Yamaha 09 Objavljeno Marec 29, 2016 Opozori Objavljeno Marec 29, 2016 Tudi sam sem z motorjem zelo zadovoljen edini minus vsaj zame je sedež, kljub temu, da imam comfort ni kaj preveč udoben. Sam imam 3 kufre, ob strani poltrda od yamahe, zadaj pa od kappe 46l in se tudi čisto poln s punco zadaj peljem čisto ok in se, da brez problema prehiteti, ker ima motor res zelo dober agregat in ga ni treba tišat v obrate, da se zbudi. Letos sem si dal zmontirat še led žmiguce, ki res hudo zgledajo in zamenjal sem gume z Conti road attack 2 evo in so vsaj zame občutno boljše kot prejšnje od Dunlopa. V kolikor ti bo všeč testna vožnja mislim, da ne boš zgrešil s tem motorjem in boš z njim zelo zadovoljen. Kmet2, skalar36 in jany 3
DrSaso Objavljeno Marec 29, 2016 Opozori Objavljeno Marec 29, 2016 Yamaha 09, a mi lahko poveš koliko so led žmigavci vidni/opazni ostalim v prometu? Kmet2 1
Kmet2 Objavljeno Marec 29, 2016 Opozori Objavljeno Marec 29, 2016 pred 24 minutami, DrSaso pravi: Yamaha 09, a mi lahko poveš koliko so led žmigavci vidni/opazni ostalim v prometu? Bolj kot navadni ,večja svetilnost Yamaha 09 1
Tex Objavljeno Marec 29, 2016 Opozori Objavljeno Marec 29, 2016 Naceloma v soboto testna voznja .. kar me skrbi, ker verjetno ne bo vec poti nazaj .. A se ti poltrdi kovcki of yamahe dobro obnesejo? Verjerno ne tesnijo kaj dosti, torej je inner bag obvezen?
Yamaha 09 Objavljeno Marec 29, 2016 Opozori Objavljeno Marec 29, 2016 Sam sem žmigavce vzel predvsem zaradi videza. Žmigavci poleg tega, da opravljajo osnovno fukncijo, svetijo še spredaj in zadaj kot pozicijska luč. Zadaj, ko zabremzaš se prižge še štop luč tak, da so že iz tega vidika bolj opazni kot original. Res, da niso poceni je pa motor z njimi povsem drugačen no vsaj meni.. Kako je s tesnenjem kovčkov ti pa nebi znal povedati, ker jih še nisem sprobal v dežju. Verjetno je z razlogom tista vreča noter tako, da po moje ne tesnijo preveč dober in bi znalo premočit ob kakšnem resnem dežju. jany 1
Tex Objavljeno April 8, 2016 Opozori Objavljeno April 8, 2016 (popravljeno) tako, in včeraj uredil registracijo ter naredil prvih 60km .. woooho! kljub vožnji "po jajcih" (vlaufavanje) sem nad prožnostjo in navorom navdušen .. in ja, originalne poltrde torbe odlično pašejo nanj .. v bistvu zgleda dosti boljše z temi torbami kot pa brez .. pa zanimivo, koliko ene svetlobe dajo od sebe led luči .. nekaj km naredil že v čisti temi, noro dobro osvetlijo pot .. v glavnem Popravljeno April 8, 2016. Popravil Texo deki28, Bmflar, Yamaha 09 in 1 other 4
skalar36 Objavljeno April 8, 2016 Opozori Objavljeno April 8, 2016 Mene je motil veter v ramena ter bučanje v čeladi. Sem se odločil za nadgradnjo vizirja. Vzel sem tega: http://www.ebay.com/itm/191691083896 Sedaj se lahko peljem z odprtim vizirjem na čeladi (samo senčnik čez oči) do hitrosti 140 km/h brez problema. Prej mi je pri hitrosti cca 100-110 verter4 zaprla vizir na čeladi. Vetra v ramena ni več tudi bučanja v čeladi ni več. Priporočam. Fantocci in Andrejcer 2
Popularna objava skalar36 Objavljeno April 8, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno April 8, 2016 Zgleda pa takole: Niti ni tako grozno "poštarska"-ali pač!? jany, vandrovec, Tex in 11 others 14
siks Objavljeno April 8, 2016 Opozori Objavljeno April 8, 2016 edino ploščice v garaži so grde....:-) sayo, TakeALookAround, Andrejcer in 1 other 4
builder Objavljeno April 8, 2016 Opozori Objavljeno April 8, 2016 pred 12 minutami, siks pravi: edino ploščice v garaži so grde....:-) zato so v garaži notranc, TakeALookAround, mladench in 1 other 4
skalar36 Objavljeno April 8, 2016 Opozori Objavljeno April 8, 2016 Sej so od tašče...a veš kakšna je šele ona...huh... sayo, Kmet2, mladench in 5 others 8
otim Objavljeno April 8, 2016 Opozori Objavljeno April 8, 2016 Če bo tvoja tole prebrala bo tracer kmal na voljo:) mladench, notranc, sayo in 1 other 4
skalar36 Objavljeno April 8, 2016 Opozori Objavljeno April 8, 2016 (popravljeno) Če me zatožiš, ga bom šenku enmu...sam ne teb... Popravljeno April 8, 2016. Popravil skalar36 notranc, otim, mladench in 1 other 4
Yamaha 09 Objavljeno April 8, 2016 Opozori Objavljeno April 8, 2016 kak je pa kej s stabilnostjo vezirja ? ga fejst zvija al je ok ?
skalar36 Objavljeno April 8, 2016 Opozori Objavljeno April 8, 2016 Malo potresava, pri večjih brzinah, nad 100km. Ni pa opaziti, da bi se sploh kaj zvijal. Do 100 je čisto pri miru.
jany Objavljeno April 8, 2016 Avtor Opozori Objavljeno April 8, 2016 Tam na unem nosilcu pod vizirjem so 2 gumice na katere se vizir ne naslanja dokler ne greš z določeno hitrostjo naprej, jaz sem tisti nosilec zamenjal z srebrno modrim aluminjastim in sem dobil debelejše gumice da je vizir stalno prislonjen in se potem niti med vožnjo ne zvija ali premika.
skalar36 Objavljeno April 8, 2016 Opozori Objavljeno April 8, 2016 Če misliš za originalni vizir, ti gumici ne prideta v poštev, ker se pri menjavi ne odstrani samo vizirja, ampak cel nosilec z plastiko,na katero je pritrjen originalni vizir. jany 1
Fadil Objavljeno April 8, 2016 Opozori Objavljeno April 8, 2016 Tale Tracer je res bomba motor, samo sedež pa ni ravno udoben. Kakšno ima porabo? Ali novejši Yamahini motorji pokurijo kaj olja? TakeALookAround 1
skalar36 Objavljeno April 8, 2016 Opozori Objavljeno April 8, 2016 Sedež je obupen. Tistga strica, ki si ga je izmislil bi za 5 ur privezal na motor, potem mu dal nalogo, da naredi ponovno... Porabo sem jaz spravil na 4.9 vožnja pa dinamična. Meni še nobena Yamaha ni kurila olja, (3 fazerke, 1 Xt660r). Yamahe servisirane pri (vstavi poljubno) so žrle olje, ker se je notri tankalo rinfuza olje (vsaj kolegova r6). Sam sem vedno dajal tistega, ki ga je tovarna priporočala. DAMI34, TakeALookAround, Kmet2 in 1 other 4
TakeALookAround Objavljeno April 8, 2016 Opozori Objavljeno April 8, 2016 A drgac k vozte,mate na sport programu ponavadi ali...?
Tex Objavljeno April 8, 2016 Opozori Objavljeno April 8, 2016 Meni najbolj sede pri najnizje nastavljenem vizirju, mi potem nekje nad rameni "piha" .. ce mam najvisje mi direkt v celado buta in mi glavo ruka pri 100/120+ .. imam pa 185cm in sedez najnizje .. bom se probal sedez dvignit pa da vidim .. @skalar36 vizir zgleda super .. kolko cm meris v visino? Bom pogledal, ce obstaja non-smoked verzija .. mi je vsec, da je originalni vizir taki neopazen, prozoren .. to mas od sw-motecha rollbare? Pri kolko km ali ur vas zacne sedez motit? Meni in moji na zadnjem sedezu ni neke panike .. deluje se kar ok .. je pa res, da nisva naredila nekih ogromno km naenkrat .. A je kdo opazil, da imajo original yamahine semi-soft torbe od sw-motech kljucavnice? Tudi "zabice" za zaklep so original od sw-motecha .. prav tako kljucavnica za odstranitev nosilcev torb .. zanimivo se mi zdi, da japonci na tak nacin sodeljujejo z nemci ..
Kmet2 Objavljeno April 9, 2016 Opozori Objavljeno April 9, 2016 pred 8 urami, Texo pravi: Meni najbolj sede pri najnizje nastavljenem vizirju, mi potem nekje nad rameni "piha" .. ce mam najvisje mi direkt v celado buta in mi glavo ruka pri 100/120+ .. imam pa 185cm in sedez najnizje .. bom se probal sedez dvignit pa da vidim .. @skalar36 vizir zgleda super .. kolko cm meris v visino? Bom pogledal, ce obstaja non-smoked verzija .. mi je vsec, da je originalni vizir taki neopazen, prozoren .. to mas od sw-motecha rollbare? Pri kolko km ali ur vas zacne sedez motit? Meni in moji na zadnjem sedezu ni neke panike .. deluje se kar ok .. je pa res, da nisva naredila nekih ogromno km naenkrat .. A je kdo opazil, da imajo original yamahine semi-soft torbe od sw-motech kljucavnice? Tudi "zabice" za zaklep so original od sw-motecha .. prav tako kljucavnica za odstranitev nosilcev torb .. zanimivo se mi zdi, da japonci na tak nacin sodeljujejo z nemci .. Mene je začel od 350+, pri 400km sem bil že v bližini doma toda nisem več vedel al bi sedel na zadnjem sedežu, na eni ritnici ali stal .......udobnejši sedež in je motor top ! Skalar36, imaš do zdaj videnih Traceru meni najlepšega,okusno spedenanega in lepe tople nekričeče barve! Tisti z racing plavo in sivo se mi ne dopade. vandrovec, MiNa, skalar36 in 3 others 6
Yamaha 09 Objavljeno April 9, 2016 Opozori Objavljeno April 9, 2016 Tudi sam sem podobne višine kot ti in mi odgovarja najnižja pozicija vizirja. Pri visoki sem imel podobne težave kot ti. Pri meni so tudi dali zraven takšne ključavnice... enkrat so me celo sami iz delta teama poklicali zaradi teh ključavnic, ker so jih morali zamenjat. Lani sem v enem kosu naredil 400km edini postanek vmes je bila bencinska pa sem kr orng čutil tazadnjo... če bi kdo po miri naredil kakšen pameten sedež in bi dal nanj nekaj garancije ali, da bi ga lahko prej sprobal bi takoj menjal, ker je zame to edina slaba stvar na motorju. Poraba se pri meni giblje okoli 5,5l... mi je pa enkrat uspelo imeti 4,6 porabo, ko sem se bolj turistično vozu okol.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se