Brrrm Objavljeno Avgust 27, 2001 Deli Objavljeno Avgust 27, 2001 Petek meni tudi bolj odgovarja, še posebej, ce bo kje okoli Logarske doline, kot je bilo omenjeno, ker imam od 7. do 9. septembra fešto v Logarski dolini. Brrrm Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno Avgust 27, 2001 Deli Objavljeno Avgust 27, 2001 Drugace pa tudi jaz bolj navdušen za konec tedna 14. septembra. Pa kjer koli že bo. Brrrm Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zarja Objavljeno Avgust 27, 2001 Deli Objavljeno Avgust 27, 2001 quote: Ampak morja sem pa ze res mel dost za letos. lp Speedo Kako se lahko sploh navelicas morja!? twin rules Zarja Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dejan Objavljeno Avgust 27, 2001 Deli Objavljeno Avgust 27, 2001 Sicer je pa tut morje na uni strani trojan (gledano iz Lj)le pot do njega je daljša. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hanzi Objavljeno Avgust 27, 2001 Deli Objavljeno Avgust 27, 2001 sem za morje 14,15.9 ce bo na štajerskem se pa tudi ne bom branil prevec. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
easyrider Objavljeno Avgust 27, 2001 Deli Objavljeno Avgust 27, 2001 Sem za kompromis: 14.09.2001 nekje na Štajerskem (15. in 16.09. definitivno ne morem priti - podobno kot Ice teden dni prej). lp Easyrider Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dejan Objavljeno Avgust 27, 2001 Deli Objavljeno Avgust 27, 2001 Po moje more nekdo doloct datum drgac lohk v nedogled pišemo številke. Takrat pa takrt, pa tm pa tist k lohk nej pride, sej na F4 tut niso bli vsi pa je blo cool. Nikol ni za vse prou! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno Avgust 27, 2001 Deli Objavljeno Avgust 27, 2001 Dejan, nic lažjega: FS5 v petek, 14. septembra 2001 nekje na Obali. Brrrm Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno Avgust 27, 2001 Deli Objavljeno Avgust 27, 2001 Glede na to, da sefeta (beri: Noise Data) ne bo za pribl. 1/2 leta, ga lahko se zadnjic pogostimo z datumom, na katerega lahko pride. Torej: 7. ali 8. september Lokacija pa je se stvar dogovora, prav tako naj Noise pove, kdaj ima cas. Saj vem, da vsi ne bomo (bodo) mogli priti, ampak hej: life sux! Tudi mene ni bilo na FS2, ker nisem mogel priti.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Avgust 27, 2001 Avtor Deli Objavljeno Avgust 27, 2001 07.09.ok,08.09.njet.samo potem bi prosil cimblizje MB (po moznosti v MB ),ker moram se isti dan domov. hvala za razumavanje. ----------- at 200 mph you have no friends Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Anubis Objavljeno Avgust 27, 2001 Deli Objavljeno Avgust 27, 2001 Moderatorska je padla...meni bolj odgovarja 8., ce mislimo kaksno voznjo delat...razen ce je v igri 7.popoldan s spanjem na morju/kje drugje.Po srecanjih a-la FS4 in kozumiranju na ta nacin, definitivno ne mislim vec vozit...dejanje kamikaz.. Aja...zakaj so med drugo sv vojno kamikaze nosili celade? Popolnoma brezveze... Keep on drivin’ hard... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno Avgust 27, 2001 Deli Objavljeno Avgust 27, 2001 Ce smo 14. na Obali, lahko Hrupnega Podatkovnika lastnomotociklisticno pospremimo na letalo na Ronke (ce sem prav ujel, da od tam frci proti Londonu). Brrrm Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dejan Objavljeno Avgust 27, 2001 Deli Objavljeno Avgust 27, 2001 kaj pa ce bi šli 17.09., mam RD pa bi lohk za pjaco dau. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAN Objavljeno Avgust 27, 2001 Deli Objavljeno Avgust 27, 2001 quote: Aja...zakaj so med drugo sv vojno kamikaze nosili celade? Popolnoma brezveze... Keep on drivin’ hard... Po moje je bila velika verjetnost, da se neizkušenim pilotom kot so bili, (na hitro skup spacani tocno za doloceno misijo)že pri vzletu kakšna neumnost zgodi, ko so pa enkrat imeli celado gor, je pa niso vec snemali. Sicer pa, pot do nebes mora biti cimbolj varna. lp RAN Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Speedo Objavljeno Avgust 27, 2001 Deli Objavljeno Avgust 27, 2001 quote: 07.09.ok,08.09.njet.samo potem bi prosil cimblizje MB (po moznosti v MB ),ker moram se isti dan domov. hvala za razumavanje. ----------- at 200 mph you have no friends Te 100% podpiram. Ce se odlocimo za MB, bi bila lokacija SIDRO idealna! Ena boljsih picerij v MB . Nahajalisce: ob Dravi, 1km iz MB proti Dravogradu. Velik parkirni prostor, pokrit vrt, lepa okolica, urejen dostop do vode (za nase kopalce in namakalce)... Skratka jst sn tud za MB. lp Speedo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Speedo Objavljeno Avgust 27, 2001 Deli Objavljeno Avgust 27, 2001 quote: quote: Ampak morja sem pa ze res mel dost za letos. lp Speedo Kako se lahko sploh navelicas morja!? twin rules Zarja Ok, ok, sej ne da bi se navelicu morja. Bolj sem se navelicu pakirat za na morje Sej ne da je predlog MORJE slab, ampak se mi zdi da od enega dneva (in ene noci) morja bolj malo odneses. lp Speedo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Avgust 27, 2001 Avtor Deli Objavljeno Avgust 27, 2001 sidro ob dravi znan,sproban,lahko samo najtopleje priporocam.in par metrov naprej je se ena "vroca" restavracija.ne,ne kar vi sedaj mislite! mehikanska kuhinja namrec. tudi sprobana,tudi ok.samo s tabascom mal sparajo. pohorje in route 69 (free kamp za motoriste in mozen zur do nedelje) so pa tudi blizu. ----------- at 200 mph you have no friends Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ak Objavljeno Avgust 27, 2001 Deli Objavljeno Avgust 27, 2001 @Ice : Bar Route 69 od Eibiswalda naprej? Ejkej Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Avgust 27, 2001 Avtor Deli Objavljeno Avgust 27, 2001 yep. ----------- at 200 mph you have no friends Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
alfonso Objavljeno Avgust 27, 2001 Deli Objavljeno Avgust 27, 2001 Dobra varijanta Sidro! Lahko še kakšno turco na Pohorje naredimo. LP Alfonso Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Climber Objavljeno Avgust 27, 2001 Deli Objavljeno Avgust 27, 2001 quote: Ok, ok, sej ne da bi se navelicu morja. Bolj sem se navelicu pakirat za na morje Sej ne da je predlog MORJE slab, ampak se mi zdi da od enega dneva (in ene noci) morja bolj malo odneses. lp Speedo 1. Ne vidm razlike med pakiranjem za morje ali kamorkolize? 2. V petek zastavimo in ce se ne navelicamo drug druzga ostanemo lahko do nedelje! Morje je zakon! Ce ste za mal bl divjo varianto - Bale pri Rovinju, napol campiranje na crno, pijaco privlecemo sami, ogenjcek, mogoce kaksne ribe pri lokalnih ribicih, ... idila LP Climber Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Avgust 27, 2001 Avtor Deli Objavljeno Avgust 27, 2001 moze joze... ----------- at 200 mph you have no friends Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
A_je_to Objavljeno Avgust 27, 2001 Deli Objavljeno Avgust 27, 2001 Uh se lepo slisi.. aja pozabil.. nimam motorja hehe :( smrk _________________________ Quemadmodum desiderat cervus at fontes aquarium item desiderat anima mea at te DUCATI. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dejan Objavljeno Avgust 27, 2001 Deli Objavljeno Avgust 27, 2001 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Climber Objavljeno Avgust 27, 2001 Deli Objavljeno Avgust 27, 2001 quote: Od kdaj pa ti poznaš Bale? V Rovinju in bliznji okolici so lepa plezalisca, tam pa ponavadi prespimo. Plezam ze od, uh se ne spomnem, torej dolg, ... ma vse je nekam tko dalec nazaj LP Climber Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave