Snečer Objavljeno November 16, 2018 Opozori Objavljeno November 16, 2018 pred 4 minutami, krucymucy pravi: A so "F" Faraday ali Farad? Ko boš pumpal uporablja "C" skalo, Celsius, ne Fahrenheit. Lahko še več škode narediš. pred 1 minuto, krucymucy pravi: Ne upam mitas kupit. @kronik daj mu ti povej, ko si večji rejser, da ta guma presega krucyja in njegovo tracerko, tudi če bo wilberse s koleščkom dobil. sesir 1
krucymucy Objavljeno November 16, 2018 Opozori Objavljeno November 16, 2018 Kelvini so edina prava enota. Celziji so samo za vreme dobri.
Snečer Objavljeno November 16, 2018 Opozori Objavljeno November 16, 2018 pred 1 minuto, krucymucy pravi: Kelvini so edina prava enota. Celziji so samo za vreme dobri. jaz sem ti povedal, katere enote uporabljaj, da ne bo težav, ker do sedaj si vse narobe delal sesir in bosa 2
krucymucy Objavljeno November 16, 2018 Opozori Objavljeno November 16, 2018 Just now, Snecer said: jaz sem ti povedal, katere enote uporabljaj, da ne bo težav, ker do sedaj si vse narobe delal Dokler nimam vozlov na stevcu je ok.
sesir Objavljeno November 16, 2018 Opozori Objavljeno November 16, 2018 pred 1 minuto, Snecer pravi: jaz sem ti povedal, katere enote uporabljaj, da ne bo težav, ker do sedaj si vse narobe delal Povej mu...tebi nic ne drajsa po tleh....
Snečer Objavljeno November 16, 2018 Opozori Objavljeno November 16, 2018 pred 1 minuto, krucymucy pravi: Dokler nimam vozlov na stevcu je ok. lahko si na milje preklopiš, se da skoraj na vsakem, manj kaže pa bolj gre, dobra a ne? Quest in thumper 1 1
krucymucy Objavljeno November 16, 2018 Opozori Objavljeno November 16, 2018 Just now, Snecer said: lahko si na milje preklopiš, se da skoraj na vsakem, manj kaže pa bolj gre, dobra a ne? Na kawasakiju, mojem, so bili vozli edina prava izbira. Ker kakor je plavalo po ovinkih, je vozel edina primerna enota za plovila. sesir in maxxa 2
sesir Objavljeno November 16, 2018 Opozori Objavljeno November 16, 2018 pred 34 minutami, krucymucy pravi: Na kawasakiju, mojem, so bili vozli edina prava izbira. Ker kakor je plavalo po ovinkih, je vozel edina primerna enota za plovila. Si mel jet ski kawasaki? krucymucy 1
kronik Objavljeno November 16, 2018 Opozori Objavljeno November 16, 2018 (popravljeno) pred eno uro, Snecer pravi: Ko boš pumpal uporablja "C" skalo, Celsius, ne Fahrenheit. Lahko še več škode narediš. @kronik daj mu ti povej, ko si večji rejser, da ta guma presega krucyja in njegovo tracerko, tudi če bo wilberse s koleščkom dobil. a tko ce ti meni vjerovati?! ili sam divjak ili baraba a jos i pricam hrvaski ..... Popravljeno November 16, 2018. Popravil kronik Mavti, sesir, TakeALookAround in 2 others 5
Kugelschreiber Objavljeno November 16, 2018 Opozori Objavljeno November 16, 2018 2 hours ago, krucymucy said: Ne upam mitas kupit. Ker si snob. Sej nič narobe. Je pa sportforce zelo solidna guma. Definitivno best buy. ce bi turingforce obstajal u moji meri, bi jo kupil brez pomislekov. DAMI34 1
sesir Objavljeno November 16, 2018 Opozori Objavljeno November 16, 2018 pred 3 minutami, Kugelschreiber pravi: Ker si snob. Sej nič narobe. Je pa sportforce zelo solidna guma. Definitivno best buy. ce bi turingforce obstajal u moji meri, bi jo kupil brez pomislekov. Zakaj snob? Ker ve,da mu ne more Mitas nudit tega,kar on hoce?
DAMI34 Objavljeno November 16, 2018 Opozori Objavljeno November 16, 2018 pred 4 minutami, Kugelschreiber pravi: Ker si snob. Sej nič narobe. Je pa sportforce zelo solidna guma. Definitivno best buy. ce bi turingforce obstajal u moji meri, bi jo kupil brez pomislekov. prva pametna objava po 119 napisanih straneh sesir 1
DAMI34 Objavljeno November 16, 2018 Opozori Objavljeno November 16, 2018 Pravkar, sesir pravi: Zakaj snob? Ker ve,da mu ne more Mitas nudit tega,kar on hoce? njemu tudi moped ne nudi kar hoče, bilokateri razn BMW Zdej, če pa resno: poznam par zglednih rejserjev, ki znajo olupiti gumo in imajo izredno solidno vožnjo, brez napak a hitro in vozijo, ne boš verjel SF+ (Rumeni, Živnorc) itd... Če bi vsaj mal prebral, kaj nekateri napišejo, ko so jo gonili po Grobniku, racelandu, če bi pogledal slikice, ki jih prilima @kronikpotem ne bi takih budalaštin pisal. Poznam pa celo nekaj spet zglednih rejserjev, ki so na GSu šolali marsikoga in to na conti trail attack. Ja tut @krucimuci je med njimi, pa Solorider, pa Nearrein itd. Ljudje, ki so sposobni peljati vsako kurčevo gumo dobro. Zato, tale fama okrog sovraštva ali pa slepe zaljubljenosti do neke zadeve je vsaj po mojem prepričanju malce pretirana. Si opazil da @kmet2 nisem omenil? On tudi z leseno gumo pelje bolje kot 90% drugih motoristov ukica, krisko, IF7 in 2 others 5
Lipstick Objavljeno November 16, 2018 Opozori Objavljeno November 16, 2018 8 minutes ago, Kugelschreiber said: Ker si snob. Sej nič narobe. Je pa sportforce zelo solidna guma. Definitivno best buy. ce bi turingforce obstajal u moji meri, bi jo kupil brez pomislekov. Če bi bla solidna, bi jo v dimenziji 200 delal, tako pa ..... je komaj za dobra . Kronik je junak- heroj, k se z 190 matra ...... bosa in ukica 2
KARMEN1 Objavljeno November 16, 2018 Opozori Objavljeno November 16, 2018 Potem pa ne moreš sodelovati v tej debati DAMI34 1
Lipstick Objavljeno November 16, 2018 Opozori Objavljeno November 16, 2018 8 minutes ago, KARMEN1 said: Potem pa ne moreš sodelovati v tej debati Zakuga pa ne, sej jih že od začetka proizvodnje ( eden izmed prvih ) drgnem na ostalih dveh motorjih..... KARMEN1 in DAMI34 2
Kugelschreiber Objavljeno November 16, 2018 Opozori Objavljeno November 16, 2018 5 minutes ago, Lipstick said: Če bi bla solidna, bi jo v dimenziji 200 delal, tako pa ..... je komaj za dobra . Kronik je junak- heroj, k se z 190 matra ...... čist resno, a je ful motorjev s homologirano 200? jez vem samo za panigare pa rsv4 celo bmf ima 190?
DAMI34 Objavljeno November 16, 2018 Opozori Objavljeno November 16, 2018 pred 13 minutami, Lipstick pravi: Če bi bla solidna, bi jo v dimenziji 200 delal, tako pa ..... je komaj za dobra . Kronik je junak- heroj, k se z 190 matra ...... ups lipsticka sem tut pozabil omenit...mah sami diujaki A ti si skoz na 200? Ker to je redka dimenzija pred 1 minuto, Lipstick pravi: Zakuga pa ne, sej jih že od začetka proizvodnje ( eden izmed prvih ) drgnem na ostalih dveh motorjih..... in prav nič ne napišeš o tej smrtno nevarni gumi , sramota!!
kronik Objavljeno November 16, 2018 Opozori Objavljeno November 16, 2018 pred 19 minutami, Lipstick pravi: Če bi bla solidna, bi jo v dimenziji 200 delal, tako pa ..... je komaj za dobra . Kronik je junak- heroj, k se z 190 matra ...... borim se koliko mogu..... pa makar i na 190ki sesir in DAMI34 1 1
Snečer Objavljeno November 16, 2018 Opozori Objavljeno November 16, 2018 pred 28 minutami, DAMI34 pravi: njemu tudi moped ne nudi kar hoče, bilokateri razn BMW Zdej, če pa resno: poznam par zglednih rejserjev, ki znajo olupiti gumo in imajo izredno solidno vožnjo, brez napak a hitro in vozijo, ne boš verjel SF+ (Rumeni, Živnorc) itd... Če bi vsaj mal prebral, kaj nekateri napišejo, ko so jo gonili po Grobniku, racelandu, če bi pogledal slikice, ki jih prilima @kronikpotem ne bi takih budalaštin pisal. Poznam pa celo nekaj spet zglednih rejserjev, ki so na GSu šolali marsikoga in to na conti trail attack. Ja tut @krucimuci je med njimi, pa Solorider, pa Nearrein itd. Ljudje, ki so sposobni peljati vsako kurčevo gumo dobro. Zato, tale fama okrog sovraštva ali pa slepe zaljubljenosti do neke zadeve je vsaj po mojem prepričanju malce pretirana. Si opazil da @kmet2 nisem omenil? On tudi z leseno gumo pelje bolje kot 90% drugih motoristov kmeta je mitas kawasaki naveza zavrgla sesir 1
DAMI34 Objavljeno November 16, 2018 Opozori Objavljeno November 16, 2018 Pravkar, Snecer pravi: kmeta je mitas kawasaki naveza zavrgla al je bila pirelli na kockice narezana? drgač pa se ne napiše zavrgla, ampak potegnila v grmoule bog ve kaj je mela kava za bregom
Snečer Objavljeno November 16, 2018 Opozori Objavljeno November 16, 2018 60 konjev brez pomagal zahteva nek občutek thumper, kronik, igc1 in 4 others 7
Kugelschreiber Objavljeno November 16, 2018 Opozori Objavljeno November 16, 2018 Just now, Snecer said: 60 konjev brez pomagal zahteva nek občutek..... .....de ne odtržeš zajle in zdrobiš ročke za gas. KARMEN1, kronik, XTR in 2 others 5
sesir Objavljeno November 16, 2018 Opozori Objavljeno November 16, 2018 (popravljeno) pred 9 minutami, Snecer pravi: 60 konjev brez pomagal zahteva nek občutek Res je v Dravogradu si dal poln gas v Radljah spusto in spet v Selnici in spet pri Fontani ko si sel v MB....yamaha xtz660...med Selnico in MB pa te je se kak Lojzek z avtom prehitu... Popravljeno November 16, 2018. Popravil sesir bojc84 1
Popularna objava Lipstick Objavljeno November 16, 2018 Popularna objava Opozori Objavljeno November 16, 2018 30 minutes ago, DAMI34 said: ups lipsticka sem tut pozabil omenit...mah sami diujaki A ti si skoz na 200? Ker to je redka dimenzija in prav nič ne napišeš o tej smrtno nevarni gumi , sramota!! Če so pa lahi tako gor na polproizvod nataknil, skoz samo 200 drgnem, najprej nekaj kompletov prepereli SC SP, ma je po 2500 km spred in zad zginla, pol sem na metzeler M 7 RR perešaltu, zdržijo tam do nekje 5000 - 6000, z njimi sem tudi oddrajsal in poletel, fajni občutki ...., pa jih še kar drajsam ..... Nekoč, davno nazaj, v rani mladosti sem se preganjal z motokros motorji, ti so spred in zad vedno opletal, mal, al pa mal več, levo in desno, zato sem takih situacij navajen, posledično je men čist vseen kakšne gume trajbam, ker je zame vse dobro, oz. vse predobro za vožnjo kakršno jest zmorem ..... Mi je pa fino brat experte, kateri opisujejo o občutenju nekih povratnih informacija, vodlivosti gume, trdotah bočnic, prehodih iz trde na mehko zmes, trdotah karkase, pritiskih v gumah, koliko oni vse še tako minmalne razlike občutjo in kakšen grozno velik vpliv ima to na njihovo vožnjo, da se morajo zaradi tega prilagajati gumi, spreminjati stil in način vožnje, da se pol komaj dobro - varno počutjo v vožnji ..... Jest priznam, nimam pojma o gumah in me to tudi ( teorije, zgradba, tehnične lastnosti, pritiski ) grozno ne zanima, jez se usedem na motor in gasss ......, uživancija ..... Vidiš, zato ne morem kej dost pisat o gumah, zato to zadovoljstvo prepuščam drugim bolj poučenim, z boljšimi abčutki ..... bosa, Tex, igc1 in 15 others 10 4 4
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se