Skoči na vsebino

KTM 1290 Super Duke ( R 2014 in GT 2016)

DAMI34
Sporočilo dodal DAMI34

Priporočene objave

Objavljeno

Koliko vam kaže temperaturo olja na števcu? Meni kaže ob hladni mašini 0 stopinj, na "delovni temperaturi" pa okoli 55-65 stopinj. Na prvo žogo izgleda, kakor da bi bilo potrebno prišteti zunanjo temperaturo, da bi bila realna vrednost temperature olja. Zunanjo temperaturo in temperaturo vode mi kaže pa pravilno.

Objavljeno
pred 36 minutami, SiM pravi:

Koliko vam kaže temperaturo olja na števcu? Meni kaže ob hladni mašini 0 stopinj, na "delovni temperaturi" pa okoli 55-65 stopinj. Na prvo žogo izgleda, kakor da bi bilo potrebno prišteti zunanjo temperaturo, da bi bila realna vrednost temperature olja. Zunanjo temperaturo in temperaturo vode mi kaže pa pravilno.

ni prav. Sicer kar vem, pa fotk ne vidim, bi moralo kazati temp vode.

Vsaj za prvi dve generaciji. Kakorkol, dodaj 20-25C :P

Objavljeno

Senzor ima napako. Tudi meni kaze tako. 1x bi me pa kmalu infarkt, ko je začel kazati prav in mi ni takoj potegnilo, da so bile to ubistvu prave številke za olje. 

Ne obremenjuj se in dalje. 

Lp, Samo

Objavljeno

Zgleda je to precej pogosta napaka na teh mopedih. Če bi hotel porihtat je stroška cca 140€, ker je treba menjat cel set za dolivanje olja, ki vsebuje še senzor nivoja olja:"KTM %OIL FILLING FLANGE CPL. | 61338085100"

https://ktm-versand.de/en/spare-parts/57748/oil-filling-flange-cpl.

Glede na to, da BC napake ne zazna in da ventilator prižiga na osnovi temperature hladilne tekočine se ne mislim preveč sekirat ... bo najbrž šlo na seznam zimskih popravil :)

• 2 mesecev pozneje...
Objavljeno (popravljeno)

A lahko oba pokomentirata kaj redno in kaj izredno je bilo v teh 200 jurjev delano na mopedu?!

Popravljeno . Popravil siks
Objavljeno
pred 10 urami, siks pravi:

A lahko oba pokomentirata kaj redno in kaj izredno je bilo v teh 200 jurjev delano na mopedu?!

težko, ker je vzeta objava s FBja. Sem šel tudi fotko preverit, da ni fejkana, pa zgleda original. Če klikneš na povezavo, so spodaj komentarji. Lahko ga tudi vprašaš.

Kaj vse je bilo pa na Nightmerovem narejeno je pa vse v tej temi objavljeno (nekaj čez 70kkm)

Objavljeno

A je to iz GB, belo bradati gospod ze v letih s temi kilometri na sdgt? Nobenih problemov, razen potrošni materjal, pa vse je delal sam razen kar ni mogel je dal na servis je zapisal...😎

Objavljeno

ne morem pogledat, sem brez accounta, kolega mi je pokazal,da bi me pomiril glede problematike...

Sam glede slike, pismo km piše na števcu oni imajo mi, ali ne?:hmm:

Objavljeno
pred 12 urami, DAMI34 pravi:

težko, ker je vzeta objava s FBja. Sem šel tudi fotko preverit, da ni fejkana, pa zgleda original. Če klikneš na povezavo, so spodaj komentarji. Lahko ga tudi vprašaš.

Kaj vse je bilo pa na Nightmerovem narejeno je pa vse v tej temi objavljeno (nekaj čez 70kkm)

Ajaaa, sem mislil, da je tvoj bivši...

Objavljeno
pred 13 urami, Hytech pravi:

ne morem pogledat, sem brez accounta, kolega mi je pokazal,da bi me pomiril glede problematike...

Sam glede slike, pismo km piše na števcu oni imajo mi, ali ne?:hmm:

nastaviš lahko merske enote, sicer je pa možak iz Avstralije, tam so pa km. Tole bi moralo odpret tudi brez računa https://www.facebook.com/profile.php?id=100010627424222

311106126_1802955250068705_4265558255768091087_n.jpg.2a1fe5162350be5b125d1248d948c988.jpg

311024388_1802955296735367_6641743420539774188_n.jpg.1bfa50aecdf9752a40e0565b2d30b60c.jpg

pred 12 urami, siks pravi:

Ajaaa, sem mislil, da je tvoj bivši...

ne, moj bivši je pri @Nightmare(in ga včasih pogrešam-moped mislim), kolk ma bo on povedal, gre pa čez 70kkm, če se ne motim.

Objavljeno

Če je tak strah pred nakupom motorja je mogoče bolje, da iščeš kaj drugega. Nekako ne vidim smisla, da si kupiš KTMa, če je prisoten tak strah kaj gre lahko narobe. Ne bodo pomagali nobeni filmčki in prepričevanja. 

Ja, moj ima cca 70k km, ne vem točno. Letos ne vem, če sem jih naredil 500. Za 1x brez pripomb. 

Lp, Samo

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!