thumper Objavljeno April 9, 2017 Opozori Objavljeno April 9, 2017 imaš servisno knjižico potrjeno za vse servise od pooblaščenih serviserjev? zakaj sprašuješ mene če vem več kot on - clive??? kako naj bi kaj takega jaz trdil zase , če si njega omenil šele v zadnjem postu ? k jermanu pa vozijo motorje , ki jih drugi zahebejo ..
gbabic Objavljeno April 9, 2017 Avtor Opozori Objavljeno April 9, 2017 4 hours ago, thumper said: ne oporekam temu kar si napisal .. vendar se navkljub vsemu zavedajmo , da nismo v angliji.. pri nas so plače kar nekaj nižje.. by the book velik servis stane v angliji na pooblaščenem servisu koliko? Veliki sevis 20k pri Clivu pride okrog £400, pri pooblascene serviserju pa odvisno verjetno vsaj kaksnih £100 vec, zelo niha...
thumper Objavljeno April 9, 2017 Opozori Objavljeno April 9, 2017 ja ampak ali je clive pooblaščen s strani triumpha ?
gbabic Objavljeno April 9, 2017 Avtor Opozori Objavljeno April 9, 2017 2 minutes ago, thumper said: ja ampak ali je clive pooblaščen s strani triumpha ? Ja
raza Objavljeno April 9, 2017 Opozori Objavljeno April 9, 2017 pred 11 urami, zmilan pravi: Raza, sem te hotel že zdavnaj vprašat.Si ti zadovoljen z tvojim TEX - om pred 11 urami, thumper pravi: če sem ga prav razumel ko je peljav novega - ne več.. S svojim Explorerjem sem trenutno kar zadovoljen. Po odpravi začetnih tovarniških napak z motorno glavo in ventili, je z motorjem zdaj vse OK. Pred kratkim sem opravil veliki servis s kontrolo ventilov in je bilo vse OK. Motor mi je nekako pisan na kožo in se na njem dobro počutim, kar je bistveno za uživanje na dveh kolesih. Je pa res, kot je @thumper zapisal, da ko probaš izpopolnjenega naslednika, tvojemu nekaj manjka. Jasno so novejši modeli dodelani na tistih elementih, kjer predhodnik šepa. Tako se zdaj novi model pelje še bolje na račun boljšega vzmetenja in zavor. Vse ostale elektronske novosti me ne ganejo toliko, je pa dodelana tudi vetrna zaščita. Ne morem pa se sprijazniti, da vse te spremembe stanejo četrtino vrednosti motorja več. Cartman 1
thumper Objavljeno April 9, 2017 Opozori Objavljeno April 9, 2017 od takrat ko si ti kupil svojega pa do danes je bilo 31% inflacije.. v bistvu bi bili 6%cenejši , če bi šle plače gor z inflacijo.. pred eno uro, gbabic pravi: Ja in zakaj ga nisi dal njemu delat ? ne vem no..še iz evrope vozijo njemu ti pa pelješ v slovenijo ..
raza Objavljeno April 9, 2017 Opozori Objavljeno April 9, 2017 pred 1 minuto, thumper pravi: od takrat ko si ti kupil svojega pa do danes je bilo 31% inflacije.. v bistvu bi bili 6%cenejši , če bi šle plače gor z inflacijo.. Gledam tako: če je bil takrat 15k€ in zdaj 20k€ je to 1/4 več, jaz sem takrat imel plačo, zdaj pa penzijo!
thumper Objavljeno April 9, 2017 Opozori Objavljeno April 9, 2017 pred 12 minutami, raza pravi: Gledam tako: če je bil takrat 15k€ in zdaj 20k€ je to 1/4 več, jaz sem takrat imel plačo, zdaj pa penzijo! razloži naše ekonomsko stanje gbabic-u..jaz mu ne morem..
gbabic Objavljeno April 9, 2017 Avtor Opozori Objavljeno April 9, 2017 19 minutes ago, thumper said: od takrat ko si ti kupil svojega pa do danes je bilo 31% inflacije.. v bistvu bi bili 6%cenejši , če bi šle plače gor z inflacijo.. in zakaj ga nisi dal njemu delat ? ne vem no..še iz evrope vozijo njemu ti pa pelješ v slovenijo .. Preden se vrnem bi sel krepko cez 20k, zato sem se odlocil da naredim servis v SLO thumper 1
raza Objavljeno April 9, 2017 Opozori Objavljeno April 9, 2017 (popravljeno) pred 9 minutami, gbabic pravi: Preden se vrnem bi sel krepko cez 20k, zato sem se odlocil da naredim servis v SLO V takem slučaju narediš osnovni servis, da ne škodiš mašini in se vrneš do svojega serviserja, ki bo naredil po ps. Popravljeno April 9, 2017. Popravil raza thumper 1
Popularna objava BlondDiversion Objavljeno Junij 5, 2017 Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 5, 2017 Letos kupila svojega prvega Triumpha, starega2 leti. Jerman mi je samo po telefonskem klicu priporočal Streeta, čeprav sem bila nakurjena za starejšega Speeda. Triple Glede na to, da ni generalnega uvoznika za Triumpha v Sloveniji, sem bila razočarana nad odnosom prodajalca v Murski Soboti. Na servis sem ga odpeljala h Jermanu, fant se je potrudil, bil pravi profi. V.d. žena Natalija tudi fajn in ustrežljiva. Dal en kup uporabnih nasvetov, zato zame Jerman je in bo ostal zapisan v maksimalno dobri luči. Rocky, izibajker, MARJA in 8 others 11
MARJA Objavljeno Junij 6, 2017 Opozori Objavljeno Junij 6, 2017 Sej tukaj nas je kar neki k vozmo k Jermanu. Rocky 1
Rocky Objavljeno Junij 13, 2017 Opozori Objavljeno Junij 13, 2017 Dokler je bil v garanciji je roko nad mojo kravo držal Ata Vinko (Jerman )včasih ob asistenci tudi Igor. Malenkosti kot so redni servisi večinoma sam. Za kaj drugega pa zagotovo eden izmed najboljših mehanikov in poštenjakov pri nas. Imena vam ne povem na forumu. Če koga resnično zanima je možnost na ZS. Explorer 1
T 120 Objavljeno Julij 13, 2017 Opozori Objavljeno Julij 13, 2017 Prejšnji teden sem peljal na servis svojega t120 k Jermanu v Depalo vas. Same pohvale Markotu in njegovi Nataliji. Še tako naprej. Hvala za vse, se vidimo! gretzky, thumper, bojc84 in 1 other 4
ali en Objavljeno Julij 9, 2018 Opozori Objavljeno Julij 9, 2018 Pozdrav vsem...........sicer čist nov tukaj gor ampak je nujno......skrtaka, ponosen lastnik (do pred kratkim) Triumpha Explorerja 1200, res dober motor, udoben, dost hiter, dost močen,..... ampak nesreča nikoli ne počiva in sedaj je našla mene ..... potrgalo ventile v motorju. če kdo ve za kakšno mašino okoli letnika 2013 bom zeloooooo hvaležen......aja še to....Jerman in Vomberger jo tudi že iščeta.......lp vsem Kugelschreiber in DAMI34 2
DAMI34 Objavljeno Julij 9, 2018 Opozori Objavljeno Julij 9, 2018 pred 7 minutami, ali en pravi: Pozdrav vsem...........sicer čist nov tukaj gor ampak je nujno......skrtaka, ponosen lastnik (do pred kratkim) Triumpha Explorerja 1200, res dober motor, udoben, dost hiter, dost močen,..... ampak nesreča nikoli ne počiva in sedaj je našla mene ..... potrgalo ventile v motorju. če kdo ve za kakšno mašino okoli letnika 2013 bom zeloooooo hvaležen......aja še to....Jerman in Vomberger jo tudi že iščeta.......lp vsem ne vem kok ti pomaga, na ebayu sta dve: https://www.ebay.it/itm/2012-TRIUMPH-1200-TIGER-EXPLORER-COMPLETE-ENGINE-MOTOR-E545681/263726819894?hash=item3d6757ea36:g:hi8AAOSwONBZAudo https://www.ebay.it/itm/TRIUMPH-TIGER-EXPLORER-1200-ABS-2014-COMPLETE-RUNNING-ENGINE-BK368/263417413321?hash=item3d54e6bec9:g:GRMAAOSwY~laTPrU
ali en Objavljeno Julij 9, 2018 Opozori Objavljeno Julij 9, 2018 DAMI 34, hvala za tako hitro "intervencijo"..... ja, sem jih tudi jaz že gledal. Vsekakor bi najprej poskusil dobiti kaj uporabnega pri nas......tujina mi ostane na koncu(če kar koli ne bo o.k. z mašino je potem težje urejati s prodajalcem)...... lp
raza Objavljeno Julij 9, 2018 Opozori Objavljeno Julij 9, 2018 pred 11 urami, ali en pravi: Pozdrav vsem...........sicer čist nov tukaj gor ampak je nujno......skrtaka, ponosen lastnik (do pred kratkim) Triumpha Explorerja 1200, res dober motor, udoben, dost hiter, dost močen,..... ampak nesreča nikoli ne počiva in sedaj je našla mene ..... potrgalo ventile v motorju. če kdo ve za kakšno mašino okoli letnika 2013 bom zeloooooo hvaležen......aja še to....Jerman in Vomberger jo tudi že iščeta.......lp vsem Pri nas bo z mašino zelo težko glede na to, da teh motorjev ni ko listja in trave. Bi se kar na ebay obrnil. Kateri letnik imaš v razsulu? Če je 12/13 je možno, da je mašina v tisti seriji, ki je imela tovarniško napako na glavi motorja. Na netu si poišči serijske številke (VIN No.) ki so bile rizične. Mogoče ti uspe reklamacija, uradnega vpoklica sicer ni bilo so pa priznali napako. ali en, 3nity in DAMI34 2 1
raza Objavljeno Julij 9, 2018 Opozori Objavljeno Julij 9, 2018 https://www.triumph-motorcycles.ca/safety-recall-search MiNa 1
maus Objavljeno Julij 10, 2018 Opozori Objavljeno Julij 10, 2018 pred 8 urami, raza pravi: https://www.triumph-motorcycles.ca/safety-recall-search @MARJA .. a tvoj Tajger letnik 2013. Do zdj ni blo tega problema, mar ne
ali en Objavljeno Julij 10, 2018 Opozori Objavljeno Julij 10, 2018 Pozdrav obema in hvala za pomoč ampak žal nimam sreče s preverjanjem VIN številke............sicer pa ja, je letnik 2013 in tudi jaz vem, da so bile težave na letniku 2012........poznam primer, ko je bilo treba menjat mašino pri 9.000 km iz istega razloga(letnik 2012)....jaz jih mam na števcu 60.000....... očitno bom res kupoval v Angliji......
MARJA Objavljeno Julij 10, 2018 Opozori Objavljeno Julij 10, 2018 pred eno uro, maus pravi: @MARJA .. a tvoj Tajger letnik 2013. Do zdj ni blo tega problema, mar ne Nobenih problemov z mašino, letnik 2013. Bil je na vpoklicu za zamenjavo ECU-ja. ali en in maus 1 1
raza Objavljeno Julij 10, 2018 Opozori Objavljeno Julij 10, 2018 pred 6 urami, ali en pravi: Pozdrav obema in hvala za pomoč ampak žal nimam sreče s preverjanjem VIN številke............sicer pa ja, je letnik 2013 in tudi jaz vem, da so bile težave na letniku 2012........poznam primer, ko je bilo treba menjat mašino pri 9.000 km iz istega razloga(letnik 2012)....jaz jih mam na števcu 60.000....... očitno bom res kupoval v Angliji...... Tudi moj je letnik 2013 pa je bil met tistimi z napako, prav tako kot kolegov, ki je 2012. Daj na privat napiši VIN tvojega, da primerjam z najinim. Če so si blizu, bi neglede na kilometre lahko kaj iztržil direktno pri proizvajalcu. Upam, da imaš redne servise poštemplane v servisni. Nama s kolegom so napako odpravili z menjavo motorne glave in ventilov. Istočasno so zaradi vpoklica zamenjali še ECU in TPS. Sicer je bilo za zamenjavo glave kar nekaj dopisovanja z Angleži in prerekanj z serviserji v Avstriji, a se je splačalo. Od takrat dalje motor dela BP. ciciban 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se