Manu Objavljeno April 14, 2003 Deli Objavljeno April 14, 2003 :lol: no sedaj smo že množina :lol: :lol: bomo naredili klub :?: misemamoooofajnpress & kojihj..press :wink: :wink: Sem za. Ker s fiftijem spadava v klub :P (par let je starejši od mene... no ja...15 :oops: :P :) :D ) Vsak dan je lepši od prejšnjega, kljub temu, da se mi vsak dan zdi najlepši :shock: :D 8) 8) 8) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Guest 1 Objavljeno April 14, 2003 Deli Objavljeno April 14, 2003 hi manuela js sm mal starejši fify2press :lol: ampak ne bom težil za predsedniško mesto meni bi bila veliko bolj všeč kaka brhka predsednica 8) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
urbi Objavljeno April 14, 2003 Deli Objavljeno April 14, 2003 Naj se malo pohvalim... No, pol pa je sla! :oops: :oops: :( :( urbi-the-lover-boy To pa ni lepo, da se hvališ s tem, da je šla. Zakaj pa je šla :?: Saj se ne hvalim s tem, da je šla! :( :( Šla pa je... (upam vsaj da ne zaradi mene :roll: ) zivet na drugo stran Atlantika :shock: . O distance relatonships pa imava tako jaz kot ona jasno izoblikovano mnenje: NOGO :!: . Tak pac je. V glavnem, od lani palim samo se na starejse! :twisted: :twisted: (izkusnjerullspress) urbi-the-love-machine :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAN Objavljeno April 15, 2003 Deli Objavljeno April 15, 2003 V glavnem, od lani palim samo se na starejse! :twisted: :twisted: (izkusnjerullspress) urbi-the-love-machine :? Želje se ti bodo z vsakim dnem vedno bolj in bolj bolj izpolnjevale. :evil: :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Guest 1 Objavljeno April 15, 2003 Deli Objavljeno April 15, 2003 V glavnem, od lani palim samo se na starejse! :twisted: :twisted: (izkusnjerullspress) urbi-the-love-machine :? Želje se ti bodo z vsakim dnem vedno bolj in bolj bolj izpolnjevale. :evil: :D Ran - kaj pa če je Urbi nabavil one "everlastinglife" prstane :?: po mojem bo v nekaj tisočletjih spremenil filizofijo nooneknowspress :roll: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAN Objavljeno April 15, 2003 Deli Objavljeno April 15, 2003 V glavnem, od lani palim samo se na starejse! :twisted: :twisted: (izkusnjerullspress) urbi-the-love-machine :? Želje se ti bodo z vsakim dnem vedno bolj in bolj bolj izpolnjevale. :evil: :D Ran - kaj pa če je Urbi nabavil one "everlastinglife" prstane :?: po mojem bo v nekaj tisočletjih spremenil filizofijo nooneknowspress :roll: Tudi pri njemu bo prišlo do prelomne točke. Vendar ima fant najbrž dost fore (ne vem kolk je star). Če pa ne, jih bo na stara leta že kar v dom onemoglih hodil osvajat. :evil: :D Ma kurc, mal moraš bit tud žleht da ni dolgčas. :roll: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Guest 1 Objavljeno April 15, 2003 Deli Objavljeno April 15, 2003 V glavnem, od lani palim samo se na starejse! :twisted: :twisted: (izkusnjerullspress) urbi-the-love-machine :? Želje se ti bodo z vsakim dnem vedno bolj in bolj bolj izpolnjevale. :evil: :D Ran - kaj pa če je Urbi nabavil one "everlastinglife" prstane :?: po mojem bo v nekaj tisočletjih spremenil filizofijo nooneknowspress :roll: Tudi pri njemu bo prišlo do prelomne točke. Vendar ima fant najbrž dost fore (ne vem kolk je star). Če pa ne, jih bo na stara leta že kar v dom onemoglih hodil osvajat. :evil: :D Ma kurc, mal moraš bit tud žleht da ni dolgčas. :roll: brezvezepress: ponavadi se to konča z obojestranskim pošiljanjem u k..c in užaljenostjo poleg tega si zapomni nemški pregovor: vedno se obnašaj lepo - tudi v avtu - saj nikoli ne veš.. mogoče je pa šef pred 1 minuto kupil novo makino 8) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno April 15, 2003 Deli Objavljeno April 15, 2003 Moja je tudi skoraj 9 let mlajsa - pa nama gre hudo dobro zaenkrat ... bomo videli. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
top cat Objavljeno April 15, 2003 Deli Objavljeno April 15, 2003 26 let starejšo ( k sva bla sam ljubimca - dobr je zgledala za svoja leta; jst sm jih mel 20) in pa letos 16 let mlajša -kdo bi jo vprašu po letih k jih ni tolk mal zgledala niti po iskušnjah....... ti bogca :shock: ! S čem so se vse te futrale da so tolk dobr zgledale nimampojmapress! :shock: :shocked!: :silly: :onfire: :multi: :fist: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Guest 1 Objavljeno April 15, 2003 Deli Objavljeno April 15, 2003 :lol: lahko ti izdam skrivnost, ki sem odkril pri moji kraljici, katero kljub 35tim še vedno tikajo šoferji avtobusov (danes jemlje to za komliment :D ) jej VSE, a le toliko, da nisi lačen pa nikoli sit lakotnikpress 8) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jerry Objavljeno April 15, 2003 Deli Objavljeno April 15, 2003 Glede let sploh ni panike, važno je, kako ima v glavi pošlihtan. Marsikera dvajsetletnica ma verjetn bolj pospravljeno podstrešje kot jaz, tko da bi šlo skupaj. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno April 15, 2003 Deli Objavljeno April 15, 2003 Glede let sploh ni panike, važno je, kako ima v glavi pošlihtan. Marsikera dvajsetletnica ma verjetn bolj pospravljeno podstrešje kot jaz, tko da bi šlo skupaj. Tocno tako nama z mojo uspeva. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno April 15, 2003 Deli Objavljeno April 15, 2003 In meni z mojim........ :D :D :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Guest 1 Objavljeno April 15, 2003 Deli Objavljeno April 15, 2003 :lol: in meni z mojo pa še tko lep motor mi je izbrala ko se nisem mogel odločit :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jerry Objavljeno April 15, 2003 Deli Objavljeno April 15, 2003 Le kje jih najdete, take cukrčke? :oops: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno April 15, 2003 Deli Objavljeno April 15, 2003 Le kje jih najdete, take cukrčke? :oops: meni je moj skoraj dobesedno padel z neba... res je to, ko najmanj pričakuješ, ti pade........ mmmmmmmm kako ga že pogrešam!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Guest 1 Objavljeno April 15, 2003 Deli Objavljeno April 15, 2003 :oops: jst ne povem kje sem jo najdu kse bi vsi takooo smejal, da bi popokal drgač je pa z Dolenjske nočmdapocrkateodsmehapress :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno April 15, 2003 Deli Objavljeno April 15, 2003 Moj ma tut tko lep motor. 8) Verjetno je to nekako povezano. :oops: Al kaj :?: :shock: :? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno April 15, 2003 Deli Objavljeno April 15, 2003 Le kje jih najdete, take cukrčke? :oops: Kar tuki jih najdemo, na forumu.... :P ...cukrčke :P :lol: :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Guest 1 Objavljeno April 15, 2003 Deli Objavljeno April 15, 2003 Le kje jih najdete, take cukrčke? :oops: morm pa rečt da so rariteta svoje vrste.. lučkovrokepaprbelemdneviskatpress :multi: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jerry Objavljeno April 15, 2003 Deli Objavljeno April 15, 2003 Edino stvar k sm na dolenskem najdu, so ble mušice, k sm biu predoug pred zidanco parkiran. Z neba mi pa tud sam kak kakec pade, torej bom mogu mal bolj forum spremljat. :shock: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Guest 1 Objavljeno April 15, 2003 Deli Objavljeno April 15, 2003 :lol: veš jaz sem druge sorte npr: enkrat sem šou u eno restavravijo z ribjo hrano in naroču rižoto z morskimi sadeži 8) in v rižoti so bile tudi školjke 8) pa biser, ki mi je zaškrtal med zobmi :lol: čista resnica tko je blo z mojo z dolenjske enisamdrekokolsebevidjopress :lol: :lol: :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
LuCy Objavljeno April 15, 2003 Deli Objavljeno April 15, 2003 :lol: :lol: :lol: Nama z Maxom tudi nekako uspeva prebroditi to ogrooooomno razliko med najinima generacijama :lol: Celih 78 dni :!: :wink: In potem moram vedno Maxa ubogat, ker je bolj moder in izkušen, saj je bil na svetu celih 78 dni pred mano! :wink: :lol: :lol: :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Guest 1 Objavljeno April 15, 2003 Deli Objavljeno April 15, 2003 češ reč da imaste še patriarhat doma :?: :?: :?: :?: :?: :?: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
LuCy Objavljeno April 15, 2003 Deli Objavljeno April 15, 2003 Ja, k ne smem hevi metala poslušat :cry: :cry: :wink: :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se