jurca Objavljeno September 27, 2011 Opozori Objavljeno September 27, 2011 na ebayu maš pouhno tega za tastare rske.. Mene pa zanima če bi kdo meu zadno plastiko(zadk) za aprilio rs 125 1997 tstr letnik pač. lp
jurca Objavljeno September 27, 2011 Opozori Objavljeno September 27, 2011 (popravljeno) al pa poglej na avtonetu karambolirani pa najd motorspirit..sm vidu da ma zdei tut eno rsko tastaro za po delih.. Popravljeno September 27, 2011. Popravil jurca
ShAArK Objavljeno September 27, 2011 Opozori Objavljeno September 27, 2011 Proda mogoče kdo posebaj elektromagneti motorček za rave oziroma selenoid al kako se reče...
Gasperr Objavljeno September 28, 2011 Opozori Objavljeno September 28, 2011 (popravljeno) Proda mogoče kdo posebaj elektromagneti motorček za rave oziroma selenoid al kako se reče... Najprej ga probi samo na akumulator priklopit, če se ti zdi da se ti je selenoid pokvaru. Sem js tut to mislu pri seb, ko sem imel priklopljenega v motorju, pa sem potem videl da dela in je bilo nekaj druga narobe. Vzami ga ven pa ga priklop direktno na akumulator. Popravljeno September 28, 2011. Popravil Gasperr
Lojkec Objavljeno September 28, 2011 Opozori Objavljeno September 28, 2011 A mi lahko kdo pomaga? Akumulator se mi je spraznil pa sem ga napolnil pa nazaj priklopil, ko pa sem ga priklapljal se mi je na stevcu(armaturki) napisalo Er5 0006. Ali mogoce kdo ve kaj je to in je meu s tem probleme?
Gasperr Objavljeno September 28, 2011 Opozori Objavljeno September 28, 2011 A mi lahko kdo pomaga? Akumulator se mi je spraznil pa sem ga napolnil pa nazaj priklopil, ko pa sem ga priklapljal se mi je na stevcu(armaturki) napisalo Er5 0006. Ali mogoce kdo ve kaj je to in je meu s tem probleme? Pod komentarji neki piše..
Brejker Objavljeno Oktober 1, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2011 Imam viška menjalnik če kdo rab...
DIINGGO Objavljeno Oktober 1, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2011 Pod komentarji neki piše.. Pod komentarjem piše da na armaturki napiše er 0006 kadar kazalec za brzino ni blizu 0km/h in da se potem zavrti. Nevem pa kaj je mislu povedat s tem.
Rage1337 Objavljeno Oktober 3, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2011 Imam problem.. men noče mrzu užigat, topu mi pa navadt... igla je do konca dvignena, zrk je tud pravilno nastavlen... k sm zamenu ležaj na gred nism nč spreminjov pa kr noće užgt... Hvala
Tomyboy Objavljeno Oktober 3, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2011 Še nekaj delov od letnika 1999 -original izpuh, brez blokad -vse kar se elektrike tiče -zadnja luč -vse plastike -posoda za gorivo -stikala -stopalke za sopotnika -subframe +cel kup drugih malenkosti Cene so pa zeelo ugodne
kewo Objavljeno Oktober 3, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2011 Imam problem.. men noče mrzu užigat, topu mi pa navadt... igla je do konca dvignena, zrk je tud pravilno nastavlen... k sm zamenu ležaj na gred nism nč spreminjov pa kr noće užgt... Hvala To je men lansklet skos delala, mrzla ni vžgala pa če si jo z aviona fuknu pa u drugo prestavo dav.... ene par svečk različnih probi, pa u airbox z nekim sprejem za lažje vžiganje špricn .) se ne spomnm točnega imena spreja... sorry
k0ci Objavljeno Oktober 3, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2011 start spray se reče, ampak ne tega skos uporabljat, ker potem brez ne bo več vžgala
Rage1337 Objavljeno Oktober 4, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2011 bom pronov z svečko, čeprov sm jo skupaj z batom(seprav ene 100km) nazaj zamenu (iridium).. z štartspreyem bi blo pa mal gadno db ga s sabo nosu kaj hh
ShAArK Objavljeno Oktober 6, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2011 http://24ur.com/novice/crna-kronika/po-celnem-trcenju-hudo-ranjena-motorist-in-sopotnik.html Kdo od tu? Upam da se vse izteče srečno... motorist1 in ninjaxx 1 1
Rage1337 Objavljeno Oktober 6, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2011 Sem probov zamenat svečko pa še kr nič... tud manšo dizo sm probov pa tud nč A ma še kdo kj pametnga?? :closedeyes:
mixxx Objavljeno Oktober 6, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2011 http://24ur.com/novice/crna-kronika/po-celnem-trcenju-hudo-ranjena-motorist-in-sopotnik.html Kdo od tu? Upam da se vse izteče srečno... na žalost se ni :S
Pupi13 Objavljeno Oktober 6, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2011 na žalost se ni :S ja še edn manj:S r.i.p.
domi46 Objavljeno Oktober 9, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2011 http://24ur.com/novi...n-sopotnik.html Kdo od tu? Upam da se vse izteče srečno... tole sem žov vidu u živo....men se zdi da ga ni na motosvetu... R.I.P :/
domi46 Objavljeno Oktober 9, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2011 http://24ur.com/novi...n-sopotnik.html Kdo od tu? Upam da se vse izteče srečno... tole sem pa žov vidu u živo.....drugače pa se mi zdi da ga ni na motosvetu.... R.I.P :/
zupijano Objavljeno Oktober 9, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2011 čau kdo ve kako lahko prerihtaš aprilio RS 125 od letnika 2006 naprej za čim manjši denar čim več? auspuh,nove gume,.. pol se men pa počes ustau hvala
Roky994 Objavljeno Oktober 10, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 10, 2011 čau kdo ve kako lahko prerihtaš aprilio RS 125 od letnika 2006 naprej za čim manjši denar čim več? auspuh,nove gume,.. pol se men pa počes ustau hvala Zapeleš ga u graben.... Ja kaj bi pa ti prerihtou ? Mašino, izgled al kaj ?
zupijano Objavljeno Oktober 10, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 10, 2011 Zapeleš ga u graben.... Ja kaj bi pa ti prerihtou ? Mašino, izgled al kaj ? hehe...ja u glaunm na pospeških pa to,za izgled sm že poskrbeu ,meu ga bom tut tako mau za na kšno manše dirkališče
Roky Objavljeno Oktober 10, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 10, 2011 hehe...ja u glaunm na pospeških pa to,za izgled sm že poskrbeu ,meu ga bom tut tako mau za na kšno manše dirkališče Kaj majo pa potem pri pospeških gume veze? Neke tople vode itak nimaš za odkrivat. Iz izpuha vzameš ven vso nepotrebno šaro, ploščico med izpušnim kanalom in izpuhom (ali sploh še imajo to novejše od 06?), porihtaš CDI enoto, nastaviš uplinjač in je to-to... Aja, te novejše imajo baje neke elektronsko vodene ali kakšne uplinjače? Če si pripravljen nekoliko globje seči v žep, malce bolj pogosto servisirati si pa najdi kakšen kit. Ampak, če boš imel motor samo za na pisto ga boš itak zelo hitro zamenjal
norc 16 Objavljeno Oktober 10, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 10, 2011 (popravljeno) hehe...ja u glaunm na pospeških pa to,za izgled sm že poskrbeu ,meu ga bom tut tako mau za na kšno manše dirkališče Rave Druga glava ravni bat večji fergazer izpuh drugi po želji še druga elektronika Rage1337 katero svečko si dal noter? Popravljeno Oktober 10, 2011. Popravil norc 16
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se