Skoči na vsebino

Ustavimo rekreativne bicikliste

I30

Priporočene objave

Jebemti sm pozabu da se ne grem vec. :grim ADIJOOOOOOO :kva2:

Sem te glih mislu opomnt! :bum:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ne nakladi! K si u vrst na bmfla čaku, so te tazga slikal: tip-tap99.jpg

ooooo, si narobno sliko prlimu, ja kdaj so te pa to slikal, menda takrat, ko so Janšo spustil :lol1:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

ooooo, si narobno sliko prlimu, ja kdaj so te pa to slikal, menda takrat, ko so Janšo spustil :lol1:

Nč se vn ne vleč, jest sm se prvi zmislu! Zmagouuuuuuu!!!! :jezik:

Sploh mam pa jest rjave črevle! :glare:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

tut rdeča luč na semaforju jih ne ustau :?

:krneki:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

vsak ma svoj stil oblačenja pajkic, jest mam navado, da jih navlečem na rit :grim, tak da pr men to ne drži, probaj še ti, mogoče te neu tišalo :grim  

Ali pa imajo različni ljudje možgane na različnih koncih.

Če jih imaš v spodnji glavi, ti jih lahko stisnejo tako pajkice kot zic.

• Všeč mi je 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

:ninja:

Ne vem za kwa ga je, ampak zihr je zaslužu! :ninja:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Premal ga je... ko je bil na tleh bi ga lahk še mal zbincal hahaha...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Premal ga je... ko je bil na tleh bi ga lahk še mal zbincal hahaha...

Ga bo pomanjkanje samoobvladovanja drago stalo. Kako leto čuze mu v Angliji za to ne gine. Če ga ne bi prijatelj zadržal, bi lahko sedel kakih deset let.

V zaporu se bo lahko med sebi enakimi in dokazoval, kako je močnejši in nasilnejši..

Mimogrede. V Angliji imajo zakon, da če imaš v pubu v žepu nož, greš sedeti za pet let. Torej, če boste kdaj tam, dajte vse iz žepa preden greste na pijačo, da ne bo težav.

Govora je o kakršnemkoli nožu, tudi če imaš švicarja ali leathermana.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ga bo pomanjkanje samoobvladovanja drago stalo. Kako leto čuze mu v Angliji za to ne gine. a.

čaki, čaki... kdo bo šel zdej sedet? ...Kolesarr valjda. Sej je bil kriv....

Pa še plačal bo mastno, ko ga bo šofer tožil, ker je zaradi njega zgubil živce..

Pa ja veš motolover kako pravni sistem deluje...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

...men je pa zadnč en prjatu reku... da prov fejst zgledam u pajkicah.....  :D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Da ni bil tale prjatu TISTA s katero si se zbudu?   :smoke:

• Všeč mi je 3
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

:ninja:

jest se zmer odpnem, če se avto vstavi :smoke: , do zdaj je zmer ostalo na tem, da ni nikogar z avta, vedno "pusy car driver", kot vsi "haterji" :kva2:, sej se človk več ne more pošteno sfajtat, po pravic povedano, se mi še v življenju ni uspelo, zmer je blo hitr konc :OK::kva1:  , sami ta močni in pametni okol :kva1: , sm si pa enkrat vzel čas za enega car driverja, sam sm bil z motorjem, vsa čast mu, da me ni tožu :ninja: , požrl je tisto, kar si je skuhu, bi pa še dodal, da če sm pa jest zajebu, vedno priznam :grim , na suho se pa ne pustim 

• Všeč mi je 3
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

jest se zmer odpnem, če se avto vstavi :smoke: , do zdaj je zmer ostalo na tem, da ni nikogar z avta, vedno "pusy car driver", kot vsi "haterji" :kva2:, sej se človk več ne more pošteno sfajtat, po pravic povedano, se mi še v življenju ni uspelo, zmer je blo hitr konc :OK::kva1:  , sami ta močni in pametni okol :kva1: , sm si pa enkrat vzel čas za enega car driverja, sam sm bil z motorjem, vsa čast mu, da me ni tožu :ninja: , požrl je tisto, kar si je skuhu, bi pa še dodal, da če sm pa jest zajebu, vedno priznam :grim , na suho se pa ne pustim 

Ti si pa čist tipičen. Sfajtat, pa jest sm ta najjači pa podobne base.

Isto sranje ko fužinske budale s pištolami ali pipci. Špilaš na jasno premoč. Jaki frajer! 

In seveda se ti morajo vse mamce, atki, otroc, deklce in sploh vsi, ki jih narava ni obdarila z "močan ko bk, pametn pa glih tok" umikati in se bati.

Pri teh zadevah ne gre za "ko je jači", temveč za upravičen popizditis ko te nekdo na cesti znervira s svojimi nevarnimi in brezobraznimi potezami.

Če pa se ti zdi tvoja varianta prava, se pa kar pripravi, da te kašna stara mama z montirajzlnom po piskru prtisne! :bum:

Tipičen bičiklist, pa še bmflar povrh! :fight2:  

• Všeč mi je 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Mimogrede. V Angliji imajo zakon, da če imaš v pubu v žepu nož, greš sedeti za pet let. Torej, če boste kdaj tam, dajte vse iz žepa preden greste na pijačo, da ne bo težav.

Govora je o kakršnemkoli nožu, tudi če imaš švicarja ali leathermana.

resno.. ali je govora v zakonu o žepu ? al si ti tko počez napisal pa piše "pri sebi " ???

če nosiš pajkice mu verjetno  tud hrbet obračaš ...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ti si pa čist tipičen. Sfajtat, pa jest sm ta najjači pa podobne base.

Isto sranje ko fužinske budale s pištolami ali pipci. Špilaš na jasno premoč. Jaki frajer! 

In seveda se ti morajo vse mamce, atki, otroc, deklce in sploh vsi, ki jih narava ni obdarila z "močan ko bk, pametn pa glih tok" umikati in se bati.

Pri teh zadevah ne gre za "ko je jači", temveč za upravičen popizditis ko te nekdo na cesti znervira s svojimi nevarnimi in brezobraznimi potezami.

Če pa se ti zdi tvoja varianta prava, se pa kar pripravi, da te kašna stara mama z montirajzlnom po piskru prtisne! :bum:

Tipičen bičiklist, pa še bmflar povrh! :fight2:  

:lol1: zdej boš pa po piskru dobil  :P

• Všeč mi je 3
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

In ste že ustavili kakega biciklista? Spremljam dnevne novice pa kolesarske forume pa nič. Glede na nivo resnosti problema in zagnanosti i-modrecev sem mislil, da bom zasledil vsaj kak akcijski podvig oklepnega traktorja.

Mah čist brezveze.

Bom raje naprej štimal mojo rdečo specialko :)

post-25300-0-40768500-1430980606_thumb.jpg post-25300-0-49027300-1430980656_thumb.jpg

• Všeč mi je 3
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

joj kok ste grobi :O

:krneki:

Nč mene mešat v grobosti ,sem nežen fantič Murkotove postavce  :lol:

• Všeč mi je 3
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pr men vsak dan ko pripeljem v cono kak bičiklist tanca z nogo ko se zaplete z robnikom ob bežanju pred nvp-jem od zadaj katerega seveda ob preletu križišča z neprednostne ceste ni videl ker ni pogledal ..no pa saj nič čudnega - če fali dvopasovno kolesarsko stezo je že uspeh da se pelje skoz trzin po cesti in ne po železniški progi...

• Všeč mi je 3
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Z avtom mamo izvoz cez plocnik+kolesarsko stezo v Lj....in kot avtomobilist nic ne vidis levo desno,dokler ven ne pomolis pol avtomobila in skoraj zapres pot biciklistom. A mislte,da je ze kdaj kdo ustavil od kolesarjev? Suvereno dirjajo,ceprov vidjo kaksna je situacija....ampak ne! Oni majo prednost!!! Da sta dva ze na haubi pristala ker sta gledala naokoli je tud cvetka. Nekateri se se razburjajo,da kaj jim pot zapiram?!? Am....sorry k ne vidm dumbass! Bo treba ocitno res najvecje utripajoce luci nastimat,tablo.za pozor.....pa se se bo najdu kaksen prepotentnez.... res noro kva to folku po glav spila...vsi so najjaci.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!