maus Objavljeno Julij 10, 2017 Deli Objavljeno Julij 10, 2017 Ob 8. 7. 2017 ob 0:27, Borutt pravi: Zdaj pa razloži, kako ti jih je uspelo ustaviti. To najbolj zanima bralce te teme. čewl use reš .. štekaš dr.looney 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Julij 11, 2017 Deli Objavljeno Julij 11, 2017 objestni kolesarji blazzarss in DAMI34 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
boych Objavljeno Julij 11, 2017 Deli Objavljeno Julij 11, 2017 Učinkovit sistem kako ustaviti kolesarje ... maus 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Julij 11, 2017 Deli Objavljeno Julij 11, 2017 pred 5 minutami, boych pravi: Učinkovit sistem kako ustaviti kolesarje ... sneći z versaćijem DAMI34, Frenk 67, dr.looney in 3 others 1 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Julij 11, 2017 Deli Objavljeno Julij 11, 2017 pred 5 urami, maus pravi: sneći z versaćijem je pozabu sunit? maus 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno Julij 14, 2017 Deli Objavljeno Julij 14, 2017 Ob 11. 7. 2017 ob 20:46, DAMI34 pravi: sunit? al pa šiit.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Julij 14, 2017 Deli Objavljeno Julij 14, 2017 Ob 28. 6. 2017 ob 12:51, maus pravi: sj majo tok placa po sredini ceste med Grčarevcem in Planino "To Je To", Včeraj ... maus, bobi1001, DAMI34 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
blazzarss Objavljeno Julij 16, 2017 Deli Objavljeno Julij 16, 2017 Na Rakitni dons dopoldan nobenga nasilneža da bi nas sčevlu GoBobi, maus, Zok in 2 others 3 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Julij 21, 2017 Deli Objavljeno Julij 21, 2017 http://www.slovenskenovice.si/crni-scenarij/doma/zaradi-prehitre-voznje-s-kolesom-bo-placal Citiraj ŠEMPETER PRI GORICI – V sredo popoldne se je zgodila prometna nesreča, v kateri je bil udeležen 73-letni italijanski kolesar. Pri padcu se je lažje poškodoval, zaradi neprilagojene hitrosti pa so mu izdali plačilni nalog, so sporočili iz PU Nova Gorica. Eda Merckx je v 73. letu je pa res, da je iz druge države. DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
izibajker Objavljeno Julij 21, 2017 Deli Objavljeno Julij 21, 2017 Danes popoldan pri Madroniču. So zasedli skoraj cel parkplac. Upam, da so vsaj kakšno postrv in Panakolpo pustili za jutri, ker bo zasigurno kakšen bajker tam okoli kruzal.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno Julij 21, 2017 Deli Objavljeno Julij 21, 2017 Evo. So se ustavili kar sami. izibajker 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Julij 26, 2017 Deli Objavljeno Julij 26, 2017 pijanci http://www.24ur.com/novice/crna-kronika/pijanemu-kolesarju-odvzeli-prostost-kazen-bo-visoka-2880-evrov.html dr.looney in bobi1001 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Julij 27, 2017 Deli Objavljeno Julij 27, 2017 Kolesarji povzročijo več kakor polovico nesreč, v katerih so udeleženi. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TakeALookAround Objavljeno Julij 27, 2017 Deli Objavljeno Julij 27, 2017 Kolesarji so hecni, ce pades dost blizu mimo njih, ti se pomahajo, drgac pa kr nic GoBobi, 3nity in thumper 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Avgust 7, 2017 Deli Objavljeno Avgust 7, 2017 tale je pa resno uzeu tole temo http://www.24ur.com/novice/crna-kronika/motorist-trcil-v-kolesarja-in-pobegnil-a-kmalu-koncal-v-jarku.html Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GoBobi Objavljeno Avgust 7, 2017 Deli Objavljeno Avgust 7, 2017 Na sodišču se bo pa pol spet ene pet sodnih izvedencev različnih strok zaklinjalo, da je čist možno da se je motoristek usral od žalosti zaradi kriminala, ki ga je storil, ker ni ustavil in pomagal sočloveku in da ga je tolk vest pekla že po 300 metrih bežanja, da se je pri 500 metrih od kraja zločina odločil, da nikoli več ne bo vozil motorja, ker ga je motor ful grdo navlekel na kaznivo dejanje in... in se je odločil, da sestopi z mopeda takoj! Že kar med vožnjo... Majkemi Ajd! gretzky, maus in fazerčk 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Avgust 17, 2017 Deli Objavljeno Avgust 17, 2017 ćewl GoBobi 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Andrejcer Objavljeno Avgust 22, 2017 Deli Objavljeno Avgust 22, 2017 Srečal nekaj motoristov, pa menobeden ni ustavil, eden me je celo pozdravil. maus, Quest, blazzarss in 1 other 3 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gretzky Objavljeno Avgust 23, 2017 Deli Objavljeno Avgust 23, 2017 pred 11 urami, Andrejcer pravi: Srečal nekaj motoristov, pa menobeden ni ustavil, eden me je celo pozdravil. Jaz sem zadnjič zjutraj tekel in avtomatsko pozdravil tri motoriste, ki so seveda lepo odzdravili. dr.looney in maus 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Avgust 23, 2017 Deli Objavljeno Avgust 23, 2017 pred 2 urami, gretzky pravi: Jaz sem zadnjič zjutraj tekel in avtomatsko pozdravil tri motoriste, ki so seveda lepo odzdravili. pred motoristi si teku dj dj .. roke si uzdignu u znak predaje torej, da nadaljujem debato : ĆEWL Andrejcer, thumper, gretzky in 1 other 1 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gretzky Objavljeno Avgust 23, 2017 Deli Objavljeno Avgust 23, 2017 pred 14 minutami, maus pravi: pred motoristi si teku dj dj .. roke si uzdignu u znak predaje Lžnivc. Sreču sm jih. Pa automatsko dvignu roko. Sam eno roko. maus in dr.looney 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Avgust 23, 2017 Deli Objavljeno Avgust 23, 2017 (popravljeno) pred 3 minutami, gretzky pravi: Lžnivc. Sreču sm jih. Pa automatsko dvignu roko. Sam eno roko. desno roko ... pod kotom 64,5-67,5 stopinj naklona ćoperiste s šlemi sreću ... Popravljeno Avgust 23, 2017. Popravil maus gretzky in dr.looney 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gretzky Objavljeno Avgust 23, 2017 Deli Objavljeno Avgust 23, 2017 pred 12 minutami, maus pravi: desno roko ... pod kotom 64,5-67,5 stopinj naklona ćoperiste s šlemi sreću ... Jaz sem bolj za partizane. So bili pa res na okupatorskih motorjih. Dva Bemfla in en V Strom. dr.looney in maus 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Avgust 23, 2017 Deli Objavljeno Avgust 23, 2017 pred 1 minuto, gretzky pravi: Jaz sem bolj za partizane. So bili pa res na okupatorskih motorjih. Dva Bemfla in en V Strom. sj sm js tut za partizane .. ampak .. sj veš .. k si obkrožen z kakšnimi debelimi potetoviranimi prešvicanim naci bajkerji, ti avtomatično uide kakšen tak čuden pozdrav .. nagon preživetja zato pa si pozdravu bajkerje ... js ponavad poskušam plunt ... pa mi vse pod čelado ostane gretzky, GoBobi in dr.looney 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gretzky Objavljeno Avgust 23, 2017 Deli Objavljeno Avgust 23, 2017 Saj ti imaš tudi okupatorski motor. Jaz pa ga imam iz zavezništva. Mi smo zmagal, sam d te spomnm. dr.looney in thumper 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se