Skoči na vsebino

Kovčki in vse kar je povezano

Speedo

Priporočene objave

• 2 tedne pozneje...
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 9 minutami, siks pravi:

Točno tak. Tale sistem ima Maus. Ko ne rabiš torb, tiste palice sam odstraniš z motorja, ostanejo samo držala, k so ponavadi vpeta na nosilce tačk (objemka)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 3 minutami, DAMI34 pravi:

Točno tak. Tale sistem ima Maus. Ko ne rabiš torb, tiste palice sam odstraniš z motorja, ostanejo samo držala, k so ponavadi vpeta na nosilce tačk (objemka)

a veš če se da samo palice dobit za npr poljuben moped?

pred 5 minutami, DAMI34 pravi:

maus! kaj boš povedal? kje si nabavil? €?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Špekuliram, a palice naj bi bile za vse mopede enake, objemke so pa tipske, sicer maš pa na SW motechovi strani. Zastopa jih pa TC motoshop, pa louis tut ma SWjevo robo.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 7 minutami, DAMI34 pravi:

Špekuliram, a palice naj bi bile za vse mopede enake, objemke so pa tipske,

možno,ja

sicer maš pa na SW motechovi strani. Zastopa jih pa TC motoshop, pa louis tut ma SWjevo robo.

vem ja. vprašam, če kdo ve iz glave, da ne surfam...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

ne vem :(

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 18 urami, siks pravi:

Bom kar jaz odgovoril namesto njega, nabavil je v TC motoshop :) Cene so na njihovi spletni strani. Če imajo slučajno zadevo na zalogi za tvoj motor in kupiš v času novoletnih znižanj, oziroma na njihovi tradicionalni otvoritvi sezone v mesecu aprilu, lahko dobiš z -30%

• Všeč mi je 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 19 urami, siks pravi:

Hvala Jure :)

sori .. nisem videl ...

Kupil v TC Motoshop ... torbe so zakon ... SW Motech .... stanejo pa okoli 250 € ... nastavki so pa za specifičen model. Z njimi sem kar prepotoval ... in so mi super.

:ninja: 

Popravljeno . Popravil maus
  • Všeč mi je 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Živjo,

Iščem tank torbo, ki se ne pritrdi z magneti in da je čim manjša (telefon, prometna...). Če ima kdo kakšne pametne izkušnje z nakupom se priporočam...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 5 minutami, Lunapark pravi:

Živjo,

Iščem tank torbo, ki se ne pritrdi z magneti in da je čim manjša (telefon, prometna...). Če ima kdo kakšne pametne izkušnje z nakupom se priporočam...

sistem podkovice ... od givija ali od sw motecha ... mislim, da imajo v TC-ju.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 50 minutami, maus pravi:

sistem podkovice ... od givija ali od sw motecha ... mislim, da imajo v TC-ju.

Hvala ja sem ze gledal v tc samo morem poklicati ce imajo tudi nosilec za aprilio tuono.  

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 5 minutami, Lunapark pravi:

Hvala ja sem ze gledal v tc samo morem poklicati ce imajo tudi nosilec za aprilio tuono.  

edin morš pazt, ker na vsako podkuco ne gre vsaka torba ... najprej si izberi torbico in na podlagi nje podkuco ... štekaš ?

to povem zato, ker sem si hotu eno manjšo tank torbo omislit, pa je glih za mojo podkuco niso imel ... ;)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

• 2 tedne pozneje...

enkrat sem nekje na forumu prebral, da nek možakar v sloveniji relativno kvalitetno in za dober denar izdeluje alu kovčke. ima kdo kontakt in izkušnje, cene...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 5 urami, siks pravi:

enkrat sem nekje na forumu prebral, da nek možakar v sloveniji relativno kvalitetno in za dober denar izdeluje alu kovčke. ima kdo kontakt in izkušnje, cene...

Prelistaj tole temo!

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Marko Fužir

040/501-830

Ločica ob Savinji 44

Popravljeno . Popravil damjandugi
dopolnilo
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 51 minutami, damjandugi pravi:

Marko Fužir

040/501-830

Ločica ob Savinji 44

hval..sem našel, ko sem prebiral temo...ki bi se morala preimenovati v ALU kovčki...:-)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Če slučajno kdo prodaja/bo/koga pozna, lahko javi, saj kupujem ta nosilec GIVI E96, za na Maxio 52L. 

givi_e96.jpg

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

HOJ HOJ družba zanima me če kdo uporablja DRY bag torbe za ob strani. Kako se odnesejo? Sam razmišljam o tem da bi jih nabavil vendar ne vem al bi vzel 45L ali raje več nimam čist predstave kaj bi pasalo. Priterdil bi jih pa kar z gurtnicam :) 

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

• 4 tedne pozneje...

Zdravo,

Mene pa zanima če je kdo kdaj imel stranske kovčke Givi na Hondi CB600F Hornet letnik 2004. Pregledal sem že vse pa nikjer ne najdem stranskih nosilcev.

V njihovem katalogu sem našel tole:
http://www.givi.it/my-motorcycle#HONDA,Hornet_600_/_S_(98_>_02)

Kar je zanimivo je to, da je na fotki Hornetka  s kovčki, nosilce majo pa samo za softbag.... Mogoče pašejo gor nosilci za kakšn drug model motorja?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

• 4 tedne pozneje...
  • 3 tedne pozneje...

Če kdo slučajno išče kaj podobnega, prodam malo rabljen Kappa kovček - 46 litrov, kapaciteta za dve čeladi.

http://www.bolha.com/dodatna-oprema/oprema-za-motorna-kolesa/kovcki-torbe/moto-kovcki/kovcek-kappa-46-litrov-za-2-navadni-celadi-kot-nov-1305360791.html?aclct=1466106085

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Bom kar v tejle temi vprašal, torej iščem al kakšen sidebagg/tankbag al pa kar nahrbtnik. Iščem predvsem za izlete proti jadranu kjer potrebujem za dve osebi notri imet samo kopalke in brisače. Kaj priporočate? Motor je pa CBR500.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

...so me squrcal...  :dry:

.... da tole ne paše na moj motor...   :mad:

IMG_1981.JPGIMG_1982.JPGIMG_1983.JPG

... sam pobarvat še moram...  :D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!