Jure Objavljeno Marec 2, 2008 Opozori Objavljeno Marec 2, 2008 In prav tako ZX11. Odvisno ali uzameš evropsko ali ameriško poimenovanje.
Kaki Objavljeno Marec 2, 2008 Opozori Objavljeno Marec 2, 2008 In prav tako ZX11. Odvisno ali uzameš evropsko ali ameriško poimenovanje. Pojdi prebrat par posov nazaj...mi je jasno poimenovanje v odvisnosti, kam je motor namenjen
RVT Objavljeno Marec 20, 2008 Opozori Objavljeno Marec 20, 2008 Danes preizkusil letos tako zelo opevani Kawasaki ZX 10R z komplet Akrapovičem in blizu 180 konj na zadnjem kolesu in motor gre k reaktivec :worship: , kako se pa pelje bomo pa vidl k bo mal toplej. No lastnik je pa ženskega spola iz okolice ljubljane. :winkiss: Če gre pa mimo une srebrne zverine zadi bomo pa tut hmal vidl :naughty:
Kaki Objavljeno Marec 27, 2008 Opozori Objavljeno Marec 27, 2008 Danes preizkusil letos tako zelo opevani Kawasaki ZX 10R z komplet Akrapovičem in blizu 180 konj na zadnjem kolesu in motor gre k reaktivec :worship: , kako se pa pelje bomo pa vidl k bo mal toplej. No lastnik je pa ženskega spola iz okolice ljubljane. :winkiss: Če gre pa mimo une srebrne zverine zadi bomo pa tut hmal vidl :naughty: HUDO :)
RSV Mille Objavljeno Marec 27, 2008 Opozori Objavljeno Marec 27, 2008 HUDO, ampak samo v moči in navoru. Obliko nove 10-ke so pa prav zasrali. Se strinjam z vsemi tistimi, ki se jim zdi model 04-05 najlepši in res hudo strupen (pa ne zato,ker sm ga tud sam mel 1 leto), enostavno mi je bombastičen :evilgrin: Model 06 je bil tud kr hud (govorim o dizajnu, vozil ga nisem), tale tanov je pa prav nagravžn napram modela 04. P.S.:se oprašičujem vsem tistim, ki sm jih s tem užalu. :whistle: Kar se pa tiče moči in ciklistike pa vrjamem da spada v sam vrh motociklizma. :worship:
greg570 Objavljeno Marec 27, 2008 Opozori Objavljeno Marec 27, 2008 HUDO, ampak samo v moči in navoru. Obliko nove 10-ke so pa prav zasrali. Se strinjam z vsemi tistimi, ki se jim zdi model 04-05 najlepši in res hudo strupen (pa ne zato,ker sm ga tud sam mel 1 leto), enostavno mi je bombastičen :evilgrin: Model 06 je bil tud kr hud (govorim o dizajnu, vozil ga nisem), tale tanov je pa prav nagravžn napram modela 04. P.S.:se oprašičujem vsem tistim, ki sm jih s tem užalu. :whistle: Kar se pa tiče moči in ciklistike pa vrjamem da spada v sam vrh motociklizma. :worship: Osebno se mi zdi dizajn 08 desetke bolj posrečen kot 04. Sploh v živo... :naughty: Komur je všeč 06 model je verjetno navdušen nad zzr 1400.
Jure Objavljeno Marec 27, 2008 Opozori Objavljeno Marec 27, 2008 Jaz sem od vedno bil ljubitelj Kawasakijev, desetka je pa tudi meni edina lepa 04 oz 05.. Ok pa predzadnji model je tudi še nekako za prebavit, ampak zadnja mi je pa grda :xx:
_Nejkooo_ Objavljeno Marec 27, 2008 Opozori Objavljeno Marec 27, 2008 Jaz sem od vedno bil ljubitelj Kawasakijev, desetka je pa tudi meni edina lepa 04 oz 05.. Ok pa predzadnji model je tudi še nekako za prebavit, ampak zadnja mi je pa grda :xx: 06 v titanium barvi je najjača :worship:
_THUNDER_ Objavljeno Marec 27, 2008 Opozori Objavljeno Marec 27, 2008 (popravljeno) misliš tole: slika je nekje z neta, se opravičujem za morebitno kratenje avtorskih pravic.. Popravljeno Marec 27, 2008. Popravil pizdek 69
SEOI-NAGE Objavljeno Marec 27, 2008 Opozori Objavljeno Marec 27, 2008 06 letnik, tako kot je reku naš nejko so najlepše.
FlamE#7 Objavljeno Marec 27, 2008 Opozori Objavljeno Marec 27, 2008 ce bo vse po sreci se pridruzim zelencem maja naslednje leto z 05 zx10r lp
Gixxer Objavljeno Marec 27, 2008 Opozori Objavljeno Marec 27, 2008 ce bo vse po sreci se pridruzim zelencem maja naslednje leto z 05 zx10r lp saj morda te podcenjujem, ampak iz 125ke na tisocaka, pa se glede na tvojo starost...zlooo dobro premisli :trance_33_sleep:
Jure Objavljeno Marec 28, 2008 Opozori Objavljeno Marec 28, 2008 saj morda te podcenjujem, ampak iz 125ke na tisocaka, pa se glede na tvojo starost...zlooo dobro premisli :trance_33_sleep: Točno tako.. Sploh pa ZX10R 05 ni igračka, najbolj brutalen in živčen tisočak tega letnika. Definitivno ni to motor za nekoga brez izkušenj!
_N3jC_ Objavljeno Marec 28, 2008 Opozori Objavljeno Marec 28, 2008 (popravljeno) Danes preizkusil letos tako zelo opevani Kawasaki ZX 10R z komplet Akrapovičem in blizu 180 konj na zadnjem kolesu in motor gre k reaktivec :worship: , kako se pa pelje bomo pa vidl k bo mal toplej. No lastnik je pa ženskega spola iz okolice ljubljane. :winkiss: Če gre pa mimo une srebrne zverine zadi bomo pa tut hmal vidl :naughty: je motor od Neve :naughty: :hmm: Popravljeno Marec 28, 2008. Popravil _N3jC_
TI TO Objavljeno Marec 28, 2008 Opozori Objavljeno Marec 28, 2008 Točno tako.. Sploh pa ZX10R 05 ni igračka, najbolj brutalen in živčen tisočak tega letnika. Definitivno ni to motor za nekoga brez izkušenj! Sej ga bo zablokiru na 25kW ...
Kaki Objavljeno Marec 28, 2008 Opozori Objavljeno Marec 28, 2008 HUDO, ampak samo v moči in navoru. Obliko nove 10-ke so pa prav zasrali. Se strinjam z vsemi tistimi, ki se jim zdi model 04-05 najlepši in res hudo strupen (pa ne zato,ker sm ga tud sam mel 1 leto), enostavno mi je bombastičen :evilgrin: Model 06 je bil tud kr hud (govorim o dizajnu, vozil ga nisem), tale tanov je pa prav nagravžn napram modela 04. P.S.:se oprašičujem vsem tistim, ki sm jih s tem užalu. :whistle: Kar se pa tiče moči in ciklistike pa vrjamem da spada v sam vrh motociklizma. :worship: Povej mi, ker se odločam med 10-ko in R1, kake izkušnje si imel z njim, kolko km je mel, kaj porodnih težav?
Gixxer Objavljeno Marec 28, 2008 Opozori Objavljeno Marec 28, 2008 Sej ga bo zablokiru na 25kW ... ja pa poglej kolk je star, letos bo komaj 17, torej ce kupi drugo leto, 18. 600tka ok, ni tako brutalna, ampak kr iz ene aprilie na 10ko, no way. Sicer pa, ze ve kaj dela (v kar pa dvomim) :evilgrin:
RSV Mille Objavljeno Marec 28, 2008 Opozori Objavljeno Marec 28, 2008 Povej mi, ker se odločam med 10-ko in R1, kake izkušnje si imel z njim, kolko km je mel, kaj porodnih težav? 10-ka je ful brutalna, :evilgrin: na začetku sm jo vozu sam do 8.000 obr.,ker enostavno nism mel jajc jo do konca odpret (prej sm mel mileta in je razlika med 10-ko in mille nenormalna). Pol pa ko se navadiš brutalnih pospeškov jo pa vedno bolj žgeš. na 10-ki me je motil edino menjalnik :unsure: - pri večjih obremenitvah iz nižje v višjo prestavo mi zobnik včasih ni hotu zagrabit in se je mašina zavrtela v prazno. in to me je nenormalno motilo.zadevo sm reševal tako da sm po prestavljanju v višjo prestavo pri velikih obremenitvah najprej spustu kuplungo (in mal počaku-cca.2 sek. da je zobnik zagrabu), šele nato odprl gas. in to me je tak razočaralo,da se nism niti oglasu do mehanika,da bi te stvari v okviru garancije pogledal,sm ga rajši prodal. pa tudi tisti zloglasni altenator je bil ful glasen pri večjih obratih - mojmu kolegu je pr 270 kmh razneslo alternator na 10-ki 04 in je mel veliko srečo da se ni razbil. :unsure: sicer so mu priznali garancijo,in mu pokvarjene dele zamenjali ampak to ni blo to.mu je mašina nakam čudno delala.nove mašine mu pa jasno niso hotli dat.tako se špara-najprej se zaradi tovarniške disfunkcije skor ubiješ,pol si pa srečen če sploh dobiš kak nov del pod garancijo. :headbang: v bistvu to bi blo nekak to - so pa baje v letniku 05 te napake že tovarniško odpravljene,tako da ti svetujem nakup 05. bi pa za ugodno ceno še enkrat šel na 10-ko, ampak obvezno letnik 05. R1 pa nism mel prilike vozit-v bistvu ni bla skor nikol v akciji (sm vedno kupoval nove motorje, če se jih je dalo dobit po ugodni ceni). zato sm tud 10-ko vzel (je bila cena novega kr ugodna). Mi je pa R1 definitivno favorit in upam da si jo kdaj lahko privoščim (novo po akcijski ceni seveda).
Kawl Objavljeno Marec 28, 2008 Opozori Objavljeno Marec 28, 2008 10-ka je ful brutalna, :evilgrin: na začetku sm jo vozu sam do 8.000 obr.,ker enostavno nism mel jajc jo do konca odpret (prej sm mel mileta in je razlika med 10-ko in mille nenormalna). To da je razlika nenormalna ne verjamem... Ker tudi milleta ne moraš kar odpirat na polno...Sploh v prvi prestavi ne. Verjamem pa da se pozna razlika pri višjih hitrostih, ko odpiraš do konca - ZX10 sigurno bolj vleče....konji so le konji :) Mi je pa tale zanova 10-ka res grda. No za na pisto bo sigurno zgledala precej boljš...
Jure Objavljeno Marec 28, 2008 Opozori Objavljeno Marec 28, 2008 (popravljeno) Jaz pa kar verjamem da je velika razlika.. Glede na to, da gre že GSXR 750 bolj kot mille (Pospeški, ipd). In ne, tega nisem nič sam sprobaval, tudi od nekoga tretjega nisem slišal, ampak sem bil večkrat zraven ko sta se dva motosvetovca z omenjenimi motorji vozila na Mobikrogu in Grobniku in je gixxer enostavno bolj letel, tako v pospeševanju, kot na ravnini. Je pa seveda res, da je na pisti motor skozi na vrtljajih in se lahko izkorišča tista max moč, ki jo razvija štirivalnik v zgornjem območju. Drugače ne dvomim, da mille na cesti z navorom pri nižjih vrtljajih poje gixxerja :) Torej če gre že 750 bolj, kaj je potem šele desetka.. Sploh 04, ki velja za res brutalen motor :D Popravljeno Marec 28, 2008. Popravil DeX
greg570 Objavljeno Marec 28, 2008 Opozori Objavljeno Marec 28, 2008 Do 9K sta oba motorja poravnana, potem je z mille konec, 10-tka pa eksplodira. Problem pri 10-tki je, da ima predolge prve tri prestave in je potrebno za cesto (npr. MR) krajšat prenos. 8K obratov je v prvi že več kot 100 km/h.
Kawl Objavljeno Marec 28, 2008 Opozori Objavljeno Marec 28, 2008 Jaz pa kar verjamem da je velika razlika.. Glede na to, da gre že GSXR 750 bolj kot mille (Pospeški, ipd). In ne, tega nisem nič sam sprobaval, tudi od nekoga tretjega nisem slišal, ampak sem bil večkrat zraven ko sta se dva motosvetovca z omenjenimi motorji vozila na Mobikrogu in Grobniku in je gixxer enostavno bolj letel, tako v pospeševanju, kot na ravnini. Je pa seveda res, da je na pisti motor skozi na vrtljajih in se lahko izkorišča tista max moč, ki jo razvija štirivalnik v zgornjem območju. Drugače ne dvomim, da mille na cesti z navorom pri nižjih vrtljajih poje gixxerja :) Torej če gre že 750 bolj, kaj je potem šele desetka.. Sploh 04, ki velja za res brutalen motor :D Se strinjam s tabo... Imel sem kawasakija ZXR750 RR - sedaj je lastnik DejaVu... mille vleče precej bolj zvezno čez celotne obrate... zato je verjetno lažje peljati hitro čez ovinke s tem motorjem, medtem ko je bil zxr750 do 7krpm čista tema od tam naprej pa se je vse dogajalo tako hitro da je bilo že kar noro :) Kako motor pelješ v ovinkih pa je na naši ravni več ali manj odvisno od voznika. Drugače pa je tako... že kakša nabrita šestotka gre bolje kot mille... mille je odličen motor, le malo ga je že čas povozil- kar se konjev tiče :D
RSV Mille Objavljeno Marec 28, 2008 Opozori Objavljeno Marec 28, 2008 Da ne bo pomote- primerjal sem 10-ko 04 in Mille 01!!! Vozil sem tudi Mille 04 in je kr hitrejša in dosti bolj poskočna kot mille 01. Vendar se tudi milka 04 ne more primerjat z 10-ko,kar se moči in pospeškov tiče.
Stric Burek Objavljeno Marec 28, 2008 Opozori Objavljeno Marec 28, 2008 saj morda te podcenjujem, ampak iz 125ke na tisocaka, pa se glede na tvojo starost...zlooo dobro premisli :trance_33_sleep: Pa tako mlad je bil...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se