NumLock Objavljeno Avgust 30, 2016 Deli Objavljeno Avgust 30, 2016 pred 50 minutami, lucif3rka pravi: Kaj, a ti ni všeč nedeljski Ankaran? Niti ne, mi je ta nedeljska boljša .... Schultz, builder, skategrizzly in 6 others 9 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Nearrain Objavljeno Avgust 30, 2016 Popularna objava Deli Objavljeno Avgust 30, 2016 Onlajn... Joker, Frenk 67, DXR16 in 9 others 12 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Nearrain Objavljeno Avgust 30, 2016 Popularna objava Deli Objavljeno Avgust 30, 2016 44 minutes ago, Nearrain said: Onlajn... Andrejcer, builder, pik1 in 13 others 16 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno Avgust 30, 2016 Deli Objavljeno Avgust 30, 2016 pred 4 urami, lucif3rka pravi: Ankaran, sej drugega ne rabiš, ne? tvoj selfie u bikinkah zgori brez, je treba res vse narisat tamladim maus, Frenk 67, DAMI34 in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Borutt Objavljeno Avgust 30, 2016 Deli Objavljeno Avgust 30, 2016 (popravljeno) pred 2 urami, HD-Dyna pravi: tvoj selfie u bikinkah zgori brez, je treba res vse narisat tamladim Ti pa tudi nič ne veš. Še nisi slišal za tridelne kopalke ? Natikači, sončna očala in slamnik. Popravljeno Avgust 30, 2016. Popravil Borutt Whiskey, DAMI34, Zivnorc in 4 others 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno Avgust 30, 2016 Deli Objavljeno Avgust 30, 2016 Pravkar, Borutt pravi: Ti pa tudi ne ne veš. Še nisi slišal za tridelne kopalke ? Natikači, sončna očala in slamnik. Skeri, zmeri bl mi je všeč tvoj način razmišljanja .... Neki res ni v redu z mano .... Maus pomagi !!!! DAMI34, Frenk 67, maus in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Avgust 30, 2016 Deli Objavljeno Avgust 30, 2016 pred 2 minutami, HD-Dyna pravi: Skeri, zmeri bl mi je všeč tvoj način razmišljanja .... Neki res ni v redu z mano .... Maus pomagi !!!! kr svoje vtise mej DAMI34, Zivnorc in Bmflar 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lucif3rka Objavljeno Avgust 30, 2016 Deli Objavljeno Avgust 30, 2016 2 hours ago, HD-Dyna said: tvoj selfie u bikinkah zgori brez, je treba res vse narisat tamladim 2 minutes ago, Borutt said: Ti pa tudi ne ne veš. Še nisi slišal za tridelne kopalke ? Natikači, sončna očala in slamnik. Pojma nimam kako vidva fanta hodita na dnevne vožnje, ampak jaz grem dejansko v motoristični opremi na motor.. Mam rada svojo kožo, na sebi Skratka, nč bikink in natikačev in slamnikov v (mojih) vtisih z voženj, razen če me hoče kdo na morje pelat , zdej pa nehajte smetit temo DAMI34, maus, moravčan in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno Avgust 30, 2016 Deli Objavljeno Avgust 30, 2016 ...jest te nočem na morje pelat.... k mi bo nerodn... k se mi štrikci od modrca poznajo... DAMI34, Frenk 67, lucif3rka in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava mladench Objavljeno September 1, 2016 Popularna objava Deli Objavljeno September 1, 2016 (popravljeno) ON :) Drekpumpa Off Popravljeno September 1, 2016. Popravil mladench Zivnorc, builder, skategrizzly in 21 others 24 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Nearrain Objavljeno September 1, 2016 Popularna objava Deli Objavljeno September 1, 2016 Onlajn . . . NumLock, jskrablin, notranc in 25 others 28 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava NumLock Objavljeno September 1, 2016 Popularna objava Deli Objavljeno September 1, 2016 (popravljeno) Evo današnji ftis .... z ženo (danes uradno začnema z dopustom) sva rekla, da greva najprej in narediva dobro delo. In tako sva se odpeljala v ptujsko bolnico, kjer sma dala kri , katero izgubo že nadomeščam z hmeljnim napitkom ... Mimogrede sem slikal še eno Varaderko ... morda se pa kdo najde ... CE registerska, pred urgenco je stala. Standardni pik-ov pozdrav .... Popravljeno September 1, 2016. Popravil DL650 RobiRoberto, bobi1001, DAMI34 in 14 others 17 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Bmflar Objavljeno September 1, 2016 Popularna objava Deli Objavljeno September 1, 2016 RobiRoberto, mladench, DAMI34 in 19 others 22 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Frenk 67 Objavljeno September 1, 2016 Popularna objava Deli Objavljeno September 1, 2016 (popravljeno) Včerajšnje "lutanje" preko Bosne, malo zato ker sem hotel probati nove poti, malo zato ker je mel Garmin svoje muhe. Zanimiva predvsem cesta od Trilja preko Kupresa do Bugojna. Ob sedmih zjutraj sem se kopal v Omišu ob enih popoldne pa me je na Kupresu ( cca 1200 m n.v) zeblo v motoopremi. Ostali del je preveč posejan z naselji in tudi gužva je bila zato se je kar malo vleklo in na koncu je že trpela rit. Danes sestanki, zvečer povabljen na roštiljanje, jutri pa počasi domov Neki mi ne naloži načrta poti??? Mogoče ratalo.. Omis Zvornik.pdf Popravljeno September 1, 2016. Popravil Frenk 67 RobiRoberto, Kmet2, jskrablin in 7 others 10 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava JONI 46 Objavljeno September 1, 2016 Popularna objava Deli Objavljeno September 1, 2016 Moj danasnji vtis. Fenomenalen ko hoces iti v dalmacijo, pa prevec zalutas po istri in je dan okoli. Vtis je samo en, naslednje leto lutam na Cresu. Ker je enostavno lep brez stresa Bmflar, Frenk 67, Kmet2 in 17 others 20 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno September 1, 2016 Deli Objavljeno September 1, 2016 pred 2 urami, JONI 46 pravi: Moj danasnji vtis. Fenomenalen ko hoces iti v dalmacijo, pa prevec zalutas po istri in je dan okoli. Vtis je samo en, naslednje leto lutam na Cresu. Ker je enostavno lep brez stresa . ... a imaš ti Aprilijo ... ??? ... in danes po ridah nazaj proti Lj ... ob ene treh popoldne ??? DAMI34, JONI 46 in Bmflar 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JONI 46 Objavljeno September 2, 2016 Deli Objavljeno September 2, 2016 Ja res je, jst ja. Pocasi delam zadne furce, se mal v dalmacijo nasledni teden pa gre pocasi od hise. cez ride okol treh, bo kr drzalo. Sicer te pa nisem videl, razen ce si v sumi lezal. maus, bobi1001 in pik1 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno September 2, 2016 Deli Objavljeno September 2, 2016 Ne grem več na Rakitno, se kar zbirate tam okol k muhe okol dreka Ninč., maus, builder in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava ArcaneWater Objavljeno September 2, 2016 Popularna objava Deli Objavljeno September 2, 2016 Ena z preteklega vikenda Schultz, MPeco, bobi1001 in 13 others 16 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno September 2, 2016 Deli Objavljeno September 2, 2016 pred 1 uro, JONI 46 pravi: Ja res je, jst ja. Pocasi delam zadne furce, se mal v dalmacijo nasledni teden pa gre pocasi od hise. cez ride okol treh, bo kr drzalo. Sicer te pa nisem videl, razen ce si v sumi lezal. . ... z avtom sem vozil za tabo po avtocesti do Postojne ... ... in ker je bila nesreča pred Logatcem ... sem potem zavil čez ride ... in še malo opazoval tvojo linijo vožnje ... DAMI34, bobi1001, Bmflar in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Nearrain Objavljeno September 2, 2016 Popularna objava Deli Objavljeno September 2, 2016 Danasnji polcas vtisov...prepujsanih 400 kilometrov...pocas bo treba nazaj obrnt... skategrizzly, C eagle, builder in 28 others 31 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Frenk 67 Objavljeno September 2, 2016 Popularna objava Deli Objavljeno September 2, 2016 (popravljeno) Dons štartu iz Malega Zvornika domov, 550 km pa niti enga dobrga vtisa. Najslabša fura, ki sem jo kdaj odpelu. Najprej pri Gračanici gumidefekt. Hvala KTM-u za senzorje in hvala alahu , da je u Bosni sam avtopralnc več k vulkanizerjev. Je blo še kar hitro popravljeno, seveda moto koles ne morjo balansirat, a to ni bla neka težava. Naprej sem piču preko Doboja, Dervente do Slavonskega Broda. Od SB do Ilove, je cca 120 km in niti enkrat se ne neha naselje. Vse tiste bajte bi ble lih za eno spodobno vas, če jih neb ti Slavonci sam ob cesto postavljal. Pa ne štekam kaj eni skoz rinejo v Paklenico, ena mejhna Slavonska vas, kje ni niti ene oštarije, za Dinkota pa tud ni še noben slišu . Nadaljeval sem do Siska in naprej do Velike Gorice,vmes sem naredu en pit stop. Nisem vedu, da lahko veliko Žujo dobiš za 10 kun in to v kolikor toliko spodobnem kafiču. Pred Zagrebom sem šel na obvoznico, ker sem mel dost cjazenja in sem se kar po avtocesti odpelu proti domu. Na južni Ljubljanski obvoznici je vse stalo, zato sem šel skozi mesto, no na Celovški je blo isto sranje, zato sem domov prpelu napol skuhan. Neponovljiva fura, vsaj zame, čista . Drugič rajš po Bosni do Velike Kladuše pa na Karlovac. Sem pa zadnjih 5 dni naredu 1.656 km, kar so ble 3 kar lepe furce, ker je blo avtoceste manj kot 150 km in sem dva dni pavziral. Popravljeno September 2, 2016. Popravil Frenk 67 hajoktejn, NumLock, Nearrain in 20 others 23 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava DAMI34 Objavljeno September 2, 2016 Popularna objava Deli Objavljeno September 2, 2016 (popravljeno) Vtisku sm vse kamnčke po jadranki Popravljeno September 2, 2016. Popravil DAMI34 izibajker, MiNa, notranc in 16 others 19 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Vito23 Objavljeno September 3, 2016 Popularna objava Deli Objavljeno September 3, 2016 Neki malega danes Nobenga begunca nism vidu, da bi bil zataknjen v ograjci ALEŠ M, Bmflar, skalaprava in 19 others 22 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava ALEŠ M Objavljeno September 3, 2016 Popularna objava Deli Objavljeno September 3, 2016 Lepo soboto sem tokrat izkoristil za ogled letalskega mitinga v Zeltwegu. Vreme lepo, na cestah ne preveč drena, avijoni pa hitri in glasni Blo nas je pa kar nekaj slovenskih motoristov. Pot je izgledala takole V Zeltwegu ob pogledu v nebo pa takole: Damo001, jskrablin, TakeALookAround in 36 others 39 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se