DAMI34 Objavljeno Julij 25, 2018 Deli Objavljeno Julij 25, 2018 no saj to sem hotel povedati, težje uteži pa problem izgine, oziroma ni problem. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
skalaprava Objavljeno Julij 25, 2018 Deli Objavljeno Julij 25, 2018 pred 16 urami, mladench pravi: .....sva dobila še R1200r in malo menjala, pa mi je bilo lepše vozit boxer mašino. Sem sprobal oba in ni sktivnost da se mi XR zelo dopade, ampak moram priznati, enako kot je Mladench zapisal, da se tudi iz moje perspektive od vseh BMW-jev, ki sem jih sprobal, se ravno R1200R vozi najlepše, zame osebno tudi lepše od GS-a! Pa še visok ni. Če le nebi tako hudičevo pihalo okoli ušes..... mladench in Wakasaki 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vandrovec Objavljeno Julij 26, 2018 Deli Objavljeno Julij 26, 2018 Ob 25. 7. 2018 ob 9:41, DAMI34 pravi: no saj to sem hotel povedati, težje uteži pa problem izgine, oziroma ni problem. ...tovarniška napaka ali preobčutljivost voznikov Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Julij 26, 2018 Deli Objavljeno Julij 26, 2018 pred 15 minutami, vandrovec pravi: ...tovarniška napaka ali preobčutljivost voznikov mikrovibracije so vedno bolj moteče kot pa pravo tresenje, ki ga da ktm, enostavno ti začno roke spati, ti otrpnejo, in to se največkrat dogaja 4 valjnikom pa ne samo XR, hudič je če so ravno v tistem območju vrtljajev, kjer največ voziš. Bostjan L 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Yankee64 Objavljeno Avgust 14, 2018 Deli Objavljeno Avgust 14, 2018 Po 40.000 km je stari rdeči dobil novega naslednika v HP barvah. Ampak imam vprašanje; ostali so mi stari originalni rdeči kovčki. Kdo pozna profesionalca , ki ima smisel za oblikovanje in barvanje da mi to nekako spravi skupaj?. Se mi zdi, da je rdeče preveč in nalepke ne pridejo v poštev. Na netu pa nisem našel nekih XR v HP barvi s kovčki, originalni sivi so pa ne sedejo. Rey, vuk76 in Quest 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mladench Objavljeno Avgust 14, 2018 Deli Objavljeno Avgust 14, 2018 (popravljeno) dva bela spreja plasti dipa + nalepkica XR (ebay bmw sticker)? pocen varianta Popravljeno Avgust 14, 2018. Popravil mladench Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
skalaprava Objavljeno Avgust 14, 2018 Deli Objavljeno Avgust 14, 2018 pred 25 minutami, Yankee64 pravi: Po 40.000 km je stari rdeči dobil novega naslednika v HP barvah. Ampak imam vprašanje; ostali so mi stari originalni rdeči kovčki. Kdo pozna profesionalca , ki ima smisel za oblikovanje in barvanje da mi to nekako spravi skupaj?. Se mi zdi, da je rdeče preveč in nalepke ne pridejo v poštev. Na netu pa nisem našel nekih XR v HP barvi s kovčki, originalni sivi so pa ne sedejo. Jaz sem videl enega takega, ki je imel kovčke v taki modri metalik barvi, kot jo imaš na motorju. Na koncu pa gor nalepiš še dve beli nalepki za napisom XR. Zgledalo je zelo dobro.....tako bi (bom enkrat) tudi jaz naredil Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Yankee64 Objavljeno Avgust 14, 2018 Deli Objavljeno Avgust 14, 2018 1 hour ago, mladench said: dva bela spreja plasti dipa + nalepkica XR (ebay bmw sticker)? pocen varianta Tole ni slaba ideja, splh nisem pomislil. Zdej pa na YT da vidim kako se tej stvari streže. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vuk76 Objavljeno Avgust 28, 2018 Deli Objavljeno Avgust 28, 2018 Jaz sem dal moje srebrnekovcke pobarvati na belo kar preko Selmarja v Celju. Mislim,da je blo nekaj cez 100€ vse skupaj. Super narejeno. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Yankee64 Objavljeno Avgust 29, 2018 Deli Objavljeno Avgust 29, 2018 Sem ustvarjal s plasti dipom in nekaj je ratalo. Bom videl ce bom obstojno, ce ne pa barvanje. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
krucymucy Objavljeno Avgust 30, 2018 Deli Objavljeno Avgust 30, 2018 (popravljeno) On 8/14/2018 at 11:38 AM, Yankee64 said: Po 40.000 km je stari rdeči dobil novega naslednika v HP barvah. Ampak imam vprašanje; ostali so mi stari originalni rdeči kovčki. Kdo pozna profesionalca , ki ima smisel za oblikovanje in barvanje da mi to nekako spravi skupaj?. Se mi zdi, da je rdeče preveč in nalepke ne pridejo v poštev. Na netu pa nisem našel nekih XR v HP barvi s kovčki, originalni sivi so pa ne sedejo. Tretjino kufra spodaj modro folijo, sredino pustis rdeco, zgoraj pa modro folijo. Pa mas HPXR kufre. Plastidip se mi ne dopade, ni obstojno. Sem probal feltne barvat pa ni blo za dolgo. Popravljeno Avgust 30, 2018. Popravil krucymucy Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jevi Objavljeno November 25, 2018 Deli Objavljeno November 25, 2018 Jaz pa imam za XR znižan in zožan sedež za prodat, če bi morda komu prav prišlo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ogi22 Objavljeno April 9, 2019 Deli Objavljeno April 9, 2019 Pozdravljeni Mi lahko kdo pove kje prepoznat rabljen motor ali je fabrško znižan? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jevi Objavljeno Julij 23, 2019 Deli Objavljeno Julij 23, 2019 Prišel je čas za menjavo gum, kaj imate na XR? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vuk76 Objavljeno Julij 27, 2019 Deli Objavljeno Julij 27, 2019 On 7/23/2019 at 10:22 PM, jevi said: Prišel je čas za menjavo gum, kaj imate na XR? Metzeler M7RR Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Loba Objavljeno Avgust 28, 2019 Deli Objavljeno Avgust 28, 2019 A že kdo kaj ve, kdaj se bo začela prodaja novega XR pri nas? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MiNa Objavljeno Avgust 28, 2019 Deli Objavljeno Avgust 28, 2019 (popravljeno) Ob 10. 8. 2019 ob 17:55, Rey pravi: Na a.net je Tracer 9.995, Tudi veliki belomodri že ponuja modele s ceno za ozimnico... JBG ostanki pač... Popravljeno Avgust 28, 2019. Popravil MiNa Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vuk76 Objavljeno Avgust 28, 2019 Deli Objavljeno Avgust 28, 2019 2 hours ago, Loba said: A že kdo kaj ve, kdaj se bo začela prodaja novega XR pri nas? To so spy fotke izpred par let - trenutno aktualni model je to. Najprej naj novega XRa predstavijo sploh. Loba 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
skalaprava Objavljeno Avgust 29, 2019 Deli Objavljeno Avgust 29, 2019 Ena od špekulacij, kako bi lahko izgledal novi Xr.....maska povzeta po RR-u. Ampak kot rečeno, tole je fotomontaža. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dlicen Objavljeno Avgust 29, 2019 Deli Objavljeno Avgust 29, 2019 pred 8 minutami, skalaprava pravi: Ena od špekulacij, kako bi lahko izgledal novi Xr.....maska povzeta po RR-u. Ampak kot rečeno, tole je fotomontaža. Tole ima razmerja skuterja! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
skalaprava Objavljeno Avgust 29, 2019 Deli Objavljeno Avgust 29, 2019 pred 22 minutami, dlicen pravi: Tole ima razmerja skuterja! Ja res izgleda ko en skuter Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Loba Objavljeno Avgust 29, 2019 Deli Objavljeno Avgust 29, 2019 Kakšna je pa vozna razlika med staro 160 ps in aktualno 165 ps ? a je kaj opaznega? trese manj? Vska informacija lastnikov XRov bi mi prišla prav, ker sem pred kratkim svoj motor prodal, po tem, ko sem za cel dan rental XR-ko novo (165ps) in se noro navdušil, sedaj pa seveda neučankanost, vendar pa racio pravi, da morda počakam na nov model, ki je tik pred začetkom prodaje. Težko bo pa zdržati brez motorja do drugega leta ko kompleti opreme in čelade čakajo v garaži.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vuk76 Objavljeno Avgust 29, 2019 Deli Objavljeno Avgust 29, 2019 4 hours ago, Loba said: Kakšna je pa vozna razlika med staro 160 ps in aktualno 165 ps ? a je kaj opaznega? trese manj? Vska informacija lastnikov XRov bi mi prišla prav, ker sem pred kratkim svoj motor prodal, po tem, ko sem za cel dan rental XR-ko novo (165ps) in se noro navdušil, sedaj pa seveda neučankanost, vendar pa racio pravi, da morda počakam na nov model, ki je tik pred začetkom prodaje. Težko bo pa zdržati brez motorja do drugega leta ko kompleti opreme in čelade čakajo v garaži.... Ni je. Pri toliko KM ne cutis razlike 5KM vec. Pa tudi XRi imajo vedno malce vec KM. V samem motorju niso spremenili cisto nic in naenkrat kljub EURO4 normi nasli 5 KM vec. Vecja razlika je edino v samem vpetju oz. gumicah na krmilu, ki zmanjsujejo vibracije na krmilu. Kugelschreiber in Loba 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mcgiver Objavljeno September 4, 2019 Deli Objavljeno September 4, 2019 Lepše in predvsem trajnejše plastike jevi 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno September 4, 2019 Deli Objavljeno September 4, 2019 in podstavek za kavo lahko bi vzel quick lock evo... Joker 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se