asfd Objavljeno Marec 5, 2013 Opozori Objavljeno Marec 5, 2013 zanima me kateri od naslednjih motorjev se vam zdi bolši http://www.avto.net/_MOTO/ad.asp?ID=6965354 http://www.avto.net/_MOTO/ad.asp?ID=6795217
sesir Objavljeno Marec 5, 2013 Opozori Objavljeno Marec 5, 2013 zanima me kateri od naslednjih motorjev se vam zdi bolši http://www.avto.net/_MOTO/ad.asp?ID=6965354 http://www.avto.net/_MOTO/ad.asp?ID=6795217 itak un ko je dražji.....pa še jz nimam sreče,če je mopi rdeč....Bela je lepša
SpiZek Objavljeno Marec 5, 2013 Opozori Objavljeno Marec 5, 2013 zanima me kateri od naslednjih motorjev se vam zdi bolši http://www.avto.net/_MOTO/ad.asp?ID=6965354 http://www.avto.net/_MOTO/ad.asp?ID=6795217 motor na prvem linku sigurno ni letnik 2009, ampak 2006 ali 2007
macak333 Objavljeno Marec 5, 2013 Opozori Objavljeno Marec 5, 2013 Beli manjka pokorv, ki pride čez sprednji zobnik, pa tiste nalepke ko ima čez; nič ne polepšajo motor, tako da verjetno jih je dal gor zaradi kakršnega drugega razloga. Treba it motor pogledat. Una Spains replika, pa zakaj ni dal novejših fotk gor, glede na to da gianellia ne da zraven. Zoprno je ker sta motorja iz na obeh koncih Slovenije in treba velik km nardit, da oba pogledaš. Sicer pa bi sam raje šel pogledat Spains, mi deluje bolj ohranjena kot druga.
budacki Objavljeno Marec 5, 2013 Opozori Objavljeno Marec 5, 2013 Beli manjka pokorv, ki pride čez sprednji zobnik, pa tiste nalepke ko ima čez; nič ne polepšajo motor, tako da verjetno jih je dal gor zaradi kakršnega drugega razloga. Treba it motor pogledat. Una Spains replika, pa zakaj ni dal novejših fotk gor, glede na to da gianellia ne da zraven. Zoprno je ker sta motorja iz na obeh koncih Slovenije in treba velik km nardit, da oba pogledaš. Sicer pa bi sam raje šel pogledat Spains, mi deluje bolj ohranjena kot druga. Tam k so nalepke je bla počohana, po mojem. Sej vidiš, da je na najbolj izpostavljenih delih. Pa mogoče je na uteži krmila vidit praske al je pa tisto svetloba. Zdej zakaj manjka pokrov zobnika...neumnost. To Spains bi tut jst meu...če bi bla polovico cenejša haha
macak333 Objavljeno Marec 5, 2013 Opozori Objavljeno Marec 5, 2013 Tam k so nalepke je bla počohana, po mojem. Sej vidiš, da je na najbolj izpostavljenih delih. Pa mogoče je na uteži krmila vidit praske al je pa tisto svetloba. Zdej zakaj manjka pokrov zobnika...neumnost. To Spains bi tut jst meu...če bi bla polovico cenejša haha Great minds think alike . sesir 1
Yuree Objavljeno Marec 5, 2013 Opozori Objavljeno Marec 5, 2013 Zdej mas se eno novo na avt0.netu bele barve 1.800€
Yuree Objavljeno Marec 5, 2013 Opozori Objavljeno Marec 5, 2013 Glede nalepk se ne strinjam tut jz jih mam dost na mestih kjer se najbol vidjo pa ni nikjer popraskano blo al pa kej pac odlocitev lastnika men zgleda lepo z nalepkam pac usak ma svoje, ne izkljucujem pa dejstva da ni bila popraskana saj to se u zivo prec vid Enostavno reces po fonu naj po resnic pove ce je biu motor paden ce pa prids tja in ugotovis da je bil ti pa vrne potne stroske. Ce zacne pa mutit po telefonu pol pa tk veš da nimas kej vec stikat okol tega mopija.
macak333 Objavljeno Marec 5, 2013 Opozori Objavljeno Marec 5, 2013 Glede nalepk se ne strinjam tut jz jih mam dost na mestih kjer se najbol vidjo pa ni nikjer popraskano blo al pa kej pac odlocitev lastnika men zgleda lepo z nalepkam pac usak ma svoje, ne izkljucujem pa dejstva da ni bila popraskana saj to se u zivo prec vid Enostavno reces po fonu naj po resnic pove ce je biu motor paden ce pa prids tja in ugotovis da je bil ti pa vrne potne stroske. Ce zacne pa mutit po telefonu pol pa tk veš da nimas kej vec stikat okol tega mopija. Ja sam če že daješ nalepke jih daj vsaj tam, da ne prekrivajo drugo nalepko (unga leva), pa če bi ble na obeh straneh iste bi blo tudi fajn. Drgač potne stroške ti pa nau noben povrnu, ker si se sam odločil, da greš stvar pogledat in če je motor bil paden, lahko lastnik mirno reče, da je to verjetno od prejšnega lastnika in on tega sploh ni opazu. To itak takoj neki zmutijo .
budacki Objavljeno Marec 6, 2013 Opozori Objavljeno Marec 6, 2013 Ja sam če že daješ nalepke jih daj vsaj tam, da ne prekrivajo drugo nalepko (unga leva), pa če bi ble na obeh straneh iste bi blo tudi fajn. Drgač potne stroške ti pa nau noben povrnu, ker si se sam odločil, da greš stvar pogledat in če je motor bil paden, lahko lastnik mirno reče, da je to verjetno od prejšnega lastnika in on tega sploh ni opazu. To itak takoj neki zmutijo . Najslabš možen od/izgovor.
Gasperr Objavljeno Marec 6, 2013 Opozori Objavljeno Marec 6, 2013 Madona kaj je to neka invazija polepljenih aprilii na netavtu
budacki Objavljeno Marec 6, 2013 Opozori Objavljeno Marec 6, 2013 Madona kaj je to neka invazija polepljenih aprilii na netavtu Dej ti svojga Levčka prevrn pa ga jst odkupim za jurja Je to moj nekdanji? Pol ti dam pa še za pivo zravn
LoloMen Objavljeno Marec 6, 2013 Opozori Objavljeno Marec 6, 2013 kolk stane poštnina če naročim iz strani pjme?
Gasperr Objavljeno Marec 6, 2013 Opozori Objavljeno Marec 6, 2013 (popravljeno) Dej ti svojga Levčka prevrn pa ga jst odkupim za jurja Je to moj nekdanji? Pol ti dam pa še za pivo zravn Ja res je, tvoja ex. Prehaja iz roda v rod, forum wise. Dve leti mi je lepo služila, to sezono bi bil pa že vesel kaj močnejšega, ampak moram najprej tole prodat ker tok velik kapitala pa ne morem met Mogoče ljudi moji realni kilometri tok motijo, da ni nekega zanimanja. Naslednjič bom pod kilometre napisal ''po dogovoru''. Popravljeno Marec 6, 2013. Popravil Gasperr
SpiZek Objavljeno Marec 6, 2013 Opozori Objavljeno Marec 6, 2013 kolk stane poštnina če naročim iz strani pjme? Če se prav spomnim je mene prišla cca. 60€
macak333 Objavljeno Marec 6, 2013 Opozori Objavljeno Marec 6, 2013 kolk stane poštnina če naročim iz strani pjme? Sej tiste stavri ko hočeš kupit poklikaš, daš v košarico, izpolniš tisti obrazec (ime, primek, nalov, država,...) in ti izpiše kok pride poštnina. Je pa razlika kaj naročiš oz. kakšna je vrednost artikla.
budacki Objavljeno Marec 6, 2013 Opozori Objavljeno Marec 6, 2013 Ja res je, tvoja ex. Prehaja iz roda v rod, forum wise. Dve leti mi je lepo služila, to sezono bi bil pa že vesel kaj močnejšega, ampak moram najprej tole prodat ker tok velik kapitala pa ne morem met Mogoče ljudi moji realni kilometri tok motijo, da ni nekega zanimanja. Naslednjič bom pod kilometre napisal ''po dogovoru''. Eh jebiga. Mene so te kilometri tut ful motili na začetku. Sam potem vidiš, da je moped lahko pri 30.000km boljše ohranjen, kot en, ki ima napisanih 8.000 pa mogoče celo realnih Tko mamo. Zdej vem boljše. Je pa tut tko, da zdej pozim se ful malo mopedov prodaja in dejansko tudi proda. Sej vidiš, da je tut izbira zelo skopa. Čez kšn mesec, ko sonce posije... Kok gre ta Aprilija zdej?
Gasperr Objavljeno Marec 7, 2013 Opozori Objavljeno Marec 7, 2013 Tam nekje 175..ampak tok sem se pelal mislim da samo enkrat To je že trpinčenje motorja Zdej, ko gledam za nazaj sem ga mogoče res celo preveč pazil
budacki Objavljeno Marec 7, 2013 Opozori Objavljeno Marec 7, 2013 Tam nekje 175..ampak tok sem se pelal mislim da samo enkrat To je že trpinčenje motorja Zdej, ko gledam za nazaj sem ga mogoče res celo preveč pazil Sej pravim...zgoni ga, prevrni ga na mestu...pa mi ga prodaj za kšnih 500-600€ Zdej ga pridem s helikopterjem iskat. Pa gor je sam giannelli pa rave? Vplinjač original? Katere gume furaš? Kako se držijo? (rabim zdej nekej take dimenzije pa nisem zdej že lep čas spremljal in ne vem kaj je dobro in kaj ne)
Gasperr Objavljeno Marec 7, 2013 Opozori Objavljeno Marec 7, 2013 (popravljeno) Kak mesec še počakam pa ga s kladivom razbijem (Jeremy Clarkson style) pa po delih prodam! Točno. Rave pa Gianelli, druga je original. Gor so pa Dunlop Qualifier II - drži kot se spodobi, segreje pa se tut relativno hitro. Popravljeno Marec 7, 2013. Popravil Gasperr
SpiZek Objavljeno Marec 7, 2013 Opozori Objavljeno Marec 7, 2013 Tam nekje 175..ampak tok sem se pelal mislim da samo enkrat To je že trpinčenje motorja Zdej, ko gledam za nazaj sem ga mogoče res celo preveč pazil Dobr si jo to spravu, men ni ratal več kot 167 km/h
Gasperr Objavljeno Marec 7, 2013 Opozori Objavljeno Marec 7, 2013 Ampak mislim, da sem spremenil prenose takrat ko sem menjal ketno? Sej ne vem, se ne spomnim ampak mislim, da sma se neki v tej smeri pogovarjala
NinjaRider04 Objavljeno Marec 7, 2013 Opozori Objavljeno Marec 7, 2013 (popravljeno) Dobr si jo to spravu, men ni ratal več kot 167 km/h mel naprej 16. zadaj 40...180km/h kotom,,28mm dellorto nastavljen v 0..nov gianelli, Mallosi e5 filter,.. ah kje so že ti časi ko sem še mel 2taktera Popravljeno Marec 7, 2013. Popravil Aprilia rs 125
budacki Objavljeno Marec 7, 2013 Opozori Objavljeno Marec 7, 2013 http://www.avto.net/_MOTO/ad.asp?ID=7036704http://www.avto.net/_OPREMA/ad.asp?ID=7046339 Mi lahko kdo poveže te dva oglase? Dele prodaja tist heroj, k je prodajal obnovljeno Aprilijo in ta Aprilija je tista, ki jo je obnovil? Ker mi dišijo te bele Aprilije za popizdit Pa kake so to nalepke gor?! Pa kaj je to? Pa črna šipica? Prvo kaj bi pri takem motor zahteval je, da se vse to posname dol! http://www.avto.net/_MOTO/ad.asp?ID=7045361 Ta zgleda kot kitajska risanka Haller poznaš? Samo pismo...te cene res niso normalne, jebemu. Zakaj ne živim na meji z Italijo?! Dol so te mopedi ziher zastonj. Talajo jih, kot krofe za pusta hrusta. kewo 1
Gasperr Objavljeno Marec 8, 2013 Opozori Objavljeno Marec 8, 2013 Ja tista prva je tko cela prebarvana. Verjetno mu je mal na mestu padla Se pa spomnim da sta se obe, ta in tista od Rossija, prodajale takrat ko sem jaz kupoval Le da je Rossi bil takrat še malo manj nor na te svoje nalepke Tam jim je verjetno res cel motor potrošna roba
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se