maus Objavljeno April 23, 2015 Deli Objavljeno April 23, 2015 Tak bi tud tebe "spucal"....pa lahko še tako pametno furaš..... :wacko: če bi me pa tale ujeu, grem pa takoj na kolo verjetno je bil prej kolesar, pa se je tko ob robu vozu .... verjetn se je čudu, kok hitr kolesar p.s. da se razumemo, bolelo je verjetni k sto hudičeu in jim ne privoščim :krneki: thumper in Kmet2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
builder Objavljeno April 23, 2015 Deli Objavljeno April 23, 2015 Tak bi tud tebe "spucal"....pa lahko še tako pametno furaš..... :wacko: mene neb, k jes se s piciklom po sred pasa vozim, ta jih je sklatu za robom :grim :hooray: Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
skalar36 Objavljeno April 23, 2015 Deli Objavljeno April 23, 2015 Ni mi jasno, zakaj bi se motorist vračal eno evolucijsko stopnjo nazaj. Ma to je ista figa, kot če bi na palmo nag splezal banane jest, bolhe obirat, pa nkol več dol. Em, a če skrbim za kondicijo, potem se vračam za evolucijsko stopnjo nazaj!? To se pravi, ko grem peš v hribe, se vrnem 2 evol. stopnji nazaj!? Ne bluzi, pa še sam poskusi mogoče ti zapaše, lahko si pa pogledaš kako zgleda pei meni: http://www.motosvet.com/tabla/topic/17339-kolesarske-fure/page-76 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TakeALookAround Objavljeno April 23, 2015 Deli Objavljeno April 23, 2015 Samo tako mimogrede, ni tako nedolžna zadeva, če se pijan vsedeš na kolo. Sicer ne dobiš kazenskih točk, lahko pa stakneš poškodbo, ki je ne boš nikoli pozabil. Takole nekako gre: - če so trezni na kolesu in padejo si najpogosteje poškodujejo roke, ramena, kolena, redkeje glavo ker imajo čas reagirati z rokami in telesom, da bi ublažili padec, - če so pijani, pa te reakcije ni ali je preslaba, zato pogosto treščijo ob tla z glavo z večjo silo, kar v mnogih primerih rezultira hude poškodbe možganov in posledično lahko pusti ireverzibilno možgansko okvaro. Rezultat je podoben kot pri obsežni možganski kapi (da si boste lažje predstavljali), prizadetost poškodovanca pa je različna, vse do tistega ko prideš nazaj v plenice, obležiš v postelji in ne veš kaj se dogaja. Tudi močno vinjeni pešci na lastnih nogah se občasno tako hudo poškodujejo. In naša država bi rada čim manj tega, ker si v najhujšem primeru namesto produktivnega državljana državi samo en velik strošek! Skratka vsem kolesarjem, motoristom, pešcem, avtomobilistom in ostalim udeležencem cestnega prometa želim srečno premišljeno in strpno vožnjo, saj je življenje samo eno! Pa dobr, tolk pijan, da nisi sposobn hodt, al pa kolesart bi se razumel.....Ne pa da jst prikolesarim mimo policista in me ustavi ter gnjavi za luc, dokumente in frulico moli v goflo....na konc pa modruje kok je to nevarn....kva je nevarn? A ne vids, da se pelm domov....? cikadina, DAMI34 in skalar36 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maxiscooter Objavljeno April 23, 2015 Deli Objavljeno April 23, 2015 itak smo strpni .. edin skuteristom in kolesarjem en ćustwen ćewul :krneki: Ja pa ja . na Vikiju si me pa kar lepo pozdravil, ker si se me bal Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cikadina Objavljeno April 23, 2015 Deli Objavljeno April 23, 2015 Pa dobr, tolk pijan, da nisi sposobn hodt, al pa kolesart bi se razumel.....Ne pa da jst prikolesarim mimo policista in me ustavi ter gnjavi za luc, dokumente in frulico moli v goflo....na konc pa modruje kok je to nevarn....kva je nevarn? A ne vids, da se pelm domov....? ja to je zato, ker si kolo uporabljal kot prevozno sredstvo, ne pa za zdravo življenje. prav ti je TakeALookAround 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno April 23, 2015 Deli Objavljeno April 23, 2015 ...kaj je zdej... a se zdej lahka peljem z biciklom .....al ne.. ... zdele sem hotel prjatlu nazaj peljat z biciklom en sveder, k sem si ga spododu... pol pa berem tole... pa se nisem upal it z biciklom... pa sem si raje en pir na terasi odpru.... skalar36, UnionJack, I30 in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
znj Objavljeno April 23, 2015 Deli Objavljeno April 23, 2015 Odkar sem si naredil BicikeLJ se počutim kot največji kralj. Boli te kurac, ti samo goniš Ozzie in I30 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TakeALookAround Objavljeno April 23, 2015 Deli Objavljeno April 23, 2015 Sej je zdrav,da gres s kolesom dam, da alko spravs vn... I30 in cikadina 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cikadina Objavljeno April 23, 2015 Deli Objavljeno April 23, 2015 ...kaj je zdej... a se zdej lahka peljem z biciklom .....al ne.. ... zdele sem hotel prjatlu nazaj peljat z biciklom en sveder, k sem si ga spododu... pol pa berem tole... pa se nisem upal it z biciklom... pa sem si raje en pir na terasi odpru.... prou si naredu! pa se za v miru spit pivo ti ni treba met pobritih nog Zivnorc in I30 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
I30 Objavljeno April 24, 2015 Avtor Deli Objavljeno April 24, 2015 ... Ne bluzi, pa še sam poskusi mogoče ti zapaše, lahko si pa pogledaš kako zgleda pei meni: ... A s ti čist zmešan?! A veš, de preveč pecikla ovira pretok krvi u jajca pa mužgane?! Ja sej pol pa ni čudn, de take po cest zgajnate! ta ni normaln.... kaj mi prvošč!! skalar36 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
I30 Objavljeno April 24, 2015 Avtor Deli Objavljeno April 24, 2015 ... Boli te kurac, ti samo goniš No viš, pa še to. In to nej bo zdrav?! cikadina 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ForU2 Objavljeno April 24, 2015 Deli Objavljeno April 24, 2015 A s ti čist zmešan?! A veš, de preveč pecikla ovira pretok krvi u jajca pa mužgane?! Ja sej pol pa ni čudn, de take po cest zgajnate! ta ni normaln.... kaj mi prvošč!! Kaj bi blo šele pol, če bi ti kolo gonu?! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
I30 Objavljeno April 24, 2015 Avtor Deli Objavljeno April 24, 2015 Kaj bi blo šele pol, če bi ti kolo gonu?! Ceu hudič! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno April 24, 2015 Deli Objavljeno April 24, 2015 ćewl pown ćustew Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
I30 Objavljeno April 24, 2015 Avtor Deli Objavljeno April 24, 2015 ćewl pown ćustew A to pomen, da ti je u čeule ušlo? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nazo13 Objavljeno April 24, 2015 Deli Objavljeno April 24, 2015 Pa dobr, tolk pijan, da nisi sposobn hodt, al pa kolesart bi se razumel.....Ne pa da jst prikolesarim mimo policista in me ustavi ter gnjavi za luc, dokumente in frulico moli v goflo....na konc pa modruje kok je to nevarn....kva je nevarn? A ne vids, da se pelm domov....? Mogoče pa pozna tvojo in zato modruje, da je nevarno v takem stanju iti domu. TakeALookAround 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno April 24, 2015 Deli Objavljeno April 24, 2015 ne .. k bo čustwo pri dotiku s ćevlanim prešlo na ćewl bo ćewl pown ćustew ... štekaš :krneki: I30 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
I30 Objavljeno April 24, 2015 Avtor Deli Objavljeno April 24, 2015 ne .. k bo čustwo pri dotiku s ćevlanim prešlo na ćewl bo ćewl pown ćustew ... štekaš :krneki: Niti ne, k jest nis'm tok ćustwen kot ti. maus 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Besni Objavljeno April 28, 2015 Deli Objavljeno April 28, 2015 Je kdo poslušal VAL202 danes okol 8:45??? Šalehar je citiral zapise iz teme. I30 je bil pohvaljen Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno April 28, 2015 Deli Objavljeno April 28, 2015 (popravljeno) ĆEWL :krneki: Popravljeno April 28, 2015. Popravil maus Scarlett 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno April 28, 2015 Deli Objavljeno April 28, 2015 Je kdo poslušal VAL202 danes okol 8:45??? Šalehar je citiral zapise iz teme. I30 je bil pohvaljen :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SLVR Objavljeno April 28, 2015 Deli Objavljeno April 28, 2015 Upam, da bo kak posnetek na netu ... Bi prav rad slišal kak takšen sočen citat dan v kontekst. Gre pa verjetno za Šaleharjeve #nebuloze - https://twitter.com/toplovodar/status/471168767775363074 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gaunar Jokl Objavljeno April 28, 2015 Deli Objavljeno April 28, 2015 Ha, kolk jih je Šaleharjev Mihc tule dobr opisal. "Novokomponirana bit srednjega sloja" Scarlett, SLVR, builder in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
I30 Objavljeno April 28, 2015 Avtor Deli Objavljeno April 28, 2015 No, evo, jih že ustavlamo. builder in maus 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se