Wilson Objavljeno September 1, 2007 Deli Objavljeno September 1, 2007 Je bil že kdo tu? :naughty: Mi2 sva bla v četrtek in jer res zakon. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sayo Objavljeno September 1, 2007 Deli Objavljeno September 1, 2007 Je bil že kdo tu? :naughty: Mi2 sva bla v četrtek in jer res zakon. Kje pa je TO :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Wilson Objavljeno September 1, 2007 Deli Objavljeno September 1, 2007 Kje pa je TO :? Blizu Međugorja! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Šarc Objavljeno September 2, 2007 Deli Objavljeno September 2, 2007 Je bil že kdo tu? :naughty: Mi2 sva bla v četrtek in jer res zakon. Slapovi Kravice, sicer zaščiteno področje, prijetno za obisk in poletno ohladitev. Ob izpustih vode iz bližnje elektrarne so slapovi še bolj večličastni. Nekje sem prebral celo da jim pravijo Bosanska niagara. Mi smo dvesto metrov preč postavili ob vodi šotore in kampirali dva dni pa nas ni nihče preganjal. Ob slapovih sta dve oštarijci, ob vročem vremenu pa cel kup ljudi. P.S. v vodi polno rib, najdejo se pa tut kkšne kače :whistle: Lp T. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
šokac Objavljeno September 2, 2007 Deli Objavljeno September 2, 2007 Je bil že kdo tu? :naughty: Mi2 sva bla v četrtek in jer res zakon. Ma dobro no Wilson. Kaj nista mogla iti na to pot že pred 15. avgustom 07? Pa tako blizu smo bili. Pa tako pasjeeee vročeee nam je bilo ko smo se peljali iz Mostarja skozi Ćitluk v tej smeri. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Wilson Objavljeno September 2, 2007 Deli Objavljeno September 2, 2007 Slapovi Kravice, sicer zaščiteno področje, prijetno za obisk in poletno ohladitev. Ob izpustih vode iz bližnje elektrarne so slapovi še bolj večličastni. Nekje sem prebral celo da jim pravijo Bosanska niagara. Mi smo dvesto metrov preč postavili ob vodi šotore in kampirali dva dni pa nas ni nihče preganjal. Ob slapovih sta dve oštarijci, ob vročem vremenu pa cel kup ljudi. P.S. v vodi polno rib, najdejo se pa tut kkšne kače :whistle: Lp T. :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Wilson Objavljeno September 2, 2007 Deli Objavljeno September 2, 2007 Ma dobro no Wilson. Kaj nista mogla iti na to pot že pred 15. avgustom 07? Pa tako blizu smo bili. Pa tako pasjeeee vročeee nam je bilo ko smo se peljali iz Mostarja skozi Ćitluk v tej smeri. Ja ni kaj, je treba kaj pustit še za drugič. Kenede? Ajd Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sitko Objavljeno September 2, 2007 Deli Objavljeno September 2, 2007 :lol1: BTW a ma kdo izkušnje s kampiranjem v Bosni? :blush: Oj! Odvisno, kje te zanima. En kamp je v predmestju Sarajeva - na Ilidzi. Pred casom je bil tam Izo iz MK Kamnik s kamperjem. Takrat je bilo OK, vendar bi bilo za preveriti. Sicer se pa strinjam z ostalimi: pri teh cenah namestitve moras biti res robinzonska dusa, da bi se sel kampiranja. Terme Ilidza (...so na Ilidzi :whistle: ). Zgradilo jih je slo. podjetje Terme Catez (ki je tudi 90% lastnik). Sicer je direktor uradno Bosanec, vendar pa vse fura Slovenka. Ambient je identicen cateskemu, le da je vse skupaj manjse. Poleti je precej folka, pozimi pa skoraj prazno. Se odg. na eno vprasanje par postov nazaj glede kljucavnic. Ni samo slo. fama... Jaz priporocam, da je motor cimbolj zakljenjen. To, da ti varnostnik obljubi, da ga bo cuval, je pac stvar presoje posameznika (mu verjames, ali pa ne). Ce ga vprasas, ti bo seveda rekel, da ga bo cuval. Seveda pa je naboljsa kombinacija vsega. Ce ga pustis na nekem temacnem delu, ti tudi najboljsa kljucavnica ne pomaga kaj dosti... P.S. Ti pa uzivas pisat v dialektu :-) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
70robert Objavljeno September 2, 2007 Deli Objavljeno September 2, 2007 Je bil že kdo tu? :naughty: Mi2 sva bla v četrtek in jer res zakon. Mi smo bili 7. avgusta, spali v Imotskem. http://www.motosvet.com/album/images/2007/...48_DSCF2657.JPG LP, Robert Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
peter1 Objavljeno September 2, 2007 Deli Objavljeno September 2, 2007 midva sva bila danes tukaj , mislim da se imenuje Brodarjev trg če se pelješ po Zaloški v smeri Zaloga je z desne strani za OMW črpalko,res je lepoooooooo,sami prijazni ljudje sam še đamija jim manjka Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno September 3, 2007 Deli Objavljeno September 3, 2007 Terme Ilidza (...so na Ilidzi :whistle: ). Zgradilo jih je slo. podjetje Terme Catez (ki je tudi 90% lastnik). Sicer je direktor uradno Bosanec, vendar pa vse fura Slovenka. Ambient je identicen cateskemu, le da je vse skupaj manjse. Poleti je precej folka, pozimi pa skoraj prazno. Emmm, glede ojačanega imaš napačne informacije. Ampak je to malce :topic: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sitko Objavljeno September 3, 2007 Deli Objavljeno September 3, 2007 Emmm, glede ojačanega imaš napačne informacije. Ampak je to malce :topic: Mozno. Nazadnje sem bil tam lani jeseni. Pa sem ravno hotel Vesno priporociti - a je ni vec tam? No ja, ce se je ne da priporocit, potem je pa res :topic: :whistle: ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sjor Objavljeno September 4, 2007 Deli Objavljeno September 4, 2007 (popravljeno) Od 24.8 do 27.8 po bosanskih poteh in stranpoteh en Caponord (skysam69) in en V-strom. Nekaj manj kot 1400km. 1. dan: preko Kozarske (nekdaj Bosanske) Dubice na Kozaro. Spanje v šotoru + jutranja kava z vzdrževalci parka = 0KM 2. dan: Kozarac, Omarska, Bronzani Majdan, Banja Luka, Kneževac (Skender Vakuf), Vlašič, Travnik, Gornji Vakuf, Vranica. Spanje v planinskem domu na Vranici + odličen mladi ovčji sir < 10KM. 3. dan: Prokoško jezero, Fojnica, Kiseljak, Hadžići, Igman, Sarajevo. Spanje pri gazdi Sabitu + vinjak = 20KM. 4. dan: Konjic, Jablanica, Prozor, Ramsko jezero, Šuica, Kupres, Šipovo, Mrkonjić Grad, Sanski Most, Bosanska Krupa. Spanje Restoran Eki 50KM. 5. dan: Cazin, V. Kladuša in preko Karlovca, Samoborja in Brežic v MB. Popravljeno September 4, 2007. Popravil Sjor Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MDR Objavljeno September 10, 2007 Deli Objavljeno September 10, 2007 Mačka27 - kako je šlo tvoje potovanje? :? Je bilo vse v redu in si že doma :? ? Malo napiši :yes: . Upam, da si uživala. M. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno September 10, 2007 Deli Objavljeno September 10, 2007 Mačka27 - kako je šlo tvoje potovanje? :? Je bilo vse v redu in si že doma :? ? Malo napiši :yes: . Upam, da si uživala. M. Mačka še kar luta... :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
CVIČKAR1 Objavljeno September 10, 2007 Deli Objavljeno September 10, 2007 Jst se odpravljam že tretjič v Bosno...Prvi dan do Jajca,tam prespimo.Drugi dan do Neuma,oz možno da kar do Dubrovnika.Pol pa še malo v Črno Goro.Nazaj pa po jadranski magistrali... :whistle: Upam na lepo vreme.Pozna kdo kakšno poceni prenočišče v Neumu?...Ma kdo kakšne veze? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frips Objavljeno September 10, 2007 Deli Objavljeno September 10, 2007 Mozno. Nazadnje sem bil tam lani jeseni. Pa sem ravno hotel Vesno priporociti - a je ni vec tam? No ja, ce se je ne da priporocit, potem je pa res :topic: :whistle: ... Samo, da ti odgovorim. Vesna je dala lani pozimi odpoved. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hanzi Objavljeno September 11, 2007 Deli Objavljeno September 11, 2007 Mačka27 - kako je šlo tvoje potovanje? :? Je bilo vse v redu in si že doma :? ? Malo napiši :yes: . Upam, da si uživala. M. To tudi mene zanima :whistle: Mogoče si je omislila sobo in posteljo, tako da njen šotor in spalko lahko prodam :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PikiJapok Objavljeno September 11, 2007 Deli Objavljeno September 11, 2007 (popravljeno) Mačka27 - kako je šlo tvoje potovanje? :? Je bilo vse v redu in si že doma :? ? Malo napiši :yes: . Upam, da si uživala. M. To tudi mene zanima :whistle: Mogoče si je omislila sobo in posteljo, tako da njen šotor in spalko lahko prodam :evilgrin: Zgolj da ne bo koga skrbelo. Sinoči mi je poslala SMS, da je malo prezgodaj zaključila BiH in se je odpravila še malo na obalo - v Medulin. Sklepam, da je torej vse v redu z njo. :worship: Popravljeno September 11, 2007. Popravil PikiJapok Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno September 11, 2007 Deli Objavljeno September 11, 2007 No, da ne bo koga skrbelo, srečno sem se vrnil iz kopirnice in kave. :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zlati Objavljeno September 11, 2007 Deli Objavljeno September 11, 2007 To tudi mene zanima :whistle: Mogoče si je omislila sobo in posteljo, tako da njen šotor in spalko lahko prodam :evilgrin: kolk dnarja :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bica Objavljeno September 12, 2007 Deli Objavljeno September 12, 2007 (popravljeno) bosna_1_dan.pdf bosna_2_dan.pdf bosna_3_dan.pdf bosna_4_dan.pdf Popravljeno September 12, 2007. Popravil bica Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lowrenc Objavljeno September 12, 2007 Deli Objavljeno September 12, 2007 (popravljeno) Hoj bica... Kopnec tega meseca mislim it skoraj identično pot kot ti... Razlika bo v tem, da bom v Bosno vpadu čez Metliko in potem bom še na Hvaru se vstavu za kakšne 2 ali pa 3 dni(motozbor+obujanje starih spominov s pohajkovanjem po otoku), nazagrede pa še nevem al bi po AC ali pa čez Livno(odvisno koliko bo časa ostalo). Pa me zanima kaj se da v jajcu videt poleg unih slapov in kaj je s temi piramidami na Visokem? Ali je kaj za videt al moreš prej deci rakije zlit noter, da si predstavljaš kaj? Popravljeno September 12, 2007. Popravil Lowrenc Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PikiJapok Objavljeno September 12, 2007 Deli Objavljeno September 12, 2007 Pa me zanima kaj se da v jajcu videt poleg unih slapov in kaj je s temi piramidami na Visokem? Ali je kaj za videt al moreš prej deci rakije zlit noter, da si predstavljaš kaj? Hja... dejansko videti je res bolj malo... Razen če se znaš vživeti... potem je Bosna zelo zanimiva z vidika "doživetja". Ljudje so res čisto nekaj drugega. Pa kaj bi govoril. Saj itak verjetno veš... Tisto z litrom rakije verjetno res drži... šele takrat Bosna dobi "pravo podobo"... :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno September 12, 2007 Deli Objavljeno September 12, 2007 jaz pičim pa jutri dol čez Bosno v ČG, pa me zanima če ve kdo še za kako fajn višinsko ali McAdam varijanto :whistle: blackscorpio-s 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se