poggy Objavljeno April 11, 2007 Deli Objavljeno April 11, 2007 Naredi si z malo trše pene podlogo v katero vstaviš notebook kadar ga rabiš, če ne rabiš, vzameš vse skupaj ven. Verjetno laptop pride v škatli. V njej je verjetno v stiroporju, tak kot televizija, pralni stroj itd... Pač se tist stiropor obreže, da paše v kovček pa je problem rešen Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Port Folio Objavljeno April 11, 2007 Deli Objavljeno April 11, 2007 Verjetno laptop pride v škatli. V njej je verjetno v stiroporju, tak kot televizija, pralni stroj itd... Pač se tist stiropor obreže, da paše v kovček pa je problem rešen Še boljši material je kot steripor, zelo lepo oblikovana zadeva (pri meni je bila podobna gumi)! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno April 12, 2007 Deli Objavljeno April 12, 2007 (popravljeno) Evo, zdej je pa še maxia doma. Sicer nekoliko iznakazi izgled motorja, ampak je nujno zlo. Ima kdo izkušnje z dodatnimi lučmi, ki se vgradijo v kovček? Kovček sega namreč veliko čez zadnjo luč, za to je le-ta slabo vidna Delajo! A to je zavorna luč, ne pozicijska! Za Laptop pa nabavi torbo, ki jo obložiš s penasto gumo. Tako kot je v kovčkih za transporte orožja ali fotografske opreme. Popravljeno April 12, 2007. Popravil HHV Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jny007 Objavljeno April 23, 2007 Deli Objavljeno April 23, 2007 hellow eno vprasanje...iscem kaksne zanimive stranske kufre za fz6 naked...naj bi prisle cez sovoznikov sedez...spodaj je nekaj podobnega...ali ima kdo kakrsnekoli izkusnje? kako se obnese....? http://www.yamaha-motor.com/sport/accessor...3/0/detail.aspx Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Majesty Objavljeno April 25, 2007 Deli Objavljeno April 25, 2007 Zdravo vsemskupaj! Ima morda kdo izkušnje z lakiranimi kovčki (52l), kar se prask in občutljivosti tiče? Ker imam že originalno lakirane stranske kovčke, ki v nasprotju z top case-om niso v stalni uporabi, bi tudi top case dodal v lakirani izvedbi, nanj pa bi nato namontiral še prtljažnik!? Kot pa sem že omenil me skrbi da bi se poznala vsaka najmanjša praska :cry: Hvala za nasvete... Lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno April 27, 2007 Deli Objavljeno April 27, 2007 Zdravo vsemskupaj! Ima morda kdo izkušnje z lakiranimi kovčki (52l), kar se prask in občutljivosti tiče? Ker imam že originalno lakirane stranske kovčke, ki v nasprotju z top case-om niso v stalni uporabi, bi tudi top case dodal v lakirani izvedbi, nanj pa bi nato namontiral še prtljažnik!? Kot pa sem že omenil me skrbi da bi se poznala vsaka najmanjša praska :cry: Hvala za nasvete... Lp če boš dal na topcase še pritljažnik, domnevam da boš gor kaj pripenjal z pajki in kar hitro se naredi, da bo nastala kje kakšna praska .) sicer pa če boš dal čez barvo dovolj kvaliteten/močan lak se pri ne preveč grobi uporabi nimaš kaj bati Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
moto rider Objavljeno April 27, 2007 Deli Objavljeno April 27, 2007 (popravljeno) ....nanj pa bi nato namontiral še prtljažnik!? .... me skrbi da bi se poznala vsaka najmanjša praska :cry: Lp Ne bodi užaljen, ampak zdi se mi, da delaš nadgradnjo za v izložbo. Če ne, si lahko narediš sledeče.... [attachmentid=96319][attachmentid=96321] Mislim pa, da ti ne bo všeč.:hmm: Verjemi, da je to najboljši, najlažji in najprikladnejši prtljažnik....aja, pa najcenejši!!! Delajo jih Na Viču (skoraj zastonj!!!) v rdeči, beli, črni, modri, zeleni, rumeni itd barvi. Moda?! To je druga reč! Jaz jih uporabljam že okroglih petnajst let! - Ampak za "garanje" + = 100 % :o :o :o :grim :grim Popravljeno April 27, 2007. Popravil moto rider rdeci_vragec 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BC Objavljeno Maj 20, 2007 Deli Objavljeno Maj 20, 2007 v TC-ju niso zainteresirani oz. prodajalec mi je rekel, da naj probam kje drugje dobiti nosilec za kovček - torej kje pri nas še lahko kupim Givi opremo? ali pa katera druga znamka za podobno ceno? Kappa jih menda ne izdeluje za moj moped... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MarduK Objavljeno Maj 20, 2007 Deli Objavljeno Maj 20, 2007 v TC-ju niso zainteresirani oz. prodajalec mi je rekel, da naj probam kje drugje dobiti nosilec za kovček - torej kje pri nas še lahko kupim Givi opremo? ali pa katera druga znamka za podobno ceno? Kappa jih menda ne izdeluje za moj moped... Habat... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BC Objavljeno Maj 20, 2007 Deli Objavljeno Maj 20, 2007 tukaj ni videti, da bi prodajali Givi? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BC Objavljeno Maj 20, 2007 Deli Objavljeno Maj 20, 2007 zgleda, da obstaja tudi Kappin nosilec (k4330) za moj moped, zanimivo v KMC-ju je rekel, da ga ni... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
X-biker Objavljeno Maj 21, 2007 Deli Objavljeno Maj 21, 2007 v TC-ju niso zainteresirani oz. prodajalec mi je rekel, da naj probam kje drugje dobiti nosilec za kovček - torej kje pri nas še lahko kupim Givi opremo? ali pa katera druga znamka za podobno ceno? Kappa jih menda ne izdeluje za moj moped... Provaj www.nitro.si če obstaja ti zihr nabavijo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno Maj 22, 2007 Deli Objavljeno Maj 22, 2007 ...Verjemi, da je to najboljši, najlažji in najprikladnejši prtljažnik....aja, pa najcenejši!!! Delajo jih Na Viču (skoraj zastonj!!!) v rdeči, beli, črni, modri, zeleni, rumeni itd barvi. ... Kje? Lahko podaš kaj več informacij? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MarduK Objavljeno Maj 22, 2007 Deli Objavljeno Maj 22, 2007 zgleda, da obstaja tudi Kappin nosilec (k4330) za moj moped, zanimivo v KMC-ju je rekel, da ga ni... Res je, na njega pa pašejo tudi Givijevi kovčki, saj je Kappa hčerinska firma. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rosse20 Objavljeno Maj 27, 2007 Deli Objavljeno Maj 27, 2007 Lep pozdrav! S fantom ravno kupujeva kovčke in sva se ustavila pri Kappa, Givi in original Yamaha. Zanima me vaše mnenje. Kaj se bolj splača glede na kvaliteto... Velikost kovčka bo nekje 44 oz. 46 litrov Kakšna je razlika v kvaliteti Kappa vs Givi oz. Kappa vs Yamaha. Hvala za pomoč Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bica Objavljeno Maj 27, 2007 Deli Objavljeno Maj 27, 2007 Ne bodi užaljen, ampak zdi se mi, da delaš nadgradnjo za v izložbo.Če ne, si lahko narediš sledeče.... [attachmentid=96319][attachmentid=96321] Mislim pa, da ti ne bo všeč. :hmm: Verjemi, da je to najboljši, najlažji in najprikladnejši prtljažnik....aja, pa najcenejši!!! Delajo jih Na Viču (skoraj zastonj!!!) v rdeči, beli, črni, modri, zeleni, rumeni itd barvi. Moda?! To je druga reč! Jaz jih uporabljam že okroglih petnajst let! - Ampak za "garanje" + = 100 % :o :o :o :grim :grim Napisi mi kje na Vicu.... Jaz sem tudi namesto prtljaznika namontiral kljukce od kuhinjskih vrat, namesto 65€ me je kostalo 5€. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
regi Objavljeno Maj 28, 2007 Deli Objavljeno Maj 28, 2007 Kje? Lahko podaš kaj več informacij? To je na Viču, na Koprski 4, plastičarstvo " KUHAR" . Delajo tudi kljuke za vrata, obešalnke, razne kljukice itd... Mislim, da je to v bližini tovarne IGO. ali TKG. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rosse20 Objavljeno Maj 28, 2007 Deli Objavljeno Maj 28, 2007 Lep pozdrav! S fantom ravno kupujeva kovčke in sva se ustavila pri Kappa, Givi in original Yamaha. Zanima me vaše mnenje. Kaj se bolj splača glede na kvaliteto... Velikost kovčka bo nekje 44 oz. 46 litrov Kakšna je razlika v kvaliteti Kappa vs Givi oz. Kappa vs Yamaha. Hvala za pomoč bom pa drugače uprašala... a je res kappa dosti slabša od givi-ja? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno Maj 28, 2007 Deli Objavljeno Maj 28, 2007 bom pa drugače uprašala... a je res kappa dosti slabša od givi-ja? Men se ne zdi... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bica Objavljeno Maj 28, 2007 Deli Objavljeno Maj 28, 2007 bom pa drugače uprašala... a je res kappa dosti slabša od givi-ja? Ista firma dela dvojne kovcke ene mal drazje in ene cenejse.... Ni bistvene razlike, razen v detajlih.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno Maj 29, 2007 Deli Objavljeno Maj 29, 2007 No, da malo objasnim tisti "men se ne zdi". Na svojem Kwaku vozim Givijevo top case Maxio in dve stranski Kappi iste prostornine. Kaj je razlika. Maxia je lepa ima odsevnike, montirano dodatno zavorne luči in drugačen sistem zaklepanja. Na Kappah pa nimam nič od tega. Čeprav tudi Kappa nudi te možnosti. A sem pač vzel najcenejše za tisti teden počitnic na leto. Kar se pa smih kovčkov, plastike kot take tiče, torej osnove zaradi katere jih rabimo, ne vidim razlike. Torej primerjaj opremo kot si jo želiš in vzemi cenejšo Kappo! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rosse20 Objavljeno Maj 29, 2007 Deli Objavljeno Maj 29, 2007 hvala za pomoč gledala sem tole kappo k46 ali pa givi e470 v trgovini mi je prodajalec rekel, da je kappa dosti slabpša od givi-ja, zato mi je ponudil dražjega givi-ja ali pa yamaha kovček. a ma kdo od vas yamaha kovček, da bi lahko povedal kaj več? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno Maj 29, 2007 Deli Objavljeno Maj 29, 2007 hvala za pomoč gledala sem tole kappo k46 ali pa givi e470 ... Razlike je le 10 €, kajne? Vzemi tistega, ki ti je bolj všeč! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
m@dness Objavljeno Maj 29, 2007 Deli Objavljeno Maj 29, 2007 a ve kdo kje bi lahko dobil nosilec za hondo cbr 900 rr? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
solo Objavljeno Maj 29, 2007 Deli Objavljeno Maj 29, 2007 hvala za pomoč gledala sem tole kappo k46 ali pa givi e470 v trgovini mi je prodajalec rekel, da je kappa dosti slabpša od givi-ja, zato mi je ponudil dražjega givi-ja ali pa yamaha kovček. a ma kdo od vas yamaha kovček, da bi lahko povedal kaj več? A ni e470 skuterski kovček? Lahko sem vsekal mimo ampak se mi je zdelo, da so le V46, E52, E41 modeli za motocikle?? :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se