu sploh nism povedu kok sva sla Flame bova sla enkat resno furo... :naughty: Brez zamere Bohc sm ne neresnice govort :D
Grilzz Objavljeno Maj 26, 2008 Opozori Objavljeno Maj 26, 2008 Dobrodošel! Tisti, ki na novo pridejo morajo dat za pivo!
norc 16 Objavljeno Maj 26, 2008 Opozori Objavljeno Maj 26, 2008 (popravljeno) ups Popravljeno Maj 26, 2008. Popravil norc 16
reesko Objavljeno Maj 26, 2008 Opozori Objavljeno Maj 26, 2008 Že v redu, boš dal za pivo! Kako hudiča je lahko 200m razlike? Kaj en je normalno speljal, drugi je pa motor porival? boh pač laže..njemu gre 3948594385km/h ostalim pa borih 12.7km/h @ 10.238,678 rpm...sam njim pa še ful števc laže tko da jim ubistvu gre 17% manj LP sm nov na forumu :worship: Js sm un šošolc od flejma k sva se furala. Vidm da se dejansko mal spoznate da ne nasedete. K sva se furala me ni piciv 200m ampak kar je blo je bla varnostna razdalja 20m, pa tut nevem kako je vidu na moj stevc ce mu sploh nism povedu kok sva sla Flame bova sla enkat resno furo... :naughty: Brez zamere Bohc sm ne neresnice govort :D boh je najjači lažnivec v lj..to že vemo :worship: Dobrodošel! Tisti, ki na novo pridejo morajo dat za pivo! hahaha :D :worship:
roban Objavljeno Maj 26, 2008 Opozori Objavljeno Maj 26, 2008 glede piva se bomo zmenl :beer2: sm da nrdim ispit (do augusta) Ja sj nerecem da mu ne gre dobr pa to, sm mal je pretiravu z razdaljami... :angry:
Fric Objavljeno Maj 26, 2008 Opozori Objavljeno Maj 26, 2008 (popravljeno) ti zastopš use prou...samo flame-ova rs gre 389 po števcu carrere biturbo ultracarbon zavorne čeljusti 15turbin 12 spojlerjev deutsche chip tuning :worship: hehehe :lol: (a to si z brošure prepisal) Popravljeno Maj 26, 2008. Popravil Fric
reesko Objavljeno Maj 26, 2008 Opozori Objavljeno Maj 26, 2008 hehehe :lol: (a to si z brošure prepisal) ne..imam v spominu, ko mi je 1000x se hvalil o tem
alenn46 Objavljeno Maj 26, 2008 Opozori Objavljeno Maj 26, 2008 elow fantje, dons sem pelu mojo rsko v maribor,da mi jo odprejo, pa mi je odsvetoval vlivat noter olje tts!ker baje to olje zdaj že polnijo povsod (madžarska, francija, japonska, itd itd) in jim baje ni več za zaupat. priporočal mi je motul olje(polnjeno samo v franciji) :whistle: , in baje še naj vedno par kapljic olja vlijem zraven k bencinu v tank. :unsure: evo to pa sem jaz z mojo zaprto rsko, sei itak nikam ne gre, al po koleni pa ni blema mejte se, čaw!
AJ Objavljeno Maj 26, 2008 Opozori Objavljeno Maj 26, 2008 elow fantje, dons sem pelu mojo rsko v maribor,da mi jo odprejo, pa mi je odsvetoval vlivat noter olje tts!ker baje to olje zdaj že polnijo povsod (madžarska, francija, japonska, itd itd) in jim baje ni več za zaupat. priporočal mi je motul olje(polnjeno samo v franciji) :whistle: , in baje še naj vedno par kapljic olja vlijem zraven k bencinu v tank. :unsure: evo to pa sem jaz z mojo zaprto rsko, sei itak nikam ne gre, al po koleni pa po levem pasu pa ni blema mejte se, čaw! Boštjan v MBju rad pohvali robo, ki jo prodajajo, ne vsega verjet... .) LP
JeRn3j Objavljeno Maj 26, 2008 Opozori Objavljeno Maj 26, 2008 par kaplic v tank je vseeno kurac a jih daš al ne :) poglej če delaš mešanco v tanku morš delat pravo mešanco, kot ti jo pač pumpa naredi, če ne bo v vsakem primeru zaribu. Če ne zaupaš pumpi, pač delaj mešanco v tanku, ampak morš odklopt oljno pumpo, če pa pumpi zaupaš je pa pač to to. Jst sm ji kar zaupal in vse lastniki pred in za mano in sedaj ima 22.000km in dela ko urca :) res pa je da ni pri vseh enako...
rokus666 Objavljeno Maj 27, 2008 Opozori Objavljeno Maj 27, 2008 heloo eno uprašanje....meni mi je seu original motor u kurac:S in zdaj sem nasel enega v italji...in me zanima ce grejo tudi tastari motorji na rušt od novih=) hvala za odg in LP :evilgrin:
Čamac Objavljeno Maj 27, 2008 Opozori Objavljeno Maj 27, 2008 heloo eno uprašanje....meni mi je seu original motor u kurac:S in zdaj sem nasel enega v italji...in me zanima ce grejo tudi tastari motorji na rušt od novih=) hvala za odg in LP :evilgrin: kaj pa je z garancijo na novem motorju? :unsure:
FlamE#7 Objavljeno Maj 27, 2008 Opozori Objavljeno Maj 27, 2008 LP sm nov na forumu :worship: Js sm un šošolc od flejma k sva se furala. Vidm da se dejansko mal spoznate da ne nasedete. K sva se furala me ni piciv 200m ampak kar je blo je bla varnostna razdalja 20m, pa tut nevem kako je vidu na moj stevc ce mu sploh nism povedu kok sva sla Flame bova sla enkat resno furo... :naughty: Brez zamere Bohc sm ne neresnice govort :D jst sm su to od oka pogledat :D je blo pa veliiiiik vec k 20m (to je ze dihanje za ovratnik jst sm te pa vidu u kotu spegla- bo treba zmert) sigurno pr 130-140 takt k je biu leteci start u klanc mislm da sm meu 130 takt k sm pogledu naza pogledu nazaj pa reku si da si meu 150 dol po klancu jst sm meu pa 140... itak je pa z stevci jasn po klancu dol pa je bla pol sele varnostna 20m k sm jst pred ovinkom zbremzu k so avti nasprot fural drgac je blo pa glih isto. itak mava pa se moznosti da sprobava razliko in natancno zmeriva pa pokazeva.
reesko Objavljeno Maj 27, 2008 Opozori Objavljeno Maj 27, 2008 kok ima kdo na števcu je relativno...ko nekdo reče da mu je na koncu kazalo 160 nekomu pa 170 je zelo relativno..ker nekdo pogleda prej nekdo pa kasnej...če bi bila pa hitrost po celotnem klancu konstantna potem bi pa lahko to bilo natančno ja..sicer pa ne
FlamE#7 Objavljeno Maj 27, 2008 Opozori Objavljeno Maj 27, 2008 hehe reesko tih mi bot ti z tvojimi hondami crx super biturbo alu ving itd. pa cagivami superiornimi. si tok basov da motosvet ne bi mogu sprejet tok dolge objave. razlike med mojo pa njegovo si pa zracunite kok je. jst lahk povem da sm dov za svoj komplet (jolly 34ka pa lamele) 800€ z popustom 1000 brez :D on ma pa giannelija tazga k jeri pa rave. pa to je to. aja pa se zalival mi ga je dons sm dubu motor od perota za male pare mi je nastimu pa tako da je zdej lesnikova rjava. mamo pa se cajta nc ne skrbet bova se ponovila. (pa sory za 200m sm res pretiravu ampak 20 pa tut ni blo) LP
FlamE#7 Objavljeno Maj 27, 2008 Opozori Objavljeno Maj 27, 2008 sicr je pa logicno da je tko.. dobr 200m je velik al ti ce si pocnasnejsi se ti zdi manj do tja ce si pa pred njem pa vec. preprican sm da je blo okol 100m. kako bi to lahko dolocl usaj na 10m brez tega ni blo tok tok je blo itd?
reesko Objavljeno Maj 27, 2008 Opozori Objavljeno Maj 27, 2008 hehe reesko tih mi bot ti z tvojimi hondami crx super biturbo alu ving itd. pa cagivami superiornimi.si tok basov da motosvet ne bi mogu sprejet tok dolge objave. razlike med mojo pa njegovo si pa zracunite kok je. jst lahk povem da sm dov za svoj komplet (jolly 34ka pa lamele) 800€ z popustom 1000 brez :D on ma pa giannelija tazga k jeri pa rave. pa to je to. aja pa se zalival mi ga je dons sm dubu motor od perota za male pare mi je nastimu pa tako da je zdej lesnikova rjava. mamo pa se cajta nc ne skrbet bova se ponovila. (pa sory za 200m sm res pretiravu ampak 20 pa tut ni blo) LP vidm da sm te prizadel čeprav nenamerno. sploh nism hotu rečt, da karkol nabijaš pa si sam priznal...čudno..lažnivec se sam javi brez da ga obtožiš tisto o poršu sem ti zato rekel ker si ti meni govoril o cbr1000 števcu 195km/h. ne rabva si en drugmu stvari naprej metat, ker nima smisla...sam mal manj pretiravi pa bo pač enostavno ne morm spregledat tvojih postov, ki so res smešni
FlamE#7 Objavljeno Maj 27, 2008 Opozori Objavljeno Maj 27, 2008 (popravljeno) lej pojnt je da gre tko k more jet. (usaj zdej) in jst sm zadovoln :D sicr bomo pa natancno probal. ce je pa 10cm je pa 10cm. itak je biu pa tist post subjektivno mnenje in ne dejstvo. njegov pa tut. k bomo pa zmerl je pa lahk od 500m pa do pol centi mi je cist useen. sam rad bi videl kok je res razdalje Popravljeno Maj 27, 2008. Popravil FlamE#7
reesko Objavljeno Maj 27, 2008 Opozori Objavljeno Maj 27, 2008 no vidš...sem vesel zate..noben ti ne oporeka pri temu.. imaš pa tudi fiziko v srednji šoli in si zračunaj koliko je 100metrov pri 160km/h... ;) koliko sekund rabiš da to prepotuješ V=s/t v-hitrost s-pot t-čas mislm da je to najbl osnovna formula kar jih obstaja..zdej pa zračuni...
FlamE#7 Objavljeno Maj 27, 2008 Opozori Objavljeno Maj 27, 2008 pa nism napisu tocno 200m ampak kakih, seprav sm jst tko ocenu. point je biu pa da je blo velik razlike- zame. heh. nc bat reesko nikamor negre. a se tep zdi da je 175 velik za 125? no, ni in tok mi gre. jst sm pa hepi :winkiss:
FlamE#7 Objavljeno Maj 27, 2008 Opozori Objavljeno Maj 27, 2008 ja kje nej pa cas dobim? a nej ubadva posebi stopava?
reesko Objavljeno Maj 27, 2008 Opozori Objavljeno Maj 27, 2008 pa nism napisu tocno 200m ampak kakih, seprav sm jst tko ocenu. point je biu pa da je blo velik razlike- zame. heh. nc bat reesko nikamor negre. a se tep zdi da je 175 velik za 125? no, ni in tok mi gre. jst sm pa hepi :winkiss: nism reku da ti ne gre nikamor in prosim, da če vidiš da sem prijazen to vračaš nazaj :) 175 REALNIH za 125ko je čez glavo dovolj...važni so pa itak pospeški in vožnja po ovinkih :) zate vem, da nisi slab voznik sva se kar nekajskupaj prevozila sicer na 50ki...problem je za druge k se res samo poravninah vozjo in še 1x ti povem...NISEM REKEL, DA TI NIKAMOR NE GRE!! nevem od kje ti to :)
mitiž46 Objavljeno Maj 27, 2008 Opozori Objavljeno Maj 27, 2008 Po meritvah tipa na RS125 ZONE dobi obično odprta v četrt milje (400m) glih 130kmh v 15 sekundah. Po moji fiziki gledano pomeni 2*moč 2*pospešek in 0-130 v polovičnem času. Povprečna hitrost med pospeševanjem je teoretično enaka, zato boš prevozil 2*razdaljo, vbistvu točno tako kot je flame reku (200m vs 400m, samo spet nimata oba nahmal 130). Samo to bi blo realno za primerjavo odprte in zaprte (15-30HP), pa še to nisem siguren, ker je v praksi še zračni upor in trenje pnevmatik, oboje se veča s hitrostjo. POINT vsega tega je, da boš z 25% močnejšim motorjem v pol kilometra pustu unga za 100m, teoretično seveda in dokaj blizu realnemu, tako da mamo mal občutek kakšne so kaj cifre. Drugače pa so ponavadi stebrički ob cesti oddaljeni med sabo 30m. Malo teoretične fizike, za prakso pa nisem zadost pameten, ker je preveč dejavnikov :rolleyes:
FlamE#7 Objavljeno Maj 27, 2008 Opozori Objavljeno Maj 27, 2008 no nej bo tko. ej uglavnm ugotovu sm da na novih sploh ne meri hitrosti tko uspodi a je to mozno? pa tut tko je mal logicno da sam preracuna z obrati ker gre pri 8k 82 pri 12k pa tocno 164? aja pa se neki. uspodi pod plastikami nekje pri masini mi pod standgasom (okol 1200 obratov) tko naglas dela tok tok tok tok vzporedno z motorjem samo bolj naglas pa ko da bi butal kej ob neki druzga, (ne se norca delat ni motor :D pa tut sklopka ni pa tut stender ni pa tud plastika odsravfana ni pa tut izpuh ni kaj bi se lahko blo?)
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se