Big Py Objavljeno Marec 6, 2016 Deli Objavljeno Marec 6, 2016 Ima kdo izkušnje z top case kappa K47 NT manta http://www.kmc.si/si/kovcek-za-motor-kappa-k47-manta-i28317.shtml Cena je ugodna, plošča vidim, da je zraven. za na maxiscooter bi to imel. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
siks Objavljeno Marec 16, 2016 Deli Objavljeno Marec 16, 2016 pozna kdo to: http://shop.sw-motech.com/cgi-bin/cosmoshop/lshop.cgi?action=showdetail&wkid=145812062313803&ls=en&nc=1458120884-17949&rubnum=brands.kawasaki.z1000&artnum=BC.HTA.08.740.10700/B&id=31&gesamt_zeilen=Tshowrub--brands.kawasaki.z1000&typid=207160867 zgleda fajn, ker ne "skazi" mopeda, kadar ne voziš torb... po moje, če zamenjaš motor samo držala kupiš, torbe so pa univerzalne...?!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Marec 16, 2016 Deli Objavljeno Marec 16, 2016 pred 9 minutami, siks pravi: pozna kdo to: http://shop.sw-motech.com/cgi-bin/cosmoshop/lshop.cgi?action=showdetail&wkid=145812062313803&ls=en&nc=1458120884-17949&rubnum=brands.kawasaki.z1000&artnum=BC.HTA.08.740.10700/B&id=31&gesamt_zeilen=Tshowrub--brands.kawasaki.z1000&typid=207160867 zgleda fajn, ker ne "skazi" mopeda, kadar ne voziš torb... po moje, če zamenjaš motor samo držala kupiš, torbe so pa univerzalne...?!! Točno tak. Tale sistem ima Maus. Ko ne rabiš torb, tiste palice sam odstraniš z motorja, ostanejo samo držala, k so ponavadi vpeta na nosilce tačk (objemka) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
siks Objavljeno Marec 16, 2016 Deli Objavljeno Marec 16, 2016 pred 3 minutami, DAMI34 pravi: Točno tak. Tale sistem ima Maus. Ko ne rabiš torb, tiste palice sam odstraniš z motorja, ostanejo samo držala, k so ponavadi vpeta na nosilce tačk (objemka) a veš če se da samo palice dobit za npr poljuben moped? pred 5 minutami, DAMI34 pravi: Točno tak. Tale sistem ima Maus. Ko ne rabiš torb, tiste palice sam odstraniš z motorja, ostanejo samo držala, k so ponavadi vpeta na nosilce tačk (objemka) maus! kaj boš povedal? kje si nabavil? €? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Marec 16, 2016 Deli Objavljeno Marec 16, 2016 Špekuliram, a palice naj bi bile za vse mopede enake, objemke so pa tipske, sicer maš pa na SW motechovi strani. Zastopa jih pa TC motoshop, pa louis tut ma SWjevo robo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
siks Objavljeno Marec 16, 2016 Deli Objavljeno Marec 16, 2016 pred 7 minutami, DAMI34 pravi: Špekuliram, a palice naj bi bile za vse mopede enake, objemke so pa tipske, možno,ja sicer maš pa na SW motechovi strani. Zastopa jih pa TC motoshop, pa louis tut ma SWjevo robo. vem ja. vprašam, če kdo ve iz glave, da ne surfam... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Marec 16, 2016 Deli Objavljeno Marec 16, 2016 ne vem Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jure Objavljeno Marec 17, 2016 Deli Objavljeno Marec 17, 2016 pred 18 urami, siks pravi: a veš če se da samo palice dobit za npr poljuben moped? maus! kaj boš povedal? kje si nabavil? €? Bom kar jaz odgovoril namesto njega, nabavil je v TC motoshop Cene so na njihovi spletni strani. Če imajo slučajno zadevo na zalogi za tvoj motor in kupiš v času novoletnih znižanj, oziroma na njihovi tradicionalni otvoritvi sezone v mesecu aprilu, lahko dobiš z -30% maus in siks 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Marec 17, 2016 Deli Objavljeno Marec 17, 2016 (popravljeno) pred 19 urami, siks pravi: a veš če se da samo palice dobit za npr poljuben moped? maus! kaj boš povedal? kje si nabavil? €? Hvala Jure sori .. nisem videl ... Kupil v TC Motoshop ... torbe so zakon ... SW Motech .... stanejo pa okoli 250 € ... nastavki so pa za specifičen model. Z njimi sem kar prepotoval ... in so mi super. Popravljeno Marec 17, 2016. Popravil maus siks in Bmflar 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lunapark Objavljeno Marec 21, 2016 Deli Objavljeno Marec 21, 2016 Živjo, Iščem tank torbo, ki se ne pritrdi z magneti in da je čim manjša (telefon, prometna...). Če ima kdo kakšne pametne izkušnje z nakupom se priporočam... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Marec 21, 2016 Deli Objavljeno Marec 21, 2016 pred 5 minutami, Lunapark pravi: Živjo, Iščem tank torbo, ki se ne pritrdi z magneti in da je čim manjša (telefon, prometna...). Če ima kdo kakšne pametne izkušnje z nakupom se priporočam... sistem podkovice ... od givija ali od sw motecha ... mislim, da imajo v TC-ju. Bmflar 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lunapark Objavljeno Marec 21, 2016 Deli Objavljeno Marec 21, 2016 pred 50 minutami, maus pravi: sistem podkovice ... od givija ali od sw motecha ... mislim, da imajo v TC-ju. Hvala ja sem ze gledal v tc samo morem poklicati ce imajo tudi nosilec za aprilio tuono. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Marec 21, 2016 Deli Objavljeno Marec 21, 2016 pred 5 minutami, Lunapark pravi: Hvala ja sem ze gledal v tc samo morem poklicati ce imajo tudi nosilec za aprilio tuono. edin morš pazt, ker na vsako podkuco ne gre vsaka torba ... najprej si izberi torbico in na podlagi nje podkuco ... štekaš ? to povem zato, ker sem si hotu eno manjšo tank torbo omislit, pa je glih za mojo podkuco niso imel ... Bmflar 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
siks Objavljeno Marec 29, 2016 Deli Objavljeno Marec 29, 2016 enkrat sem nekje na forumu prebral, da nek možakar v sloveniji relativno kvalitetno in za dober denar izdeluje alu kovčke. ima kdo kontakt in izkušnje, cene... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MiNa Objavljeno Marec 29, 2016 Deli Objavljeno Marec 29, 2016 pred 5 urami, siks pravi: enkrat sem nekje na forumu prebral, da nek možakar v sloveniji relativno kvalitetno in za dober denar izdeluje alu kovčke. ima kdo kontakt in izkušnje, cene... Prelistaj tole temo! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
damjandugi Objavljeno Marec 29, 2016 Deli Objavljeno Marec 29, 2016 (popravljeno) Marko Fužir 040/501-830 Ločica ob Savinji 44 Popravljeno Marec 29, 2016. Popravil damjandugi dopolnilo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
siks Objavljeno Marec 29, 2016 Deli Objavljeno Marec 29, 2016 pred 51 minutami, damjandugi pravi: Marko Fužir 040/501-830 Ločica ob Savinji 44 hval..sem našel, ko sem prebiral temo...ki bi se morala preimenovati v ALU kovčki...:-) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gradbenik Objavljeno April 4, 2016 Deli Objavljeno April 4, 2016 Če slučajno kdo prodaja/bo/koga pozna, lahko javi, saj kupujem ta nosilec GIVI E96, za na Maxio 52L. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
medo Objavljeno April 5, 2016 Deli Objavljeno April 5, 2016 kupil bi stranske kovčke z nosilcem za varadero xl1000v model,,nujno lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
celjan89 Objavljeno April 12, 2016 Deli Objavljeno April 12, 2016 HOJ HOJ družba zanima me če kdo uporablja DRY bag torbe za ob strani. Kako se odnesejo? Sam razmišljam o tem da bi jih nabavil vendar ne vem al bi vzel 45L ali raje več nimam čist predstave kaj bi pasalo. Priterdil bi jih pa kar z gurtnicam Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Shark4109 Objavljeno Maj 9, 2016 Deli Objavljeno Maj 9, 2016 Zdravo, Mene pa zanima če je kdo kdaj imel stranske kovčke Givi na Hondi CB600F Hornet letnik 2004. Pregledal sem že vse pa nikjer ne najdem stranskih nosilcev. V njihovem katalogu sem našel tole:http://www.givi.it/my-motorcycle#HONDA,Hornet_600_/_S_(98_>_02) Kar je zanimivo je to, da je na fotki Hornetka s kovčki, nosilce majo pa samo za softbag.... Mogoče pašejo gor nosilci za kakšn drug model motorja? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gusar Objavljeno Junij 1, 2016 Deli Objavljeno Junij 1, 2016 Najcenejši kufer notranc, Igi Pop in Dr_Jakob 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jure Objavljeno Junij 16, 2016 Deli Objavljeno Junij 16, 2016 Če kdo slučajno išče kaj podobnega, prodam malo rabljen Kappa kovček - 46 litrov, kapaciteta za dve čeladi. http://www.bolha.com/dodatna-oprema/oprema-za-motorna-kolesa/kovcki-torbe/moto-kovcki/kovcek-kappa-46-litrov-za-2-navadni-celadi-kot-nov-1305360791.html?aclct=1466106085 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ArcaneWater Objavljeno Junij 20, 2016 Deli Objavljeno Junij 20, 2016 Bom kar v tejle temi vprašal, torej iščem al kakšen sidebagg/tankbag al pa kar nahrbtnik. Iščem predvsem za izlete proti jadranu kjer potrebujem za dve osebi notri imet samo kopalke in brisače. Kaj priporočate? Motor je pa CBR500. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno Junij 23, 2016 Deli Objavljeno Junij 23, 2016 ...so me squrcal... .... da tole ne paše na moj motor... ... sam pobarvat še moram... Bmflar, Igi Pop, C eagle in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se