Skoči na vsebino

Moške tangice .... hmmm .... ?!

A bi oblekli tangice (moški) ?  

82 članov je glasovalo

1. 1.

• Da
      61
    • Ne
      95

Priporočene objave

Objavljeno

Tomosaki res ne poznaš pupe in njenega življenja. Dokler je hec je OK, vendar v resnici pa ji delaš krivico, glede na to, da je ona tvoje poste razumela v to smer. Pupa je fejst punca, ki rada afne gunca.

Me hočejo ženske prepričat, da si skoraj vsak moški želi vsaj enkrat spati z vsaj dvema ženskama. Da je to kot nam prirojeno. Da je to naše največje vzburjenje,...

Matr ne vem ampak meni se to ne zdi tako. Mi je pa napr. ljubljenje z ljubljeno osebo veliko bolj vzburljivo ali pa vožnja z motorjem ali pa, ko si pravkar končal nek projekt,... Da se pred mojimi očmi tam dve nekaj ližeta in zvijata brez vsakih čustev in pristnosti mi ni luštno gledati. Nekako prej začutim nek odpor in usmiljenje do njiju.

Objavljeno
Boboxi.......domišlija dela čudeže.......za to pa res ne rabim slikic, revij in filmov...... :wink:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  

Alla

Tako .... !!

Objavljeno

damn kolkim moškim se kovca ob nočnih urah :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Objavljeno
damn kolkim moškim se kovca ob nočnih urah :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:

Nekaterim pa res............. :wink: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Alla

Objavljeno
ah..... ko bi le vedel, kaj vse zamujaš...... in bodi prepričan, da ta garaža sprejme res samo najboljše mercedeze...

...... kjer pa verjetno ti ne bi prišel v obzir...........

Seveda mam raje da me tišči, kot pa da bi noter tolko prostora, da bi lahko parkiral še nekdo. :wink: Pa tut kurbam (oziroma takim, ki to celo prostovoljno delajo) ga nebi tiščal noter, ker bi ga umazal :lol: :lol:

Drugače pa, vsakemu je nekaj druga všeč pri sexu. Isto kot pri motorjih, avtomobilih in ostalem.

Meni je zelo žal, ampak ti meni zdele že malo žaljiv deluješ. Vse je prav, dokler izražaš svojo lastno mnenje...... samo žalil me pa ne boš.

vse ok, če ti pač ni, da bi imel pobritih jajc...... tut kul, če imaš rad čisto tesne (btw, širina vagine ni odvisna, koliko mercedezev je bilo parkiranih.... malo se spravi preučevati še spolno vzgojo, prosim) itd.... ampak ne sodi me, glede na to, da me ne poznaš, da ne veš kdo sem, predvsem pa ne poznaš mojega spolnega življenja..... OK????

Nič takega nisem povedal. Povedal sem to, kar že vsi vejo. Če pa to vzameš kot žalitev pa nevem zakaj sama govorš, da je blo že pol foruma s tabo. :roll: :wink:

Pa še to glede širine vagin. Sama si rekla, da verjetno zaradi svoje velikosti nebi prišu v obzir. :wink:

Objavljeno
Tomosaki res ne poznaš pupe in njenega življenja. Dokler je hec je OK, vendar v resnici pa ji delaš krivico, glede na to, da je ona tvoje poste razumela v to smer. Pupa je fejst punca, ki rada afne gunca.

Me hočejo ženske prepričat, da si skoraj vsak moški želi vsaj enkrat spati z vsaj dvema ženskama. Da je to kot nam prirojeno. Da je to naše največje vzburjenje,...

Matr ne vem ampak meni se to ne zdi tako. Mi je pa napr. ljubljenje z ljubljeno osebo veliko bolj vzburljivo ali pa vožnja z motorjem ali pa, ko si pravkar končal nek projekt,... Da se pred mojimi očmi tam dve nekaj ližeta in zvijata brez vsakih čustev in pristnosti mi ni luštno gledati. Nekako prej začutim nek odpor in usmiljenje do njiju.

Se mi zdi, da sem tvoje sorte....nikol nebi probal v troje. :wink:

Objavljeno

Nič takega nisem povedal. Povedal sem to, kar že vsi vejo. Če pa to vzameš kot žalitev pa nevem zakaj sama govorš, da je blo že pol foruma s tabo.  :roll:  :wink:  

Pa še to glede širine vagin. Sama si rekla, da verjetno zaradi svoje velikosti nebi prišu v obzir.  :wink:

1. kako nisi nič takega poveda???? Če si ti tak bumbar, da verjameš tistemu hecu, glede pol foruma, je to tvoj problem.... ampak očitno ti moram povedati direkt: tist ni bilo res!! ok???? :x :x :x

2. Nisem govorila glede širine vagine.... daj prosim preberi si še enkrat!!!

Rekla sem NAJBOLJŠE ne največje..... in zato ti ne prideš v obzir.... štekaš?? Al ti tvojih 5 sivih celic tega dojemanja ne premore????

In zdej mam dost.... ker ne štekaš zajebancij se s tabo niti ne mislim pogovarjati.......

svašta, kak folk je tu gor :? :? :?

Objavljeno
Pupa nima smisla Tomosakiju razlagat, ker tako ali tako ni na tvoji "valovni dolžini".

Ti njemu o estetiki, on pa ti nazaj o fukšnelarcah.

Pupa, imaš pa okus!

Lp

Imaš prav... to je tako, kot če bi slona poslala v štacuno s porcelanom :twisted: :twisted: :twisted: :wink:

Pa da se vrnem na začetek. Če ne veš, kaj pomeni ta fraza povprašaj malo, da neboš širla bedarij, ker je tako nevmesno, da začenjam dvomit o tvoji "superiornosti".

Nisem vedu, da še z vici nisi na tekočem (vibstvu niti nebi rabla bit, ker je že 10 let zunaj). Skratka mercedes velja za nekaj velikega, ne nekaj prestižnega. Če bi vedu, da tega ne veš, bi reku lahko tut avtobus, mogoče bi pomagalo. Kurci se itak ne razlikujejo po lepoti, vsi so taki ko rolade, al pa ko safalade ko so malo večji. Kakšna so pa tvoja nagnjenja glede njih pa nevem....malikovanja, mister kurcev 2003 itd.

Tisti stavek, ki se ti zdi žaljiv izpiši in povej kje je osebek izražen kot to, da sem poimenoval tebe.

Poleg tega.....brezkrbi, da mi humor ni tuj......ampak sama si kriva, da take pišeš, pol pa kdo na hitro prebere pa zaidemo v tako situacijo....

Mogoče ti bo razumevanje besedila delalo težave. Ampak črke so zato napisane, da se jih večkrat lahko prebere. :wink:

Objavljeno

Ah ja....... karkoli.... po toči zvoniti je prepozno..... in metaforično je tisto s slonom precej res.... ampak seveda, saj ne morem pričakovati, da bodo vsi razumeli, kaj šele ti..........

Lep dan!!

Objavljeno
Ah ja....... karkoli.... po toči zvoniti je prepozno..... in metaforično je tisto s slonom precej res.... ampak seveda, saj ne morem pričakovati, da bodo vsi razumeli, kaj šele ti..........

Lep dan!!

Kak pa naj razumemo, če sploh ne veš kaj hočeš povedat? In metaforično se tisto uporablja za nekoga, ki je nerodn, da ti razjasnim pojme....

Objavljeno

Ko smo jih šteli še x-najst, smo fantje vedno zvijali roke in težili dekletom, ki so nas privlačile ali vsaj zanimale. To je bil razlog, da smo jih še bolje spoznali. To je bilo tako luštno. :twisted:

Objavljeno
Bravo.... od tu naprej začni razmišljati, zakaj sem to rekla!!!!!!

Sploh ni kaj razmišljat. Očitno si to vrgla kar tako ven ali pa (kot sem že povedal) ne veš kaj to pomeni tak, da zdaj se ti ni treba vlečt iz greznice. Sploh nevem, kaj imajo tangice (al pa jas) skupnega z nerodnostjo? A ti sploh veš kaj so sploh tangice? Najboljše, da ti za rojstn dan kupimo knjižico "Moji mali frazemi" in "SSKJ". :wink:

Objavljeno

Sploh ni kaj razmišljat. Očitno si to vrgla kar tako ven ali pa (kot sem že povedal) ne veš kaj to pomeni tak, da zdaj se ti ni treba vlečt iz greznice. Sploh nevem, kaj imajo tangice (al pa jas) skupnega z nerodnostjo? A ti sploh veš kaj so sploh tangice? Drugače pa, če si hočeš razjasnit pojme mislim, da še vedno prodajajo knjigi "Moji mali frazemi" in "SSKJ", če ti bo branje delalo težave, pejt v ribarnico po ribe.

Objavljeno

Sploh ni kaj razmišljat. Očitno si to vrgla kar tako ven ali pa (kot sem že povedal) ne veš kaj to pomeni tak, da zdaj se ti ni treba vlečt iz greznice. Sploh nevem, kaj imajo tangice (al pa jas) skupnega z nerodnostjo? A ti sploh veš kaj so sploh tangice? Drugače pa, če si hočeš razjasnit pojme mislim, da še vedno prodajajo knjigi Moji mali frazemi in SSKJ, če ti bo branje delalo težave, pejt v ribarnico po ribe.

Objavljeno

Sploh ni kaj razmišljat. Očitno si to vrgla kar tako ven ali pa (kot sem že povedal) ne veš kaj to pomeni tak, da zdaj se ti ni treba vlečt iz greznice. Sploh nevem, kaj imajo tangice (al pa jas) skupnega z nerodnostjo? A ti sploh veš kaj so sploh tangice? Drugače pa, če si hočeš razjasnit pojme mislim, da še vedno prodajajo knjigi "Moji mali frazemi" in "SSKJ", če ti bo branje delalo težave, pejt v ribarnico po ribe.

Objavljeno

Tomosaki

Uporabnik

Član od: sreda, 12.06.2002 3:11

Objav: 591

Kraj: Maribor

Objavljeno: 25 mar 2003 15:16 Zadeva:

--------------------------------------------------------------------------------

pupa je napisal:

Sploh ni kaj razmišljat. Očitno si to vrgla kar tako ven ali pa (kot sem že povedal) ne veš kaj to pomeni tak, da zdaj se ti ni treba vlečt iz greznice. Sploh nevem, kaj imajo tangice (al pa jas) skupnega z nerodnostjo? A ti sploh veš kaj so sploh tangice? Najboljše, da ti za rojstn dan kupimo knjižico "Moji mali frazemi" in "SSKJ".

Mislim, da s svojim negativnim vedenjem kvariš povzitivno vzdušje, vendar te imamo še zmeraj radi, čeprav od zdaj naprej malo manj.

Nazaj na vrh

Tomosaki

Uporabnik

Objavljeno: 25 mar 2003 15:23 Zadeva:

--------------------------------------------------------------------------------

pupa je napisal:

Mislim, da s svojim negativnim vedenjem kvariš povzitivno vzdušje, vendar te imamo še zmeraj radi, čeprav od zdaj naprej malo manj.

Nazaj na vrh

Tomosaki

Uporabnik

Objavljeno: 25 mar 2003 15:24 Zadeva:

pupa je napisal:

Sploh ni kaj razmišljat. Očitno si to vrgla kar tako ven ali pa (kot sem že povedal) ne veš kaj to pomeni tak, da zdaj se ti ni treba vlečt iz greznice. Sploh nevem, kaj imajo tangice (al pa jas) skupnega z nerodnostjo? A ti sploh veš kaj so sploh tangice? Drugače pa, če si hočeš razjasnit pojme mislim, da še vedno prodajajo knjigi Moji mali frazemi in SSKJ, če ti bo branje delalo težave, pejt v ribarnico po ribe.

Nazaj na vrh

Tomosaki

Uporabnik

Objavljeno: 25 mar 2003 15:24 Zadeva:

Nazaj na vrh

Tomosaki

Uporabnik

Objavljeno: 25 mar 2003 15:25 Zadeva:

Popravil je Tomosaki dne, 25 mar 2003 15:28, popravljal je 1 krat

Nazaj na vrh

Tomosaki

Uporabnik

Objavljeno: 25 mar 2003 15:25 Zadeva:

Popravil je Tomosaki dne, 25 mar 2003 15:28, popravljal je 1 krat

in kaj si hotel povedati s tem 4x in 2x ?!?! :? :? :?: :?:

Objavljeno

Ne morem pobrisat izjav. Prosim če pobrišeš vse, razen prve. Thanx. :wink:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!