Buschi Objavljeno Junij 1, 2019 Deli Objavljeno Junij 1, 2019 Ima kdo za prodati samo srednjo dihtungo za 122 blok(obkrožena z rdečo), lahko rabljeno, sam užitno: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Buschi Objavljeno Junij 10, 2019 Deli Objavljeno Junij 10, 2019 Ob 22. 3. 2019 ob 1:48, Buschi pravi: Mulcova RS-ka ima zraven stikala za pipko še eno stikalo: Je to serijsko al dodano kasneje? Ker kabli grejo naprej na šop original kablovja ! Včeraj smo v Nebesih ugotovli, da je to tipka za nastavljanje displeja med vožnjo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Buschi Objavljeno Junij 10, 2019 Deli Objavljeno Junij 10, 2019 Kot financministra me zanima, a ta kurba taljanska dejansko pije 10 litrov na 100 km ??????????????? Ker ne folgamo tankat... Zok 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno Junij 10, 2019 Deli Objavljeno Junij 10, 2019 Med 7 in 9, ja. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hitri123 Objavljeno December 29, 2019 Deli Objavljeno December 29, 2019 Zdravo Zanima me ali vete kje bi lahko kupil zadnji zavorni cilinder ali pa set za obnovo le tega za Aprilio rs 125 2009 letnik Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Buschi Objavljeno December 30, 2019 Deli Objavljeno December 30, 2019 Pa, angleži so polni tega: http://www.pjme.co.uk/acatalog/Aprilia_RS1252.html Drgač je pa najhitrej kar celo čeljust zamenjat. Pokliči zlatarja v Hajdino, če ma kej. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno December 30, 2019 Deli Objavljeno December 30, 2019 6 hours ago, Buschi said: Pokliči zlatarja v Hajdino ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hitri123 Objavljeno December 31, 2019 Deli Objavljeno December 31, 2019 V slo tega ni? Hvala za pomoč Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Buschi Objavljeno Januar 1, 2020 Deli Objavljeno Januar 1, 2020 Kita z dihtungami verjetno ne. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Buschi Objavljeno Februar 2, 2020 Deli Objavljeno Februar 2, 2020 Eno vprašanje: -tisti, ki ste dajali gor polinijev 160 kit, kaj zaruži najprej: blok, cilinder, bat, zobniki? Mulc se neki vžiga, da bi dal večjo mašino noter(650), pa mu ne dovolim. Zok 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno Februar 2, 2020 Deli Objavljeno Februar 2, 2020 1 hour ago, Buschi said: Mulc se neki vžiga, da bi dal večjo mašino noter(650), pa mu ne dovolim. Moje sanje izpred 15 let... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Buschi Objavljeno Februar 2, 2020 Deli Objavljeno Februar 2, 2020 G. profesor, nea razumete: un bi to dal gor in pol furu kot 125-tko. Torej brez izpita za A neomejeno, in kar je še huje, brez LPP žegna, ki ga itak nebi dobil. Dokler gre vse super, je fino fajn, težava je, če je kreš, pa gre represivni organ razkopavati po motorju !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno Februar 2, 2020 Deli Objavljeno Februar 2, 2020 (popravljeno) G. stars, ravno o tem vam govorim... ...vcasih se mi je to zdela se kar brihtna ideja! Popravljeno Februar 2, 2020. Popravil Zok Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Buschi Objavljeno Februar 2, 2020 Deli Objavljeno Februar 2, 2020 In zato me zanima ta polinijev kit, pač, da premosti hitrostno razliko napram očetu in mami. Drugo pa je, koliko se to splača za obdobje od letošnjega junija pa do septembra? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
speedfighttuning Objavljeno Februar 2, 2020 Deli Objavljeno Februar 2, 2020 pred 45 minutami, Buschi pravi: In zato me zanima ta polinijev kit, pač, da premosti hitrostno razliko napram očetu in mami. Drugo pa je, koliko se to splača za obdobje od letošnjega junija pa do septembra? Pri 160 ccm kitu je največji problem kako to prenese ojnica in ojnični ležaji, ker je vse skupaj bolj obremenjeno ker je pri 160 ccm bat težji kot pri 125. V primeru, da bi dali kakšno močnejšo ojnico bi zadeva bila po vzdržljivosti enakovredna originalu, seveda pa se je treba zavedat da to potem za sabo potegne še menjavo vplinjača za večjega če želite da zadeva dela kot je treba, saj večji cilinder za optimalno delovanje zahteva več mešanice kot original Jaz sem imel slabih 10 let nazaj Cagivo Mito 7 speed s polinijem 165 ccm in bom reku tako...na nižjih in srednjih obratih je motor precej lepše vleku kot original 125 ccm, ampak na visokih obratih pa se mi je z original cilindrom ob pravem setupu zdel motor bolj živahen, ker se z manjšim in lažjim batom pač lažje zvrti v obrate, na nižjih in srednjih obratih pa pač kubiki naredijo svoje Če bi jaz danes imel spet 125-ko bi pustil original cilinder, dal gor drugi izpuh in večji uplinjač, si vzel čas in res optimalno vse naštelal, oklestu iz motorja vso nepotrebno težo (luči, ogledala, zaganjač itd.) in ga mel za na pisto Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hitri123 Objavljeno Maj 7, 2020 Deli Objavljeno Maj 7, 2020 (popravljeno) Zdravo. Imam težavo ob stisnjeni ročki za sklopko ko dam v prvo se motor premika kljub temu da jo držim ....zajla za sklopko je naštelana Popravljeno Maj 7, 2020. Popravil hitri123 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Buschi Objavljeno Maj 9, 2020 Deli Objavljeno Maj 9, 2020 Kaj pa un vijak na sredini desnega bloka? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hitri123 Objavljeno Maj 15, 2020 Deli Objavljeno Maj 15, 2020 je urejeno očitno ni bla dost topla masina ko mi je to nrdil Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Buschi Objavljeno Maj 17, 2020 Deli Objavljeno Maj 17, 2020 Sine pravi da toplota olja na kuplungi ne igra nobene vloge. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hitri123 Objavljeno Maj 25, 2020 Deli Objavljeno Maj 25, 2020 nevem zdej mi tega ne dela več mislim dela tko kot more. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Buschi Objavljeno Maj 26, 2020 Deli Objavljeno Maj 26, 2020 Zato ti pa pravim da poglej vijak za nastavitev kuplunge na bloku...lahko da se ti odteguje, pa zateguje... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hitri123 Objavljeno Maj 30, 2020 Deli Objavljeno Maj 30, 2020 vijak je zategnjen tak kot more bit Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Buschi Objavljeno Avgust 5, 2020 Deli Objavljeno Avgust 5, 2020 Iščem cilinder, bat...užitna oba. Ter rave ventil in ohišje. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Buschi Objavljeno Februar 15, 2022 Deli Objavljeno Februar 15, 2022 Ležijo komu še doma lamele? Zapakirane. Odkupim. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Buschi Objavljeno April 30, 2023 Deli Objavljeno April 30, 2023 Išem polža, ki ima samo en zob oz za starejši tip felg: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se