Skoči na vsebino

Razlika v letih - praktične izkušnje

Priporočene objave

Objavljeno
...a ima kdo kakšne prave izkušnje???....

....a se ti kaj obeta tebe pa predsodki matrajo? :wink: :wink:

...bi se mi, če me ne bi predsodki matrali... :roll: ... sej me ne moti tok njena starost (13 let), kakor me moti pogled njene babice kadar naju opazuje pri spolnem odnosu...

Objavljeno
babico v špajzo zaklenat!  :wink:

...pa zvezat hudiča starga, perverznga... :twisted:

Objavljeno
...in tvoj problem (starostna razlika) bo rešen... :?: :!: :idea: :twisted:
Objavljeno

Pa dvakrat pritisnit vmes :D

Objavljeno
Stigmata, vidim da šalo zavohaš že od daleč........ Al smo zategnjeni :roll:

Zategnjena :?: Ne da bi vedla, a to misliš face lifting? Ne mislim da nisem zategnjena!

A nisem prave šale zvohala? Kaj pa je pol to blo :? Če se ti ne znaš igrat je to tvoj problem, jaz se nikol ne ustavim na pol igre :twisted:

Objavljeno

...bi se mi, če me ne bi predsodki matrali... :roll: ... sej me ne moti tok njena starost (13 let), kakor me moti pogled njene babice kadar naju opazuje pri spolnem odnosu...

Saj! Pr 13 sploh še ne bi smeli vedet kaj je to spolni odnos!!!! Če pa sta že tako daleč... pa babica ne da mira pol pa naj vsaj plača za opazovanje! :twisted:

Objavljeno

Ma kako špajzo ! Pa kaj misliš da ma 98 pomladi !

V pojstlo z obema !! :oops: :twisted:

SKA BIKE

Objavljeno

Pri veliki starostni razliki lahko pride do večjih razlik v mišlenju in dojemanju sveta......Zato je treba v odnos vložiti toliko več potrplenja in truda.....Se pa še toliko hitreje zgodi, da začnejo človeka motiti tiste male, vsakdanje stvari in na koncu prerastejo v nepremostljive ovire.....

Objavljeno

Iz izkušenj: leta niso problem. Problem nastane, ko pride do čisto objektivnih razhajanj, ki pa so lahko med drugim tudi posledica let.

lp, Anika

:) :) :) :) :) :)

Objavljeno

Prekleta vojeurka stara :twisted:

"Ji bom že dal gledat nas pri seksu" :)

Objavljeno

jaz pa navadno sploh ne vprašam za starost :twisted:

no vedno sem pač imel malo starejše, ampak ne ker bi iskal kake bolj zrele osebe ampak ker so pač v OŠ in srednji šoli starejše punce počele stvari, ki jih moje vrstnice pač še niso. :twisted: 8)

drugače pa mi je vseeno, sam itak še nisem nevem koliko star, mentalno sem pa tek še v puberteti in so torej vse nad 16 bolj zrele od mene :roll:

no zdaj sem z 1 leto starejšo, pa bi morala ona povedat kaj več o tem kako je v razliki let (koledarsko in zrelostno).

edina zapleta zaradi razlike v letih sem imel na začetku srednje šole, enkrat ko je ena okoli 20-letna (točno ne vem) zjutraj hotela da jo z avtom odpeljem domov (15 km) in sem ji komaj razložil da ravno delam izpit A do 125 in sem bil pred kratkim star 16. ni bla ravno vesela :twisted:

drugič pa sem na šolski zabavi v 1. letniku "upecal" eno iz četrtega, drugi dan pa so jo vsi sošolci zajebavali in me ni htela pozdravit. izkoristila me je in zavrgla (zanikala) kar je pustilo dolgotrajne posledice na moji psihi :lol: :roll:

Objavljeno
jdrugič pa sem na šolski zabavi v 1. letniku "upecal" eno iz četrtega, drugi dan pa so jo vsi sošolci zajebavali in me ni htela pozdravit. izkoristila me je in zavrgla (zanikala) kar je pustilo dolgotrajne posledice na moji psihi :lol:  :roll:

Pervy - in zato si izpadel tak perveznež, right? :) Vedno iščeš to žensko, ki te je zavrgla, da bi jo lahko zavrgel nazaj, ali kako :) :)

8) 8) 8) 8) 8) :wink:

Objavljeno

drugič pa sem na šolski zabavi v 1. letniku "upecal" eno iz četrtega, drugi dan pa so jo vsi sošolci zajebavali in me ni htela pozdravit. izkoristila me je in zavrgla (zanikala) kar je pustilo dolgotrajne posledice na moji psihi :lol:  :roll:

....bogi..welcome to the club.....

.pervy,drugič jo izkoristi nazaj.....

Objavljeno
jdrugič pa sem na šolski zabavi v 1. letniku "upecal" eno iz četrtega, drugi dan pa so jo vsi sošolci zajebavali in me ni htela pozdravit. izkoristila me je in zavrgla (zanikala) kar je pustilo dolgotrajne posledice na moji psihi :lol:  :roll:

Pervy - in zato si izpadel tak perveznež, right? :) Vedno iščeš to žensko, ki te je zavrgla, da bi jo lahko zavrgel nazaj, ali kako :) :)

8) 8) 8) 8) 8) :wink:

ne vedno iščem žensko, ki bi me drugi dan zavrgla in odšla brez pozdrava. pač rad podoživljam to traumo. :twisted:

Objavljeno

pervert - what can I say. :mrgreen:

Objavljeno

Sem si tole " solato " vso počasi prebral in lahko rečem da je vse napisano zgolj ugotavljanje in zapažanje v okolici. Mogoče pa med nami res ni nikogar, ki živi z 10 let starejšim ali mlajšim partnerjem ?

Lepo je Pupa napisala ... vse je v nas in iz nas prihaja ....... naj dodam, komu damo in kako nam vrača pa z leti nima prave povezave.

Resnično pa ne smemo pozabiti tudi pritiska okolice, ki je lahko usoden za za vse " nenormalne zveze " ... pravzaprav pa, zakaj velja pravilo, da mora bit moški starejši ... ?

Objavljeno

smo eni zvel pa je blo bolj cudno :evil: :x :x

Objavljeno

Žveu z 8 let starejšo gospodično v brunarci sred gozda :) brez telefona pa to... Še sreča, da me kaka veja smreke in štrik nista kaj preveč zamikala... :shock:

Objavljeno
Sem si tole " solato " vso počasi prebral in lahko rečem da je vse napisano zgolj ugotavljanje in zapažanje v okolici. Mogoče pa med nami res ni nikogar, ki živi z 10 let starejšim ali mlajšim partnerjem ?

Lepo je Pupa napisala ... vse je v nas in iz nas prihaja ....... naj dodam, komu damo in kako nam vrača pa z leti nima prave povezave.

Resnično pa ne smemo pozabiti tudi pritiska okolice, ki je lahko usoden za za vse " nenormalne zveze " ... pravzaprav pa, zakaj velja pravilo, da mora bit moški starejši ... ?

Ike morda nisem ravno razlike v letih definirala, ki je za mene, ki sem v razmerju z mlajšim partnerjem, pač nepomembna. Za okolico je pa žal, kot je večina že ugotavljala ta zveza "nenormalna" in brez prihodnosti.

Kot sem že v prejšnjem postu omenila, če so temelji trdni ...... :arrow:

Objavljeno

mene osebno resnicno ne zanima kolk je kdo star....vidim da ljudem funkcionira......hvala bogu .....meni ne :cry: ......in ce sem odkrita priznam da mam danes predsodke do takšne zveze...ampak ZGOLJ zveze ki bi vkljucevala mene...upam da ne bom nikol vedla a sem bla takrat premlada al je blo kej druzga :oops: :oops: ....hocem zivet v prepricanju da je 14 mesecev starejši fant najboljsi zame :oops: :oops: ...oziroma nocem se znajt v situaciji ko bi se mogla ponovno sprasevat kako je s temi mlašimi/starejšimi partenrji in mano.....

Objavljeno
/quote]

Ike morda nisem ravno razlike v letih definirala, ki je za mene, ki sem v razmerju z mlajšim partnerjem, pač nepomembna. Za okolico je pa žal, kot je večina že ugotavljala ta zveza "nenormalna" in brez prihodnosti.

babi,glede okolice........dolgo časa sem se v Ljubljani vozil mimo delavskega doma,na katerem je pisalo :"Nosite modrce Labod"......pa jih še dandanes ne nosim,kajti jim ne verjamem, da je to primerno zame...........zveza (kakršnakoli že je ) mora biti odvisna samo od partnerjev in nikogar drugega (vsaj tako je moje skromno mišljenje,pa brez zamere),temelje pa morata partnerja oba enakovredno postavljati......

Objavljeno

Se popolnoma strinjam ... pa BMW tudi s tabo ... kajti brez dobrih in enakovrednih temeljev bi jaz danes ne imel ob sebi žene ki jo imam sedaj.

Objavljeno

Se popolnoma strinjam ... pa BMW tudi s tabo ... kajti brez dobrih in enakovrednih temeljev bi jaz danes ne imel ob sebi žene ki jo imam sedaj.

kaj naj rečem,razen:" LUCKY YOU!!!!"

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!