hilton Objavljeno Februar 10, 2010 Opozori Objavljeno Februar 10, 2010 jaz bi tega mel takoj , sano ne vem kak bi mi prestavljanje na roke šlo od nog ELO, ImenitnaPriložnost, daria in 2 others 4 1
ELO Objavljeno Februar 10, 2010 Opozori Objavljeno Februar 10, 2010 (popravljeno) Čist zgrešena primerjava. Italjan je cipica, ki ti zna pa še gospodinjska dela nardit. Tega si z Yamaho pač ne morš predstavljat :-), sploh ne, če voziš "susan boyle" pa lej, ko z grenkim priokusom govorim o italijanu govorim iz lastnih izkušenj... offtopic: za pivo te še vedno čakam, jaz sem vsak dan v trnovem. mojo telefonsko pa tudi mnda še imaš... Popravljeno Februar 10, 2010. Popravil ELO
baddad Objavljeno Februar 11, 2010 Opozori Objavljeno Februar 11, 2010 motorji so za to, da nas na tak ali drugačen način prepeljejo iz točke A do točke C. večkrat izpostavljena opazka je ta, da je harlija ves čas, tako doma kot med vožnjo samo, potrebno šraufat, se motati okoli njega... on sedaj moje pokvarjeno razmišljanje... kaj pa če je harley kot pohotna ženska, ki te vsakič preseneti s čim novim? pohotnica, s katero sta prešla čez vse položaje kamasutre ter vedno znova pišeta nova poglavja. nikoli ne veš s čim te preseneti... potrebnica, ki si ves čas želi da brazdiš po njej, tako ali drugače.... da ko se v točki A začne s predigro, nikoli ne veš koliko nasmeha bo na tvojih ustah, kolikokrat se ustaviš v Bju, predno prideš do orgazmične točke C. če je s harleyem tako kot sem zgoraj napisal, hja, potem lahko da so japonci, bavarci ter ostali "brezhibni in nepokvarljivi" motorji kot posteljni hlod, s katerim se ne rabiš ukvarjati ter kateri te vsakokrat tiho in mirno v misijonarskem položaju prepelje od A do C. brez Bja, hehe šment, če bolje pomislim, pa v tem primeru bi mariskdo raje imel razuzdano cipico kot bogaboječo vase zaprto gospodinjo. je pa res da moraš za obvladovanje cipice biti več dedca, k'nede? a, a, kaj pravite pa na to??? p.s.: upam, da ste se vsaj malo nasmejali, čeprav nekaj resnice je vseeno v tem, se vam ne zdi??? Mislim, da je primerjava totalno zgrešena. Mene tak motor dosti bolj spominja na žensko, ki jo začne boleti glava, ko si zaželiš seksa. Skratka, no ride, no sex. Bljak! Če pa glih hočeš imeti tak motor, potem si raje kupi Enfielda. To o čem ti govoriš je prej kakšen custom motor. Tudi na V maxu bi se dalo marsikaj spremeniti. hilton, janstyle, NejcN in 4 others 4 3
ponikipo Objavljeno Februar 11, 2010 Opozori Objavljeno Februar 11, 2010 'baddad' "Bljak! Če pa glih hočeš imeti tak motor, potem si raje kupi Enfielda." S smejkotom, pa vendar, kolko praviš, da si prevozu na Enfieldu, da ga primerjaš z dotično kategorijo žensk? :angry: sesir in Tiger 1 1
vulcan Objavljeno Februar 11, 2010 Opozori Objavljeno Februar 11, 2010 Ja pa kaj takšnega bi tudi imel
NejcN Objavljeno Februar 11, 2010 Opozori Objavljeno Februar 11, 2010 vejica ti manjka in ''ne bi'' se piše narazen. Nisem vedel, da sem na testu iz Slovenščine, ampak vseeno hvala za popravke hehe motorji so za to, da nas na tak ali drugačen način prepeljejo iz točke A do točke C. večkrat izpostavljena opazka je ta, da je harlija ves čas, tako doma kot med vožnjo samo, potrebno šraufat, se motati okoli njega... on sedaj moje pokvarjeno razmišljanje... kaj pa če je harley kot pohotna ženska, ki te vsakič preseneti s čim novim? pohotnica, s katero sta prešla čez vse položaje kamasutre ter vedno znova pišeta nova poglavja. nikoli ne veš s čim te preseneti... potrebnica, ki si ves čas želi da brazdiš po njej, tako ali drugače.... da ko se v točki A začne s predigro, nikoli ne veš koliko nasmeha bo na tvojih ustah, kolikokrat se ustaviš v Bju, predno prideš do orgazmične točke C. če je s harleyem tako kot sem zgoraj napisal, hja, potem lahko da so japonci, bavarci ter ostali "brezhibni in nepokvarljivi" motorji kot posteljni hlod, s katerim se ne rabiš ukvarjati ter kateri te vsakokrat tiho in mirno v misijonarskem položaju prepelje od A do C. brez Bja, hehe šment, če bolje pomislim, pa v tem primeru bi mariskdo raje imel razuzdano cipico kot bogaboječo vase zaprto gospodinjo. je pa res da moraš za obvladovanje cipice biti več dedca, k'nede? a, a, kaj pravite pa na to??? p.s.: upam, da ste se vsaj malo nasmejali, čeprav nekaj resnice je vseeno v tem, se vam ne zdi??? Hehe primerjava je res smešna :lol: Moral,bi se poskusiti v pisanju revij za odrasle:P. Priznam nisem fan razuzdanih cipic(pokvarljivih motorjev), pri katerih nikol ne veš s čim te "preseneti"(na žalost je to presenečenje ponavadi negativne narave) in imam rad zanesljive ženske, ki ti stojijo ob strani v dobrem in slabem. Za obvladovanje cipice ni treba bit več dedca, samo zaljubljen moraš biti v to cipico in prenašat njene tegobe(popravila) v zameno za to kar ti nudi(užitek v vožnji,lep izgled, pač karkoli je razlog zakaj ste se zaljubili). PS: Videl sem tvojega sexy Vmaxa u KMCju. Malce sm zaljubljen v to vase zaprto gospodinjo, ki zgleda, se obnaša in vozi kot najhujša kurba daleč naokol. :yea1: LP daria in hilton 1 1
Steen Objavljeno Februar 12, 2010 Opozori Objavljeno Februar 12, 2010 Ja pa kaj takšnega bi tudi imel Od HDjev bi bil Fat Bob tudi moj prvi izbor, ali pa RK sam ne preveč okičan... Drugače pa bi pred HD dal prednost Indianu - Chief Roadmaster hilton 1
Ice Objavljeno Februar 12, 2010 Opozori Objavljeno Februar 12, 2010 HD-ju padel zasluzek (pred davki) za 89%. mogoce pa se bo kdaj "masovna roba".
Guest Eol Objavljeno Februar 12, 2010 Opozori Objavljeno Februar 12, 2010 :naughty: aja se novica glede motolegende... Sprašujem se če se sploh prodajo tam kakšen motocikel :unsure: ? Zakaj? Pač zaradi poslovnega obiska v Ljubljani sem se odločil, da se še pri njih malce oglasim in pogledam kakšnega HD, Dučeja.... In se dobro da mam vozilo, ker drugace bi obstal na njihovem dvorišču( 40cm snega) pač očitno nimajo interesa da bi malce porihtali zadevo.... Aja pa vsaj naj mi drugič kaksno lopato nastavijo, da si lahko zmečem sneg do vhoda, ker v nekih boljših čevlih mi ni za gazit :closedeyes: temu se rece profesionalen odnos....... mislim da HD v sloveniji ne bo dolgo..... mnenje pač.... sesir, hilton, daria in 3 others 5 1
daria Objavljeno Februar 12, 2010 Opozori Objavljeno Februar 12, 2010 Nisem vedel, da sem na testu iz Slovenščine, ampak vseeno hvala za popravke hehe he. he. he. glupe komentarje z veseljem komentiram na glup način. brez zamere, ampak ''slovenščina'' se piše z malo. BenX, thumper, janstyle in 7 others 3 7
Arriba Objavljeno Februar 12, 2010 Opozori Objavljeno Februar 12, 2010 Nisem vedel, da sem na testu iz Slovenščine, ampak vseeno hvala za popravke hehe he. he. he. glupe komentarje z veseljem komentiram na glup način. brez zamere, ampak ''slovenščina'' se piše z malo. Stavek pa lahko začneš z veliko začetnico.... NejcN, sesir, BenX in 3 others 4 2
NejcN Objavljeno Februar 12, 2010 Opozori Objavljeno Februar 12, 2010 (popravljeno) Nisem vedel, da sem na testu iz Slovenščine, ampak vseeno hvala za popravke hehe he. he. he. glupe komentarje z veseljem komentiram na glup način. brez zamere, ampak ''slovenščina'' se piše z malo. Priznam, da sem malce zmeden. Na glup komentar, ne komentiraš pametno in me popraviš(s tem prispevaš nekaj intelektualnega na forum), temveč odgovoriš še bolj glupo, nato pa narediš še 2. komentar v katerem označiš moj in svoj 1. komentar za glup. Meni osebno se to zdi smetenje foruma,kar seveda ni nič drugega kot glupo.... PS: Na začetku stavka se napiše velika začetnica, ter beseda GLUPO ni slovenska. Mislim, da si prešpricala malce preveč ur slovenščine. Ni panike, vendar če popravljaš druge, je ponavadi dobro da sama delaš pravilno. Drugače zgleda čist glupo.... Pa brez zamere :yea1: :topic: Popravljeno Februar 12, 2010. Popravil NejcN thumper, BenX in hilton 3
Arriba Objavljeno Februar 12, 2010 Opozori Objavljeno Februar 12, 2010 ame='daria' date='12. February 2010 - 02:08 PM' timestamp='1265983690' post='1721559'] Priznam, da sem malce zmeden. Na glup komentar, ne komentiraš pametno in me popraviš(s tem prispevaš nekaj intelektualnega na forum), temveč odgovoriš še bolj glupo, nato pa narediš še 2. komentar v katerem označiš moj in svoj 1. komentar za glup. Meni osebno se to zdi smetenje foruma,kar seveda ni nič drugega kot glupo.... PS: Na začetku stavka se napiše velika začetnica, ter beseda GLUPO ni slovenska. Mislim, da si prešpricala malce preveč ur slovenščine. Ni panike, vendar če popravljaš druge, je ponavadi dobro da sama delaš pravilno. Drugače zgleda čist glupo.... Pa brez zamere :yea1: :topic: Glup, glupo, je slovenska beseda. BenX, hilton, NejcN in 1 other 2 2
NejcN Objavljeno Februar 12, 2010 Opozori Objavljeno Februar 12, 2010 Glup, glupo, je slovenska beseda. Oh ne, jst sm pa vsa ta leta na spisih,izpitih pisal besedo neumen, medtem ko bi lahko preprosto uporabil besedo glup in izpadel dosti bolj kuuul... :yea1: Iskreno se opravičujem ljubiteljem slovenskega knjižnega jezika za to zmotno trditev, da glup ni slovenska beseda in ostale slovnične napake. Bilo bi tud fino če bi nehal popravlat drug drugmu slovnične napake, ker mislim, da čisto nikogar na forumu to ne moti, dokler se da normal prebrat. P.S. Opravičilo gre tudi HD voznikom, očitno vaši temi ni usojeno biti tema za HD, temveč prostor kjer se srečujejo filozofi,psihologi ter učitelji slovenščine, kateri se med seboj kregajo hhehe :slap: thumper, hilton in BenX 3
motofrik Objavljeno Februar 12, 2010 Opozori Objavljeno Februar 12, 2010 (popravljeno) Težka bo, težka. Glup pač ni slovenska beseda. Bolj pogovorna, iz hrvaškega povzeta. Da pa ne bo off topic, zgornji Indian mi je pa svetovni. In če bi imel na izbiro tega in Heritage softaila, bi bil kar malo v dilemi. ---- Sem šel gledat v SSKJ. Beseda ''glup'' je zastarel izraz za neumen, nespameten. No, ja -učimo se dokler smo živi. Popravljeno Februar 12, 2010. Popravil motofrik hilton 1
BenX Objavljeno Februar 12, 2010 Opozori Objavljeno Februar 12, 2010 Težka bo, težka. Glup pač ni slovenska beseda. Bolj pogovorna, iz hrvaškega povzeta. Da pa ne bo off topic, zgornji Indian mi je pa svetovni. In če bi imel na izbiro tega in Heritage softaila, bi bil kar malo v dilemi. ---- Sem šel gledat v SSKJ. Beseda ''glup'' je zastarel izraz za neumen, nespameten. No, ja -učimo se dokler smo živi. zakaj bi se učili dokler smo živi? mrtvi bomo dosti bolj dolgo. bo pol več kot dovolj cajta! drugače se pa strinjam. Indian na sliki je špica! kako je drugače kaj glede indian vs harley? je tu kaj rivalstva?
Arriba Objavljeno Februar 12, 2010 Opozori Objavljeno Februar 12, 2010 Oh ne, jst sm pa vsa ta leta na spisih,izpitih pisal besedo neumen, medtem ko bi lahko preprosto uporabil besedo glup in izpadel dosti bolj kuuul... :yea1: Iskreno se opravičujem ljubiteljem slovenskega knjižnega jezika za to zmotno trditev, da glup ni slovenska beseda in ostale slovnične napake. Bilo bi tud fino če bi nehal popravlat drug drugmu slovnične napake, ker mislim, da čisto nikogar na forumu to ne moti, dokler se da normal prebrat. P.S. Opravičilo gre tudi HD voznikom, očitno vaši temi ni usojeno biti tema za HD, temveč prostor kjer se srečujejo filozofi,psihologi ter učitelji slovenščine, kateri se med seboj kregajo hhehe :slap: Se mi zdi da okrog filozofiranja in nakladanja težko najdemo tebi enakega. Glede pa bo itak prišel Ledenko z radirko pa poradiral kar mu ne bo všeč. OK? thumper, NejcN in BenX 3
Guest Eol Objavljeno Februar 13, 2010 Opozori Objavljeno Februar 13, 2010 otroci mir v peskovniku hilton in thumper 1 1
NejcN Objavljeno Februar 13, 2010 Opozori Objavljeno Februar 13, 2010 Se mi zdi da okrog filozofiranja in nakladanja težko najdemo tebi enakega. Glede pa bo itak prišel Ledenko z radirko pa poradiral kar mu ne bo všeč. OK? Zakaj tok sovraštva? Kot lastnika Yamaha in fz1 bi pričakoval mogoče malce podpore, ne pa nož u hrbet! :BUA: Tvoje besede bom vseeno vzel kot nekaj pozitivnega, saj filozofi in nakladači super pridejo skozi lajf. Kar poglej politike hehehe :yea1: Mislm, da je ene par poostov res treba zbrisat, ker so čist offtopic :topic: thumper in hilton 2
Guest Eol Objavljeno Februar 13, 2010 Opozori Objavljeno Februar 13, 2010 Zakaj tok sovraštva? Kot lastnika Yamaha in fz1 bi pričakoval mogoče malce podpore, ne pa nož u hrbet! :BUA: Tvoje besede bom vseeno vzel kot nekaj pozitivnega, saj filozofi in nakladači super pridejo skozi lajf. Kar poglej politike hehehe :yea1: Mislm, da je ene par poostov res treba zbrisat, ker so čist offtopic :topic: se povsem strinjam z tabo. In mislim da je enih 20 tvojih vmes!! Tako da, ........... :closedeyes: NejcN, thumper, hilton in 1 other 1 3
motofrik Objavljeno Februar 13, 2010 Opozori Objavljeno Februar 13, 2010 Ice je na smučanju, nič še ni bil hud... Kaj pa onadva tipa, ko sta šla s Harleyi na skrajni sever Aljaske? V enem nemškem cajtungu sem videl slike, ko sta kurila pod motorjem, da se je olje kolikor toliko segrelo in postalo tekoče... Saj ne, da drugi motorji ne bi zdržali, ampak Harleya sta. Aja, stara Harleya, shovel heada sta imela. Ali pan-heada? thumper 1
schani_ Objavljeno Februar 13, 2010 Opozori Objavljeno Februar 13, 2010 HD-ju padel zasluzek (pred davki) za 89%. To je samo zarad te teme tukaj!! halls, hilton in thumper 3
no_name Objavljeno Februar 13, 2010 Opozori Objavljeno Februar 13, 2010 Tona Klemenčič prodaja 76' Showelheada z oldtimer certifikatom in 15.000 km za "sonderprice" 15.000€. Dobr, da te moderatorji "obrajtajo", in se niso spotaknili ob mali oglas...
Pervy Objavljeno Februar 13, 2010 Opozori Objavljeno Februar 13, 2010 Dobr, da te moderatorji "obrajtajo", in se niso spotaknili ob mali oglas... mogoče zato ker me poznajo in vejo da nimam nič z tonejem razen da se poznamo, torej ne bom imel koristi od tega če se proda ali ne. ga nisem dal gor z namenom oglaševanja ampak zato da se vidi, da se kakega dobrega HD-ja da vseeno kupit za normalen denar. če bi že imel HD-ja bi imel enega starega panheada, knuckelheada itd. nekaj kar res trese tako ko HD more hilton, ImenitnaPriložnost in dukemb 2 1
vulcan Objavljeno Februar 14, 2010 Opozori Objavljeno Februar 14, 2010 mogoče zato ker me poznajo in vejo da nimam nič z tonejem razen da se poznamo, torej ne bom imel koristi od tega če se proda ali ne. ga nisem dal gor z namenom oglaševanja ampak zato da se vidi, da se kakega dobrega HD-ja da vseeno kupit za normalen denar. če bi že imel HD-ja bi imel enega starega panheada, knuckelheada itd. nekaj kar res trese tako ko HD more Ja pa še dober stari kurbl ma tako, da ne rabiš jutranje telovadbe, ker itak pol ure po kurblu skačeš, da vžge .
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se