izibajker Objavljeno Junij 23, 2016 Deli Objavljeno Junij 23, 2016 pred 3 minutami, Zivnorc pravi: ...so me squrcal... .... da tole ne paše na moj motor... ... sam pobarvat še moram... A to si sam naredu ali mogoče kakšen FISMO (Šmarje Sap) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno Junij 23, 2016 Deli Objavljeno Junij 23, 2016 .... je nekaj na "Š" ....pa malo bližje... na Škofljici.... ..take stvari si delam sam. maxxa, Bmflar in C eagle 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
izibajker Objavljeno Junij 23, 2016 Deli Objavljeno Junij 23, 2016 pred 1 minuto, Zivnorc pravi: ..take stvari si delam sam. Potem pa ob priliki lohk pridem po en nasvet? Zivnorc 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno Junij 23, 2016 Deli Objavljeno Junij 23, 2016 pred 5 minutami, izibajker pravi: Potem pa ob priliki lohk pridem po en nasvet? Šestorčka ne smeš pozabit Zivnorc 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
izibajker Objavljeno Junij 23, 2016 Deli Objavljeno Junij 23, 2016 pred 1 minuto, HD-Dyna pravi: Šestorčka ne smeš pozabit Mogoče mi bo dau pa mal skonto, samo ne vem še na kaj naj se sklicujem pri popustu... Zivnorc in Bmflar 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno Junij 23, 2016 Deli Objavljeno Junij 23, 2016 pred 3 minutami, izibajker pravi: Mogoče mi bo dau pa mal skonto, samo ne vem še na kaj naj se sklicujem pri popustu... Sej to je skonto ... Drgač je treba prnest šteko, 4x6 Zivnorc 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno Junij 23, 2016 Deli Objavljeno Junij 23, 2016 pred 16 minutami, izibajker pravi: Potem pa ob priliki lohk pridem po en nasvet? Pridi. ...pa čimprej.... preden pride še HD Dyna.... k pol bo gajba premal... Bmflar 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
izibajker Objavljeno Junij 23, 2016 Deli Objavljeno Junij 23, 2016 pred 5 minutami, Zivnorc pravi: Pridi. ...pa čimprej.... preden pride še HD Dyna.... k pol bo gajba premal... Moram prej stranske torbe it iskat, da se bo lahko vidlo kako in kaj... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Junij 23, 2016 Deli Objavljeno Junij 23, 2016 pred 1 uro, Zivnorc pravi: ...so me squrcal... .... da tole ne paše na moj motor... ... sam pobarvat še moram... a to je zadnji spojler? ps. jaz sem tut dal delat nosiuc za kuferček...pa tut ne bo pasalo, bo pa fajn, k mi baba ne bo dol odpadla Bmflar in Zivnorc 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno Junij 23, 2016 Deli Objavljeno Junij 23, 2016 ... sej... .... glih zarad babe je treba dajat gor kufer, da lahka vzame s sabo pol garderobe, pa da dol ne odpade. Če se sam peleš, niti kufra ni treba gor dajat, niti baba ti dol ne more odpast... Andrejcer, Igi Pop in Bmflar 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno Junij 23, 2016 Deli Objavljeno Junij 23, 2016 pred 6 minutami, DAMI34 pravi: a to je zadnji spojler? ps. jaz sem tut dal delat nosiuc za kuferček...pa tut ne bo pasalo, bo pa fajn, k mi baba ne bo dol odpadla Pol je treba brez nosiuca bit Frenk 67 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frenk 67 Objavljeno Junij 23, 2016 Deli Objavljeno Junij 23, 2016 pred 6 urami, Zivnorc pravi: ... sej... .... glih zarad babe je treba dajat gor kufer, da lahka vzame s sabo pol garderobe, pa da dol ne odpade. Če se sam peleš, niti kufra ni treba gor dajat, niti baba ti dol ne more odpast... Smo se zanjč šetal po Baščaršiji in srečamo en slovenski par. Baba zrihtana u nulo pa u petkah, tip pa kratke hlače, majco pa moto škornje. Očitno je zmanjkal placa za njegove čevlje. Zivnorc, gradbenik in izibajker 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno Junij 23, 2016 Deli Objavljeno Junij 23, 2016 Ekola....tkole zgleda provizorično zloženo.... ....jutri sprobat....pol pa v črn mat prah povalat pa v peč... Frenk 67, Joker, izibajker in 6 others 9 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bajkr88 Objavljeno Junij 23, 2016 Deli Objavljeno Junij 23, 2016 Ta torbica je lih za 2 kondoma not dt... dj mau veci kufr obejs da bo sj uporabn ce ze je Zivnorc in Bmflar 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Joker Objavljeno Junij 23, 2016 Deli Objavljeno Junij 23, 2016 Tole bo pa šlo po tazadnem... DAMI34 in Zivnorc 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gusar Objavljeno Junij 23, 2016 Deli Objavljeno Junij 23, 2016 (popravljeno) pred 3 urami, Joker pravi: Tole bo pa šlo po tazadnem... v vsakem primeru gre po tazadnem Popravljeno Junij 23, 2016. Popravil gusar Zivnorc, DAMI34, Bmflar in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
solorider Objavljeno Junij 24, 2016 Deli Objavljeno Junij 24, 2016 pred 11 urami, Rogerg pravi: Ta torbica je lih za 2 kondoma not dt... dj mau veci kufr obejs da bo sj uporabn ce ze je ima malo babnco! Zivnorc, Bmflar in DAMI34 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno Junij 24, 2016 Deli Objavljeno Junij 24, 2016 pred 11 urami, Rogerg pravi: Ta torbica je lih za 2 kondoma not dt... Ufff, samo o kondomih ne začet , a ne @Zivnorc DAMI34 in Zivnorc 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno Junij 24, 2016 Deli Objavljeno Junij 24, 2016 pred 29 minutami, HD-Dyna pravi: Ufff, samo o kondomih ne začet , a ne @Zivnorc ... jest ne rabim cele šteke kondomov. Imam samo enega, pa ga vedno operem... ...štekate.. bajkr88, DAMI34 in Bmflar 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno Junij 24, 2016 Deli Objavljeno Junij 24, 2016 Pravkar, Zivnorc pravi: ... jest ne rabim cele šteke kondomov. Imam samo enega, pa ga vedno operem... ...štekate.. Emti vse ... jest sm pa mislu, da ga maš kr stalno gor Tko, za vsak slučaj bajkr88 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno Junij 24, 2016 Deli Objavljeno Junij 24, 2016 pred 5 minutami, HD-Dyna pravi: Emti vse ... jest sm pa mislu, da ga maš kr stalno gor Tko, za vsak slučaj .... sej bi ga meu.... sam se je kr mau stegnu po vseh teh letih uporabe, tko da mal dol leze... .... sej glih zato pa imam zdej kufre na motorju, da ga dam not... Bmflar 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bajkr88 Objavljeno Junij 24, 2016 Deli Objavljeno Junij 24, 2016 Kaj raztegnu... tamalga si znucu Zivnorc in Bmflar 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno Junij 24, 2016 Deli Objavljeno Junij 24, 2016 pred 2 minutami, Rogerg pravi: Kaj raztegnu... tamalga si znucu Dej bl potihm govort .... Zivnorc 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Junij 24, 2016 Deli Objavljeno Junij 24, 2016 pred 13 urami, Joker pravi: Tole bo pa šlo po tazadnem... ti se šališ, sam gre res Tale je bil v Splitu v gneči, ko sem speljeval od semaforja do semaforja skoz na zadnjem Joker, Bmflar in Zivnorc 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gretzky Objavljeno Junij 25, 2016 Deli Objavljeno Junij 25, 2016 Ob 23. 6. 2016 at 20:55, Zivnorc pravi: Ekola....tkole zgleda provizorično zloženo.... ....jutri sprobat....pol pa v črn mat prah povalat pa v peč... Oprosti, ampak tole pa res ni lepo. Kot da bi na Porsche 911 nataknil Montana strešni kovček. Saj dobiš na prostoru, ampak zgleda pa res ne. Je pa dobro, da tvoj home made izdelek ni videti grdo, ker ga "prekaša" cel komplet. siks 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se