DAMI34 Objavljeno April 22, 2021 Opozori Objavljeno April 22, 2021 pred 12 urami, kronik pravi: za one koji razumiju njemacki jezik: https://motorradreifentest.jimdofree.com/tests-2021-2/ However, the SF + EV is at war with ground markings - and sliding over both tires is to be expected (dry road surface). Same šit kot ostale mitaske aja pa gugl prevede v angleščino.
schwantz Objavljeno April 22, 2021 Opozori Objavljeno April 22, 2021 pred 15 urami, kronik pravi: za one koji razumiju njemacki jezik: https://motorradreifentest.jimdofree.com/tests-2021-2/ @Snečer bo salto naredil, ko bo prebal, kakšne nagibe drajsate po jadranki... kronik 1
Snečer Objavljeno April 22, 2021 Opozori Objavljeno April 22, 2021 pred 2 minutami, schwantz pravi: @Snečer bo salto naredil, ko bo prebal, kakšne nagibe drajsate po jadranki... Neresni testi, če nekdo napiše, da na civilni cesti z motorjem naredi 1600km... Se pelješ do Dubrovnika in nazaj in k vulkanizerju? To so vse gume za 10jurjev normalne vožnje trebor, izibajker, bajsi in 2 others 5
schwantz Objavljeno April 22, 2021 Opozori Objavljeno April 22, 2021 pred 3 minutami, Snečer pravi: To so vse gume za 10jurjev normalne vožnje Vem!
DAMI34 Objavljeno April 22, 2021 Opozori Objavljeno April 22, 2021 EV pomeni extra Veloče se poradira
kronik Objavljeno April 22, 2021 Opozori Objavljeno April 22, 2021 2 hours ago, Snečer said: Neresni testi, če nekdo napiše, da na civilni cesti z motorjem naredi 1600km... Se pelješ do Dubrovnika in nazaj in k vulkanizerju? To so vse gume za 10jurjev normalne vožnje Kako bi po tebi trebalo testirati gume? Koji kriteriji bi tebi bili zanimljivi? Guma sa mojim tempom izdrzi 1600km ( Snecer citaj 153898km za tebe?? ) ??♂️??♂️??♂️ ono sto je za tebe normalno je za vecinu umiranje od dosade. To ti nitko ne nabija svakodnevno na nos. Razmisli i o toj opciji. sa tvojim nacinom voznje se guma ne testira. Zivnorc in GoBobi 2
Snečer Objavljeno April 22, 2021 Opozori Objavljeno April 22, 2021 S kršitvijo prometnih predpisov se zagotovo ne testirajo. Ko te berem, kar dvomim, da jih sploh poznaš. Marquez jo olupi po 300km?, pa vseeno takšni podatki nikomur ne koristijo za civilno rabo. Vedno bom opozarjal ne nepravilno vožnjo, obnašanje in pri takšnih prispevkih/testih kot si jih lansiral, je vsekakor potreben nek objektiven pogled na zadevo. Ker nonstop nabijaš o nelegalni in objestni vožnji, dobivaš "opozorila" v obliki mojih komentarjev. Komu je namenjen podatek, da si ti z gumo na Jadranki podrajsal 1600km? kaj je namen takšnih bolanih testov. Bo še test drifta itd., koliko minut guma zdrži, preden jo skuriš? Ne umirajo motoristi od dolgčasa, ampak zaradi takšne vožnje, ki jo ti reklamiraš nonstop. Lahko pa kakšen svoj video predstaviš policiji, psihologu itd. ti bodo hitro spisali kaj za normalnost. Meni kazniva dejanja in prekrški, ki jih izvajaš na cesti, niso normalno in nikoli ne bodo. tomaz69, GucciSLO in bajsi 3
DAMI34 Objavljeno April 22, 2021 Opozori Objavljeno April 22, 2021 sam teoretično, je tole tema o Mitasu, nekoga lahko zanima drift, pa kok zdrži po zadnji pa kok jadrank prenese..pa iz testa ne razberem kok prekrškov so nardil Wakasaki in kronik 2
Snečer Objavljeno April 22, 2021 Opozori Objavljeno April 22, 2021 pred 5 minutami, DAMI34 pravi: sam teoretično, je tole tema o Mitasu, nekoga lahko zanima drift, pa kok zdrži po zadnji pa kok jadrank prenese..pa iz testa ne razberem kok prekrškov so nardil Še vedno velja isto: pokaži mi gumo pa ti povem, kdo si DAMI34 1
Joker Objavljeno April 22, 2021 Opozori Objavljeno April 22, 2021 pred 8 minutami, Snečer pravi: Še vedno velja isto: pokaži mi gumo pa ti povem, kdo si Kdo sem? kronik 1
maus Objavljeno April 22, 2021 Opozori Objavljeno April 22, 2021 pred 10 minutami, Snečer pravi: Še vedno velja isto: pokaži mi gumo pa ti povem, kdo si a za vse veš, ki imajo Mitas .... pokaži mi kere gume maš in vem kaj si Pravkar, Joker pravi: Kdo sem? kamion za prevoz peska ukica, DAMI34 in Joker 3
Marko P. Objavljeno April 22, 2021 Opozori Objavljeno April 22, 2021 pred 30 minutami, Joker pravi: Še vedno velja isto: pokaži mi gumo pa ti povem, kdo si Kdo sem? Aja, ni Mitas, na Mitas se manjši lepijo.... Je pa jadranka. In ja, jadranka poje gumo nenormalno hitro... kronik in maus 1 1
DAMI34 Objavljeno April 22, 2021 Opozori Objavljeno April 22, 2021 pred eno uro, Joker pravi: Kdo sem? contijaš maus, Joker in Marko P. 1 2
Marko P. Objavljeno April 22, 2021 Opozori Objavljeno April 22, 2021 pred 5 minutami, DAMI34 pravi: contijaš Bil. Zdaj sem že nekaj časa Mitassportforceplusijaš. maus, kronik in DAMI34 2 1
DAMI34 Objavljeno April 22, 2021 Opozori Objavljeno April 22, 2021 guma mora bit lepa pa spucana, pol tut 8 jurčkov nardi pa na delovno temperaturo mora bit ogreta pred 6 minutami, Marko P. pravi: Bil. Zdaj sem že nekaj časa Mitassportforceplusijaš. dokler nisi: jebemtižebuugumo je vse ok
Marko P. Objavljeno April 22, 2021 Opozori Objavljeno April 22, 2021 pred 4 minutami, DAMI34 pravi: dokler nisi: jebemtižebuugumo je vse ok Tudi to sem že bil... Na jadranki... DAMI34 1
DAMI34 Objavljeno April 22, 2021 Opozori Objavljeno April 22, 2021 Pravkar, Marko P. pravi: Tudi to sem že bil... Na jadranki... že 3x jadranka ne žre sam gum, tut luknja jih kronik in Marko P. 2
Snečer Objavljeno April 22, 2021 Opozori Objavljeno April 22, 2021 tako se testira gume, da je res obremenjeno Bostjan L in IF7 2
kronik Objavljeno April 22, 2021 Opozori Objavljeno April 22, 2021 5 hours ago, Snečer said: Še vedno velja isto: pokaži mi gumo pa ti povem, kdo si Ekipa ti je postala svoje gume - kada ce analiza?? Kada se vec hvalis kako to znas daj da i to cudo vidimo!
izibajker Objavljeno April 22, 2021 Opozori Objavljeno April 22, 2021 pred 23 urami, kronik pravi: za one koji razumiju njemacki jezik: https://motorradreifentest.jimdofree.com/tests-2021-2/ @kronik, jaz mislim, da bi bilo mnogo bolj učinkovito, če bi tvoj test objavil na YouTubu. 100 Milionov ljudi gravitira na nemškem govornem področju, ogromno komentarjev bi tam dobil. In posledično se ti ne bi bilo treba zapenjat s @Snečer-jem na temu našemu malemu forumu....
kronik Objavljeno April 22, 2021 Opozori Objavljeno April 22, 2021 21 minutes ago, izibajker said: @kronik, jaz mislim, da bi bilo mnogo bolj učinkovito, če bi tvoj test objavil na YouTubu. 100 Milionov ljudi gravitira na nemškem govornem področju, ogromno komentarjev bi tam dobil. In posledično se ti ne bi bilo treba zapenjat s @Snečer-jem na temu našemu malemu forumu.... u pravu si. da nista ne napisem ne bi se @Snečer niti imao na sta uhvatiti i neumorno negativno komentirati. Mozda bi tako i trebalo napraviti. Sorry sto mi je palo na pamet nesto i ovdje napisati. Samo jedini problem je sto se osvrt na neku gumu ne pise radi broja komentara niti se video filmovi snimaju radi broja like-ova na youtube. To nam nije niti najmanje bitno.
kronik Objavljeno Maj 5, 2021 Opozori Objavljeno Maj 5, 2021 video i kratki opis Mitas Sport Force + EV su napravljeni i napisani. Naravno na subjektivnoj bazi. No kako je @izibajker vec rekao nema smisla postati ovdje jer ce @Snečer zanemariti svrhu testa i tvrdoglavo komentirati nacin voznje i besmislenost takvog testiranja gume. Stoga .....
Snečer Objavljeno Maj 5, 2021 Opozori Objavljeno Maj 5, 2021 Komu koristi podatek, da si ti naredil z gumo 1500km? Ja, kaj je bil namen testa (verjetno nelegalnega) na civilni testi? Ti samo objavi, sicer pa nekaj si že objavil v nemščini. pred časom.
izibajker Objavljeno Maj 6, 2021 Opozori Objavljeno Maj 6, 2021 (popravljeno) pred 10 urami, kronik pravi: video i kratki opis Mitas Sport Force + EV su napravljeni i napisani. Naravno na subjektivnoj bazi. No kako je @izibajker vec rekao nema smisla postati ovdje jer ce @Snečer zanemariti svrhu testa i tvrdoglavo komentirati nacin voznje i besmislenost takvog testiranja gume. Nisem rekel, da nima smisla tule na forumu objavljati testov tvojih gum. Sem pa omenil, da bi imelo velik smisel, če bi dal to na YT. Ker tam je možnost pisanja komentarjev. Na spletni strani (kjer si objavil) te možnosti nimaš. Super, da si sedaj napravil video opis tega testa. Samo še link nam tule dodaj, pa smo zmagali. Popravljeno Maj 6, 2021. Popravil izibajker
kronik Objavljeno Maj 6, 2021 Opozori Objavljeno Maj 6, 2021 12 hours ago, Snečer said: Komu koristi podatek, da si ti naredil z gumo 1500km? Ja, kaj je bil namen testa (verjetno nelegalnega) na civilni testi? Ti samo objavi, sicer pa nekaj si že objavil v nemščini. pred časom. I sada su na njemackom. I tekst i video. Samo jos jednom - video nema smisla tu objavljivati. ionako tebi to nece sluziti nicemu osim da mozes izjaviti svoje gadjenje ( Shitstorm ) prema nacinu voznje. Hvala na ponudi, ali ne hvala. Pisani test i sibjektivn osjecaj na MItas Sport Force + EV https://motorradreifentest.jimdofree.com/tests-2021-2/
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se