TakeALookAround Objavljeno November 11, 2018 Opozori Objavljeno November 11, 2018 Eh, js sm mel na TDM spredi RS2, pa zadej SF+, pa je blo cist kul. Xebec 1
basbas Objavljeno November 11, 2018 Opozori Objavljeno November 11, 2018 pred 7 minutami, thumper pravi: jeste bitno bitango jedna ..ako očeš da te mi slovenci razumijemo onda piši čitljivo pa naše , po vaše , po nemački ili po engleski ..može i po ruski ali je malo teža komnikacija.. ajd sine..i nek ti guma izdrži.. Njega vsi razumemo ,tebe pa zelo težko. kronik, DAMI34 in BIF 1 1 1
thumper Objavljeno November 11, 2018 Opozori Objavljeno November 11, 2018 pred 5 minutami, basbas pravi: Njega vsi razumemo ,tebe pa zelo težko. zdaj ti je jasno , kako se jaz počutim.. aja mitas .. 754 extreme winter je top .. koliko zdrži - 1000 - max 1500km po asfaltu in vmes 2x mamute .. ampak zdrži in drži..
kronik Objavljeno November 11, 2018 Opozori Objavljeno November 11, 2018 pred 19 minutami, thumper pravi: jeste bitno bitango jedna ..ako očeš da te mi slovenci razumijemo onda piši čitljivo pa naše , po vaše , po nemački ili po engleski ..može i po ruski ali je malo teža komnikacija.. ajd sine..i nek ti guma izdrži.. bitanga si sam - iako nisam mislio na tako niskom nivou komunicirati sa tobom. nadam se da je ostatak foruma na visem nivou. a meni je svejedno kojim jezikom werden wir kommunizieren. English is completely OK for me too. On the other hand je tebi lakse razumijeti ako ostanem na hrvatskom. A vjerujem da i ti kada dodjes u RH pricas cisti hrvatski, jeli tako? Hvala na lijepim zeljama da mi gume drze.
thumper Objavljeno November 11, 2018 Opozori Objavljeno November 11, 2018 pred 4 minutami, kronik pravi: bitanga si sam - iako nisam mislio na tako niskom nivou komunicirati sa tobom. nadam se da je ostatak foruma na visem nivou. a meni je svejedno kojim jezikom werden wir kommunizieren. English is completely OK for me too. On the other hand je tebi lakse razumijeti ako ostanem na hrvatskom. A vjerujem da i ti kada dodjes u RH pricas cisti hrvatski, jeli tako? Hvala na lijepim zeljama da mi gume drze. ko grem na hrvaško komuniciram z euri ali s kunami.. navkljub temu , da sem pri vas gost so me neštetokrat podmuklo med vrsticami popravljali , če se nisem izrazil pravilno hrvatsko.. also - stfu.
kronik Objavljeno November 11, 2018 Opozori Objavljeno November 11, 2018 pred 1 minuto, thumper pravi: ko grem na hrvaško komuniciram z euri ali s kunami.. navkljub temu , da sem pri vas gost so me neštetokrat podmuklo med vrsticami popravljali , če se nisem izrazil pravilno hrvatsko.. also - stfu. kako si ti cool. also du kannst ma am buckel owa rutschen!! samo ti to neces razumijeti.....
Borutt Objavljeno November 11, 2018 Opozori Objavljeno November 11, 2018 pred 3 urami, DAMI34 pravi: izmeril, skoraj cm Spredaj in zadaj skupaj? Ali si pol centimetra globoko zapičil merilnik? Res ne vem, od kje ti takšni biseri o 2x večji globini profila TF v primerjavi s SF? Te matematika heca ali samo bluziš? Ker 6 mm v primerjavi z 8 mm res ni 2x več. Ali ti je samo tisti x skočil noter namesto mm? pred 2 urami, DAMI34 pravi: @Nearrain in @Borutt PIšita o Mitasu, debat tule o moderiranju ne bo in pika!! pa še nekaj, ker poslušam floskule koliko hvalim neko pnevmatiko, kar mi postaja že smešno: SF+ je slaba ali slabša od nekaterih ostalih pnevmatik: 1. na rahlo mokrem afaltu 2. na drobnem prahu 3. na belih črtah. To je pač potrebno vzeti v obzir. Jaz vedno pišem o Mitas. Tudi sedaj. Samo ti pišeš neke žaljivke poleg tega. Xebec 1
KARMEN1 Objavljeno November 11, 2018 Opozori Objavljeno November 11, 2018 Dve uri me ni tukaj in že je cela štala, jao, jao, jao....... Se vidi, da ste nekateri že pospravili motorje in začela se je winter edition foruma DAMI34, Xebec, kronik in 1 other 1 3
DAMI34 Objavljeno November 12, 2018 Opozori Objavljeno November 12, 2018 pred 14 urami, sesir pravi: Kontaktiraj uvoznika....povej da jih hvalis in da jih bos vedno hvalil....Se bolje,ce ti @DAMI34 pove tocno kako je on uredil v Sloveniji....za hvaljenje dobiva gratis gume... ne laži. Marsikdo pohvali, kar mu je všeč, tudi graje znamo napisati, žal pa gume kupujem pri Rumenem, hočeš kopije računov? Jih imam. pred 14 urami, thumper pravi: dokler mitas ne naredi sf+ ali pa touring force v mojih dimenzijah - do takrat je vse vaše prepucavanje brez pomena.. imate take motorje , ki so neproblematični ..pa abs..pa prot zdrsavanju ..pa klincsave funkcije.. dokler ne probam ne verjamem nobenmu - ama nič,zero , nada .. se strinjam, boš moral kar sam poiskusiti. Ni rečeno da bo tebi ustrezala kot meni ali komu drugemu. pred 13 urami, sesir pravi: Zezam... Pac Dami jih je nekaj dobil zastonj in jih pac zato mora vedno hvalit,ce se kaj pa ne vem... pred leti 1 komplet za terstirat. In nisem bil edini. Sem ti že pojasnil, račune lahko vidiš, če ne verjameš. Xebec in sesir 1 1
DAMI34 Objavljeno November 12, 2018 Opozori Objavljeno November 12, 2018 pred 13 urami, thumper pravi: ko grem na hrvaško komuniciram z euri ali s kunami.. navkljub temu , da sem pri vas gost so me neštetokrat podmuklo med vrsticami popravljali , če se nisem izrazil pravilno hrvatsko.. also - stfu. a lahko nehamo s prepucavanjem? Kdor ne razume, naj preskoči njegov post ali uporabi gugl translejt pred 13 urami, Borutt pravi: Spredaj in zadaj skupaj? Ali si pol centimetra globoko zapičil merilnik? Res ne vem, od kje ti takšni biseri o 2x večji globini profila TF v primerjavi s SF? Te matematika heca ali samo bluziš? Ker 6 mm v primerjavi z 8 mm res ni 2x več. Ali ti je samo tisti x skočil noter namesto mm? Jaz vedno pišem o Mitas. Tudi sedaj. Samo ti pišeš neke žaljivke poleg tega. prilagajaš dimenzije. Govora je vedno in izključno o zadnji gumi že par strani. TF ima več profila in naredi tudi več km. pred 12 urami, KARMEN1 pravi: Dve uri me ni tukaj in že je cela štala, jao, jao, jao....... Se vidi, da ste nekateri že pospravili motorje in začela se je winter edition foruma ti si kriva kaj pa o gumah sprašuješ Xebec in KARMEN1 1 1
KARMEN1 Objavljeno November 12, 2018 Opozori Objavljeno November 12, 2018 (popravljeno) Ja, ampak res! @thumper je prepričan, da če mu na lajbiču piše Thumper, mora cel svet vedeti, da je to njegovo ime in ni se mu treba predstaviti. Ne vem kdo so potem tisti, ki jim na lajbiču piše PRESIDENT ? Pa da ostanemo v temi: komaj čakam, da menjam gume in se zopet vrnem k mojim ljubljenim Mitaskam Popravljeno November 12, 2018. Popravil KARMEN1 Xebec in izibajker 1 1
Xebec Objavljeno November 12, 2018 Opozori Objavljeno November 12, 2018 pred eno uro, KARMEN1 pravi: Pa da ostanemo v temi: komaj čakam, da menjam gume in se zopet vrnem k mojim ljubljenim Mitaskam a bojo rebraste, za tvoj užitek? Po zadnji inšpekciji bojo trenutne SF spomlad še za kšne 4 jurje. Pol pa mogoče tut jst probam to novost DAMI34 in KARMEN1 2
Joker Objavljeno November 12, 2018 Opozori Objavljeno November 12, 2018 pred 1 uro, DAMI34 pravi: Govora je vedno in izključno o zadnji gumi že par strani. TF ima več profila in naredi tudi več km Zmeden sem. Kateri TF zdaj? Terra force ali Touring force bosa 1
DAMI34 Objavljeno November 12, 2018 Opozori Objavljeno November 12, 2018 pred 15 minutami, Joker pravi: Zmeden sem. Kateri TF zdaj? Terra force ali Touring force Tera force, turinga ni še nihče od nas meril, vsaj uradno ne.
krucymucy Objavljeno November 12, 2018 Opozori Objavljeno November 12, 2018 4 minutes ago, DAMI34 said: Tera force, turinga ni še nihče od nas meril, vsaj uradno ne. Na EICMA so bile, ampak nisem imel sublerja sabo. sesir 1
DAMI34 Objavljeno November 12, 2018 Opozori Objavljeno November 12, 2018 pred 8 minutami, krucymucy pravi: Na EICMA so bile, ampak nisem imel sublerja sabo. neki malga jo bo več kot SF+, ampak psssst (najbrž) Se pa spomnim prvih kompletov SFja, ki je tudi imela nekje skoraj 1mm več kot ima sedaj. Vedno zadnja in vedno merjeno na sredi.
Borutt Objavljeno November 12, 2018 Opozori Objavljeno November 12, 2018 pred 2 urami, DAMI34 pravi: prilagajaš dimenzije. Govora je vedno in izključno o zadnji gumi že par strani. TF ima več profila in naredi tudi več km. Nima pa 2x več profila, kot ti trdiš oziroma, kot trdiš, da si izmeril. Pač nabijaš in zavajaš. Ker 6 mm proti 8 mm ni 2x več. Zadnja, vedno.
DAMI34 Objavljeno November 12, 2018 Opozori Objavljeno November 12, 2018 pred 1 minuto, Borutt pravi: Nima pa 2x več profila, kot ti trdiš oziroma, kot trdiš, da si izmeril. Pač nabijaš in zavajaš. Ker 6 mm proti 8 mm ni 2x več. Zadnja, vedno. SF+ nima 6, si izmeril? Aja, pa se opravičujem, in dodajam besedo "skoraj" ali veliko več. Uporabi kar ti paše.
Borutt Objavljeno November 12, 2018 Opozori Objavljeno November 12, 2018 pred 17 minutami, DAMI34 pravi: SF+ nima 6, si izmeril? Aja, pa se opravičujem, in dodajam besedo "skoraj" ali veliko več. Uporabi kar ti paše. Ima. To si ti napisal, ker si izmeril. Lahko pa poiščes slike drugih, ki so izmerili celo več.
DAMI34 Objavljeno November 12, 2018 Opozori Objavljeno November 12, 2018 pred 8 minutami, Borutt pravi: Ima. To si ti napisal, ker si izmeril. Lahko pa poiščes slike drugih, ki so izmerili celo več. ahaha
Bostjan L Objavljeno November 12, 2018 Opozori Objavljeno November 12, 2018 4 minutes ago, Borutt said: Ima. To si ti napisal, ker si izmeril. Lahko pa poiščes slike drugih, ki so izmerili celo več. Fino bi bilo če bi gumarske firme napisala podatke o gumah kakor Avon. Tole je za mojo dimenzijo 180/55R17 Trailrider Večina pnevmatik dimenzije 180/55R17 ima globino dezena 5,5mm po mojih meritvah, kar pomeni da jih vozim eno sezono. Z globino 8mm ali (tudi) 9mm vozim pnevmatike dve sezoni. Razlika je približno 150eur na leto. DAMI34, bosa in thumper 3
Borutt Objavljeno November 12, 2018 Opozori Objavljeno November 12, 2018 pred 19 urami, DAMI34 pravi: guma ko guma, črna in okrogla. SF+ ima točno 5mm do indikatorja. Zadnja 180 in 190. Koliko ima TF? pred 1 minuto, DAMI34 pravi: ahaha pred 29 minutami, DAMI34 pravi: SF+ nima 6, si izmeril? Aja, pa se opravičujem, in dodajam besedo "skoraj" ali veliko več. Uporabi kar ti paše. Laž ima kratke noge. Imaš zato nizek motor? krucymucy 1
DAMI34 Objavljeno November 12, 2018 Opozori Objavljeno November 12, 2018 pred 12 minutami, Borutt pravi: Laž ima kratke noge. Imaš zato nizek motor? nope, nč ne lažem, sem v tej temi že nekajkrat zapisal. 5mm do indikatorja, 0,8 je indikator. Izračunaj. Nima 1mm kot si misliš Sicer te pa ne razumem, kaj bi s tem dlakoceplenjem rad pojasnil. Dejstvo je da z 2mm ali 3mm več mase narediš več kmjev, hkrati pa je celo (in ponavadi je) guma mehkejša
schwantz Objavljeno November 12, 2018 Opozori Objavljeno November 12, 2018 Ob 9. 11. 2018 ob 9:06, KARMEN1 pravi: Kdaj bodo v prodaji? Jaz bi jih skoraj že rabila.......... KARMEN1 1
Borutt Objavljeno November 12, 2018 Opozori Objavljeno November 12, 2018 pred 32 minutami, DAMI34 pravi: nope, nč ne lažem, sem v tej temi že nekajkrat zapisal. 5mm do indikatorja, 0,8 je indikator. Izračunaj. Nima 1mm kot si misliš Sicer te pa ne razumem, kaj bi s tem dlakoceplenjem rad pojasnil. Dejstvo je da z 2mm ali 3mm več mase narediš več kmjev, hkrati pa je celo (in ponavadi je) guma mehkejša Dejstvo je, da bluziš, da se kar kadi. Je pa žalostno, da želiš svojo laž o 2x večji globini profila in sicer 0,5 cm proti 1 cm, opravičiti z nekimi 0,02 cm razlike v višini indikatorja. Si to izmeril z istim merilom, kot pri TF, kjer si dobil izmerjenih 10 mm ali po tvoje 1,00 cm? Ne razumeš, zakaj te lovim na vsaki besedi? Ker stalno bluziš in pametuješ o nečem, kar si prebral v propagandnem materialu. Nekdo, ki te tvoje umotvore bere in te ne pozna, bi mislil, da si najmanj šef razvoja moto pnevmatik pri Savi. MitcH' in krucymucy 2
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se