budacki Objavljeno Maj 10, 2011 Opozori Objavljeno Maj 10, 2011 ja sej ubistvu zdj razmišlam da bi dal cilinder honat in konec debate... a kdo pozna kkšnega, ki to naredi pocen pa hitr??.. aja a tist k pač pohona cilinder lahko zrihta tko da bi sedu ta nov bat notr, pač tega k ga mam že doma? Ja pa pizda, kako neumno vprašanje.! Odvisno od MILJON stvari! Torej kako globoke so brazde ( če je prišlo do ribanja ), kakšne so dimenzije novega bata ( če je recimo enakih dimenzij kot predhodnik kako misliš nekaj razširit in potem pričakovat, da bo še zmeraj kompresija pri enakemu batu?!?!?!?!?! )in FAKAT honanje, ker ti bo čez 500km spet vtrgalo pa bo sam Pelji na servis in zadeva bo varna in tudi dolgoročno se bo obnesla. Kot par postov nazaj pa še zmeraj priporočam popolno obnovo, ki te pride nekaj čez 100€, dobiš pa cilinder z novim nikasilom in to točno takih dimenzij, kot si jih sam zaželiš! Honanje pa...vsak boljše obložen majster ali obdelovalec kovin bi moral imeti aparat...naj ti še omenim...HONANJA NI ENAKO BRUŠENJU! Honanje je pri dost manjših vrtljajih in s tem se ne pregreva material. Za 250€ imaš lahko čez celotno osnovno generalko pa še najbolj sigurno je : rs125black, Kvasko, Gasperr in 3 others 3 3
Sedovsek85 Objavljeno Maj 12, 2011 Opozori Objavljeno Maj 12, 2011 a ma kir slučajno za prodat kako rableno mitako cilinder pa bat? za male pare??? kupim takoj
budacki Objavljeno Maj 12, 2011 Opozori Objavljeno Maj 12, 2011 (popravljeno) a ma kir slučajno za prodat kako rableno mitako cilinder pa bat? za male pare??? kupim takoj http://www.avt0.net/....asp?ID=4757823 Cilinder / bat se najbolj splača NOV kupit, kaj boš rabljenega kupval. To kot da kupiš rabljenega gate http://www.avt0.net/....asp?ID=4564639 Ta bo pa starejš Rotax, sam boš pa meu stroj, če zamenjaš celo mašino Popravljeno Maj 12, 2011. Popravil budacki
wolkec Objavljeno Maj 13, 2011 Opozori Objavljeno Maj 13, 2011 Za letnik 97 bi rabil kaksno zaribano rsko za dele.. Bolj natancko stranski plastiki, ogledala, levo ročico za sklopko, levo ročico pri nogi za sklopko, sprednjo sipco pri luceh, pri levi rocki tisto skatlico, za zmigavce, kratke/dolge luci... Se kaj bi se naslo.. Če mogoče kdo koga pozna.. Hvala
NinjaRider04 Objavljeno Maj 13, 2011 Opozori Objavljeno Maj 13, 2011 Ima oz proda kdo Dizo 160?? budacki 1
rs125black Objavljeno Maj 14, 2011 Opozori Objavljeno Maj 14, 2011 Ima oz proda kdo Dizo 160?? ne davaj 160 dize noter ker je prevelika...120-130 je dobra...mam doma. budacki, wolkec in Gasperr 1 2
NinjaRider04 Objavljeno Maj 14, 2011 Opozori Objavljeno Maj 14, 2011 ne davaj 160 dize noter ker je prevelika...120-130 je dobra...mam doma. cena?
NinjaRider04 Objavljeno Maj 14, 2011 Opozori Objavljeno Maj 14, 2011 ene west blue heh vrede budacki in wolkec 1 1
Sedovsek85 Objavljeno Maj 15, 2011 Opozori Objavljeno Maj 15, 2011 verjetno bom prodau svojo aprilio po delih letnik 02" tk da če koga kaj zanima naj pošle pm Gianelli, dellorto 32+karbonske lamele+športni filter cilinder je zanič pravtako bat druge pa je vse delojoče wolkec in budacki 1 1
wolkec Objavljeno Maj 15, 2011 Opozori Objavljeno Maj 15, 2011 Vse črtice morajo biti poravnane. Evo slika pove 1000 besed . Uhh jst sm odpiru menjalnik.. pa mi je tm tist zobnick mal vn padu, pa nism zdele ziher, da so črtice skupej. A je to zlo pomembn?
NoLimit46 Objavljeno Maj 15, 2011 Opozori Objavljeno Maj 15, 2011 Uhh jst sm odpiru menjalnik.. pa mi je tm tist zobnick mal vn padu, pa nism zdele ziher, da so črtice skupej. A je to zlo pomembn? če ti je un mali beli spredaj ga samo nazej natakni, nima tisti nobenih črtic. onadva rumena velka imata črtice, zaradi teh motor vibrira če nista poravnana wolkec 1
wolkec Objavljeno Maj 15, 2011 Opozori Objavljeno Maj 15, 2011 (popravljeno) če ti je un mali beli spredaj ga samo nazej natakni, nima tisti nobenih črtic. onadva rumena velka imata črtice, zaradi teh motor vibrira če nista poravnana ta rumen, sam vibrira?? nč druzga.. pol je uredu,..Pol se kamot pelem,.. če me mot pa popravm.. ;D thx Popravljeno Maj 15, 2011. Popravil wolkec
macak333 Objavljeno Maj 15, 2011 Opozori Objavljeno Maj 15, 2011 ta rumen, sam vibrira?? nč druzga.. pol je uredu,..Pol se kamot pelem,.. če me mot pa popravm.. ;D thx Jst poznam enega ki sploh nima not antivibracijske gredi pa pravi, da čist vredu laufa. Drgač pa je bil uporabnik (sonda če se ne motim) kateremu je uničilo te plastične zobnike in je govoril da ful vibrira pa ne vem kaj še. Drgač pa ko bo enkrat grdo vreme pa dolgcajt odpreš pa ga natakneš kot mora biti, pač preventiva . Sej nimaš 20min dela, max :yes:. wolkec 1
wolkec Objavljeno Maj 15, 2011 Opozori Objavljeno Maj 15, 2011 Jst poznam enega ki sploh nima not antivibracijske gredi pa pravi, da čist vredu laufa. Drgač pa je bil uporabnik (sonda če se ne motim) kateremu je uničilo te plastične zobnike in je govoril da ful vibrira pa ne vem kaj še. Drgač pa ko bo enkrat grdo vreme pa dolgcajt odpreš pa ga natakneš kot mora biti, pač preventiva . Sej nimaš 20min dela, max :yes:. Ejj mam čist u k**** dihtungo :_S pa se jebem po 20 min, da jo gor spravm,.. cist znucana.. morm novo kupt ;P
macak333 Objavljeno Maj 15, 2011 Opozori Objavljeno Maj 15, 2011 Ejj mam čist u k**** dihtungo :_S pa se jebem po 20 min, da jo gor spravm,.. cist znucana.. morm novo kupt ;P Ti sej ne rabš kupovat dihtnge, kup uno rdečo tesnilno maso (pač temperaturno obstojno), jo dobiš v BTC-ju. ninjaxx in wolkec 1 1
Apriliash125rs Objavljeno Maj 15, 2011 Opozori Objavljeno Maj 15, 2011 Mam aprilio rs 125 1997 pa sm zdj dau bat vn k ga morm menat je meu že 17000km :S notr je biu proxov bat velikost D pa me zdj zanima a naj dam isto D velikost al dam E ? :S lp wolkec in ninjaxx 1 1
macak333 Objavljeno Maj 15, 2011 Opozori Objavljeno Maj 15, 2011 Mam aprilio rs 125 1997 pa sm zdj dau bat vn k ga morm menat je meu že 17000km :S notr je biu proxov bat velikost D pa me zdj zanima a naj dam isto D velikost al dam E ? :S lp Čaki mal a ti nikjer ne piše nobenih dimenzij bata t.j. premer krone? Če je prvič je 53.97-original pol pa zmeri za 0.01mm več. wolkec 1
Tomyboy Objavljeno Maj 15, 2011 Opozori Objavljeno Maj 15, 2011 Za male pare kupim RSko :naughty: Lahko je brez pogonskega agregata, števca, posode za gorivo... Glavno da so okvir, vzmetenje, platišča, zavore in ostala mehanika izpravni. Pa seveda s papirji za registracijo. wolkec in bajkr88 1 1
wolkec Objavljeno Maj 15, 2011 Opozori Objavljeno Maj 15, 2011 (popravljeno) Čaki mal a ti nikjer ne piše nobenih dimenzij bata t.j. premer krone? Če je prvič je 53.97-original pol pa zmeri za 0.01mm več. Ja to je D dimenzija 53.99, pol pa od prox obstaja se E 54.. Fora je v tem, da damo enak bat al za eno vecjega? ps* thanks, i will try (Click_Here) kej tazga? Popravljeno Maj 15, 2011. Popravil wolkec
macak333 Objavljeno Maj 15, 2011 Opozori Objavljeno Maj 15, 2011 Ja to je D dimenzija 53.99, pol pa od prox obstaja se E 54.. Fora je v tem, da damo enak bat al za eno vecjega? ps* thanks, i will try (Click_Here) kej tazga? Eno cifro večjega, če ne ni lih pojnta . Ja neki takega si vzami, sej ni tok draga pa je čist OK. ninjaxx in wolkec 1 1
norc 16 Objavljeno Maj 16, 2011 Opozori Objavljeno Maj 16, 2011 ta rumen, sam vibrira?? nč druzga.. pol je uredu,..Pol se kamot pelem,.. če me mot pa popravm.. ;D thx Jaz sem imel to zjebano Posledica Po celem motorju so semi odlomli raznorazni nosilci. Tudi tisti ki pride pod tankom na celinder prišraufan in je iz debele cevi in železa. Tak da rajše ne se igrat z tem. wolkec 1
wolkec Objavljeno Maj 16, 2011 Opozori Objavljeno Maj 16, 2011 Jaz sem imel to zjebano Posledica Po celem motorju so semi odlomli raznorazni nosilci. Tudi tisti ki pride pod tankom na celinder prišraufan in je iz debele cevi in železa. Tak da rajše ne se igrat z tem. heh, bom dal dihtungo ven,. maso na robove ;D popravu zobnicke pa novo olje noter, ;D Pa nimam kj za zgrešit,
Rage1337 Objavljeno Maj 17, 2011 Opozori Objavljeno Maj 17, 2011 Kdo ve kaj pomeni oznaka A Grade, B Grade pri Polini 154cc Big Bore Kit 60mm Bore batu? wolkec in Pogl 2
Sedovsek85 Objavljeno Maj 18, 2011 Opozori Objavljeno Maj 18, 2011 Kdo ve kaj pomeni oznaka A Grade, B Grade pri Polini 154cc Big Bore Kit 60mm Bore batu? ja to so tiste desetinke milimetra zdj ce mas namen kupit nov cilinder in bat bos tk dobu zravn prave mere, ce pa cilinder ze mas in hoces menjati samo bat pac das eno oznako vec ce mas zdj A oznako not pol ko menjaš bat daš noter B pol pa mislim da je se C budacki in wolkec 1 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se