HyperJack Objavljeno Januar 19, 2021 Objavljeno Januar 19, 2021 Si že zmontiral plato, hočmo reportažo!
gasperX Objavljeno Januar 19, 2021 Objavljeno Januar 19, 2021 pred 3 urami, DAMI34 pravi: Bumotova skid plate, pride danes Dober dobavitelj, me je pri naročilu takoj obvestil, da ni zaloge in potrebno počakat en tede, potem pa so jo odposlali. Zadeva izgleda čisto kul. Še mal fotk, mojih niti ne bom dajal. Lastniki so zadovoljni z njo. Sam ta motor je lepsi motor kot je tvoj motor ?? 1
DAMI34 Objavljeno Januar 19, 2021 Objavljeno Januar 19, 2021 pred eno uro, gasperX pravi: Sam ta motor je lepsi motor kot je tvoj motor ?? hehe..za teren, za potovat pa ne, marsikdo menja najmanj sedež. Men je bila pa pogoj višina. R če se ne motim ima 88cm, S pa 83 cm. Velka razlika. pred 2 urami, HyperJack pravi: Si že zmontiral plato, hočmo reportažo! plata je 4mm alu. Nisem vagal, ne deluje težka. Dodatno vpetje je še na tačke (ostalo na original vijake), glavni del pri rezervarju, je tog in trden, sem kar mal brcal vanj, pa ne trzne. Men deluje kul, vse točno. 6 1
gasperX Objavljeno Januar 19, 2021 Objavljeno Januar 19, 2021 Mislim da je tistle Rally izvedba se nekoliko visje, je pa res da se mi v zdele neda iskat pa se sam mal sm t ehodu zajebavat Sm mogu pogledat... https://www.1000ps.at/gebrauchte-motorraeder/marke/KTM/modell/KTM-790-Adventure-R-Rally 910mm 1
DAMI34 Objavljeno Januar 20, 2021 Objavljeno Januar 20, 2021 Ob 19. 1. 2021 ob 22:29, gasperX pravi: Mislim da je tistle Rally izvedba se nekoliko visje, je pa res da se mi v zdele neda iskat pa se sam mal sm t ehodu zajebavat Sm mogu pogledat... https://www.1000ps.at/gebrauchte-motorraeder/marke/KTM/modell/KTM-790-Adventure-R-Rally 910mm jp in dražje, mnogo dražje. Cena narašča z višino sedeža
Snečer Objavljeno Januar 26, 2021 Objavljeno Januar 26, 2021 Vijaki na verižniku imajo "zimsko" patino?
DAMI34 Objavljeno Januar 26, 2021 Objavljeno Januar 26, 2021 pred 3 urami, Snečer pravi: Vijaki na verižniku imajo "zimsko" patino? prej bi rekel blato..
DAMI34 Objavljeno Januar 28, 2021 Objavljeno Januar 28, 2021 Plata stestirana. Za blažje padce v blatu je odlična. Ne trzne. Kar mi je pa najbolj všeč: moped pobereš kot igračko ? 2 1
Snečer Objavljeno Januar 28, 2021 Objavljeno Januar 28, 2021 Si namerno vrgel, da testiraš? daj si eno kamero montiraj...
gasperX Objavljeno Januar 28, 2021 Objavljeno Januar 28, 2021 Ne seri kaksna kamera, a ves kolk bo to enga kurcenja kva je narobe naredu in kdo zna bolj in kako bi drugi to spelal........ Dami a po kolenu gre v blatu ? 1 1
HyperJack Objavljeno Januar 28, 2021 Objavljeno Januar 28, 2021 pred 54 minutami, DAMI34 pravi: Plata stestirana. Za blažje padce v blatu je odlična. Ne trzne. Kar mi je pa najbolj všeč: moped pobereš kot igračko ? Nis ti vidu še igračke, al maš pa hrbet in noge kot Švarci 2
franc Objavljeno Januar 28, 2021 Objavljeno Januar 28, 2021 Če se boš kaj po "goši" preganjal in če ti tačka štrli montiraj kaj takega: Osnovni namen je, da se ti kaj ne zatakne med tačko in plato in ti odkrivi tačko, baje pa pomaga tudi pri kakšnem padcu. Kos pletenice (od kolesa) dve spojki za el. kabel in kos "bužirke" (termo skrčljive izolacije) in je to to (lahko pa na pletenico prej natakneš košček kakšne tanke plastične/gumijaste cevi) . lp 1
DAMI34 Objavljeno Januar 28, 2021 Objavljeno Januar 28, 2021 pred 2 urami, Snečer pravi: Si namerno vrgel, da testiraš? daj si eno kamero montiraj... ne, sam pri meni ni vprašanje, kdaj ga bom vrgel, ampak a mi bo prej uspel zaščito kupit. Kamero mam, no sin jo ma gopro6, pa se mi ne da ubadat še s tem. sicer pa padci na blatu, kjer sploh ni oprijema in nizki brzini so točno temu namenjeni, testiranju. pred eno uro, gasperX pravi: Ne seri kaksna kamera, a ves kolk bo to enga kurcenja kva je narobe naredu in kdo zna bolj in kako bi drugi to spelal........ Dami a po kolenu gre v blatu ? po obeh, vsaj, ko sem obleko čistil Ne, po blatu ni šanse s temi gumami, sem se 100m vlekel potem pod sklopko pa še je plesal. K sreči ma nizek sedež, da sem prednji konec držal, da ni zdrsnil. Je pa tako, luže so poledenele, blato pa ravno prav odtajano, je kar zajebano in ravno fajn za iskanje limita. Zdej vem česa se moram izogibat, kje pa gre. Potem bodo pa E07+ gor, ki sicer tudi niso za blato, ma upam, da bo vsaj mal bolje. Sicer pa za slabe pogoje, je tale moped igrača, res igrača. tule, na tejle fotki gre zlahka, ma je blato mešano s šodrom na tejle, pa ni čist nobenga oprijema. Čista driska pod gumo 1 4
DAMI34 Objavljeno Januar 28, 2021 Objavljeno Januar 28, 2021 pred eno uro, HyperJack pravi: Nis ti vidu še igračke, al maš pa hrbet in noge kot Švarci Ma ni to prvi moped, ki sem ga pobiral, tale ma pa nizko težišče, široko plato spodaj,da na boku stoji kot Gs. Res je precej lažji dvig kot pri drugih. ps. tok švoh pa tut še nisem, ampak dalč od Čwarcija pred eno uro, franc pravi: Če se boš kaj po "goši" preganjal in če ti tačka štrli montiraj kaj takega: Osnovni namen je, da se ti kaj ne zatakne med tačko in plato in ti odkrivi tačko, baje pa pomaga tudi pri kakšnem padcu. Kos pletenice (od kolesa) dve spojki za el. kabel in kos "bužirke" (termo skrčljive izolacije) in je to to (lahko pa na pletenico prej natakneš košček kakšne tanke plastične/gumijaste cevi) . lp S tole plato, ki jo mam, so slike, par postov nazaj, sta obe tački skriti za plato. Sicer pa tole na sliki ni slaba ideja.
DAMI34 Objavljeno Februar 6, 2021 Objavljeno Februar 6, 2021 evo, možak ga je opremil. Za advenčr rajdanje
DAMI34 Objavljeno Februar 10, 2021 Objavljeno Februar 10, 2021 ena od opcij reševanja problema vizirja in nabijanja v ušesa Distančnik za naklon https://viejospistones.com/producto/elevador-de-cupula-ktm-790-adventure/?fbclid=IwAR1CRj8qBvlDAK7hG9r8bGH5_XHZIohV7jbwA7dhpHp2wcXfEMgGfZqcCkY če ima pa kdo 3D printer..se priporočam http://www.offroadmc.se/3dprint.html?fbclid=IwAR3hHEDGuu9O0Mlxc3mJIJ6ur85HOCST9r5T5VeDH6389_wjh26VK5UC3H8
dolenc100 Objavljeno Februar 24, 2021 Objavljeno Februar 24, 2021 Ravno dobil motor s servisa. Puščal mi je antifriz. ? Ah ja.... Seleš uštimal. Zdaj pa gas v sezono... lp 1
DAMI34 Objavljeno Februar 25, 2021 Objavljeno Februar 25, 2021 pred 19 urami, dolenc100 pravi: Ravno dobil motor s servisa. Puščal mi je antifriz. ? Ah ja.... Seleš uštimal. Zdaj pa gas v sezono... lp znana napaka, se ti da poslikat točno lokacijo, da vsi mal prečekiramo? https://790adventure.net/early-faults/coolant-leak/ 1
dolenc100 Objavljeno Februar 25, 2021 Objavljeno Februar 25, 2021 Bi, pa nimam pojma, kje točno je bilo. Nekje pod tankom, očitno je dlih ta objemka, tam pri fedru... ? Lp
DAMI34 Objavljeno Februar 26, 2021 Objavljeno Februar 26, 2021 Si opazil da hladilna zmankuje al se je uscal?
franc Objavljeno Februar 26, 2021 Objavljeno Februar 26, 2021 pred 20 urami, DAMI34 pravi: https://790adventure.net/early-faults/coolant-leak/ Tole je mal BS. "Pritegovanje" objemk pomeni slabe cevi ali napako v "dizajnu" (ali pa oboje) . Defektne cevi ali napačni premeri (ujemanje) . lp
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se