dr.looney Objavljeno September 11, 2001 Deli Objavljeno September 11, 2001 quote: hočmo slike...!! na srečanje bi pršu pa bi nas vidu hi hi hi... dr.looney Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Climber Objavljeno September 11, 2001 Deli Objavljeno September 11, 2001 quote: No, ljubljanska naveza motociklov je nato prisla v LJ tam nekje ob 1h (ceprav se mi zdi, da sem jaz prisel tam nekje okoli 2h, ampak ce je Climberka rekla, da smo prisli ob 1h, potem pa res ne vem, kdo ima prav). Tako. Se kaksno vprasanje? Gregs, dej se mal bl naglas ugovarji, moji climberki, pa da vidm ce mas kej vec srece, pri uveljavljanju svojega prav LP Climber Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno September 11, 2001 Deli Objavljeno September 11, 2001 quote: Gregs, dej se mal bl naglas ugovarji, moji climberki, pa da vidm ce mas kej vec srece, pri uveljavljanju svojega prav Heh.... kaj pa vem.... bi mi ratalo???.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
n/a Objavljeno September 12, 2001 Deli Objavljeno September 12, 2001 Kakor mi je uspelo prebrati, ste se imeli fajn. Upam, da naslednjic ne bom manjkala. Sicer pa je bila predpriprava v petek v takem teku, da tudi pomisliti nisem mogla, da bi prisla. saj veste: joj pa katere kopalke, pa katere hlace, joj pa 100000 majc, pa ne gredo vse v kovcek, pa ta puder, pa una barvica...... hehe zenske pac!!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
easyrider Objavljeno September 14, 2001 Deli Objavljeno September 14, 2001 KJE SO PA SLIKE? lp Easyrider Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno September 14, 2001 Avtor Deli Objavljeno September 14, 2001 v razlicnih kamerah in fotoaparatih.kaj si pa ti mislil,kje so? ----- who dares wins Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
easyrider Objavljeno September 14, 2001 Deli Objavljeno September 14, 2001 Vsi, ki ste slikali, mi pošljite fotoaparate in kamere, da si ogledam slike. Po ogledu vam jih vrnem (samo slike). HVALA! lp Easyrider Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno September 14, 2001 Avtor Deli Objavljeno September 14, 2001 optimist ----- who dares wins Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
easyrider Objavljeno September 14, 2001 Deli Objavljeno September 14, 2001 Jaz? lp Easyrider Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kekec III Objavljeno September 14, 2001 Deli Objavljeno September 14, 2001 quote: Vsi, ki ste slikali, mi pošljite fotoaparate in kamere, da si ogledam slike. Po ogledu vam jih vrnem (samo slike). HVALA! lp Easyrider A ste dobil majčke z logotipom Forum-a ? LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
easyrider Objavljeno September 14, 2001 Deli Objavljeno September 14, 2001 Ne, zato je pa Noise skoraj pobližje spoznal kalne vode Drave! Ampak bodo menda majice naslednjič in to po skoraj 50% nižji ceni. lp Easyrider Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kekec III Objavljeno September 14, 2001 Deli Objavljeno September 14, 2001 quote: Ne, zato je pa Noise skoraj pobližje spoznal kalne vode Drave! Ampak bodo menda majice naslednjič in to po skoraj 50% nižji ceni. lp Easyrider Ali že imaš v mislih kdaj bo ta naslednjič ? LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno September 14, 2001 Avtor Deli Objavljeno September 14, 2001 okvirno tako nekje priblizno cez kaksnih 6 mesecev?! ----- who dares wins Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kekec III Objavljeno September 14, 2001 Deli Objavljeno September 14, 2001 quote: okvirno tako nekje priblizno cez kaksnih 6 mesecev?! ----- who dares wins Dum spiro-spero ! LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno September 14, 2001 Avtor Deli Objavljeno September 14, 2001 quote: Dum spiro-spero ! ne,da hocem biti radoveden......naj to kaj pomeni?? ----- who dares wins Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kekec III Objavljeno September 14, 2001 Deli Objavljeno September 14, 2001 quote: Dum spiro-spero ! ne,da hocem biti radoveden......naj to kaj pomeni?? ----- who dares wins Dokler diham -upam ! To je še iz srednješolske latinščine. LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno September 14, 2001 Avtor Deli Objavljeno September 14, 2001 u jebemtis,porazno zame.....sem imel 6 let latinscino v soli in potem je enkrat ne spoznam...ajajajaj.... ----- who dares wins Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno September 15, 2001 Deli Objavljeno September 15, 2001 Jaz latinscine imel 0 let, znanje limitira k 0, edino latovscino poznam... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno September 15, 2001 Avtor Deli Objavljeno September 15, 2001 gregs......shuddup.....in si zresni punco........poroka? ----- who dares wins Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno September 16, 2001 Deli Objavljeno September 16, 2001 quote: gregs......shuddup.....in si zresni punco........poroka? In zakaj hudica moram biti tiho? A drugi pa lahko gobcate, a?! Ma, preden bom njo zresnil, bom ze star ratal, se bolj, kot sem... Ampak clovek ne sme nikoli obupati.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno September 17, 2001 Avtor Deli Objavljeno September 17, 2001 quote: In zakaj hudica moram biti tiho? Ampak clovek ne sme nikoli obupati.... ad 1: zbog sexa ad 2: tako se govori ----- who dares wins Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
easyrider Objavljeno September 17, 2001 Deli Objavljeno September 17, 2001 KJE SO PA SLIKE? lp Easyrider Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno September 17, 2001 Avtor Deli Objavljeno September 17, 2001 easy......v kamerah in fotoaparatih ----- who dares wins Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lojzi Objavljeno September 17, 2001 Deli Objavljeno September 17, 2001 Zdej bi pa že res lahko vidl ta mega žur!? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
easyrider Objavljeno September 17, 2001 Deli Objavljeno September 17, 2001 KJE SO PA SLIKE? lp Easyrider Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave