Skoči na vsebino

Kawasaki Ninja ZX 10 R in RR

DAMI34
Sporočilo dodal DAMI34,

273751508_10160268160322137_7987673213948296891_n.thumb.jpg.d32758fe8d1703eda4dec8115d930f09.jpg

Priporočene objave

Objavljeno
Povej mi, ker se odločam med 10-ko in R1, kake izkušnje si imel z njim, kolko km je mel, kaj porodnih težav?

Jest sem vozil oba motorja vseh letnikov in morš mal bol točno povedat med katerim modelom katerega letnika oklevaš

Objavljeno
saj morda te podcenjujem, ampak iz 125ke na tisocaka, pa se glede na tvojo starost...zlooo dobro premisli :trance_33_sleep:

ne me ne... jst dobr vem da sm nedorasel taki petardi navkjub 35k km na motorjih...

zato pa obavezno 25kw blokada i negre nikamor

Točno tako.. Sploh pa ZX10R 05 ni igračka, najbolj brutalen in živčen tisočak tega letnika. Definitivno ni to motor za nekoga brez izkušenj!

mislm da se ga da pelat tut mirno- nism prvi, nebom zadni.

ja pa poglej kolk je star, letos bo komaj 17, torej ce kupi drugo leto, 18.

600tka ok, ni tako brutalna, ampak kr iz ene aprilie na 10ko, no way. Sicer pa, ze ve kaj dela (v kar pa dvomim) :evilgrin:

nevem iz cesa si ti prestopil na 600cc samo ce zablokeras na 25kw to ni noben prestop (npr zablokerana 600cc gre tako nekako kot moja lazje predelana 125 (ce bo sreca bom se posnel)) + tega je pa 10ka se tezja kakih 10kg... se opravicujem ker nisem povedal argumentov za tak nakup... nisem vedel da morate vse vedeti :slap:

Pa tako mlad je bil...

it rekbu ap priza z mitisti miveja k majko višlo gatist čkaktm. neme ljbo biskr teza ad bošne rilizti. :cry:

Objavljeno
Jest sem vozil oba motorja vseh letnikov in morš mal bol točno povedat med katerim modelom katerega letnika oklevaš

Oba od 04-06.

Da bom jasen, ne kupujem jih zaradi nekih fenomenalnih zmogljivosti (torej, da bom podiral čase, čemur sta namenjena), temveč sta mi ta dva motorja enostavno najlepša in ker mam svojo 9-ko namen menjat, sta "v finalu", da jo nadomestita :)

• 2 mesecev pozneje...
Objavljeno

Mene pa sam zanima, če ima kdo oz. pozna koga ki proda rablen sedež in stopalke za sopotnika :blush: ...Ninja Zx-10r 06'...tnx

Objavljeno
Oba od 04-06.

Da bom jasen, ne kupujem jih zaradi nekih fenomenalnih zmogljivosti (torej, da bom podiral čase, čemur sta namenjena), temveč sta mi ta dva motorja enostavno najlepša in ker mam svojo 9-ko namen menjat, sta "v finalu", da jo nadomestita :)

kolega ima 2 desetki 04 letnik, praktično nič voženo, ugodno..če te bo zanimalo

Objavljeno

dans sem prvic vozil, :worship:

mater u šesti potegne ko moj u prvi :D

• 4 tedne pozneje...
Objavljeno
dans sem prvic vozil, :worship:

mater u šesti potegne ko moj u prvi :D

:grim ...je kr fajn met števc u ker prestav maš :P

Objavljeno

Flame:

Jaz bi na tvojem mestu kr kupo literco ker je itak zakon. Ne vem zakaj bi bla 1000ka bolj nevarna od 600ke. Edina razlika so spodnji vrtljaji, ker ma 1k več navora, v pospešku pri nateravanju 600ke pa je itak skoraj enako. Če znaš kolko tolko vozit pa da ne tiščiš po naseljih, pol te skor nima bit česa strah. Sem vozo 1k pa mi je bla bolša za vozit kot kerikoli drug motor, vključno z rs125 - nova cbr-ka.

To je sam moje mnenje, verjamem da bodo nekateri spet replicirali z kontra trditvami pa vseeno. Taka je realnost, le da vam tukaj nekdo pove direkt, veliko je pa takih ki se pri 18 naganjajo okol z cestaki pa tega ne vete in se seveda ne morete zgražat. Tudi odkritost je treba spoštovat :). Jaz bi tut mel 1ko če bi mel keš. Kill me.

• 4 tedne pozneje...
Objavljeno

Drugače zelo zelo soliden motor....samo malo mu zmanjka moči na čase bi si želeli da bi bil malo močnejši.

Objavljeno
Drugače zelo zelo soliden motor....samo malo mu zmanjka moči na čase bi si želeli da bi bil malo močnejši.

te ne razumem čisto - komu zmanjka moči?... a zx 10 r? če misliš da temu zmanjka moči, pol si al nor al pa misliš da si rossi...

Objavljeno
te ne razumem čisto - komu zmanjka moči?... a zx 10 r? če misliš da temu zmanjka moči, pol si al nor al pa misliš da si rossi...

Nisi videl v njegovem profilu, kakšno mrcino vozi ;)

Objavljeno
Nisi videl v njegovem profilu, kakšno mrcino vozi ;)

ja maš prav, ma 4 konje več kot tastara 10-ka in to se pozna :headbang:

Objavljeno (popravljeno)

zmanjka moči??? kaj mu ni jasno...prva druga sama od sebe na zadnjo vleče...pa kaj bi še rad??...ostale prestave pa samo še vleče..druzga ne zna :lol:

Je pa stroj...ni da ni :worship: B)

Popravljeno . Popravil Rocco
Objavljeno

a ti si tudi eden tistih ki šaltajo pri 6k rpm ker do 13k enostavno ne upajo, potem pa jamrajo kak motor ne vleče dovolj :headbang:

Objavljeno
zmanjka moči??? kaj mu ni jasno...prva druga sama od sebe na zadnjo vleče...pa kaj bi še rad??...ostale prestave pa samo še vleče..druzga ne zna :lol:

Je pa stroj...ni da ni :worship: B)

Pa še res,je :worship: :worship:

• 4 tedne pozneje...
Objavljeno

Letos na voljo tudi v beli barvi :naughty:

post-6668-1222171624_thumb.jpg

• 3 mesecev pozneje...
Objavljeno

men osebno so pri kawasakiju čisto falil dizajn in pri 10 in pri 6... 10ka mi je lepa samo 2004 in 05 in delno 06 07 tole mi je pa vizualno korak nazaj. Ne rečem glede mašine ampak dizajn pa bruhh...Očitno znata lepe motorje delat samo še jamaha in suzuki :krneki:

Objavljeno

Baje da beliih desetk ne bo naprodaj še nekaj časa, ker je ostala prevelika zaloga modelov 2008...., takšne so moje info. kako bo pa dejansko pa....

• 2 mesecev pozneje...
Objavljeno

Sam Ninja v beli je pa zakon!

post-10859-1236245254_thumb.jpg

post-10859-1236245283_thumb.jpg

Objavljeno (popravljeno)
Sam Ninja v beli je pa zakon!

sm jo gledal v salonu, in name kakega silnega vtisa ni nardila. za moj okus je še zmer kr precej grd motor. Gre pa ko hudič. juhej.

Popravljeno . Popravil Cartman
  • 4 tedne pozneje...
Objavljeno

Živjo pred dnevi sem kupil ZX-10R letnik 05 in me zanima če je tud pri

teh blo treba neki zamenjat na kolesu zadnjem al prvem ne vem točno

tako sem slišal,baje da so ble poklicane nazaj.

Upam pa mi lahko kaj pomagate. lp.

Objavljeno
Živjo pred dnevi sem kupil ZX-10R letnik 05 in me zanima če je tud pri

teh blo treba neki zamenjat na kolesu zadnjem al prvem ne vem točno

tako sem slišal,baje da so ble poklicane nazaj.

Upam pa mi lahko kaj pomagate. lp.

05 modeli imajo še vse poštiman (kolesa, alternatorji, okvir :whistle: )

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!