skalar36 Objavljeno Januar 6, 2019 Opozori Objavljeno Januar 6, 2019 pred eno uro, DAMI34 pravi: Ketno od Kawasakija skoz s sabo Aja, a tko!? In kaj je narobe s Suzukijevo!? DAMI34 in Tedybear 2
sesir Objavljeno Januar 6, 2019 Opozori Objavljeno Januar 6, 2019 pred 11 minutami, skalar36 pravi: Aja, a tko!? In kaj je narobe s Suzukijevo!? Ve,da je nimam...
DAMI34 Objavljeno Januar 6, 2019 Opozori Objavljeno Januar 6, 2019 pred 22 minutami, skalar36 pravi: Aja, a tko!? In kaj je narobe s Suzukijevo!? ja ožja je Tedybear, skalar36 in sesir 3
Tedybear Objavljeno Januar 6, 2019 Opozori Objavljeno Januar 6, 2019 pred 42 minutami, DAMI34 pravi: ja ožja je A ni pol boljš kar cel kardan....od bavarca.... DAMI34, Mavti, Quest in 2 others 2 3
Zivnorc Objavljeno Januar 6, 2019 Opozori Objavljeno Januar 6, 2019 … e pa vi ste mi sami adrenalinci tlelele…. … glih tko se mi zdi, kot da pustite te migrante, da se naselijo tule, da jih boste pol streljali ko glinaste golobe…. ….al pa da nabavite na ebay razne spraye, ketne, šokerje in ostale strašilne pripomočke...in pol se greste ponoč šetat na adrenalinske lokacije, da vas kdo napade, da lahko sprobate vse te igračke... … če vas kdo napade ali preseneti iz zasede, pozabi na vse igračke, ki jih imaš v peder tošlu…. ...Edina zaščita je, da si pod obleko namontiraš ene 20 kartonastih rolic pa z žicami povežeš...pa budilko okoli vrata...pa rečeš, da se boš razstrelil, če me boš napadel. Verjemi…. ta, ki je prišel v EU, ne verjame, da ga bo alah vzel k sebi, če se bo razstrelil skupaj s tabo… ...vem, kaj boste rekli….. tut, če imaš svinjske salame okoli pasu, pa surove svinjske zrezke… ne bo pomagalo… Alla, sesir, izibajker in 2 others 1 4
Kugelschreiber Objavljeno Januar 6, 2019 Opozori Objavljeno Januar 6, 2019 3 hours ago, Zivnorc said: ene 20 kartonastih rolic stari, ma to s pa lepo napisu. Glede na jasno objavleno in razglasano silno posranost od strahu, majo zmer zadost rolc.... DAMI34, Alla in Zivnorc 3
skalar36 Objavljeno Januar 6, 2019 Opozori Objavljeno Januar 6, 2019 (popravljeno) pred 40 minutami, Kugelschreiber pravi: Glede na jasno objavleno in razglasano silno posranost od strahu... Mene je strah. In to extremno, da bo marca pa aprila sneg padal... tega se res bojim. Ostalo pa... bo kar bo. Popravljeno Januar 6, 2019. Popravil skalar36 Mavti, Kugelschreiber, DAMI34 in 1 other 1 3
sesir Objavljeno Januar 6, 2019 Opozori Objavljeno Januar 6, 2019 pred 16 minutami, skalar36 pravi: Mene je strah. In to extremno, da bo marca pa aprila sneg padal... tega se res bojim. Ostalo pa... bo kar bo. Te je,ker se zavedas,da niti naš komik nima vpliva nato?
Kugelschreiber Objavljeno Januar 6, 2019 Opozori Objavljeno Januar 6, 2019 34 minutes ago, skalar36 said: Mene je strah. In to extremno, da bo marca pa aprila sneg padal... tega se res bojim. Ostalo pa... bo kar bo. Alo! Kaj je s tabo? Ne rabim take negativnosti!!! Tega je tud mene mal strah. Prevc na izi gre ta zima mimo. Kaj je tista suzana? Ko bando 1250? skalar36 1
skalar36 Objavljeno Januar 6, 2019 Opozori Objavljeno Januar 6, 2019 pred 5 minutami, Kugelschreiber pravi: Alo! Kaj je s tabo? Ne rabim take negativnosti!!! Tega je tud mene mal strah. Prevc na izi gre ta zima mimo. Kaj je tista suzana? Ko bando 1250? Ja, ce je pa tale sneg vedno k ga ni treba Jp. Bandit oblecen v oklepe pa mal drugačna luč. Gsxf SA1250 Kugelschreiber 1
Kmet2 Objavljeno Januar 6, 2019 Opozori Objavljeno Januar 6, 2019 pred 19 minutami, skalar36 pravi: Ja, ce je pa tale sneg vedno k ga ni treba Jp. Bandit oblecen v oklepe pa mal drugačna luč. Gsxf SA1250 A tos kupil od Gašperja ?
skalar36 Objavljeno Januar 6, 2019 Opozori Objavljeno Januar 6, 2019 Ne. Od enga iz Horjula-okolica. Kmet2 1
Kmet2 Objavljeno Januar 9, 2019 Opozori Objavljeno Januar 9, 2019 https://insajder.com/slovenija/lani-za-migrante-35-milijona-za-brezdomce-14-milijona-evrov?platform=hootsuite sesir 1
thumper Objavljeno Januar 9, 2019 Opozori Objavljeno Januar 9, 2019 https://erar.si/placnik/15423/#transakcije URAD VLADE REPUBLIKE SLOVENIJE ZA OSKRBO IN INTEGRACIJO MIGRANTOV5.850.657,75 EUR plus NASLEDNJIH 1.175.000€ na leto (SKUPNO ZA 2019/2020 2,35MIO € !!) http://moja-dolenjska.si/za-varovanje-migrantov-izbrano-podjetje-iz-kocevja/?fbclid=IwAR3wlvgJOvNhfHv1HYpROcpw_C2i2laNBzAsoM8onDQdPkG7lOYS3yzxaJA ZNESE SKUPAJ OB PREDVIDEVANJU , DA BODO ZNESKI ENAKI KOT L.2019 : 7.025.600 € !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! sesir 1
solorider Objavljeno Januar 9, 2019 Opozori Objavljeno Januar 9, 2019 Treba se je zmeniti z Avstrijci.Mi njim begunce,oni nam sneg. RobiRoberto in Scarabeo 500 2
sesir Objavljeno Januar 9, 2019 Opozori Objavljeno Januar 9, 2019 pred 35 minutami, solorider pravi: Treba se je zmeniti z Avstrijci.Mi njim begunce,oni nam sneg. Kr naj imajo oboje...Slovenci smo dobre duše https://www.24ur.com/novice/svet/v-avstriji-in-nemciji-se-naprej-izredne-razmere-v-dalmaciji-prava-eksotika.html
nejc74 Objavljeno Januar 9, 2019 Opozori Objavljeno Januar 9, 2019 Kdor rabi prevod, naj zaprosi kakega prijaznega emigranta. Alla 1
vandrovec Objavljeno Januar 9, 2019 Opozori Objavljeno Januar 9, 2019 pred 24 minutami, nejc74 pravi: Kdor rabi prevod, naj zaprosi kakega prijaznega emigranta. Risanka? ...kdo pa je tako otročji
sesir Objavljeno Januar 9, 2019 Opozori Objavljeno Januar 9, 2019 pred 4 minutami, vandrovec pravi: Risanka? ...kdo pa je tako otročji Saj pa je blo v mediji,da so mislim v Italiji...ne vem vec ze zastrupili al ne?
vandrovec Objavljeno Januar 9, 2019 Opozori Objavljeno Januar 9, 2019 zastrupili bodo pamet tistim, kateri še nimajo zastrupljeno, Nekaterim je pa to zelo všeč...
sesir Objavljeno Januar 9, 2019 Opozori Objavljeno Januar 9, 2019 (popravljeno) pred 7 minutami, vandrovec pravi: zastrupili bodo pamet tistim, kateri še nimajo zastrupljeno... Nekaterim je pa to zelo všeč... Se strinjam...zato jih eni celo vabijo... Soros? Popravljeno Januar 9, 2019. Popravil sesir
Kmet2 Objavljeno Januar 11, 2019 Opozori Objavljeno Januar 11, 2019 (popravljeno) Evo @nejc74 @Alla in ostali zagovorniki migrantske politike, to me boli .......ene ven , druge notri anede .......svinjarija brez primere . A mislite , da se bojo tu levi Kordiš, Mesec , Židan,Tomićeva in ostali posranci potegnili za žensko , ki je zaslužila penzijo z 40 letnim delom in odkupila stanovanje , tako kot so se zavzeli za Ahmada ..... fuj in fej ........ https://www.24ur.com/novice/slovenija/88-letnica-delozirana-iz-odkupljenega-stanovanja.html?fbclid=IwAR33hd53CGVFSfuUOsdbL_dsocge4bFa7M5yaobbw2ALtb5j0ybEZ9CeKxg Popravljeno Januar 11, 2019. Popravil Kmet2 sesir, Marcel-F in vidmar j 3
nejc74 Objavljeno Januar 11, 2019 Opozori Objavljeno Januar 11, 2019 33 minutes ago, Kmet2 said: Evo @nejc74 @Alla in ostali zagovorniki migrantske politike, to me boli .......ene ven , druge notri anede .......svinjarija brez primere . A mislite , da se bojo tu levi Kordiš, Mesec , Židan,Tomićeva in ostali posranci potegnili za žensko , ki je zaslužila penzijo z 40 letnim delom in odkupila stanovanje , tako kot so se zavzeli za Ahmada ..... fuj in fej ........ https://www.24ur.com/novice/slovenija/88-letnica-delozirana-iz-odkupljenega-stanovanja.html?fbclid=IwAR33hd53CGVFSfuUOsdbL_dsocge4bFa7M5yaobbw2ALtb5j0ybEZ9CeKxg Ne ti, ne ta prispevek ne povesta kaj je narobe tako da lahko samo ugibamo ali je bila deložacija pravična ali ne sesir 1
Codeine Objavljeno Januar 11, 2019 Opozori Objavljeno Januar 11, 2019 pred 15 minutami, nejc74 pravi: Ne ti, ne ta prispevek ne povesta kaj je narobe tako da lahko samo ugibamo ali je bila deložacija pravična ali ne Preprosto. Država je prehitro prodala nekaj kar ni bilo njeno oz. je nepremičnino zahteval nazaj prvotni lastnik, ki mu je bila vzeta z nacionalizacijo. Gospa potem takem stanovanja NI nikoli kupila od pravega lastnika. V prispevku pa seveda namenoma ne povedo kaj se je zgodilo z kupnino itd. Sicer je pa to čisto slovenska folklora, dajmo ignorirat vse opomine, odločbe sodišča, izvršbe itd. Potem pa, ko pridejo rubežniki pa hop na TV, kakšna krivica se mi godi. sesir 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se