Cartman Objavljeno Marec 4, 2017 Deli Objavljeno Marec 4, 2017 kje je kak mod da mal spuca to nabijanej? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Marec 4, 2017 Deli Objavljeno Marec 4, 2017 pred 6 minutami, Cartman pravi: kje je kak mod da mal spuca to nabijanej? je, vendar ne vem ali naj spucam ali ne, zakaj, ker je v povezavi s predelavo XRa. Naj povedo lastniki teh mašin. Mam moč naredit kot se odločijo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cartman Objavljeno Marec 4, 2017 Deli Objavljeno Marec 4, 2017 mislil sm moja posta, in duhovičenje okrog glasnosti, z obveznimi členi..... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava shark90 Objavljeno Marec 4, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno Marec 4, 2017 Evo še slike z kovčki.. Žan96, mladench, skalar36 in 8 others 11 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Marec 4, 2017 Deli Objavljeno Marec 4, 2017 kot vidim ni prav nobene panike, da bi izpuh topil kufer Sicer SX je imel spodaj na kovčkih na 1cm distančnikih še preventivno pločevino. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
S1000R Objavljeno Marec 4, 2017 Deli Objavljeno Marec 4, 2017 to pa ni 190 guma kot na RR in R? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vuk76 Objavljeno Marec 4, 2017 Deli Objavljeno Marec 4, 2017 Guma je 190. Danes sel poslusat tole zadevo v zivo. Zgleda dobro, zvok pa je odlicen...moj origigi Akrapo nima za burek.. shark90 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
shark90 Objavljeno Marec 4, 2017 Deli Objavljeno Marec 4, 2017 pred 3 urami, vuk76 pravi: Guma je 190. Danes sel poslusat tole zadevo v zivo. Zgleda dobro, zvok pa je odlicen...moj origigi Akrapo nima za burek.. Tudi jaz sem videl določene stvari, katere morem uredit Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
shark90 Objavljeno Marec 9, 2017 Deli Objavljeno Marec 9, 2017 Tako, nosilcek izpuha je narejen in paše kot mora zdaj še samo na barvanje pa gasa tomash, vuk76, jevi in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vuk76 Objavljeno Marec 11, 2017 Deli Objavljeno Marec 11, 2017 Bye bye Bridgestone T30 je blo dans po 4700 km. Menjal za Metzeler M7RR; kot da mam novi motor. Dosti lepse pozira neravnine ter ne posreduje tolko udarcev iz slabih cest v podvozje. Ocitno ni zastonj tako zelo priljubljena na nemskem XR forumu. Quest, jevi in shark90 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Yankee64 Objavljeno Marec 20, 2017 Deli Objavljeno Marec 20, 2017 Fantje, a ima kdo namontirane povisane sopotnikove tacke? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vuk76 Objavljeno Marec 20, 2017 Deli Objavljeno Marec 20, 2017 2 hours ago, Yankee64 said: Fantje, a ima kdo namontirane povisane sopotnikove tacke? @shark90 ma montirane visje sopotnikove tacke. Poglej malo po starejših objavah. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
shark90 Objavljeno Marec 21, 2017 Deli Objavljeno Marec 21, 2017 Kaj ima mogoče kdo k&n zračni filter v xr-u? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
skalaprava Objavljeno Marec 21, 2017 Deli Objavljeno Marec 21, 2017 Lani sem se pogovarjal z Gašperjem Čarmanom ravno o K&N filtrih na BMW S1000RR. Je dejal, da so se trudili z novimi mapami, da bi motorji dobro delali z K&N filtrom, vendar so na koncu dali nazaj originalni filter in sicer tudi za na pisto. Glede na to, da je XR derivat RR-a, vprašanje kaj bi z K&N dosegel. Jaz sem ga recimo imel kar nekaj časa na mojem RT-ju, pa sem ga lani zabrisal ven in uporabljam spet originalni fiter. Motor lepše dela, v performancah pa ni čutiti razlike. Veliko večja razlika je, če iz Akrapota snamem oba dB killerja. Lp. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
shark90 Objavljeno Marec 21, 2017 Deli Objavljeno Marec 21, 2017 pred 1 minuto, skalaprava pravi: Lani sem se pogovarjal z Gašperjem Čarmanom ravno o K&N filtrih na BMW S1000RR. Je dejal, da so se trudili z novimi mapami, da bi motorji dobro delali z K&N filtrom, vendar so na koncu dali nazaj originalni filter in sicer tudi za na pisto. Glede na to, da je XR derivat RR-a, vprašanje kaj bi z K&N dosegel. Jaz sem ga recimo imel kar nekaj časa na mojem RT-ju, pa sem ga lani zabrisal ven in uporabljam spet originalni fiter. Motor lepše dela, v performancah pa ni čutiti razlike. Veliko večja razlika je, če iz Akrapota snamem oba dB killerja. Lp. Ja saj ravno z tem razlogom bi menjal... Ker sedaj imam odprt izpuh in je motor v prostem teku zelo nemiren, ena opcija ja da plini prehitro grejo skozi izpuh, original zračni filter pa spusti premalo zraka. To je ena od opcij ki mi jih je danes povedal mehanik.. Zato če ima kdo bi samo preizkusil, če bi zadeva boljše delovala... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava shark90 Objavljeno Marec 27, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno Marec 27, 2017 Tako nekatere stvari so prišle iz barvanja in seveda so že na motorju Pobarvan zadnji nosilec in nosilec kovčka givi, tako zadnji del motorja ni več srebrn ampak mat črn, prav tako je pobarvan tudi nosilec izpuha. Meni zgleda dosti boljše kot original srebrna barva Nameščeni pa so tudi zaščitni loki in mreža kilerjev.. 3nity, mladench, tourer in 14 others 17 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vuk76 Objavljeno Marec 27, 2017 Deli Objavljeno Marec 27, 2017 Top zgleda. Si dal prasno barvat kot sva se menla? To na crno dat barvat bo moj projekt za naslednjo zimo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
shark90 Objavljeno Marec 27, 2017 Deli Objavljeno Marec 27, 2017 pred 15 minutami, vuk76 pravi: Top zgleda. Si dal prasno barvat kot sva se menla? To na crno dat barvat bo moj projekt za naslednjo zimo. Ja je prašno barvano, mat črna.. zgleda pa dost boljše kot original ja Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
compaq Objavljeno Marec 28, 2017 Deli Objavljeno Marec 28, 2017 @shark90: kaksen si torej to hibrid izpuha naredil? R1 lonec pa Bmw krivine? Izgleda cudovit. Lepsi, kot namenski za Bmw-ja. A Db killer lahko vstavis v lonec? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
shark90 Objavljeno Marec 28, 2017 Deli Objavljeno Marec 28, 2017 pred 4 urami, compaq pravi: @shark90: kaksen si torej to hibrid izpuha naredil? R1 lonec pa Bmw krivine? Izgleda cudovit. Lepsi, kot namenski za Bmw-ja. A Db killer lahko vstavis v lonec? Lonec je od MT10 ali R1SKB, krivine so predelane na podlagi s1000rr, da ina izhodna cev samo eno luknjo in ne 2 kot ima Xr, potem pa se malo dodelav da vse paše skupaj ja lonec od akrapota za xr-a mi ne sede, je original lepsi ampak pretih ta izpuh nima možnost db-killerja ampak imam doma še enega notranjega, tako da ko rabim tih motor vstavim tega not pred lonec in ne na koncu mladench in tomash 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vuk76 Objavljeno April 5, 2017 Deli Objavljeno April 5, 2017 Kolko ste kaj placali za servis po enem letu oz. na 10.000 km? Menjava olja, oljnega filtra in zavorne tekocine je navedeno v service manualu. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
S1000R Objavljeno April 8, 2017 Deli Objavljeno April 8, 2017 S1000R predračun, 241.58€ za 2. servis... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jevi Objavljeno April 8, 2017 Deli Objavljeno April 8, 2017 Tudi jaz sem dal za servis dobrih 200€. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
S1000R Objavljeno April 9, 2017 Deli Objavljeno April 9, 2017 pozna kdo koga z testerjem GS 911 za reset servisa na BMW? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vuk76 Objavljeno April 14, 2017 Deli Objavljeno April 14, 2017 Servis po enem letu narejen,250€ je stalo. Pod garancijo so se menjale se gumice pod krmilom z gumicami ki se uporabljajo pri letniku 2017 in bi naj odpravile dolocen del vibracij. Bomo porocali kako se bo obneslo... shark90 in DAMI34 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se